اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هنرستانی‌ها از امسال مستقیما وارد دانشكده‌های فنی می‌شوند



 

 

هنرستانی‌ها از امسال مستقیما وارد دانشكده‌های فنی می‌شوند

 

وزیر آموزش و پرورش از راه‌اندازی پردیس دانشگاهی ویژه دختران و پسران از سال تحصیلی جدید خبر داد.

حمیدرضا حاجی بابایی در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید كه با حضور معاون اول رییس جمهور در مدرسه راهنمایی دخترانه آزادی منطقه 14 تهران برگزار شد، با بیان اینكه امسال را با برنامه‌هایی جدیدی آغاز می‌كنیم، افزود: امسال پروژه‌هایی در آموزش و پرورش به بهره‌برداری رسیده و در طول سال تحصیلی نیز این پروژه‌ها ادامه خواهد داشت.

وی گفت: ساماندهی فضای آموزشی به عنوان یكی از اولویت‌ها در دستور كار وزارت آموزش و پرورش قرار دارد و  انتقال 12 هزار 740 مدرسه از نوبت بعدازظهر به صبح از جمله این برنامه‌هاست.

وی با بیان اینكه این انتقال یك حركت عظیم در نظام تعلیم و تربیت محسوب می‌شود،‌ خاطرنشان كرد: تحصیل در ساعات صبح بازدهی بیشتری نسبت به نوبت دوم دارد. بنابراین هم دانش‌آموزان در یادگیری موفق خواهند بود و هم معلمان یاددهی مناسبی خواهند داشت.

امسال سال طلایی در مدرسه سازی خواهد بود

حاجی بابایی با اشاره به افتتاح یك‌هزار و 830 پروژه‌ آموزشی، پرورشی و ورزشی در شهریور ماه از افزایش تعداد این پروژه‌ها در مهر ماه به دو هزار پروژه خبر داد.

وی تصریح كرد: امسال سال طلایی در مدرسه سازی خواهد بود و علاوه بر پروژه‌های تحویل داده شده چهار میلیون مترمربع زیربنا نیز برای آموزش و پرورش احداث خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش از افزایش هفت برابری اعتبارات مدرسه‌سازی نسبت به سال گذشته خبرداد و گفت: امسال اتفاقات خوبی در وزارت آموزش و پروش رخ داده كه تعیین وضعیت 17 هزار نیروی جدید، ورود پنج هزار معلم ورزش به مدارس و توجه ویژه به مربیان بهداشت و مشاوره از جمله این برنامه‌های است.

وی یادآور شد: امسال تخصصی شدن نیروی انسانی در آموزش و پرورش از 78 درصد به بیش از 90 درصد افزایش یافته است ضمن آنكه هنرجویان هنرستان‌ها نیز نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

افزوده شدن یك ساعت درسی «انس با قران» در مدارس ابتدایی

وزیر آموزش و پرورش توجه به مجتمع‌های آموزشی و پرورشی، هوشمندسازی مدارس و ساماندهی دروس را از برنامه‌های دیگر این وزارتخانه برشمرد و گفت: امسال برای اولین بار یك ساعت درسی« انس با قرآن» به مقطع ابتدایی افزوده شده است. همچنین آیین نامه آموزش از راه دور و مدارس دولتی كه اخیرا در شورای عالی آموزش و پرورش اصلاح و مصوب شده اجرا می‌شود.

حاجی بابایی تصریح كرد: 116 استخر شنا در دست احداث است و طی سه سال آینده تعداد استخرها به 400 استخر شنا می‌رسد به طوری كه همه شهرستان‌های باید یك استخر داشته باشند.

وی همچنین تاكید داشت توسعه پروژه‌ كتابخانه كلاسی كه از امسال آغاز شده گفت: باید تعداد كتابخانه‌های كلاسی طی 3 سال آینده به 280 هزار كتابخانه برسد.

حاجی بابایی اجرای طرح همگام با قرآن برای دانش‌آموزان دوره راهنمایی و همچنین اجرای طرح آموزش شنا به دانش‌آموزان سوم ابتدایی و آموزش طناب زنی به دانش‌آموزان پایه چهارم را از جمله برنامه‌های امسال اعلام كرد.

امسال نیروی بلاتكلیف نداریم

ورود هنرستانی‌های سال سومی از امسال مستقیم به دانشكده‌های فنی

وزیر آموزش و پرورش همچنین از ایجاد پردیس دانشگاهی ویژه خانم‌ها و آقایان در سال تحصیلی جدید خبرداد و گفت: امسال برای اولین بار و با آزمونی كه برگزار شد هنرستانی‌ها مستقیما از سال سوم وارد دانشكده‌های فنی می‌شوند.

وی همچنین تاكید كرد: امسال هیچ نیروی حق‌التدریسی، شركتی ـ خدماتی و نهضتی بلاتكلیف نداریم و همه آنها تعیین تكلیف شده‌اند.

به گزارش ایسنا، به گفته حاجی بابایی، امسال در راستای تحقق و اجرای برنامه تحول بنیادین آموزش و پرورش 70 درصد از كتاب اول ابتدایی تغییر كرده و ‌CD های آموزشی آنها در قالب كمك آموزشی و روش تدریس در اختیار معلمان ابتدایی قرار گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: یكی دیگر از برنامه‌های سال تحصیلی 90-91 اعزام  900 هزار دانش‌آموز و 900 هزار معلم به اردوی راهیان نور است.

حاجی بابایی در پایان با اشاره به طرح تعطیلی روز پنجشنبه مدارس، گفت: این طرح به محكم‌تر شدن بنیاد خانواده كمك می‌كند؛ ضمن آنكه دانش‌آموزان فرصت مناسبی دارند كه به تكالیف خود در طی دو روز تعطیلی برسند.../تحلیل:انتخاب


ویدیو مرتبط :
کاربراتور(مخصوص هنرستانی ها)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

راه‌اندازی دانشكده‌های تك‌جنسیتی و دوره‌های کارشناسی ارشد در دانشگاه فنی‌حرفه‌ای



مشاور دانشگاه فنی‌وحرفه‏‌ای خبر داد:

راه‌اندازی دانشكده‌های تك‌جنسیتی و دوره‌های کارشناسی ارشد در دانشگاه فنی‌حرفه‌ای

مشاور رییس دانشگاه فنی‌وحرفه‌‏ای کشور، گفت: سرانه دانشجویان دانشگاه‏‌های کشور یک میلیون و 700 هزار تومان است در حالیکه سرانه هر دانشجوی فنی و حرفه‏‌ای 700 هزار تومان است.

ایسنا: میر علی‏‌اکبر قادری در حاشیه اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری پسران دانشکده‎های فنی و حرفه‎ای کشور، افزود: همه ساله جشنواره‎های فرهنگی هنری در بین سراسر دانشجویان فنی و حرفه‎ای کشور با هدف تقویت باورهای دینی، توسعه بینش سیاسی، آشنایی با زندگانی ائمه اطهار(ع) برگزار می‏کنیم.

وی با بیان اینکه همه ساله این جشنواره به صورت تفکیک بین دختران و پسران برگزار می‌شود، اضافه کرد: امسال همچنین کنگره 1343 شهید دانشگاه فنی و حرفه‎ای در باغ موزه ملی تهران برگزار شد.

مدیر فرهنگی اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه‎ای کشور گفت: امسال 7 هزار دانشجو از سراسر کشور در قالب اردوهای راهیان نور به مناطق غرب و جنوب اعزام شدند.

وی بیان کرد: در ماه مبارک رمضان در بیستمین نمایشگاه بین‎المللی قرآن در تهران غرفه‎ای برای بخش دانشگاه در نظر گرفته شده است.

مشاور رییس دانشگاه فنی و حرفه‏‌ای کشور با بیان اینکه ماموریت ما تربیت تکنسین ماهر برای بخش صنعت و نیازهای کشور است، عنوان کرد: به دنبال راه‏‌اندازی مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه هستیم.

وی در این رابطه افزود: در کل کشور 170 دانشکده و 220 هزار دانشجو در 53 رشته کاردانی و 6 رشته کارشناسی مشغول به تحصیل هستند.

قادری از پذیرش 65 هزار دانشجو دختر و پسر در سال تحصیلی جدید خبر داد و یادآور شد: شعار ما این است که دانشگاه ما متفاوت از دانشگاه‏های دیگر باشد، بنابراین به راه‎اندازی دانشکده‎های تک جنسیتی اقدام کرده‏‌ایم.

مشاور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‎ای کشور گفت: دانشجویان این دانشگاه که در رشته‎های فنی از جمله تراشکاری، الکترونیک، الکتروتکنیک و ساختمان فارغ‎التحصیل می‎شوند هیچگاه بیکار نمی‏‌مانند و همگی جذب بازار کار می‎شوند، اما اکثر فارغ‏‌التحصیلان بیکار ما در رشته‏‌های عمومی هستند که برای اشتغال آنها نیز قراردادی با وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی منعقد کردیم تا آنها با ارئه طرح‏‌هایی، تعاونی تشکیل و به کار مشغول شوند.

قادری اعتبارات دانشگاه فنی و حرفه‌‏ای پسران کشور را 300 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: سرانه هر دانشجوی فنی و حرفه‏ای 700 هزار تومان است در حالیکه سرانه دانشجویان دیگر دانشگاه‏ها یک میلیون و 700 هزار تومان است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در دانشکده‎های فنی و حرفه‏ای کشور 1300 کارگاه آموزشی فعال است که این موضوع در خاورمیانه کم‌‏نظیر است./ایسنا