اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

واکنش دیر هنگام آمریکا به بحران پناهجویان


در پی هجوم پناهجویان به اروپا و تحت فشار افکار عمومی، کاخ سفید اعلام کرد که تدابیری را در این زمینه در دست بررسی دارد.

خبرگزاری ایرنا: در پی هجوم پناهجویان به اروپا و تحت فشار افکار عمومی، کاخ سفید اعلام کرد که تدابیری را در این زمینه در دست بررسی دارد.

کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا در پاسخ به بحران جهانی آوارگان، یک رشته از رویکردها و تدابیر از جمله اسکان مجدد آنها را در دست بررسی دارد.

«پیتر بوگارد» سخنگوی کاخ سفید با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: ما همچنین در تماس منظم با کشورهای خاورمیانه و اروپا هستیم که تحت تاثیر موج آوارگان قرار گرفته اند.

براساس این گزارش، در حالی که اروپا با مشکل سیل آوارگان سوری دست و پنجه نرم می کند، برخی از منتقدان از این موضوع گلایه کرده اند که آمریکا واکنش مناسبی به این موضوع نشان نداده است.

با هجوم آوارگان از خاورمیانه و به خصوص کشور سوریه به اروپا و در پی انتشار تصویر کودک خردسال غرق شده سوری، توجه جهان به این موضوع جلب شده است. برخی کشورهای اروپایی از جمله آلمان، انگلیس و فرانسه در روزهای اخیر برنامه هایی برای پذیرش هزاران پناهجو اعلام کردند.

این در حالی است که انتقادهای زیادی از آمریکا و کشورهای خلیج فارس به عنوان بانیان جنگ در سوریه مطرح شده که با اعزام و آموزش تروریستها، به بحران در سوریه دامن زده و اکنون برای کمک به پناهجویان اقدامی عملی انجام نداده اند.


ویدیو مرتبط :
بحران پناهجویان در کاله فرانسه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

واکنش آمریکا به بحران اوکراین و تاثیر آن به مذاکرات با ایران



اخبار,اخبار سیاست خارجی, بحران اوکراین

 

اخبار سیاست خارجی - آمریکا: امیدواریم بحران اوکراین به مذاکرات با ایران ضربه نزند

ایران تا کنون درباره بحران اوکراین اظهار نظر صریحی نداشته است، اماایران و روسیه یکدیگر را شرکای استراتژیک می دانند و به طور سنتی در مواجهه با کشورهای غربی از مواضع یکدیگر حمایت می کنند.

یک مقام آمریکایی روز گذشته در یک کنفرانس خبری تلفنی از واشنگتن اعلام کرد ؛ آمریکا امیدوار است بحران شبه جزیره کریمه در روابط آمریکا و روسیه ، بر همکاری واشنگتن – مسکو بر حل و فصل دیپلماتیک  موضوع هسته ای ایران تاثیرگذار نباشد.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز این مقام آمریکایی که خواسته نامش فاش نشود، در آستانه دور جدید مذاکرات هسته ای بین ایران و گروه 1+5 که قرار است روز سه شنبه هفته جاری در وین برگزار شود، گفت: همه ما امیدواریم وضعیت فوق العاده دشوار در اوکراین ، مساله ای برای مذاکرات هسته ای در پیش رو با ایران ایجاد نکند."

آمریکا و روسیه به شدت درباره بحران اوکراین اختلاف نظر دارند و در حالی که فردا (یکشنبه) قرار است رفراندوم استقلال شبه جزیره کریمه از اوکراین و الحاق آن به روسیه برگزار شود، آمریکا اعلام کرده است نتیجه این رفراندوم را قبول ندارد، این در حالی است که مسکو از این رفراندوم اعلام حمایت کرده و آن را حق تصمیم گیری مردم کریمه درباره سرنوشت شان می داند.

این مقام آمریکایی با تاکید به وجود اختلاف نظرها بین اعضای گروه 1+5 در برخی زمینه ها افزود:" حتی زمانی که اختلاف‌هایی میان اعضای گروه 1+5  بروز می‌کند، که گاهی این طور است، ما این اختلافات را کنار می‌گذاریم و زمانی که با ایران مذاکره می‌کنیم، کاملا متحد هستیم."

پیشتر برخی منابع روسی اعلام کرده اند ، مقامات کرملین در حال ارزیابی بدترین سناریوها در مواجهه خود با غرب بر سر شبه جزیره کریمه از جمله تحریم هایی مشابه تحریم ایران از سوی کشورهای غربی اند.

این مقام آمریکایی ابراز امیدواری کرده است هر اتفاقی که بر سر موضوع شبه جزیره کریمه بیفتد، تاثیر منفی بر مذاکرات هسته ای بین ایران و قدرت های جهانی نگذارد.

روز گذشته حسن روحانی و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری ایران و روسیه به صورت تلفنی گفت و گو کردند و مساله بحران اوکراین و مذاکرات در پیش روی ایران با گروه 1+5 موضوع محوری گفت و گوی آنها بود.

ایران تا کنون درباره بحران اوکراین اظهار نظر صریحی نداشته است، اماایران و روسیه یکدیگر را شرکای استراتژیک می دانند و به طور سنتی در مواجهه با کشورهای غربی  از مواضع یکدیگر حمایت می کنند. هم داستانی در زمینه بحران سوریه در 3 سال گذشته و ایستادگی دو کشور در برابر سیاست کشورهای غربی در سوریه یکی از این نمونه هاست.
 اخبار سیاست خارجی - عصر ایران