اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هشدار جدید درباره تغییرات آب و هوایی


یک مرکز خیریه بریتانیایی هشدار داد تا سال ۲۰۶۰ بیش از یک میلیارد انسان در سرتاسر جهان در شهرهایی سکونت خواهند داشت که به واسطه تغییرات اقلیمی در معرض خطر جدی سیل‌زدگی قرار دارند.

همشهری آنلاین: یک مرکز خیریه بریتانیایی هشدار داد تا سال ۲۰۶۰ بیش از یک میلیارد انسان در سرتاسر جهان در شهرهایی سکونت خواهند داشت که به واسطه تغییرات اقلیمی در معرض خطر جدی سیل‌زدگی قرار دارند.

مركز كریستین اید با انتشار نتیجه پژوهشی جدید اعلام كرد آمریكا،‌كانادا و هندوستان كشورهایی هستند كه بیشترین خطر متوجه آنها است و شهرهای كلكته و مومبای در دسته خطرناك‌ترین و آسیب‌پذیرترین شهرهای جهان قرار دارند.

هشت شهر كه بیش از دیگر شهرها در معرض آسیب‌دیدگی ناشی از سیل قرار دارند، همگی در آسیا واقع شده‌اند و پس از آنها شهر میامی در آمریكا نهمین شهر در معرض خطر جهان اعلام شده‌است.

این گزارش از دولت‌ها می‌خواهد تا در راستای كاهش میزان گرمایش جهانی قدمی بردارند و در زمینه برنامه‌های كاهش فجایع طبیعی سرمایه‌گذاری كنند.

آلیسون دویگ نویسنده این گزارش می‌گوید انسان‌هایی كه در شهرهای ساحلی بزرگ سكونت دارند به صورت ویژه در خطرند. یكی از این شهر‌ها فلوریدا است كه درصورت وقوع سیل، كل این شهر به خطر خواهد‌افتاد.

براساس این گزارش اولویت دولت‌ها باید كاهش میزان انتشار كربن و محدود‌سازی افزایش دمای جهانی به واسطه تغییر منبع سوخت از فسیلی به منابع كم كربن باشد. همچنین مجامع آسیب‌پذیر باید به خانه‌های محافظت‌شده و ایمن‌تر مجهز شوند.


ویدیو مرتبط :
اثار و تبعات تغییرات آب و هوایی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هشدار یونیسف درباره تاثیر تغییرات آب و هوایی بر کودکان



اخبار,اخبار اجتماعی  ,یونیسف

 یونیسف در گزارشی اعلام کرد که حدود 690 میلیون نفر کودک در خطر تغییرات آب و هوایی هستند، این یعنی حدود یک سوم تمام کودکان جهان. هم اکنون جمعیت کودکان کره زمین 2.3 میلیارد نفر است.

  یونیسف در کمتر از یک هفته مانده به کنفرانس تغییرات آب و هوایی پاریس اعلام کرد بیش از نیم میلیارد کودک در مناطقی که احتمال وقوع سیل در آن زیاد است و 160 میلیون کودک در مناطقی با احتمال زیاد خشکسالی، زندگی می کنند. این یعنی آنها در معرض تغییرات آب و هوا هستند.

از 530 میلیون کودکی در مناطق خشکسالی خیز زندگی می کنند، 300 میلیون آنها در کشوری زندگی می کنند که بیش از نیمی از جمعیت آنها فقیر (حقوق روزانه کمتر از 3.10 دلار) هستند. از 160 میلون نفر دیگر هم، 50 میلیون نفر در چنین کشور هایی زندگی می کنند.

آنتوی لیک، مدیر اجرایی یونیسف، در این رابطه گفت: این آمار ضرورت اینکه همین الان باید اقدام کنیم را نشان می دهد، کودکان امروز کمترین تاثیر را روی تغییرات آب و هوایی دارند، اما آنها و کودکانشان کسانی هستند که باید با عواقب آن زندگی کنند و جوامع محروم بیشترین آسیب را از این تغییرات خواهند دید.

تغییرات آب و هوایی یعنی سیل، خشکسالی ، امواج گرمایی و شرایط آب و هوایی شدید بیشتر. این اتفاقات می توانند عامل مرگ و ویرانی شوند، همچنین تغییرات آب و هوایی به عوامل کشنده کودکان مانند سوء تغذیه، مالاریا و .. هم کمک می کند. کودکی که از آب کافی و بهداشت محروم باشد بیشتر تحت تاثیر سیل، خشکسالی و طوفان قرار می گیرد. زمان بهبود آن ها هم به احتمال زیاد طولانی خواهد بود.

اکثر کسانی که در معرض خطر سیل هستند در آسیا زندگی می کنند و اکثر کسانی که در معرض خشکسالی قرار دارند در آفریقا زندگی می کنند.

نمایندگان جهان که در کنفرانس تغییرات آب هوا در پاریس دور هم جمع می شوند، نیاز دارند تا به توافقی برسند که تولید گاز های گلخانه ای قطع شود.

لیک در این رابطه گفت: ما می دانیم کاری که برای جلوگیری از تغییرات آب و هوا انجام می شود دشوار است. اما اقدام نکردن نامغقول خواهد بود. ما یک تصمیم درست را به کودکان و سیاره مان بدهکاریم؛ اتفاقی که باید در پاریس بیفتد.


  اخباراجتماعی  -  خبر انلاین