اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هزینه ۲ میلیون دلاری آمریکا برای هر تروریست



اخبار,اخباربین الملل , مبارزه با داعش

کشورهای غربی و در راس آنها آمریکا تاکنون بارها به بهانه مبارزه با داعش برای گروه های شورشی سلاح و مهمات فرستاده اند.

واشنگتن می‌گوید سلاح‌های جدیدی را برای گروه‌های تروریستی فعال در سوریه فرستاده است. این در حالی است که ماه گذشته نیز اعلام شد آمریکا 50 تن سلاح و مهمات برای شورشیان در سوریه فرستاده بود.
 
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شبکه الجزیره، یک سخنگوی ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا گفت: سلاح های جدیدی برای «نیروهای دموکراتیک» سوریه جهت مبارزه با داعش ارسال شده است. به گفته این منبع، هر چند جزئیات آن هنوز فاش نشده، اما آمریکا تاکنون بارها برای نیروهای به اصطلاح میانه رو سلاح و مهمات فرستاده که در نهایت به دست تروریست های داعش افتاده است. نیروهای دموکراتیک به اصطلاح شامل گروه های عشایر عرب، کردها و نیروهای شورشی سوریه است که با دولت مرکزی می جنگند.

فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه نیز پنجشنبه گفت کشورش به زودی ناو هواپیمابر شارل دوگل را برای کمک به نیروهای دموکراتیک سوریه برای مقابله با داعش خواهد فرستاد.

هر مزدور 2 میلیون دلار
کشورهای غربی و در راس آنها آمریکا تاکنون بارها به بهانه مبارزه با داعش برای گروه های شورشی سلاح و مهمات فرستاده اند. این امر نه تنها کمکی به حل بحران سوریه نکرده بلکه بر وخامت بیشتر آن افزوده است.

روز گذشته روزنامه آمریکایی «یو اس ای تودی» در گزارشی نوشت: وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) تاکنون برای هر مزدور دو میلیون دلار هزینه کرده است. به گزارش این منبع، پنتاگون در سال 2015 مبلغ 500 میلیون دلار برای آموزش3000 جنگجو و تجهیز آنان اختصاص داد و قرار بود از سال آینده نیز سالانه5000 جنگجو را به بهانه مبارزه با گروه تروریستی داعش آموزش داده و به سلاح و مهمات آمریکایی مجهز کند. اما این برنامه پس از هزینه کردن 384 میلیون دلار تعطیل شد، زیرا از 180 مزدور برگزیده شده، آموزش دیده و تجهیز شده، فقط 145 نفر در این برنامه باقی ماندند و از میان آنها فقط 95 نفر در سوریه می جنگند.

این در حالی است که به گزارش رسانه های غربی، یک گروه از این تروریست های آموزش دیده در ماه سپتامبر، یک چهارم تسلیحات، مهمات و خودروهایی را که دولت آمریکا در اختیار آنان قرار داده بوده، برای عبور امن از میان سرزمین های تحت اشغال داعش ، تسلیم این گروه کرد.

بحران سوریه که از سال 2011 با تهاجم گسترده گروه های تروریستی مورد حمایت غرب و حامیان منطقه ای آن برای سرنگونی حکومت سوریه آغاز شد، اکنون وارد پنجمین سال خود شده است.


 اخبار  بین الملل  - جام جم   


ویدیو مرتبط :
کمک هزینه 2000 دلاری برای مردم کانادا !

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هزینه ۱تریلیون دلاری آمریکا برای سلاح هسته‌ای



اخبار,اخباربین الملل ,سلاح هسته‌ای

حدود 16000 هزار سلاح هسته‌ای در زرادخانه‌های 9 کشور جهان وجود دارد و در این بین 90 درصد این جنگ افزارها در آمریکا و روسیه هستند.

یک وبگاه تحلیلی نوشت: آمریکا بهتر است به جای صرف هزینه ۱ تریلیون دلاری برای نوسازی زرادخانه هسته‌ایش، جهان را بسوی امحاء مرحله بندی شده، شفاف، غیر قابل بازگشت و قابل اثبات سلاح‌های هسته‌ای سوق دهد.

به گزارش فارس، وبگاه تحلیلی «تروث اوت» در گزارشی نوشت: حدود 16000 هزار سلاح هسته‌ای در زرادخانه‌های 9 کشور جهان وجود دارد و در این بین 90 درصد این جنگ افزارها در آمریکا و روسیه هستند.

بر این اساس، 1800 جنگ افزار هسته‌ای در حالت آماده شلیک هستند و بسیاری از آنها قدرتمندتر از آن‌هایی هستند که هیروشیما و ناکازاکی را نابود ساختند.

وبگاه فوق نوشت: آمریکا بهتر است در سالگرد هفتادمین مراسم بمباران هسته‌ای هیروشیما و ناکازاکی، بجای صرف هزینه 1 تریلیون دلاری در نوین سازی زرادخانه هسته‌ایش، جهان را بسوی مذاکرات در امحاء مرحله بندی شده، شفاف، غیر قابل بازگشت و قابل اثبات سلاح‌های هسته‌ای سوق دهد، اقدامی که جهان را امن‌تر خواهد کرد.

در ادامه این گزارش با اشاره به فاجعه بمباران هسته‌ای شهرهای ناکازاکی و هیروشیما آمده است: جنگ افزارهای هسته‌ای آمریکا و جهان را امن‌تر نخواهند کرد بلکه در مقابل سلاح‌های هسته‌ای تمدن و بشریت را تهدید می‌کنند. در سال 1968 معاهده عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای یا (ان پی‌تی) با حضور آمریکا برای شرکت در ادامه مذاکرات همراه با حسن نیت در مسیر توقف مسابقات تسلیحات هسته‌ای امضا شد.

تروث اوت با اشاره به نگرانی کشورهای جهان از زرادخانه‌های هسته‌ای کشورهای قدرتمند جهان نوشت: کشوری کوچک جزایر مارشال بخاطر عدم برگزاری مذاکرات امحاء سلاح‌های هسته‌ای دعوی حقوقی را علیه 9 کشور هسته‌ای در دادگاه جنایی بین‌المللی و دادگاه فدرال آمریکا برپا داشت تا این کشورها را مجاب به اجرای تعهداتشان بر اساس حقوق بین‌المللی کند.

 در انتهای این مطلب با تاکید بر لزوم اعلام ماهیت ناپسند بمب‌های هسته‌ای از سوی آمریکا به عنوان عمده کشور دارنده جنگ افزارهای اتمی آمده است: آمریکا بهتر است که در سالگرد هفتادمین سالگرد فاجعه هیروشیما و ناکازاکی به ماهیت جنایتکارانه این سلاح‌ها را به طور علنی اذعان کند. انجام چنین کاری اقدامی صحیح در نمایش احترام به بازماندگان فاجعه بمباران هسته‌ای هیروشیما و ناکازاکی خواهد بود.


 اخبار  بین الملل  -  فارس