اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نوروز مورد نظر اوباما و آمریکا چه مشکلی دارد؟


دشمنان می‌خواهند با پر اهمیت جلوه دادن نمادهای ملی نسبت به جلوه‌های دینی، دین را در جامعه کم رنگ کنند، آن‌ها با بزرگ کردن چهارشنبه سوری، نوروز و نظایر این‌ها می‌خواهند به این هدف نایل شوند.

ایسنا: امام جمعه موقت تهران با اشاره به سخن حضرت امام(ره) که فرمودند تمام مقصد ما مکتب ماست، گفت: اوباما، بزرگترین دشمن ایران اسلامی تاکید کرده است که تا ایران، دینی باشد نمی‌شود با آن طرف شویم و وقتی توان غلبه بر آن وجود دارد که دین از آن رخت بر بسته باشد.

آیت‌الله سیداحمد خاتمی در کنگره بزرگداشت شهدای کارگر استان اصفهان هشدار داد: دشمنان می‌خواهند با پر اهمیت جلوه دادن نمادهای ملی نسبت به جلوه‌های دینی، دین را در جامعه کم رنگ کنند، آن‌ها با بزرگ کردن چهارشنبه سوری، نوروز و نظایر این‌ها می‌خواهند به این هدف نایل شوند.

وی ادامه داد: نوروز مورد نظر اوباما، نوروز منهای «یا مقلب القلوب و الابصار» است که این خود جلوه فتنه‌های گذشته و آینده در کشور بوده و خواهد بود.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند دشمنان از ایران هسته‌یی نمی‌ترسند، بلکه از ایران اسلامی می‌ترسند، افزود: باید با پررنگ کردن مظاهر دینی در جامعه به خصوص به وسیله خانواده‌های شهدا کشور را قدرتمندتر از پیش کنیم.

خاتمی با بیان این‌که «ملت بزرگ ایران اسلامی تنها در چهار دیواری ایران اسلامی نیستند» تاکید کرد: ملت ایران نه تنها در خاورمیانه، بله در مسایل تمام دنیا تاثیرگذار هستند.

وی با اشاره به راه حل مذاکره سوری-سوری ایران درباره مسایل سوریه گفت: آمریکا و اروپا با فرستادن اسلحه و مجهز کردن تروریست‌ها تلاش کردند که این کشور را نابود کنند اما موفق نشدند و پس از دو سال به این نتیجه رسیدند که این وضعیت تنها با مذاکره قابل حل است که این نشان دهنده موفقیت نظام در سطوح کلان جهانی است.

وی با بیان این‌که «دشمن در تلاش است با توطئه‌هایی از جمله اعمال تحریم‌ها عقبه مردمی نظام اسلامی را تحت فشار قرار داده و روبروی نظام قرار دهد» تصریح کرد: اوباما در 11 تیرماه گفته بود پس از تحریم‌ها ملت و دولت ایران دست خود را به نشانه تسلیم مقابل آمریکا بالا خواهند برد، اما یازدهم چندین ماه گذشت و در روز قدس همان سال و مردم دستان خود را با شعار مرگ بر آمریکا بالا بردند.

این عضو مجلس خبرگان افزود: آن‌ها با اعمال تحریم‌ها می‌خواستند چند نفری در خیابان‌ها دست به تظاهرات بزنند و آن‌ها در رسانه‌های‌شان بگویند چند صد هزار نفری در ایران علیه نظام تظاهرات کرده‌اند و فیلم‌های راهپیمایی‌های میلیونی شما را نشان دهند. این در حالی است که ملت ایران اسلامی با توجه به مشکلات اقتصادی که دشمن برای آن‌ها به وجود آورده هزینه حریت و آزادگی و استادگی خود را می‌دهند و در تظاهرات میلیونی 22 بهمن این مساله را به جهانیان نشان دادند و به امید الهی در انتخابات ریاست جمهوری نیز با شکوه شرکت خواهند کرد.

وی پیام شهدا را ولایتمداری آن‌ها دانست و گفت: با مطالعه وصیتنامه‌های شهدا می‌توان دریافت که آن‌ها به فرزند امام حسین(ع) یعنی حضرت امام خمینی(ره) لبیک گفته و برای دفاع از دین به شهادت رسیدند.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین دلیل پیروزی انقلاب، حضور ولی فقیه به عنوان رهبر بود، در مراحل مختلفی از تاریخ حکومت پهلوی‌ها، کمونیست‌ها، ملی‌گراها و گروه‌های مختلف مبارزه کردند، اما این نظام متلاشی نشد و تنها رهبری ولی فقیه بود که توانست کمر نظام شاهنشاهی را بشکند.

این عضو مجلس خبرگان با بیان این‌که «از ابتدای انقلاب تاکنون هیچ نهادی به اندازه ولایت فقیه مورد هجمه دشمنان قرار نگرفته است» تاکید کرد: به همین دلیل بود که حضرت امام فرمودند پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به کشور شما آسیبی نرسد. این زمزمه جدید برخی جریانات در کشور است که می‌خواهند نهاد دین و ولایت فقیه را ضعیف کرده و مدل ترکیه را پیاده کنند که باید به آن‌ها گفت حکومت الهی باید حاکمی خدایی داشته باشد. این می‌تواند زمزمه فتنه آینده باشد. باید به ملت گفته شود در این 34 سال ولایت فقیه بوده کشور شما را از بحران‌ها نجات داده است.

وی بصیرت را پیام دیگر شهدا دانست و اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب همیشه واژه بصیرت را در مقابل واژه فتنه نام می‌برند و این به دلیل این است که بصیرت تنها راه نجات از فتنه‌هاست.

وی با بیان این‌که «دشمنان برای انتخابات آینده ریاست جمهوری برنامه‌هایی برای ایجاد فتنه دارند» اظهار کرد: سیاه‌نمایی شرایط کشور و بزرگنمایی مشکلات برای مایوس کردن مردم از نظام اسلامی مهمترین برنامه دشمن است. دشمن باید بداند تنها با یک دولت طرف نیست، بلکه با یک ملت طرف است، خوشبختانه چهارچوب اقتصاد کشور درست است و اگر مشکلاتی به وجود آمده به دلیل تحریم‌های شدید دشمنان است.

خاتمی ایجاد دعوا و میان برخی مسوولان را فتنه دشمن دانست و تاکید کرد: پس از سخنام مهم مقام معظم رهبری در باره مسایل اتقاق افتاده در مجلس و شهر قم هرکسی که این سخنان را فصل الخطاب قرار نداده و به مسایل دامن بزند ضدولایت فقیه است.

وی پخش شایعات دروغین در رسانه‌های وابسته به دشمنان را از جلوه‌های فتنه‌گری آن‌ها دانست و ادامه داد: این رسانه‌ها و سایت‌های وابسته فاسق هستند و مردم باید همیشه به اخبار این رسانه‌ها با نگاه بدبینانه نگاه کرده و اخبار آن‌ها را دروغ پندارند مگر در مسایلی که دروغ نبودن آن ثابت شود.

وی تحریف و تخریب جایگاه ولایت فقیه را یکی از مهمترین برنامه‌های دشمنان برای نابودی کشور دانست و ادامه داد: اگر مقام معظم رهبری بارها با صلابت تاکید کرده‌اند که مذاکره با آمریکا کار اشتباهی است به دلیل این است که می‌دانند برخی مشکلات با مذاکره حل نمی‌شود و آمریکا می‌خواهد ایران روبروی او زانو بزند و تسلیم شود.

امام جمعه موقت تهران افزود: حضرت امام آمریکا را مانند سگی دانسته بود که اگر از او فرار کنی به دنبال انسان می‌دود اما اگر بمانی و فرار نکنی آن سگ هم می‌ایستد.

وی داشتن بمب اتم را خلاف شرع دانست و گفت: بر اساس روایتی از پیامبر اسلام جایز نیست بر شهرهای دیگران سم ریخته شود که البته بمب اتم از سم هم بدتر است. البته مشکل آن‌ها انرژی هسته‌یی نیست و اگر از این مساله کوتاه بیاییم حقوق بشر را علم می‌کنند. حقوق بشر از نظر آن‌ها یعنی هر کسی هر غلطی در جامعه خواست بکند و حد زنا و حد شراب و مسایل دینی بر او جاری نشود.

وی با بیان این‌که «تمام مواضع رهبر گرامی همان مواضع حضرت امام است» تاکید کرد: تمام مواضع مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری حاصل کار کلان کارشناسی است که با گذشت زمان حقانیت آن به اثبات رسیده و خواهد رسید.

خاتمی در ابتدای سخنان خود نیز با اشاره به افتخارات استان اصفهان یکی از آن‌ها را تعداد بالای شهدای کارگر دانست و از ایشان به عنوان سرمایه بزرگ و ارزشمند این جهان و آن جهان یاد کرد و با اشاره به تاثیرگذاری جامعه کارگری در انقلاب اسلامی و پس از آن در دفاع مقدس ادامه داد: جامعه کارگری در دوران طاغوت با فعالیت‌های خود کمر رژیم شاه را شکست و پس از انقلاب در جبهه‌های حق علیه باطل بیش از هزاران شهید را تقدیم انقلاب اسلامی ایران کرد. جامعه کارگری با تمام تلاش‌های کمونیست‌ها و شعارهای آن‌ها به عنوان حمایت از کارگران، حتی یک روز هم جواب مثبت به آن‌ها نداد و پای علم دین و پرچم دین ایستاد.

وی با اشاره به این‌که «زنده نگهداشتن یاد شهیدان کمتر از خود شهادت نیست» خاطرنشان کرد: همه وظیفه داریم فرهنگ شهادت را پاسداری کنیم که با برگزاری چنین کنگره هایی این فرهنگ بازبینی شده و در جامعه گسترش داده خواهد شد.

وی با بیان این‌که «آرامش و امنیت امروز کشور مدیون شهیدان است» گفت: باید با بازگویی این موارد به نسل جوانی که دفاع مقدس را به خاطر ندارند گفته شود که اگر شهیدان جانفشانی نکرده بودند امنیت و آرامش فعلی در کشور حاکم نشده بود.

این عضو مجلس خبرگان به وضعیت کشورهای همسایه ایران اشاره کرد و افزود: باید دید که آمریکا چه خوابی برای این کشورها و خاورمیانه دیده است، اما با وجود تمام این توطئه‌ها، ایران اسلامی آرام و از امنیت کافی برخوردار است.

وی ادامه داد: بوش تاکید کرده بود که ناآرامی‌ها را به تهران می‌آوریم، اما به کوری چشم تمام دشمنان اسلام تهران و ایران اسلامی از امنیت برخوردار است.

وی با بیان این‌که «کنگره‌هایی که برای بزرگداشت شهدا برگزار می‌شود دارای پیام‌های بزرگی است» اظهار کرد: پیام نخست شهدا وفاداری آن‌ها به اسلام و مکتب است و باید تاکید کرد که شهدا تنها برای مکتب و دین به جبهه رفته و جان خود را فدا کردند؛ چراکه معقول نیست انسانی جان خود را فدای خاک کند.


ویدیو مرتبط :
تبریک نوروز 94 توسط همسر رئیس جمهور آمریکا (اوباما)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اوباما: با پوتین درباره سوریه اختلاف نظر داریم/ سه‌شنبه با مردم آمریکا صحبت می‌کنم



رئیس‌جمهور آمریکا ,استفاده از سلاح‌های شیمیایی در سوریه

اوباما: با پوتین درباره سوریه اختلاف نظر داریم/ سه‌شنبه با مردم آمریکا صحبت می‌کنم

رئیس‌جمهور آمریکا در کنفرانس خبری کشورهای سران گروه ۲۰ ضمن اذعان به اختلاف نظر با رئیس‌جمهور روسیه درباره سوریه گفت روز سه‌شنبه با مردم آمریکا صحبت خواهد کرد.

 باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس خبری سران کشورهای گروه 20 بار دیگر ادعاها درباره استفاده از سلاح‌های شیمیایی در سوریه را تکرار کرد.

رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد حکومت بشار اسد طرفی است که به تعبیر وی «به طرز گستاخانه‌ای» از سلاح‌های شیمیایی در سوریه استفاده کرده و افزود این دولت صلح جهانی را تهدید می‌کند.

این ادعای رئیس جمهور آمریکا در شرایطی صورت گرفت که نتایج بازرسان تسلیحاتی سازمان ملل درباره استفاده از سلاح‌های شیمیایی در سوریه هنوز اعلام نشده است.

اوباما ادامه داد: «اگر ما به این موضوع واکنش نشان ندهیم پیام اشتباهی به حکومت‌های خودکامه می‌فرستیم. آنها فکر خواهند کرد هر موقع بخواهند می‌توانند از این سلاح‌ها استفاده کنند و بهایی نپردازند.»

رئیس جمهور آمریکا گفت کشورهای زیادی در سرتاسر جهان آنچه به گفته وی استفاده دولت سوریه از سلاح‌های شیمیایی بوده را محکوم کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در روزهای آینده دلایل و شواهد استفاده از سلاح‌های شیمیایی در سوریه را به کنگره و جامعه بین‌الملل ارائه خواهد داد گفت در روزهای آینده تصمیمات بزرگی گرفته خواهند شد.

اوباما همچنین گفت روز سه‌شنبه با مردم آمریکا گفت‌وگو خواهد کرد.

خبرنگار آسوشیتدپرس در ادامه درباره اینکه کشورهای زیادی موافق اقدام نظامی نیستند از رئیس جمهور آمریکا پرسید.

اوباما در پاسخ به این سوال گفت همه اتفاق نظر دارند که از سلاح‌های شیمیایی استفاده شده؛ ضمن اینکه همه کشورها قبول داشتند که جامعه بین‌المللی باید قواعد مربوط به سلاح‌های شیمیایی را جدی بگیرد.

وی ادامه داد آقای پوتین، رئیس جمهور روسیه می‌گوید که چنین نیست. آقای اوباما اضافه کرد ما با پوتین درباره اینکه چه کسی از سلاح‌های شیمیایی استفاده کرده اختلاف نظر داریم و انتظار هم نداریم با او درباره سوریه به نظر واحدی برسیم.

رئیس جمهور آمریکا درباره اینکه قصد دارد خارج از مجوز شورای امنیت به سوریه حمله کند و این اقدام نقض قوانین بین‌المللی است گفت وی به اینکه خارج از شورای امنیت عمل نشود، احترام می‌گذارد.

اوباما افزود: «اما در نهایت چیزی که من بیشتر به آن اعتقاد دارم امنیت جهان و امنیت آمریکا است که من مسئول آن هستم.»

اوباما ضمن تکرار ادعاها درباره اینکه ۱۴۴۰ نفر در حمله شیمیایی کشته شده‌اند، گفت: «این چیزی نیست که ما جعل کرده باشیم.»

رئیس جمهور آمریکا گفت با فرماندهان ارتش درباره اقدام نظامی محدود در سوریه مشورت و رایزنی کرده است.

این خبر در بحبوحه لفاظی‌های جنگ‌طلبانه‌ای اعلام شده که کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکا در هفته‌های گذشته با طرح ادعاهایی درباره حمله شیمیایی در منطقه غوطه شرقی سوریه علیه دولت آن کشور به راه انداخته‌اند.

رئیس‌جمهور آمریکا چند روز پیش در سخنرانی کاخ سفید اعلام کرد اگرچه می‌تواند بدون مجوز کنگره به سوریه حمله کند اما تصمیم دارد برای اقدام نظامی در سوریه از کنگره اجازه بگیرد.

این اظهارات رئیس جمهور آمریکا در حالی مطرح شد که رأی کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل درباره استفاده از سلاح‌های شیمیایی در سوریه هنوز اعلام نشده است.

ادعای توسل دولت سوریه به حمله شیمیایی در روز 21 آگوست، در حالی صورت گرفت که بازرسان سازمان ملل به درخواست دولت سوریه به دمشق سفر کرده بودند تا درباره یک حمله شیمیایی دیگر که چند ماه پیش در منطقه خان‌العسل صورت گرفته بود، تحقیق کنند.

دولت سوریه به شدت این ادعا را رد می‌کند و می‌گوید در شرایطی که پیروزی‌های نظامی به دست آورده و بازرسان سازمان ملل در سوریه به سر می‌برده‌اند، نیروهای دولتی دلیلی برای استفاده از تسلیحات شیمیایی نداشته‌اند.

دمشق همچنین به بازرسان تسلیحاتی سازمان ملل اجازه داده در مناطقی که ادعا می‌شود در آنها از حمله شیمیایی استفاده شده تحقیقات لازم را به عمل آورند.

علی‌رغم این، دولت آمریکا ضمن کوبیدن بر طبل جنگ در سوریه گفته دولت سوریه برای اعتمادسازی دیر وارد عمل شده است.

سوریه از سال 2011 صحنه ناآرامی و خشونت‌های مرگبار بوده است. بسیاری از مردم و مأموران امنیتی در درگیری‌های این کشور از آن زمان کشته شده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، قدرت‌های غربی و متحدان آنان در منطقه به ویژه قطر، عربستان سعودی و ترکیه از شبه‌نظامیان معارض دولت در سوریه حمایت می‌کنند./فارس