اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نظر دولت درباره طرح حمایت از آمران به معروف



اخبار,اخبارسیاسی, طرح حمایت از آران به معروف


اخبار سیاسی -  نظر دولت درباره طرح حمایت از آمران به معروف

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: دولت و نظام اسلامی معتقد به فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکراند. مخالفت ما با برخی مواد طرح نیز به معنای مخالفت با فریضه الهی نیست.

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: دولت و نظام اسلامی معتقد به فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکراند. مخالفت ما با برخی مواد طرح نیز به معنای مخالفت با فریضه الهی نیست.

به گزارش ایسنا، مجید انصاری در جریان رسیدگی مجلس شورای اسلامی به طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، گفت: اشکالاتی در برخی مواد این طرح وجود دارد که در صورت بی‌توجهی به آنها و اصلاح نشدن این اشکالات ممکن است طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر به ضد خود تبدیل شود.

وی افزود: این که گفته می‌شود طی 35 سال گذشته در خصوص انجام این فریضه الهی کاری انجام نشده است، درست نیست. رفع فقر، محرومیت، جهل و فساد و اقدامات دوران دفاع مقدس همگی مصداق امر به معروف و نهی از منکر بود. امروز نیز مبارزه نیروی انتظامی با مواد مخدر یعنی نهی از منکر علنی.

انصاری با انتقاد به تعریف نشدن عباراتی نظیر "دعوت به خیر"، "نصیحت"، "تکریم ارباب رجوع"، "انضباظ اداری" و "فساد اداری،" گفت: عباراتی که در ماده 9 طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر آمده است، در هیچ یک از قوانین کشور تعریف نشده است.

 

به طور مثال اگر کارمندی عادی ساختمان، تابلو یا گلدانی را دید و تشخیص داد که این اقلام مصداق بارز تجمل‌گرایی است و شروع کرد به برخورد کردن با مظاهر تجمل‌گرایی و یا اگر ارباب رجوعی خارج از ساعت اداری مثلا" به مجلس مراجعه کرد و درخواست ملاقات با رئیس مجلس را کرد آیا قابل قبول است؟ اساسا معیار تشخیص تجمل‌گرایی یا تکریم ارباب رجوع یا انضباط مالی و فساد اداری چیست؟ در این قانون تعریفی از این عبارات مهم ارائه نشده است.

وی با اشاره به دیدگاه امام خمینی (ره) در باب امر به معروف و نهی از منکر، گفت: فقهای نظام به ویژه امام خمینی (ره) در کتاب تحریرالوسیله اولین شرط امر به معروف و نهی از منکر را علم، اطلاع و آگاهی فرد ناهی از منکر یا امر کننده به معروف می‌دانند. امام (ره) تأکید دارند اگر این شرایط در فرد نبود امر به معروف و نهی از منکر توسط این فرد جایز نیست.

معاون پارلمانی رئیس جمهور متذکر شد: تأکید می‌کنم یکی از نقایص طرح مذکور این است که شاخص و تعریفی از کلمات فوق‌الإشاره ارائه نداده است. به تعداد مردم در این زمینه اختلاف سلیقه وجود دارد.

انصاری بار دیگر هشدار داد: تصویب مواد 9 و 10 طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر باعث ایجاد هرج و مرج و دعوا در ادارات می‌شود.

 

 اخبار سیاسی  - ایسنا


ویدیو مرتبط :
تصویب طرح آمران به معروف با وجود مخالفت دولت روحانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تذکر انتقادی مطهری به طرح حمایت از آمران به معروف



اخبار,اخبارسیاسی,مطهری

 

 اخبار سیاسی  -  مطهری در تذکری انتقادی به طرح حمایت از آمران به معروف:
برای امنیت"آمران معروف" دست همه را نبندیم

به هر حال نمی توان فضا را طوری ایجاد کرد که هیچ هزینه‌ای برای فرد آمر یا ناهی در جامعه وجود نداشته باشد./چنین ماده‌ای سبب می‌شود تا مدیران همیشه در معرض تهدید قرار بگیرند لذا قانون باید به گونه‌ای باشد که امکان سوءاستفاده از آن فراهم نشود.

یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با انتقاد از برخی مفاد طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر گفت: نباید به عنوان ایجاد فضای امن برای آمر یا ناهی دست همه را ببندیم که کسی می‌خواهد امر به معروف یا نهی از منکر کند. نباید در ادارات اخلال ایجاد کنیم که کسی می‌خواهد امر به معروف یا نهی از منکر کند.

به گزارش  ایلنا، علی مطهری در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکری ضمن مخالفت با بخشی از ماده دهم طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر اعلام کرد: چنین ماده‌ای باعث اخلال در مدیریت ادارات دولتی، تضعیف مدیران و در نهایت باعث بسته شدن دست آنان برای مدیریت امور می‌شود.

وی ادامه داد: چنین ماده‌ای سبب می‌شود تا مدیران همیشه در معرض تهدید قرار بگیرند لذا قانون باید به گونه‌ای باشد که امکان سوءاستفاده از آن فراهم نشود.

این نماینده تهران در ادامه تصریح کرد: افراد فرصت طلب می‌توانند نظم ادارات دولتی را بر هم بزنند لذا این در حالی است که الان در جامعه امر و نهی مدیران صورت می‌گیرد و اگر مدیری مرتکب ظلم شود ظلم او در دیوان عالی بررسی خواهد شد.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین با اشاره به عبارت «اشخاص حقیقی و حقوقی» افزود: چنین عبارتی می‌تواند طیف گسترده‌ای را در بر بگیرد و حتی شامل مدیران و مسئولان نیروهای مسلح نیز می‌شود.

مطهری با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر نیازمند شجاعت فرد آمر و یا ناهی است افزود: ما نباید به عنوان ایجاد فضای امن برای آمر یا ناهی دست همه را ببندیم که کسی می‌خواهد امر به معروف یا نهی از منکر کند. نباید در ادارات اخلال ایجاد کنیم که کسی می‌خواهد امر به معروف یا نهی از منکر کند.

این نماینده تهران ادامه داد: به هر حال نمی توان فضا را طوری ایجاد کرد که هیچ هزینه‌ای برای فرد آمر یا ناهی در جامعه وجود نداشته باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در سطر اول این ماده توضیحاتی درباره ایجادکننده موانع در اجرای طرح امر به معروف و نهی از منکر آمده است فلذا نیازی به تکرار و تشدید مجازات این افراد نیست.


 اخبار سیاسی  - ایلنا