اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

واکنش به قرارداد ۲۰ هزار میلیاردی شهرداری تهران



اخبار,اخباراجتماعی,قرارداد شهرداری تهران


 اخبار اجتماعی - واکنش به قرارداد ۲۰ هزار میلیاردی شهرداری تهران

اعضای شورای شهر بابت انعقاد تفاهم‌نامه 20 هزار میلیارد تومانی شهرداری تهران با قرارگاه خاتم‌الانبیا، نسبت به واگذاری غیررقابتی تمامی پروژه‌های عمرانی پایتخت در طول چهار سال آینده به یک نهاد خاص تذکر کتبی دادند و خواستار حضور قالیباف برای توضیح در این خصوص شد.

واگذاری پروژه‌های عمرانی شهری بدون رعایت شرایط رقابتی و امکان بروز مشکلات مالی به دلیل غیرنقدی بودن نیمی از ارزش این قرارداد، دو نکته مورد اعتراض اعضای شورای شهر نسبت به این تفاهم‌نامه بود.

به گزارش «دنیای اقتصاد» تفاهم‌نامه 20 هزار میلیاردی شهرداری و قرارگاه خاتم‌الانبیاء  که در سوم خردادماه امسال بدون اطلاع شورای شهر به‌عنوان نهاد ناظر بر عملکرد شهرداری بسته شده، روز گذشته با اطلاع اعضای شورای شهر به تذکر کتبی به شهردار تهران منتهی شد. طبق مفاد این تفاهم‌نامه، قرار است از سوی شهرداری تهران 10 هزار میلیارد تومان به صورت نقدی و 10 هزار میلیارد تومان به صورت غیرنقدی بابت اجرای پروژه‌های عمرانی به قرارگاه خاتم‌الانبیاء در چهار سال آینده واگذار شود.

غلامرضا انصاری، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مطرح کننده این تذکر در خصوص جزئیات این تفاهم وعلت تذکر شورا اظهار کرد: تذکری که ارائه شد، به این دلیل بود که نباید هیچ کاری به صورت انحصاری واگذار شود؛ چون تجربه دوره‌های گذشته نشان داده است که اجرای انحصاری پروژه‌های شهری برای کشور تبعات منفی دارد و اگر جایی احتمال تخلف وجود دارد، باید تذکر داد.

او با اشاره به اینکه با وجود انحصار، بخش‌هایی که می‌توانند با هم رقابت کنند از بین می‌روند و رشد اقتصادی دچار نوسان خواهد شد، گفت: بخش دیگر این تفاهم‌نامه غیرنقدی بودن نیمی از تعهدات است؛ چراکه تجربه این موضوع در جریان پروژه صدر نیز منجر به بروز مشکلات زیادی شد. او ادامه داد: قطعا وقتی چنین تصمیمی گرفته می‌شود، باید نظر اعضای شورا نیز مدنظر قرار گیرد؛ اگر نخواهیم این موضوع را غیرقانونی بدانیم می‌توانیم بگوییم که عرفی نیست.

انصاری تصریح کرد: خواهشمندیم شهردار تهران با حضور در صحن شورا به‌طور جدی درباره این تصمیم توضیح دهد، چون شورا این موضوع را در جهت مصلحت شهر، شهروندان و اقتصاد رقابتی و مقاومتی نمی‌داند. عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تاکید کرد: باید رقابت و توسعه بخش‌ خصوصی در سطح شهر تهران مدنظر قرار گیرد و قطعا شورای شهر اجازه نخواهد داد خارج از برنامه پنج ساله فعالیتی انجام شود؛ چراکه بهره‌وری و کاهش قیمت تمام شده پروژه‌ها مدنظر است و این موضوع تنها با ایجاد رقابت قابل اجرا است.

 

به گزارش «دنیای اقتصاد»، بودجه سالانه شهردار تهران در حال حاضر بیش از 15 هزار میلیارد تومان است که تقریبا نیمی از آن صرف ساخت پروژه‌های عمرانی می‌شود. با احتساب قرارداد 20 هزار میلیارد تومانی شهرداری برای مدت چهار سال گفته می‌شود سهم سایر پیمانکاران شهری از بازار کار شهرداری به حداقل می‌رسد.
  اخبار اجتماعی -  دنیای اقتصاد


ویدیو مرتبط :
مراکز آموزشی مشاغل بانوان کوثر منطقه ۲۰ شهرداری تهران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

واکنش ربیعی به قرارداد ۱۷ هزار میلیاردی شستا و بابک‌زنجانی



اخبار ,اخبار اقتصادی ,بابک‌زنجانی

 

اخبار اقتصادی - واکنش ربیعی به قرارداد ۱۷ هزار میلیاردی شستا و بابک‌زنجانی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پنج روز پس از انتشار گزارش تحقیق و تفحص مجلس از تامین اجتماعی گفت که به قرارداد ۱۷ هزار میلیارد تومانی شستا توجهی نشده است

در گزارشی که کمیته تحقیق و تفحص مجلس از تامین اجتماعی ارائه کرد، جایی به قرارداد ۱۷ هزار میلیاد تومانی شستا و شرکت سورینت قشم اشاره شده است. یعنی شرکت بابک زنجانی. در این گزارش آمده که این قرارداد ارزش ۵۰ هزار میلیاد تومانی داشته، اما به ۱۷ هزار میلیارد تومان واگذار شده است.

در چند روز گذشته به زوایای دیگری از این گزارش که عمدتا هدیه های میلیونی به برخی مدیران بوده اشاره شده،‌ اما اکنون وزیر رفاه، می‌گوید این قرارداد اهمیت بسیار بیشتری دارد.

علی ربیعی در همایش سراسری مدیران تامین اجتماعی دراین باره گفت: مسایل مربوط به حقوق مدیران تأمین اجتماعی نازلترین بخش از گزارش تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی است. متاسفانه در این خصوص برخی موارد به درستی تبیین نشده است و ما شاهد برجسته سازی رسانه ای شدیم، درحالی که به سایر موضوعات از جمله قرارداد 17 هزار میلیارد تومانی و مسائل مربوط به آن کمتر توجه شده است.

آنطور که روابط عمومی تامین اجتماعی گزارش کرده است، او دربخش دیگری از سخنانش با اشاره به بحث تحقیق و تفحص و با تاکید بر عملکرد شفاف گفت: شعار دولت همواره راستگویی و درستکاری بوده است و هیچ چیز منفی را کتمان نمی کند حتی در سازمان تامین اجتماعی خودمان این بحث را دنبال و از شفافیت استقبال کردیم.

ربیعی ضمن تقدیر و تشکر از مجلس شورای اسلامی و رسانه ها، از آنها خواست که بر عملکرد این سازمان نظارت داشته باشند: از نظارت و نقد سازنده مجلس و رسانه استقبال می کنیم و حتی به کسانیکه بهترین نقد سازنده را داشته باشند جوایزی اهدا خواهد شد. متاسفانه این سازمان در دولت قبل بسیار سیاسی شده بود به طوری که وزیر کار در دولت دهم استیضاح شد و این امر ربطی هم به مدیران خدوم این سازمان نداشت تا جایی که قرارداد 17 هزار میلیارد تومانی برای گزارش شرکت های شستا هم در حالت غیر شفاف بسته شد.

او با بیان این که امروز تلاش زیادی برای پس گیری چک ها به عمل آمده است، تامین اجتماعی را جزو سالمترین و پاکترین دستگاه ها دانست و گفت: کارکنان تامین اجتماعی درحال خدمت رسانی به اقشار مختلف جامعه هستند و باید قدردان خدمات این سازمان باشیم.

ربیعی خطاب به مدیران سازمان تامین اجتماعی گفت: در این بی انضباطی مالی بیش از همه شما طلبکارید و من پیگیر حق شما هستم. طی دو ماهی که از مدیریت دکترسیدتقی نوربخش ، مدیرعامل جدید سازمان تامین اجتماعی می گذرد فقط در یکی از شرکت های شستا حدود 40 میلیارد تومان صرفه جویی شده و من امیدوارم در آینده شرایط خیلی بهتر شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که تحقیق و تفحص از تأمین اجتماعی با همکاری مدیرعامل تأمین اجتماعی اجرایی شده است، گفت: در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز انجام تحقیق و تفحص را تسهیل کردیم و در رابطه با شناسایی مشکلات ایجاد شده در تامین اجتماعی و یافتن راهکارهای مناسب نیز پیشگام هستیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخشی از گزارش تحقیق و تفحص مجلس به تقدیر و تشکر از سازمان تامین اجتماعی و وزارتخانه به دلیل همکاری اختصاص دارد. شعار دکتر روحانی تشکیل دولت راستگویان و درستکاران است و ما نیز از حضور دستگاه های نظارتی و افزایش شفافیت استقبال می کنیم.

ربیعی گفت: شرایط به وجود آمده در یک مقطع زمانی کوتاه آنهم در مدیریت عالی سازمان تأمین اجتماعی ارتباطی با بدنه اجرایی و مدیران دلسوز و خدوم این سازمان ندارد و بررسی های انجام شده نیز نشان می دهد که مدیران و حتی اعضای هیات مدیره تامین اجتماعی نیز درمقابل بی انضباطی های مالی مقاومت کرده اند.

وزیر رفاه با تاکید بر اینکه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مدیران سازمان تأمین اجتماعی اعتماد کامل وجود دارد، گفت: مدیران و کارکنان تأمین اجتماعی با کار و تلاش خود و با تمام توان برای ایجاد تحول در این سازمان مهم و حساس تلاش می کنند و با همت و برنامه ریزی در این سازمان طعم شیرین سازمان تامین اجتماعی و دلسوز و کارآمد را در میان کارگران و بازنشستگان خواهد چشاند.

او در بخش دیگری از سخنانش گفت: رییس جمهوری لایحه بودجه ای را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد که یک صفحه از گزارش ایشان، دیدگاههای وی درباره بیمه و درمان است بنابراین مدیران سازمان باید آمادگی تحول ساختاری را داشته باشند.

به گفته ربیعی تامین اجتماعی در دولت یازدهم مورد توجه فراوان است: از مدیران تامین اجتماعی می خواهم که تحول در این سازمان را به صورت ویژه پیگیری کنند و از اقدامات و تحولات اساسی در این سازمان استقبال می کنیم. اگر ما بتوانیم خودمان را اصلاح کنیم به طور یقین توانسته ایم بر روی نظام سلامت تاثیر مثبتی بگذاریم، ما به تغییر و تحول نیاز داریم و اگر به طور بخشنامه ای این تغییرات از بالا به پایین تحمیل شود کار کارشناسی درست انجام نمی گیرد.

او گفت: برای ایجاد تحول به اجماع فکری نیاز داریم، در صورتی که نتوانیم تغییری در ساختارهای اقتصادی و اجتماعی ایجاد کنیم نمی توانیم تاثیر مثبتی بر کشور داشته باشیم. الکترونیکی کردن دفترچه های بیمه و ایجاد نظام بیمه سلامت از جمله مباحث تخصصی است که می تواند تغییراتی جهت ارزشمند دار شدن دفترچه های بیمه ایجاد کند.

اخبار اقتصادی - خبرآنلاین