اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

واکنش مدیرعامل ایران خودرو به تهدید پژو


به دنبال اظهارات اخیر مسوولان گروه پژو مبنی بر علنی کردن متن مذاکرات این شرکت فرانسوی با ایران خودرو به دلیل عدم تصمیم‌گیری شرکت ایرانی درباره آغاز مجدد همکاری‌ها، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو این اظهارات را تنها دارای مصرف داخلی در فرانسه دانست.

خبرگزاری ایسنا: به دنبال اظهارات اخیر مسوولان گروه پژو مبنی بر علنی کردن متن مذاکرات این شرکت فرانسوی با ایران خودرو به دلیل عدم تصمیم‌گیری شرکت ایرانی درباره آغاز مجدد همکاری‌ها، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو این اظهارات را تنها دارای مصرف داخلی در فرانسه دانست.

هاشم یکه‌زارع در پاسخ به اینکه با توجه به اظهارات اخیر مسوولان پژو آینده حضور این شرکت در بازار ایران چه خواهد بود؟ اظهار کرد: خودروسازان جهانی از جمله پژو باید بدانند آن دوران که خودروسازان خارجی هر زمان که دوست داشتند وارد ایران می‌شدند و هر زمان که دوست داشتند به بهانه‌هایی چون تحریم، کار را متوقف می‌کردند، گذشته است.

وی با بیان اینکه از نظر ما اظهارات اخیر مسوولان پژو تنها دارای مصرف داخلی در آن کشور است، خاطرنشان کرد: این اظهارات به دو دلیل می‌تواند بیان شده باشد. یک دلیل این است که شرکت پژو از سوی سهامدارانش تحت فشار است که چرا تاکنون نتوانسته مجددا وارد بازار بزرگی چون بازار ایران شود و به نوعی از سوی سهامدارانش از ترس از دست دادن بازار ایران تحت فشار است.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد: از آن سو نیز ممکن است این اظهارات به رقابتهای داخلی خودروسازان فرانسوی برای حضور مجدد و گسترش فعالیتهایشان در بازار ایران باز گردد زیرا غیر از پژو، دیگر خودروسازان فرانسوی نیز مشتاقانه به دنبال حضور در ایران هستند.

وی افزود: ایران خودرو در دور جدید مذاکرات خود با پژو با جدیت موضوع رفتار گذشته این شرکت را دنبال کرده که اظهارنظر اخیر مدیران شرکت فرانسوی می‌تواند نوعی فرار رو به جلو در واکنش به این پیگیری طرف ایرانی باشد.

یکه‌زارع اظهار کرد: در این زمینه باید تاکید کنم موضوعاتی چون سرمایه‌گذاری 50 درصدی پژو در ایران و تبدیل ایران به مرکز صادرات منطقه‌ای پژو از جمله شروط ایران خودرو برای آغاز مجدد همکاری با این شرکت فرانسوی بوده که از سوی این شرکت نیز پذیرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: ایران خودرو همچنان به مذاکرات خود هم با پژو و هم با سایر خودروسازان جهانی ادامه خواهد داد. همانگونه که اعلام شده، ایران خودرو چهار شریک مهم خواهد داشت و اینکه این شرکا، کدام شرکتها هستند، بستگی به عملکرد خودروسازان خارجی و پذیرش شروط تعیین شده از سوی ما برای همکاری خواهد داشت.

اخیرا اعلام شد که کارلوس تاوارس - مدیرعامل گروه پژو سیتروئن، اظهار کرده است:" من مشکلات را مشاهده می‌کنم. به ما حمله می‌کنند و مقالات بسیار تهاجمی علیه ما در مطبوعات (ایران) منتشر می‌شود، تنها به این دلیل که ایران را ترک کرده‌ایم".

یک پایگاه خبری فرانسوی در این زمینه اعلام کرده است:" شرکت پژو سیتروئن به طور رسمی وضع مذاکرات با ایران خودرو را اعلام خواهد کرد تا طرف ایرانی خود را تحت فشار قرار دهد. درواقع پژو می‌خواهد به رجزخوانی‌ها و اقدامات تحریک آمیز ایران خودرو (در زمینه شراکت دوباره با پژو) پایان دهد".


ویدیو مرتبط :
تهدید پژو علیه ایران خودرو

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

واکنش غربی ها به تهدید نفتی ایران



 

واکنش غربی ها به تهدید نفتی ایران

 

در شرایطی که بحران اقتصاد جهانی روز به روز در حال افزایش است نگرانی ها در بازار جهانی نفت مبنی بر احتمال افزایش تحریم ها و قطع صادرات نفت از سوی ایران بر تشدید ناآرامی ها در بازار نفت افزوده است.

براین اساس قیمت نفت روند صعودی در پیش گرفته است و در حال حاضر هر بشکه نفت آمریکا بیش از ۹۶ دلار و هر بشکه نفت لندن بیش از ۱۰۷ دلار معامله می شود.

این درحالی است که پس از تهدید وزیر نفت مبنی برا استفاده از نفت به عنوان یک کالای سیاسی در مقابله با تحریم ها بسیاری از مسوولان کشورهای مصرف کننده و کارشناسان جهانی نسبت به این مساله واکنش نشان داده اند و تاکید دارند:قطع صادرات نفت از سوی ایران می تواند موج جدیدی از ناآرامی ها را در جهان ایجاد کند.

در این بین بنا بر آماری که دولت آمریکا منتشر کرده است ایتالیا، اسپانیا و یونان هرکدام نزدیک به ۱۳ درصد از نفت خام خود را از ایران وارد می کنند.

بر اساس این گزارش اتحادیه نفت ایتالیا، گزارشی از ارزیابی ها و دیدگاه های شرکت های نفتی ایتالیا درباره تبعات تحریم ایران تهیه کرده و هفته گذشته آن را در اختیار دولت این کشور گذاشته است. درگزارش اتحادیه آمده است شرکت های نفتی ایتالیا، با تحریم نفت خام ایران مخالفند چراکه به گفته آنها چنین اقدامی نشانگر مجازات کشورهای اروپایی است و در مقابل برای شرکت های شرقی امتیاز غیر منصفانه ای فراهم می کند و آنها به بهای ارزانتری نفت ایران را خریداری خواهند کرد.

این درحالی است که مدیر اتحادیه نفت ایتالیا معتقد است: پیدا کردن منابع جایگزین و افزایش بهای نفت از مشکلاتی است که در پی تحریم ایران به وجود خواهد آمد. یک راه حل می تواند این باشد که به شرکت های ایتالیایی بین ۶ تا ۱۲ ماه وقت داده شود تا کشورهای جایگزینی مانند عربستان یا روسیه پیدا کنند.

رئیس دوره ای اتحادیه اروپا نیز هشدار داده است: اعمال تحریم های نفتی بر ضد ایران موجب افزایش قیمت جهانی انرژی خواهد شد.

فرانس پرس والدمار پادلاک نیز در جمع خبرنگاران در شهر بروکسل تاکید کرده است وضع تحریم های جدید بر ضد واردات نفت از ایران موجب افزایش نوسانات در بازارهای بین المللی انرژی و در نتیجه رشد بیشتر قیمت نفت خواهد شد.

پیش از این برنار والرو سخنگوی وزارت خارجه فرانسه خواستار تحریم نفتی ایران از سوی اعضای اتحادیه اروپا شده بود. فرانسه همچنین از کلیه کشورهای اروپایی خواسته است تا بانک مرکزی ایران را با تحریم روبرو کنند.

تا کنون آمریکا انگلیس و کانادا تحریم های یک جانبه بیشتری را بر ضد تهران اعمال کرده اند. انگلیس کلیه همکاری های مالی خود با ایران را قطع کرده است..... /  خبر آنلاین