اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

واردات 6 تُن الاغ در دولت احمدی‌نژاد



اخبار,اخبارسیاسی,احمدی‌نژاد

براساس آمارهای موجود شش تن الاغ در دولت محمود احمدی نژاد به کشور وارد شده بود.بحث واردات بی‌رویه کالا در دولت دهم طی دو سال گذشته همواره مورد بحث بوده است اما نکته جالب این است که چرا درآمدهای حاصل از فروش نفت صرف واردت الاغ و دیگر حیوانات و محصولاتی شد که واردات آن فاقد توجیه است.

گزارش‌های تازه حکایت از این دارد که در دولت قبل علاوه بر واردات شش تن الاغ واردات عجیب و غریب دیگری هم انجام شده است که محل تامل است. گزارش‌های جدید نشان می‌دهد در دولت قبل 30 تن روده و شکمبه، 154 تن شیر، دوغ و خامه، هفت تن عسل و 45 هزار تن مرغ و خروس زنده وارد کشور شده است.

 پیش از این از واردات عجیب و غریب دیگری نیز اخباری منتشر شده بود. چنانکه براساس اعلام سازمان توسعه تجارت ایران در آن مقطع زمانی اجناس چینی از جمله ‌لوستر، چراغ و روشنایی، تلویزیون، LCD، بادام زمینی، سیر، مجسمه، دستگاه ضبط و پخش، مایکروویو، گوشی تلفن همراه، ‌آجر، ماشین رختشویی، پارچه، کیف مدرسه، چمدان، ‌بلندگوی خودرو، ساعت، ‌لیوان، کره، لامپ کم‌مصرف، ‌قاشق و چنگال، پشم حلاجی‌شده، دستکش جراحی، سشوار، ‌عروسک، میکروفن، ‌باطری، بیل و کلنگ، ریش‌تراش، شانه، زیپ، بخاری برقی، تیغ، میخ، پونز، پیچ، ‌اسباب‌بازی، آهن‌ربا، ذغال، شن و ماسه، عینک و عدسی، پارچه، چادر، روسری، دستمال گردن، ‌ترازو، سیم خاردار، الکل، بازی‌های ویدئویی، کاغذ و مقوا، ‌چسب، سبوس، هدفون، آچار، آرد و سویا، ‌دستکش، شیلنگ، جوراب، ‌کاشی، فرش، بلندگو، گاو صندوق، ‌لاستیک و حصیر به کشور وارده شده است.

 

همچنین بر اساس آماری دیگر حجم برخی اقلام وارداتی به میزان 830 تن مدادتراش و تیغه، 247 تن مدادپاک‌کن، 780 تن میخ، میخ سر پهن و پونز، 780 کیلو رخت‌آویز چوبی، 713 تن سیر، 388 تن عدس، 184 تن زرد چوبه، 48 تن نخود‌فرنگی، 160 تن قرقره و ماسوره، 160 کیلو خمیر بازی، یک تن انواع شمع، 14تن سنگ پا، 16تن واکس کفش، 10تن زیپ و 35تن سوزن دوزندگی بوده است.

 ساپورت وارد نمی‌کردیم گران می‌شد!
روز گذشته یک نماینده مجلس نهم گفت:هر چقدر که شما مرزها را محکم ببندید و به فرض دستمال گردن و ساپورت وارد نشود از طرفی دیگر قاچاق می‌شود. در این شرایط قیمت‌ها گران‌تر خواهد شد و هزینه ها بیشتر می‌شود.

 

عباس قائد رحمت در واکنش به انتشار خبر واردات 202 تن ساپورت در دولت دهم و همچنین در پاسخ به این سوال که چرا به واردات این کالاهای غیر مورد نیاز نظارتی صورت نگرفته بود، اظهار داشت: ما تکلیف داریم که حجاب را به درستی عنوان کنیم؛ آن‌طوری که شرع ما قبل از قانون می‌گوید حجاب باید رعایت شود.

 

او با اشاره به اینکه زمینه‌های اجرا شدن فرهنگ حجاب در کشور باید فراهم شود، گفت: در این موضوع یکی بحث عرضه لباس مطرح است و بحث دیگر هم این است که ما چطور خودمان باورهایمان را درست کنیم.

 

در مسائل فرهنگی دستگاه‌های متولی امر باید تلاش کنند؛ از سوی دیگر اگر ما هم نگذاریم لباسی وارد شود، خود فرد لباس را به داخل کشور می‌آورد و این بحث به تدریج گسترش می‌یابد و به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود.

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اضافه کرد: ما باید روی بحث اعتقادات و باورهایمان کارهای فرهنگی و تقویتی کنیم؛ چرا که ما نمی‌توانیم تا همیشه همه درها را محکم ببندیم و بگوییم نباید چیزی وارد کشور شود.

 

بحث دوم واردات است؛ قاعدتا اینکه 202 تن ساپورت در دولت گذشته وارد کشور شده، بحث آن دولت و این دولت نیست و همه دولت‌ها تکلیف دارند مدیریت کنند و کالاهای ضروری وارد کشور شود و کالاهای لوکس و تشریفاتی و کالاهایی که مشکلاتی ایجاد کند لزومی برای واردات آن‌ها وجود ندارد.

 

هر چقدر که شما مرزها را محکم ببندید و به فرض دستمال گردن و ساپورت وارد نشود از طرفی دیگر قاچاق می‌شود. قائد رحمت عنوان کرد: در این شرایط قیمت‌ها گران‌تر خواهد شد و هزینه ها بیشتر می‌شود و ما باید کاری کنیم که جلوی قاچاق هم گرفته شود.

 

متاسفانه کشور ما موفق نشده جلوی قاچاق را بگیرد و در حال حاضر در کشور قاچاق بیداد می‌کند؛ قاچاق تولید را نابود می‌کند و اجازه نمی‌دهد تولید کننده بداند چه چیزی را به چه میزان تولید کند و با دنیا رقابت کند و از  فردای خود اطلاعی ندارد. امروز تولید می‌کند و فردا می‌بیند بازاری برای تولیدش وجود ندارد.

اخبار سیاسی - آرمان


ویدیو مرتبط :
بی ثباتی مدیریتی در دولت احمدی نژاد بیداد می کند! (مناظره رضایی با احمدی نژاد)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ابعاد قرائت نشده گزارش واردات خودروهای لوکس و تخلفات مسئولان دولت احمدی نژاد



اخبار,واردات خودروهای لوکس


اخبار اقتصادی - ابعاد قرائت نشده گزارش واردات خودروهای لوکس ؛
هزینه ارز دارو برای واردات میتسوبیشی

برخی از شرکت های شبه دولتی که ارز کالاهای اساسمی و داروی مردم را به واردات خودروهای لوکس اخصاص دادند، متعلق به مقامات و مسئولان عالی رتبه دولت احمدی نژاد است.

 مسئولان دولت احمدی نژاد صاحبان شبه دولتی های متخلف هستند

سال 91  کمیسیون اصل 90 مجلس میزبان شکایت های متعددی در خصوص تفاوت فاحش قیمت حاشیه بازار با قیمت های اعلام شده سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و سوءاستفاده رانت‌خواران و سفته‌بازان بود.

 

علاوه بر این گزارش هایی مبنی بر ظهور مفاسد و رانت های آشکار در فروش آزاد خودرو و اجحاف به مصرف‌کنندگان و عدم پرداخت کامل حقوق دولت و مالیات های قانونی در بازار خودروهای وارداتی  گزارش شد. در پی این شکایت از شهریورماه 1391 در پی اظهارات مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت وقت که از اختصاص ارز مرجع به واردات کالاها و خودروهای لوکس انتقاد کرده بود، مسئله در دستور کار این کمیسیون قرار گرفت و کارگروهی به منظور بررسی جامع موضوع، تشکیل و با تدوین برنامه های اجرایی مبادرت به جمع آوری اطلاعات مورد نظر نمود.

 

در نهایت نیز در 26 اسفند سال گذشته این گزارش در صحن علنی قرائت شد. اعضای کمیته بررسی این مسئله جسته و گریخته پیش از انتشار نهایی خبر از نقش مسئولان دولت احمدی نژاد در قالب مدیران شرکت های شبه دولتی مدیریتکننده این تخلف می دادند. در این خصوص نادر قاضی پور به عدم قرائت نام این مدیران در صحن علنی مجلس در زمان قرائت گزارش نهایی در این خصوص انتقاد دارد. وی تاکید می کند که باید اسامی مدیران دولت قبل که با ارز داروی مردم میتسوبیشی وارد می کردند به مردم اعلام شود.

نادر قاضی پور، عضو کمیته تحقیق و تفحص از واردات خودروهای لوکس با ارز مرجع  در گفت و گو با خبرنگار جمهوریت می گوید: 26اسفندماه در مجلس درباره افزایش واردات خودرو به ایران قرائت شد اما قرائت این گزارش ایرادات زیادی از جمله تاخیر جدی در قرائت و عدم قرائت برخی نام های این گزارش است.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: محور اصلی این گزارش استفاده از رانت و دلالی در واردات خودرو آن هم با نرخ ارز مرجع بود به این شرح که با ارزی که باید کالاهای اساسی وارد می شد ماشین های گرانقیمتی مثل میتسوبیشی آی ایکس، وارد شده است؟

قاضی پور تصریح کرد: به رغم این که خرید خودروهای لوکس وارداتی در اولویت دهم واردات بود، با رانت ، جای اولویت نخست یعنی کالاهای اساسی را گرفت و این دلالی در حالی صورت گرفت که ارز برای واردات دارو نداشتیم اما برخی مسوولان ارز مرجع را برای واردات خودروهای لوکس اختصاص دادند.

وی ادامه داد:  بسیاری از شرکت هایی که با مقیاس های بالای 200 تا 500 عدد خوردو وارد کرده بودند شرکت های شبه دولتی بودند که مسئولان آن ها مقامات و مسئولان عالی رتبه دولت احمدی نژاد بودند.

قاضی پور با انتقاد از روند افزایش واردات خودرو در دولت قبل گفت: در سال 90 نسبت خودروهای وارداتی به خودروهای تولید داخل 2درصد بود که  در سال 91 این رقم به 8 و در سال 92 به 16درصد رسید.

وی افزود: در طول 2سال واردات خودرو نسبت به تولید آن 8برابر شده و از 39هزار خودرو وارداتی در سال 90 به 62هزار خودرو در سال 92 رسیده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان این که نام شرکت هایی که دست به این اقدام زدند و مسئولان دولت قبل که در این عمل دست داشتند باید رسانه ای می شد گفت: این اسناد و اسامی در اختیار من است و مجلس باید در قرائت این گزارش اسامی را می گفت.

قاضی پور هم چنین با بیان این که قوه قضاییه باید رسیدگی قاطع به مسئولان دولت قبل که با ارز داروی بیماران ماشین های لوکس وارد کردند کند، گفت:این افراد با ارز کالاهای اساسی و دارو خودرو لوکس وارد کردند و بعد این خودرو را به قیمت ارز آزاد در بازار فروختند.

اخبار اقتصادی - جمهوریت