اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هشدار درباره گسترش اعتیاد بین زنان



اخبار,اخباراجتماعی,افزایش آمار اعتیاد


 اخبار اجتماعی - هشدار درباره گسترش اعتیاد بین زنان

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تاکید بر اینکه با وجود افزایش آمار معتادان به موادمخدر اما اقدام اثربخشی برای مبارزه با اعتیاد انجام نشده است، گفت: گسترش اعتیاد بین زنان و دختران نگرانی تازه‌ای برای کشور ایجاد کرده و حتی این مهم در جوانان کمتر از 18 سال نیز توسعه یافته است.

محمدحسین قربانی در گفت وگو با خانه ملت،‌ با انتقاد ازافزایش آمار اعتیاد در کشور، افزود: این آمار بسیار نگران کننده است و نسبت به جمعیت، آمار معتادان کشور در مقایسه با آمار معتادان در افغانستان نیز فزونی یافته است که این زنگ خطری برای ما  به شمار می‌رود.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: متاسفانه با وجود آنکه حدود 34 سال در راه مبارزه با اعتیاد تلاش کرده و در این میان هزینه‌های زیادی نیز متحمل شدیم اما در بحث مبارزه و کاهش معتادان در جامعه نتوانستیم اقدامات اثربخشی انجام دهیم.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه اکنون شاهد رشد آمار اعتیاد حتی در سنین کمتر از 18 سال هستیم،‌ تصریح کرد: این مهم نیز تا جایی پیش رفته که به مدارس و دانشگاه‌ها نیز رسیده و به طور حتم ادامه چنین روندی کشور را با چالش مواجه می‌سازد.

قربانی درباره عوامل موثر در افزایش آمار اعتیاد، یادآور شد: ‌نبود اشتغال، وضعیت اقتصاد و معضلات سدراه ازدواج برای جوانان عوامل عمده‌ای برای افزایش آمار اعتیاد است؛ از سویی دیگر نداشتن استراتژی محکم و مدون برای مبارزه با این پدیده بر گسترش آن بین آحاد مردم جامعه افزوده است.

وی تصریح کرد: امروزه موادمخدر از روش سنتی خارج شده و به سمت مواد صنعتی در حال حرکت است و متاسفانه تولید مواد مخدر صنعتی درکشور نیز بسیار آسان شده که نبود برنامه‌ریزی درست و دقیق و نبود فرهنگ عمومی در استفاده نکردن از چنین مواد آسیب‌زایی باعث رشد آمار مبتلایان به اعتیاد شده است.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه‌ گسترش اعتیاد بین زنان و دختران نیز نگرانی تازه‌ای را برای کشور ایجاد کرده است، افزود: نباید انتظار داشت که تشکیلات ویژه‌ای به تنهایی به مبارزه با اعتیاد بپردازد بلکه همه دستگاه‌ها و ارگان‌ها باید این مهم را به عنوان الگویی قرارداده تا شاهد اقدامی موثر در مبارزه با مواد مخدر باشیم.
  اخبار اجتماعی - خانه ملت


ویدیو مرتبط :
هشدار به گسترش وهابیت در ایران!!! (استادرائفی پور)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هشدار درباره افزایش اعتیاد زنان



اخبار,اخبار اجتماعی,مواد مخدر

آمار زنان معتاد طی‌سال‌های گذشته دو برابر افزایش پیدا کرده و در این میان تبلیغات دروغین شبکه‌های ماهواره‌ای باعث افزایش آمار اعتیاد آنان شده است.

یک روانپزشک معتقد است: آمار زنان معتاد طی‌سال‌های گذشته دو برابر افزایش پیدا کرده و در این میان تبلیغات دروغین شبکه‌های ماهواره‌ای باعث افزایش آمار اعتیاد آنان شده است.

به گزارش شفا آنلاین، پریناز فاتح پور افزود: زنان به دو علت در باتلاق اعتیاد سقوط می‌کنند یکی به خاطر اثبات وفاداری و علاقه به مرد مورد نظرشان که ناشی از فریب خوردن و اجبار است و یا با این باور دروغ که موادمخدر صنعتی و روانگردان اعتیاد ندارد به دام اعتیاد گرفتار می‌شوند. در این میان هم بعضی از مردان برای سوءاستفاده در توزیع و فروش مواد مخدر آنها را به تار عنکبوتی خود می کشند.

وی اظهار داشت: از سوی دیگر کنجکاوی و خودبزرگ نمایی برای عقب نماندن از غافله دوستان از علل دیگر بروز اعتیاد در زنان است. متاسفانه مراکز ترک اعتیاد ویژه زنان  بسیار محدود است و نمی‌توان اقدامات درمانی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را برای آنان انجام داد.

این روانپزشک ادامه داد: با توجه به دستگاه عصبی و فیزیکی زنان، مواد مخدر صناعی و روانگردان‌ها  تا شش برابر مردان بر روی آنان اثر منفی دارد و در مدت کوتاه زنان را دچار پیری زودرس، یائسگی و مرگ ناخواسته می‌کند.

فاتح‌پور تصریح کرد: بسیاری از زنان به دلیل نداشتن اطلاعات کافی از عواقب اعتیاد به مصرف مواد روی می‌آورند، آنان در بار اول مصرف، احساس شادی و خوشایند کاذبی را می‌کنند و این باعث می‌شود که در روزهای دیگر مقدار بیشتری از مواد را مصرف کنند.

وی با اشاره به اینکه زنان هنوز به دلیل قبح اجتماعی، اعتیادشان را مخفی می‌کنند و حتی خیلی از آنها که آمفتامین مصرف می‌کنند نمی‌دانند معتادند، گفت: زیرا آنها به صورت فردی مصرف می‌کنند و به اندازه مردان معتاد آگاهی ندارند.

فاتح پور تصریح کرد: اطلاع‌رسانی، آموزش و مهارت نه گفتن از سوی زنان و دختران، ایجاد مراکز درمان اعتیاد قدم‌های موثر در رهایی این قشر از جامعه به اعتیاد است.

وی با بیان اینکه سالانه میلیاردها تومان بودجه در پیشگیری و مقابله با اعتیاد هزینه می‌شود، گفت: اما علت کمرنگ بودن موفقیت در مبارزه با مواد مخدر، ضعف مشارکت عمومی و اجتماعی در پیشگیری و درمان است.

این روانپزشک خاطرنشان کرد: مافیای مواد مخدر تمام قدرت و امکانات خود را برای نابودی جوانان بویژه زنان متمرکز کرده و مقابله با آنها نیازمند عزم ملی و جهاد اجتماعی است. لذا برای توفیق کامل در راه مبارزه با مواد مخدر باید مردم کنار دولت قرار گیرند.


 اخبار اجتماعی  - شفا آنلاین