اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

واردات گوشت آزاد شد/ عوارض گوشت 250 و مرغ 100تومان



واردات گوشت آزاد شد/ عوارض گوشت 250 و مرغ 100تومان

خبرگزاری فارس: مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت در بخشنامه‌ای، واردات انواع گوشت را آزاد کرد.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

در این بخشنامه خطاب به سازمان صنعت، معدن و تجارت کلیه استان‌ها ابلاغ شده که ثبت سفارش انواع گوشت قرمز و دام زنده با ارائه مجوز سازمان دامپزشکی و پرداخت عوارض 2500ریالی برای هر کیلو گوشت قرمز و 1000ریال برای هر کیلو گوشت مرغ آزاد است.

متن این بخشنامه به شرح زیر است:

احتراما پیرونامه شماره 91/210/2059مورخ 91/4/27به اطلاع می رساند ثبت سفارش انواع گوشت قرمز و دام زنده با ارائه مجوزVIPمعتبر سازمان دامپزشکی بلامانع است.

ضمنا در ظهر اوراق ثبت سفارشات گوشت قرمز و گوشت مرغ عبارت ذیل نیز درج شود:

گمرک محترم اجرائی: به استنادنامه شماره1244/م/خ/ص مورخ91/4/11مدیرکل دفترمقررات صادرات و واردات، ورود و ترخیص این کالامشروط به رعایت وپرداخت عوارض ناشی ازبند(23)ماده واحده قانون بودجه سالجاری کشور به حساب 1118/30خزانه است. (مبنای محاسبه جهت گوشت قرمز هرکیلوگرم 2500ریال وگوشت مرغ 1000ریال است)/فارس

 


ویدیو مرتبط :
ماجرای واردات گوشت بوفالو

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

گوشت مرغ را از بازار آزاد نخرید



اخبار,اخباراجتماعی ,آنفلوآنزای مرغی

معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در پی انتشار اخباری مبنی بر مشاهده مواردی از آنفلوآنزای پرندگان در دماوند، فیروزکوه و ...ضمن تاکید بر اینکه برای مردم تهدیدی در مورد این بیماری وجود ندارد، توصیه کرد که از خرید گوشت مرغ از بازارهای آزاد خودداری شود.

  محمود نبوی درباره مشاهده موارد انسانی مبتلا به این ویروس در کشورگفت: این ویروس به سختی به انسان منتقل می‌شود و امکان سرایت پایینی دارد. اما اگر منتقل شود تلفاتی بین 40 تا60 درصد خواهد داشت.

وی در این باره افزود: از 20 سال گذشته تا کنون کل موارد انسانی مبتلا شده در دنیا هزار نفر بوده است. خوشبختانه تا به حال نیز مورد انسانی مبتلا به این نوع آنفلوآنزا را در کشور نداشته ایم. درعین حال اگر در یک مرغداری این بیماری مشاهده شود، تمام کارکنان و کارگران آن تا حدود دوهفته تحت نظر قرار می‌گیرند.

نبوی ادامه داد: از 20 سال گذشته تاکنون که آنفلوآنزای پرندگان در دنیا مشاهده شده است، برخی کشورها مانند ایران سیاست امحا را درپیش گرفته‌اند و در هر کانونی که پرنده بیمارمشاهده می‌شود با پرداخت خسارت، آنها را از بین می‌برند که سیاست درستی است. کشورهایی که این سیاست را اجرا کردند موارد انسانی نداشتند و یا اینکه بسیار کم بوده است.

وی افزود: مرغداران نیز از این سیاست استقبال می‌کنند؛ چراکه که می‌دانند این بیماری ممکن است به تمام مرغداری سرایت کند. درهر کانونی که این بیماری دیده شود تا شعاع خاصی پرندگان امحا می‌شوند و فضولات‌شان نیز ضدعفونی می‌شود و بعد از حدود یک تا سه ماه نیز اجازه تخم‌ریزی مجدد داده می‌شود.

نبوی درباره مناطقی که امکان ابتلای به بیماری در آن وجود دارد نیز گفت: این بیماری برخی سال‌ها درکشور زیاد بوده است و برخی سال‌ها کمترو ممکن است درهمه جای کشور مشاهده شود. آنفلوانزای پرندگان امسال کمی بیشتر ازسال گذشته در دنیا بوده است، اما این به معنی گسترده بودن آن یا تبدیل آن به ویروس انسانی نیست.

وی با بیان اینکه برای مردم تهدیدی دراین زمینه وجود ندارد افرود: این ویروس چند ساعت پس از کشته شدن پرنده از بین می‌رود. بنابراین گوشتی که ازطریق کشتارگاه‌های مجاز عرضه می‌شود، مشکلی ندارد و مردم با خیال راحت می‌توانند از آن استفاده کنند.

معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت توصیه کرد که مردم گوشت مرغ را از مجاری دولتی که تحت کنترل هستند تهیه کنند و خودشان اقدام به خرید آن از بازارهای آزاد نکنند؛ چرا که ممکن است مبتلا به بیماری‌های دیگری نیز باشند. از خرید پرنده به عنوان نگهداری در منزل نیز خودداری کنند و اگر مایل به خرید آن هستند از مراکز مجاز اقدام به تهیه کنند.

 اخبار اجتماعی  -   ایسنا