اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

وزیر کشور: برخورد سلبی با ماهواره جواب نمی‌دهد



اخبار,اخباراجتماعی,, عبدالرضا رحمانی فضلی


 اخبار اجتماعی - وزیر کشور: برخورد سلبی با ماهواره جواب نمی‌دهد

اکنون دنیا به سویی می رود که بزودی ماهواره ها بدون دیش و یا با دیش های کوچک قابلیت دریافت دارند و از دیگر سو روی اینترنت نیز کار می شود تا پهنای باند آن بین المللی شود که در آن صورت دیگر کار از دست ما خارج خواهد شد.

وزیر کشور گفت: اکنون دنیا در عرصه فناوری و اطلاع رسانی به جایی رسیده که در بحث ماهواره برخورد سلبی دیگر چاره ساز نیست.

به گزارش ایرنا، عبدالرضا رحمانی فضلی جمعه شب با حضور در برنامه ˈشبهای اترکˈ سیمای استانی اترک خراسان شمالی اظهار کرد: ماهواره ها قبلا نفوذپذیری کنونی را نداشتند و اینترنت نیز این قدر جا باز نکرده بود.

وی با تاکید بر ضرورت بهره برداری از بستر رسانه برای تقویت خرده فرهنگ ها برای ارتقای فرهنگ ملی گفت: باید ظرفیت سازی کرده و با ارتقای فرهنگ مردم، آسیب پذیری جامعه را در برابر تهدیدات به حداقل برسانیم.

وزیر کشور افزود: اکنون دنیا به سویی می رود که بزودی ماهواره ها بدون دیش و یا با دیش های کوچک قابلیت دریافت دارند و از دیگر سو روی اینترنت نیز کار می شود تا پهنای باند آن بین المللی شود که در آن صورت دیگر کار از دست ما خارج خواهد شد.

وحدت متکثر
وزیر کشور گفت: فرهنگ ایرانی با وجود یکدستی و انسجام کلی، به دلیل وجود اقوام و زبانهای مختلف متکثر است و اگر چه برخی میدان دادن به خرده فرهنگها را تهدید می دانند اما چنین نیست و این خرده فرهنگها در طول تاریخ نیز هیچگاه تهدیدی برای هویت و فرهنگ ملی ما نبوده اند.

وی از فرهنگ های مختلف به عنوان گنجینه و ذخایر ملی یاد کرد و افزود: عامل همگرایی ایران تا قبل از آمدن اسلام، همین زبانها و فرهنگ ها بوده اند که با آمدن اسلام، بعد دینی هم به این عوامل انسجام ملی افزوده شده است.

کشف 570 تن مواد مخدر
رییس ستاد مبارزه با مواد مخدر میزان کشفیات سال گذشته مواد مخدر در کشور را 570 تن عنوان کرد و گفت: شمار کنونی معتادان در کشور ما یک میلیون و 300 هزار نفر است که 63 درصد آنان شاغل و 52 درصد متاهل هستند و با احتساب خانواده های آنان اکنون 5.5 میلیون نفر با این معضل خانمان سوز درگیرند.

رحمانی فضلی با اشاره به رواج مواد مخدر صنعتی، افزود: پارسال بیش از 300 کارگاه تولید مواد مخدر صنعتی در کشور منهدم شده است.

وی در عین حال مبارزه با مواد مخدر از سوی دولت را به تنهایی غیرممکن خواند و بر لزوم احساس مسوولیت و مشارکت مردم تاکید کرد و گفت: مبارزه با این بلای ویرانگر بسیار پیچیده و فرساینده است و مردم نیز باید در این مسیر یاری گر دولت باشند.

وی افزود: ما تلاش داریم تمام اقشار جامعه بخصوص تشکل های مردم نهاد و خیرین را برای حضور در این میدان ترغیب کنیم و از خانواده ها نیز می خواهیم نسبت به فرزندان خود حساس بوده و از اعتماد بیش از حد بپرهیزند.

وزیر کشور با بیان این که در ایام نوروز امسال 15 هزار معتاد در کشور جمع آوری و به مراکز ترک اعتیاد منتقل شدند، گفت: در خوش بینانه ترین حالت تنها 20 درصد این افراد پاک می می مانند و 80 درصد دوباره به اعتیاد باز می گردند.

شمال امن ترین مرزهای کشور
وزیر کشور با بیان اینکه امن ترین مرزهای کشور مربوط به مناطق شمالی است، گفت: مرز 301 کیلومتری استان خراسان شمالی با ترکمنستان نیز جزو مرزهای امن و بدون مساله کشور محسوب می شود.

رحمانی فضلی بر ضرورت ایجاد امنیت پایدار در مناطق مرزی تاکید کرد و گفت: اجرای طرح های اقتصادی برای افزایش درآمد مرزنشینان، به منظور دلگرم کردن آنان برای عدم ترک این مناطق و مشارکت دادن آنان در تامین امنیت مرز از اولویت های این بخش است.

وی با اشاره به ناامنی مرزهای شرقی و غربی کشور، اولویت اجرای طرح های عمرانی و اقتصادی برای افزایش درآمد ساکنان نواحی مرزی را مربوط به این مناطق خواند و افزود: البته مرزهای شمالی نیز متناسب با نیاز و به سهم خود از این طرح ها بهره مند می شوند.

وزیر کشور گفت: بسیاری تنها به دنبال ارتقای اسمی روستا و منطقه خود، به گمان دریافت خدمات بیشتر هستند و حال آن که با ارتقای یک منطقه، توسعه به خودی خود اتفاقی نمی افتد.

رحمانی فضلی افزود: سیاست دولت یازدهم آن است که اول با ارایه خدمات و امکانات یک منطقه را رشد داده و به سطحی برساند که شایستگی ارتقا را پیدا کند.

وی گفت: این در حالی است که قبلا یک روستا را اول به عنوان شهر اعلام می کردند تا بعد از ارتقای اسمی با دریافت خدمات خود را به سطح شهر برساند، که این رویه درستی نبود.

وزیر کشور که عصر جمعه وارد بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی شده روز شنبه در جلسات شورای اداری، شورای تامین و نشست ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این استان حضور خواهد یافت.
 اخبار اجتماعی - ایرنا


ویدیو مرتبط :
وزیر ارتباطات: ساخت و پرتاب ماهواره ملی توسط ایران!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

لاریجانی: اگر وزیر کشور به راهپیمایی دیروز مجوز می​داد با او برخورد می​کردیم



 

 

 

لاریجانی: اگر وزیر کشور به راهپیمایی دیروز مجوز می​داد با او برخورد می​کردیم

 

علی لاریجانی راهپیمایی دیروز را یک راهپیمایی با ماهیت آمریکایی و صهیونیستی از سوی گمراهان فتنه خواند و تاکید کرد که مجلس آن را محکوم می​کند.

رئیس مجلس در نطق امروز خود بار دیگر به دو رویکرد به تحولات اخیر منطقه و انقلاب​های ضد دیکتاتوری در کشورهای اسلامی اشاره کرد که یکی رویکرد دوگانه آمریکا به این مساله بود و دیگری رویکرد حمایتی ایران از این انقلاب​ها.

وی پس از این مقدمه یادآورشد که مردم ایران در راهپیمایی سراسری روز 22 بهمن از تحرکات انقلابی مردم مصر و تونس حمایت کردند. در مقابل آن یک جریان بدلی در راهپیمایی 25 بهمن شکل گرفت که عده ای ورشکسته سیاسی با آن شاهزاده نگون بخت برای این جریان انحرافی چیزی کم نگذاشتند.

در حالی که این سخنان رئیس مجلس با فریادهای مرگ برآمریکای نمایندگان برای دقایقی قطع شد، او هدف این جریان انحرافی را مشابه سازی با اتفاقات منطقه و تعمیم بحران​های منطقه در مقابله با نظام​های دیکتاتوری خواند و گفت: آنها می​خواستند نشان دهند که ایران هم به عنوان یک کشور مردم سالار دچار اختلافات داخلی است.

وی با بیان اینکه این حرکات تازگی نداشته و از ابتدای انقلاب تا کنون بارها تکرار شده است، به دونکته در این جریان اشاره کرد. نخست آنکه دستپاچگی آمریکا سبب شد از کسانی به اسم حمایت از مصر و تونس کمک بخواهند که در کارنامه خود نشان داده​اند که حتی از قیام فلسطین نیز حمایت نکرده و شعار «نه غزه، نه لبنان» را سر داده​اند.  به این ترتیب به نظر می​رسد که این جریان انحرافی برای تحقیر و انصراف اذهان ملت​های منطقه برای دست کشیدن از اهدافشان بوده است.

لاریجانی از ماهیت دست ساز آمریکایی و ضد ملی این جریان سخن گفت که ظاهرش برای حمایت از مصر و تونس بوده اما باطنش برای تخریب انقلاب​های این دو کشور بوده است.

وی سپس ادامه داد: آقایانی که اطلاعیه صادر کرده و در دام آمریکا افتادند، چگونه تدبیر نکردند که این جریان چه نفعی برای ملت منطقه دارد؟ آیا نام این اقدام چیزی جز گمراهی و فتنه است؟ راهپیمایی 22 بهمن برای تقویت اراده ملت​ها برای تقویت انقلاب​های اسلامی بود، اما راهپیمایی با تحریک آمریکا به دنبال سست کردن این اراده بود و این آقایان وسیله​اش شدند.

رئیس مجلس ادامه داد: می​پرسند ایران که حامی این انقلاب​ها در منطقه است چرا اجازه راهپیمایی نداد؟ نباید هم اجازه می​دادیم!

بار دیگر فریاد «الله و اکبر» در مجلس به هوا برخاست و سخنان لاریجانی قطع شد. او دقایقی بعد ادامه داد: اگر وزارت کشور در این امر تخلف می​کرد، قطعا مجلس با وزیر برخورد می​کرد. مگر بناست ما چشممان را بر این امور ببندیم؟ اگر بخواهند علیه پیامبر و دین تظاهرات راه بیاندازند، ما باید اجازه بدهیم؟ راهپیمایی دیروز به مراتب بدتر از این بود.

لاریجانی ادامه داد: آمریکا مطمئن باشد که با این روش​های مزورانه چهره منفورش در منطقه منفورتر می​شود.

علی لاریجانی در پایان نطق امروز خود فرمان تشکیل کمیته‌ای را صادر کرد که به بررسی دقیق ماهیت جریان مزور فتنه بپردازد.

رئیس مجلس با بیان اینکه مجلس باید بررسی دقیق‌تری از این جریان مزور داشته باشد اظهار داشت: اگر نمایندگان موافق باشند از رؤسای کمیسیون‌های مرتبط یعنی کمیسیون‌های امنیت ملی و سیاست خارجی، شوراها و سیاست داخلی، اصل نود، فرهنگی و قضایی دعوت کنیم تا در اسرع وقت کمیته‌ای را تشکیل داده و ابعاد این مسئله را بررسی کنند.

وی از اعضای این کمیته خواست تا ظرف چند روز آینده گزارشی را به مجلس ارائه دهند تا نمایندگان و ملت بدانند که چگونه با این جریان برخورد کنند و دستگاه‌های مختلف نیز به وظایف خود عمل نمایند...../تحلیل:عصرایران