اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هیأت کارشناسی که رژیم اسرائیل به ایران فرستاد!



هیأت کارشناسی که رژیم اسرائیل به ایران فرستاد

ادعای عجیب یک نویسنده اسرائیلی:

هیأت کارشناسی که رژیم اسرائیل به ایران فرستاد!

در شرایطی که ایران به دلیل نامشروع بودن رژیم صهیوینستی، هیچ‌ رابطه‌ای با این رژیم برقرار نکرده است، یک نویسنده اسرائیلی در ادعایی عجیب، مدعی شده ایران و این رژیم تاکنون چند بار‌ مقطعی تماس‌هایی با هم برقرار کرده‌اند؛ تماس‌هایی که حتی به ورود کار‌شناسان اسرائیلی به خاک ایران نیز انجامیده است.

در شرایطی که ایران به دلیل نامشروع بودن رژیم صهیوینستی، هیچ‌ رابطه‌ای با این رژیم برقرار نکرده است، یک نویسنده اسرائیلی در ادعایی عجیب، مدعی شده ایران و این رژیم تاکنون چند بار‌ مقطعی تماس‌هایی با هم برقرار کرده‌اند؛ تماس‌هایی که حتی به ورود کار‌شناسان اسرائیلی به خاک ایران نیز انجامیده است.

به گزارش «تابناک»، مئیر جاودانفر، تحلیلگر ایرانی ـ اسرائیلی در مطلبی که به تازگی در سایت «المانیتور» منتشر کرده، به بررسی مواردی پرداخته که به ادعای وی، به برقراری «کانال‌های سری» میان ایران و رژیم اسرائیل انجامیده است.

بنا بر این گزارش، جاودانفر خبر وقوع زلزله بزرگ اخیر در استان سیستان و بلوچستان را دستمایه قرار داده و اشاره می‌کند، آخرین باری که در گذشته زلزله‌ای شدید و ویرانگر در ایران اتفاق افتاد، به سال ۲۰۰۳ و زلرله بم مربوط می‌شود که به جان باختن بیش از سی هزار نفر انجامید.

به ادعای وی، هرچند در آن زمان اعلام شد، ایران هیچ گونه کمکی را از رژیم اسرائیل نخواهد پذیرفت، روزنامه «یدیعوت آحارانوت» سه سال بعد نوشت که در سال ۲۰۰۶، ایران به کار‌شناسان اسرائیلی اجازه داده از مناطق حادثه دیده بر اثر زلزله بازدید کنند.

هرچند این روزنامه به تاریخ دقیق این امر اشاره نکرده، ‌با توجه به اینکه در گزارش «یدیعوت آحارانوت» آمده بود، این افراد در روز «عید فصح» در ایران بوده‌اند و تاریخ این عید روز دوازدهم آوریل است. جاودانفر نتیجه می‌گیرد، این سفر ‌در حدود همین تاریخ انجام شده است.

در گزارش این روزنامه آمده بود، کار‌شناسان مذکور با استفاده از روادیدی به ایران آمده بودند که ملیت واقعی آن‌ها را آشکار نمی‌کرد تا افراد غیرمتبط از ماجرا اطلاع پیدا نکنند؛ بنابراین، تنها افراد معدودی در ایران از ماجرای سفر سه کار‌شناس اسرائیلی آگاهی داشته‌اند.

ادعای این گزارش آن است، از آنجا که بسیاری از جاده‌ها و پل‌های ساخته شده در منطقه موردنظر در دوران پیش از انقلاب از سوی اسرائیلی‌ها ساخته شده بود، ایران در نظر داشت با مشورت با این کار‌شناسان، بازسازی مناطق زلزله زده را تسریع کند.

اما جاودانفر بر این باور است، انگیزه «آریل شارون»، نخست وزیر وقت رژیم اسرائیل از فرستادن کار‌شناسان مذکور، چیزی بیش از یک انگیزه مقطعی بوده و با هدف پیگیری مسیری انجام شده که در سال ۱۹۹۶ از سوی بنیامین نتانیاهو آغاز شده بود. در سال ۱۹۹۶ و زمانی که نتانیاهو به عنوان نخست وزیر برگزیده شد، شارون را ‌‌وزیر خارجه خود منصوب کرد.

جاودانفر همچنین به مقاله‌ای اشاره می‌کند که در سال ۱۹۹۷ در روزنامه «جروزالم پست» منتشر شده که در آن آمده بود، به باور نتانیاهو، سیاست‌های دولت‌های قبلی به رهبری «اسحاق رابین» و «شیمون پرز» در قبال ایران غیرسازنده بوده و بر این اساس، وی تصمیم گرفته ضمن متوقف کردن اقدامات علیه ایران، نشانه‌هایی مبنی بر تمایل به گفت‌و‌گو برای ایران بفرستد.

به ادعای این روزنامه، نتانیاهو در آن زمان حتی دستور داده بود، پخش برنامه‌های ضدایرانی از ماهواره «آموس» این رژیم متوقف شود؛ افزون بر این، گفت‌و‌گو‌ها بر سر بدهی یک میلیارد دلاری رژیم اسرائیل به ایران نیز آغاز شده بود.

اما از دید جاودانفر، دوره تنش‌زدایی میان ایران و رژیم اسرائیل، هنگامی به اوج رسیده که بر پایه گزارش منتشره در خبرگزاری «شین هوا»ی چین، گروهی متشکل از شانزده کار‌شناس کشاورزی اسرائیلی به ایران سفر کرده و با معاون وزیر کشاورزی ایران دیدار داشته‌اند.

در این راستا، فردی که نتانیاهو به عنوام مسئول برقراری ارتباط با ایران منصوب کرده، آریل شارون بوده است. با این حال، این تماس‌ها اندکی بعد با مانع روبه‌رو شده و زمانی که دو طرف بر سر پرداخت بدهی رژیم اسرائیل به توافق نرسیده‌اند، دوره تنش‌زدایی نیز به پایان رسیده است.

اما هنگامی که شارون در سال ۲۰۰۳ در رژیم اسرائیل به قدرت می‌رسد، تلاش‌ها برای برقراری دوباره تماس‌ها آغاز می‌شود که در سفر کار‌شناسان مذکور در سال ۲۰۰۶ بازتاب پیدا کرده است. اما باز هم ‌تفاهم نداشتن بر سر بدهی رژیم اسرائیل، این تلاش‌ها را با شکست روبه‌رو می‌سازد.

در پایان جاودانفر با اشاره به مجموعه این موارد می‌نویسد: کمتر سیاستمدار اسرائیلی است که خواهان برقراری روابط و همکاری با ایران نباشد.

اما این ادعاهای عجیب در حالی از سوی جاودانفر مطرح می‌شود که بر تقابل ماهوی ـ و نه سیاسی و مقطعی ـ میان جمهوری اسلامی ایران و رژیم اسرائیل بر کسی پوشیده نیست. به هر حال، هرچند هدف نهایی طرح این ادعا‌ها در اوضاع کنونی مشخص نیست، ‌کمتر کسی است که بتواند چنین ادعاهای عجیب و البته بدون سند و مدرکی را بپذیرد./تابناک

 

 


ویدیو مرتبط :
هایپراستار؛ تجارت مخفی رژیم اسرائیل در ایران + فیلم و تصاویر - به سوی بیداری _ besoyebidari.ir

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تلاش ناکام رژیم اسرائیل برای جذب یهودیان ایران



 

مشرق: پایگاه خبری "عربی پرس" به نقل از مقامات امنیتی ایرانی در بخش ضد جاسوسی ویژه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سازمان جاسوسی موساد در اسرائیل تلاش بیهوده ای در تماس با برخی یهودیان ایران داشته تا آنها را به همراه تعدادی از یهودیان دیگر در کشورهای عربی به سرزمین های اشغالی انتقال دهد.

 

در این راستا پیام های متعددی نیز برای یهودیان فرستاده شده است تا شاید بتواند مهاجرت معکوس از سرزمین های اشغالی را متوقف کرده و نتایج مصیبت بار آن را کمتر کند.

این در حالی است که یهودیان ایران با قاطعیت اعلام کرده اند که در جمهوری اسلامی ایران در بهترین حالت ممکن زندگی می کنند و از تمام آزادی های دینی برخوردارند و چیزی کم ندارند و ایران را به منطقه ای اشغال شده و ناامن ترجیح می دهند.

این تلاش ناکام در پی آن انجام می شود که بر اساس اعلام منابع مربوط بیش از 200 هزار صهیونیست یهودی در سال جاری فلسطین اشغالی را ترک کرده و از این  کشور مهاجرت کرده اند؛ علت این مهاجرت نیز وقوع جنگ احتمالی در آغاز سال 2012 میلادی است.

بر اساس برخی آموزه های فراماسونری و صهیونیستی، سال 2012 سال پایان تاریخ و اجرای نبرد نهایی آرماگدون است که محل آن در سرزمین های اشغالی خواهد بود.

این گزارش تهدیدات ایران و سوریه و حزب الله لبنان در زمینه امکان ویران شدن اسرائیل و محو آن از نقشه جهان را از دیگر عوامل ترس صهیونیست ها و افزایش مهاجرت معکوس از سرزمین های اشغالی دانسته اند.

این مهاجرت در حالی است که رژیم صهیونیستی سالیانه میلیاردها دلار برای مهاجرت دادن تعداد بیشتری از یهودیان به سرزمین های اشغالی هزینه می کند..../مشرق