اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نامزدهای انتخابات آمریکا: باید ضمن بررسی بستن مساجد، به مسلمانان فشار بیاوریم



اخبار,اخباربین الملل ,نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

حملات اخیر پاریس،‌ که بار دیگر بهانه‌ای برای تشدید اسلام هراسی در غرب شده، نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را بر آن داشته که بر لزوم «فشار» بر مساجد و مسلمانان در این کشور تاکید کنند.

در ادامه سوءاستفاده از حملات تروریستی اخیر در پاریس برای تشدید اسلام هراسی در غرب،‌ نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می‌گویند باید بستن مساجد را «بررسی» و به ائمه مساجد فشار آورد.

حملات اخیر در پایتخت فرانسه که بر اساس آمارهای رسمی تاکنون ۱۳۲ کشته برجای گذاشته، با محکومیت بین‌المللی روبرو شده و کشورهای اسلامی و سازمان‌ها و نهادهای مختلف اسلامی هم انزجار خود را علیه حملات پاریس اعلام کردند.

کشورهای اسلامی از جمله ایران این حملات تروریستی را که داعش مسئولیت آن را پذیرفته،‌«حمله به انسانیت» خوانده و همدردی خود را با قربانیان فرانسوی اعلام کردند.

اما با توجه به فضای اسلام هراسی در غرب، این بار هم برخی رسانه‌ها و مقامات غربی در آتش اسلام هراسی در غرب دمیده و حتی ادعاهایی علیه مسلمانان محرح کرده‌اند.

فضای اسلام هراسی در غرب سبب شده که از فردای حملات پاریس اخباری مبنی بر حملات به مساجد و تلاش برای آتش زدن آنها در کانادا،‌فرانسه و برخی دیگر از کشورهای غربی مخابره شده است.

در همین راستا،‌ نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هم به بهانه حملات پاریس اظهارات و مواضع ضد اسلامی خود را روشن‌تر بیان کردند.

به گزارش نیویورک تایمز،‌ «دونالد ترامپ»،‌ «بن کارسون» و «جب بوش» سه نامزد جمهوریخواه انتخابات آمریکا اظهاراتی در این باره مطرح کردند.

دونالد ترامپ که ماه گذشته میلادی در اظهاراتی گفته بود مشکلی با تعطیلی و بستن مساجد در آمریکا ندارد،‌ روز دوشنبه(دیروز) در این باره گفت: «من از انجام این کار نفرت دارم اما این کاری است که شما قویا باید آن را بررسی و مطالعه کنید چرا که برخی از ایده‌ها و نفرت از این مناطق برمی‌خیزد».

این نامزد انتخابات و میلیاردر آمریکایی همچنین گفت اگر رئیس‌جمهور شود نظارت بیشتری بر مساجد آمریکا خواهد شد چرا که «صحبت‌های بسیاری در مساجد انجام می‌شود».

بن کارسون، دیگر نامزد جمهوریخواه هم با تکرار ادبیات اسلام هراسانه گفت:‌ «معتقدم باید فشار بسیار بیشتری بر روحانیون، ائمه مساجد بیاوریم تا (آنها) یک خط تمایز بین آنچه داعش و جهادگرایان رادیکال اسلامی انجام می‌دهند با آنچه اسلام سنتی انجام می‌دهد، انجام دهند».

وی پیشتر هم گفته بود جنبش جهانی اسلامی تهدیدی موجودیتی است و باید مانع ورود پناه‌جویان به آمریکا شویم (جزئیات بیشتر).

جب بوش برادر رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد انتخابات ۲۰۱۶  این کشور در اظهاراتی با تاکید بر تهدید «تروریست‌های اسلام‌گرا»،‌ درباره پناهندگان سوری گفته بود باید پناهندگان مسیحی را بپذیریم و نه پناهندگان مسلمان.


 اخبار بین الملل  -  فارس


ویدیو مرتبط :
توصیه امام به نامزدهای انتخابات

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

طعنه های روحانی به نامزدهای جمهوریخواه انتخابات آمریکا



اخبار,اخبار سیاست خارجی,حسن روحانی

مسایلی که جمهوریخواهان درباره آن صحبت می کردند کاملا به دور از واقعیت بود. مردم ایران به برنامه های مناظره آنها از جنبه سرگرمی نگاه می کنند.

حسن روحانی رییس جمهوری در گفت و گو با کریستین امانپور مجری شبکه خبری سی ان ان آمریکا نامزدهای جمهوریخواه آمریکا را با طعنه مورد انتقاد قرار داد و آنها را درباره ایران بی دانش و کم اطلاع دانست.طعنه های روحانی به نامزدهای جمهوریخواه انتخابات آمریکا

در مصاحبه یکشنبه خود با سی ان ان گفت نامزدهای جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که به توافق هسته ای اخیر بین ایران و گروه 1+5 حمله می کنند حتی نمی دانند دقیقا ایران روی نقشه جغرافیایی در کجا قرار دارد و یا اینکه تهران پایتخت ایران است.

روحانی گفت:" بعضی وقت ها اگر فرصت کنم برخی سخنرانی ها و مناظرات تلویزیونی آنها (نامزدهای جمهوریخواه) را در صورت پخش زنده نگاه می کنم.. برخی از آنها واقعا خنده دار هستند. مسایلی که این نامزدها درباره آن صحبت می کنند بسیار عجیب بود.

رییس جمهور افزود: بعضی از آنها حتی نمی دانند تهران در ایران قرار دارد. برخی شان حتی نمی دانند به لحاظ جغرافیایی ایران در کجای دنیا واقع شده است. حتی بعضی وقتها پایتخت ها را با یکدیگر عوضی می گیرند.

روحانی درباره مناظره جمهوریخواهان گفت:" مسایلی که آنها درباره آن صحبت می کردند کاملا به دور از واقعیت بود. مردم ایران به برنامه های مناظره آنها از جنبه سرگردمی نگاه می کنند."

روحانی سپس در پاسخ به سوالی درباره امکان بر هم زدن توافق هسته ای از سوی دولت و رییس جمهور جمهوریخواه احتمالی پس از اوباما گفت:" آیا می شود دولتی به یک توافق بین المللی برسد و دولت بعدی آن توافق را پاره کند. این کاری است که تنها ممکن است آدم هایی همانند صدام حسین انجام دهند.

روحانی افزود: صدام (5 سال) پیش از حمله سال 1980 (شهریور 1359) به ایران، با ایران یک توافق نامه (الجزایر) امضا کرد و سپس خودش آن توافقنامه را پاره کرد و به ایران حمله کرد.

برخی از نامزدهای جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تا کنون بارها تاکید کرده اند در صورت راه یابی به کاخ سفید هیچ ارزشی برای توافق هسته ای اخیر با ایران قایل نخواهند شد و تحریم ها علیه ایران را از سرخواهند گرفت.

اخبار سیاست خارجی - عصر ایران