اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نظر وزارت ارشاد در مورد مستند من روحانی هستم



اخبار,اخبار سیاسی ,من روحانی هستم

 

اخبار سیاسی - وزارت ارشاد: با عوامل "من روحانی هستم" برخورد می کنیم

دبیر ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی هنری وزارت ارشاد اظهار کرد ما به عنوان متولی عرضه محصولات فرهنگی باید از حرمت شکنی در کشور جلوگیری کنیم حال این اتفاق درباره هر شخصیتی باشد.

دبیر ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فیلم من روحانی هستم بدون مجوز وارد فضای مجازی شده و غیرقانونی است و ما از طریق نیروی انتظامی پیگیر برخورد با عوامل آن هستیم.

سعید جابری انصاری در گفت گو با ایرنا افزود: هرگونه محصول فرهنگی در فضای مجازی تولید، تکثیر و عرضه شود باید از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز بگیرد.

وی با اشاره به اینکه فضای انتقاد و نقد در جامعه باز است و بارها رئیس جمهور بر آن تاکیده کرده افزود: اما برخی انتقاد را با حرمت شکنی اشتباه گرفته اند. ما این موضوع را پیگیری می کنیم چرا که معتقدیم اگر جلوی این موضوعات گرفته نشود ممکن است گستاخان در آینده به موضوعات اعتقادی ما هم انتقاد کنند.

دبیر ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی هنری وزارت ارشاد اظهار کرد ما به عنوان متولی عرضه محصولات فرهنگی باید از حرمت شکنی در کشور جلوگیری کنیم حال این اتفاق درباره هر شخصیتی باشد.

وی گفت: موضوع ماده 21 قانون جرایم رایانه ای به صراحت اشاره کرده اقلامی که بدون مجوز وارد فضای مجازی و یا در قالب لوح فشرده، عکس، موسیقی و .... عرضه شود غیر قانونی بوده و با آن برخورد لازم انجام خواهد شد.

جابری انصاری خاطرنشان کرد: این گونه اقدامات تفرقه افکنانه هیچ سنخیتی با منویات مقام معظم رهبری مبنی بر وفاق ملی ندارد. در این شرایطی که ما در موضوعات کلان به دنبال مذاکره با کشور های غربی هستیم حتما نیاز به وحدت ملی داریم و این گونه اقدامات که بدون مجوز صورت می گیرد، هیچ توجیه قانونی ندارد.

وی ادامه داد: ما اگر به اطاعت از رهبری اعتقاد داریم باید کسانی که مانع وفاق و وحدت ملی می شوند را طرد کنیم. چه معنی دارد در این شرایط کشور که مدام رهبر معظم انقلاب به وحدت اشاره می کنند کسانی فیلمی را بدون کسب مجوز در فضای مجازی کشور پخش کنند.

دبیر ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی هنری وزارت ارشاد با بیان اینکه از تمامی جریان های سیاسی می خواهیم که در مقابل این رفتار های غلط موضع گیری کنند، تاکید کرد: این اتفاق اگر فراگیر شود ممکن است برای هر جریان سیاسی در کشور رخ دهد و موجب حرمت شکنی مسئولان دیگر نیز شود، بنابراین جریان های سیاسی باید محصولاتی که به صورت غیر مجاز عرضه می شود را محکوم کنند.

جابری انصاری خاطرنشان کرد: با توجه به فضای مناسبی که در قوه قضائیه کشور حاکم است ما از دوستان خواهش می کنیم زودتر پیگیر این قضیه باشند. چون شنیده های ما حاکی از این است که بخش دوم این مستند هم در حال پخش است. البته ما هم در معاونت حقوقی وزارت ارشاد به جد پیگیر این موضوع هستیم. و دوستانمان در نیروی انتظامی هم این موضوع را پیگیری کرده اند و به زودی با عوامل این فیلم برخورد خواهد شد. 

اخبار سیاسی - ایرنا

 


ویدیو مرتبط :
افراد مسئله داری که از وزارت ارشاد روحانی مجوز گرفتند !

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

واکنش وزارت ارشاد به پخش مستند « من روحانی هستم »



اخبار,اخبار فرهنگی, مستند من روحانی هستم


 اخبار فرهنگی -  وزارت ارشاد: موسسه سازنده « من روحانی هستم » مجوز ندارد/ شکایت می کنیم

به نظر می رسد که این طیف ها با سیاستی که در پیش گرفته اند به دنبال جابجایی نخبگان هستند. در دولت قبلی هم برای این هدف از ابزار حذف و تخریب بهره گرفتند و الان هم به دلیل تزلزل در پایگاه های اجتماعی خود مجبور هستند که برای اهداف سیاسی به بحران سازی روی بیاورند چرا که نه در کوتاه مدت به لحاظ نفوذ موثر در حوزه بالادستی قدرت برای کنار زدن دولت توان لازم را دارند و نه این امکان برای آنها مهیا است که یک پایه اجتماعی قابل ملاحظه برای خود دست و پا کنند.

  مدیر کل روابط عمومی وزارت ارشاد و مدیر کل ارشاد استان تهران در گفت و گو با پیام نو تاکید کردند که هیچ گونه سابقه مجوزی به نام موسسه «شفق» در مجموعه محل خدمت آنها وجود ندارد. این در حالی است که با پیگیری های پیام نو معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد و رئیس سازمان سینمایی کشور هم اعلام کردند که فیلم مستند «من روحانی هستم» هیچگونه مجوزی برای تولید و پخش دریافت نکرده است.

چهار مسئول بلند پایه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیگیری های پیام نو تاکید کردند که موسسه رسانه ای «شفق» هیچ مجوزی برای فعالیت از وزارت ارشاد دریافت نکرده و در نتیجه محصولات تولیدی این موسسه از جمله « من روحانی هستم » نیز فاقد مجوز ساخت و پخش هستند.

 بابک دربیگی، مدیر روابط عمومی وزارت ارشاد و مشاور وزیر و همچنین برزین ضرغامی مدیر کل ارشاد استان تهران در گفت و گو با پیام نو تاکید کردند که هیچ گونه سابقه مجوزی به نام موسسه «شفق» در مجموعه محل خدمت آنها وجود ندارد.

گروه چند رسانه ای «شفق» که به نظر می رسد از ایام انتخابات سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده، در سایت خود نیز از معرفی برنامه ها و سوابقش چشم پوشیده است.

این در حالی است که با پیگیری های پیام نو حسین انتظامی، معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد و حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی کشور هم اعلام کردند که فیلم مستند « من روحانی هستم » هیچگونه مجوزی برای تولید و پخش دریافت نکرده است. این در حالی مستند « من روحانی هستم » در چند دانشگاه کشور به صورت محدود نمایش داده شد و سپس از طریق خرید اینترنتی در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه محتوای این فیلم مستند را «دروغ به تاریخ» ارزیابی کرد و گفت که روایت این فیلم از زندگی سیاسی رئیس جمهوری «خلاف واقع است».

وزارت ارشاد پیگیری حقوقی می کند
بابک دربیگی، مدیر روابط عمومی وزارت ارشاد درباره پیگیری وضعیت موسسه رسانه ای «شفق» و آثار تولید شده آن به پیام نو می گوید: «قطعا ارشاد این مساله را به صورت حقوقی دنبال خواهد کرد، اما اینکه چند و چون آن چگونه باشد هنوز معلوم نیست. نظر بسیاری هم در دولت این است که بهتر است دولت مستقیم وارد این موضوع نشود.

 

اما در کل انتظار وزارت ارشاد و دولت این است که مجموعه قوه قضائیه و مجلس به این مسئله ورود پیدا کرده و آن را پیگیری کنند. به هر حال چند قضیه وجود دارد؛ اول اینکه یکی از شخصیت های عالی رتبه نظام مورد تهمت و توهین قرار گرفته است. مضافا این توهین توسط مجموعه ای انجام شده که هیچگونه مجوزی ندارد و معلوم نیست با چه معیار قانونی کار می کند. اگر با این وضعیت برخوردی صورت نگیرد قطعا به نوعی هرج و مرج  و همچنین باب شدن قانون شکنی منجر می شود».

در آینده شاهد کارهای بدتری خواهیم بود
دربیگی درباره سابقه این گروه ها توضیح می دهد: «این گروه ها در دوره انتخابات با این پیش فرض که قطعا برنده رقابت هستند کار خود را به این شکل کلید زدند، اما نتیجه انتخابات مدتی آنها را به کما برد. حالا دوباره می خواهند با همان شیوه قبلی وارد میدان رقابت شوند و از تمام امکانات خود برای تخریب استفاده می کنند».

مدیر روابط عمومی وزارت ارشاد در ارزیابی خود از ماهیت چنین موسساتی ادامه می دهد: «به نظر می رسد که این طیف ها با سیاستی که در پیش گرفته اند به دنبال جابجایی نخبگان هستند. در دولت قبلی هم برای این هدف از ابزار حذف و تخریب بهره گرفتند و الان هم به دلیل تزلزل در پایگاه های اجتماعی خود مجبور هستند که برای اهداف سیاسی به بحران سازی روی بیاورند چرا که نه در کوتاه مدت به لحاظ نفوذ موثر در حوزه بالادستی قدرت برای کنار زدن دولت توان لازم را دارند و نه این امکان برای آنها مهیا است که یک پایه اجتماعی قابل ملاحظه برای خود دست و پا کنند».

وی هشدار می دهد: «اقدامات این طیف ها به همین مسایل ختم نخواهد شد و کارهای بدتری از آنها را در آینده شاهد خواهیم بود».

باید تکلیف گروه های تندرو مشخص شود
بابک دربیگی با بیان اینکه «الان این طیف ها به شدت به دنبال قطبی کردن جامعه هستند و می خواهند با برداشت ها و تعاریف خود جامعه را به دو بخش ارزشی و غیر ارزشی تقسیم کنند» ادامه می دهد: «شاهد هم بودیم که در این مسیر حتی به فردی چون علی لاریجانی که از پایگاه اصولگرایی هست هم رحم نکردند و این یک اعلان خطر جدی برای همه هست که باید هر چه سریع تر تکلیف این گروه ها مشخص شود. قوه قضائیه باید با اقدامات خود جلوی پراکنده شدن این دست رفتارها و اقدامات را که رقابت سیاسی را تبدیل به جنگ و بذل می کنند و نهایتا حاضر هستند که منافع ملی را هم فدای آن کنند، بگیرد».

مشاور وزیر ارشاد با اشاره به اینکه طیف های تندرو برای حضور در قدرت یا باید در ضد و بندها جا داشته باشند و یا باید در میان مردم دارای پایگاه باشند، می گوید: «پایگاه نیروهای تندرو در یک برهه زمانی ایجاد شد اما پایگاه پایداری نبود. برای اینکه این طیف ها وارد قدرت شوند و برای مدت طولانی حضور خود را تضمین کنند تنها راهی که دارند تضعیف رقبا از طریق حذف و تخریب است، همانطور که برای دولت سازندگی و اصلاحات هم همین کار را کردند. با ایجاد این بحران ها طیف های تندرو می توانند شرایط را به سمتی ببرند که رقبای خود را ضعیف و ناکارآمد نشان دهند».

تندروها برای فعالیت شبکه تشکیل داده اند
اما مساله اینجاست که به گفته بابک دربیگی فعالیت های طیف های تندروی مخالف دولت به همین یک مورد و یک موسسه محدود نمی شود. او به پیام نو می گوید: «الان شبکه های تخریب دوباره فعال شده اند و با ساختن فیلم، ساختن اخبار کذب و ارسال پیامک های پر شمار سعی می کنند فضا را دچار بحران کنند. مثلا همین یکی دو ساعت پیش آخرین نمونه این پیامک های تخریبی با عنوان «برخی از افتضاحات فرهنگی دولت ظرف کمتر از یک سال» برای خود من ارسال شده است که محتوای آن تقریبا کذب است».

وی در پایان تاکید می کند: «اینها شبکه منظمی از انواع مختلف رسانه ها را تشکیل داده اند و در زمینه حقوقی هم این شبکه خود را گسترش داده اند. خوشبختانه جامعه ما خیلی اقبالی به این دست اقدامات نشان نداده است اما نگرانی از عدم برخورد مناسب با این پدیده است. به هر حال ما موافق این نیستیم که برخورد خشنی صورت بگیرد اما باید بررسی شود که این شبکه ها چگونه مشغول فعالیت هستند و محتوایی که تولید می کنند چقدر منطبق با واقعیت است و چقدر در راستای تخریب رقبا است».
 اخبار فرهنگی - پیام نو