اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مکالمه ای متفاوت که راز پرواز ام.اچ 370 را پیچیده تر کرد



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید


اخبار بین الملل - مکالمه ای متفاوت که راز پرواز ام.اچ 370 را پیچیده تر کرد

دولت مالزی مکالمه جدیدی از آخرین تماس پرواز ام.اچ 370 با مرکز کنترل ترافیک هوایی این کشور منتشر کرد که انتقاد از مقامات کوالالامپور را افزایش می دهد و معمای این پرواز را پیچیده تر می کند.

به گزارش ایرنا، در این مکالمه که هشام الدین حسین سرپرست وزارت حمل و نقل مالزی ارایه کرده است خلبان یا کمک خلبان به برج مراقبت اعلام می کند ˈشب بخیر، 370 مالزیˈ و این با کلماتی که قبل از این توسط مالزی منتشر شده بود تفاوت دارد.
 
دولت مالزی تاکید داشت صدای مخابره شده از کابین خلبان به برج مراقبت اعلام کرده است ˈبسیار خوب ، شب بخیرˈ و اکنون این مکالمه کوتاه و متفاوت برای دولت مالزی دردسرساز شد.
 
نحوه مدیریت بحران ناپدیدشدن پرواز ام.اچ 377 با 239 مسافر و خدمه پرواز در مسیر کوالالامپور به پکن در 25 روز پیش توسط مالزی با انتقاد زیاد کشورها و وابستگان مسافران بخصوص چینی ها مواجه شد.
 
روایت تازه از آخرین تماس برج مراقبت و کابین خلبان پرواز این هواپیما که گمان می رود در جنوب اقیانوس هند سقوط کرده باشد می تواند برای دولت مالزی دردسر جدیدی بیافریند.
 
تاکنون مشخص نشده است که این مکالمه را خلبان یا کمک خلبان با برج مراقبت برقرار کرده است. برخی گمانه ها حکایت از آن داشت که امکان دارد خلبان این پرواز در مسیر دست به خودکشی زده باشد و یا کابین خلبان مسیر پرواز را تغییر داده باشد.
 
شایعات زیادی پیرامون ناپدید شدن این هواپیما طی 25 روز گذشته شکل گرفت و دولت مالزی نیز به این شایعات دامن زد و تلاش داشت مخالفان از جمله انورابراهیم رهبر مخالفان دولت و از بستگان خلبان را درگیر این جریان کند.
 
طرح موضوع تماس تلفنی یک زن ناشناس با خلبان هواپیمای مفقودشده از طریق سیم کارت خریداری شده با کارت هویت جعلی نیز بعد جدیدی به این معمای پیچیده داد.
 
زهاری احمدشاه خلبان هواپیما یکی از مظنونان ناپدیدشدن هواپیما طی این مدت بود.
 
با گذشت 25 روز از ناپدیدشدن این پرواز تاکنون اثری از هواپیما پیدانشده است و 10 فروند هواپیما و 10 کشتی عملیات جستجو را در مساحت 254 هزار کیلومتر مربع در جنوب اقیانوس هند انجام می دهند.
 
نجیب تون رزاق نخست وزیر مالزی نیز قرار است فردا به شهر پرت استرالیا برای نظارت بر عملیات جستجوی بین المللی برای یافتن اثری از پرواز ام.اچ 370 سفر کند.
 
عملیات جستجو در جنوب اقیانوس هند از پایگاه هوایی پرت استرالیا فرماندهی می شود. این شهر نزدیک ترین خشکی به محل احتمالی سقوط هواپیما است.
 
هواپیمای بویینگ 777 خطوط هوایی مالزی ساعت 41 دقیقه بامداد 17 اسفند ماه سال گذشته (25 روز پیش) با 239 مسافر و خدمه پرواز حدود یک ساعت پس از برخاستن از فرودگاه بین المللی کوالالامپور و در مسیر پکن از صفحه رادارها ناپدید شد.
 
این پرواز قرار بود ساعت شش و 30 دقیقه همان روز در فرودگاه پکن به زمین بنشیند ، اما داده های رادارها پس از گذشت چند روز نشان داد هواپیما تغییر مسیر داده و احتمال داده شد در جنوب اقیانوس آرام سقوط کرده باشد.
 
علت تغییر مسیر هواپیما نیز تاکنون مشخص نشده است و این سوال ها بزرگترین معمای تاریخ هوانوردی را پیپچیده تر کرده است.

اخبار بین الملل -  ایرنا

 


ویدیو مرتبط :
پرواز 370 مالزی در شبیه ساز پرواز

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ایرانیان مالزی با بازماندگان پرواز ام.اچ 370 ابراز همدردی کردند



اخبار,اخبار سیاست خارجی , هواپیمای مالزی

 

 اخبار سیاست خارجی - ایرانیان مالزی با بازماندگان پرواز ام.اچ 370 ابراز همدردی کردند

ایرانیان مقیم مالزی چهارشنبه شب با شرکت در آیینی در کوالالامپور با خانواده مسافران پرواز ام.اچ 370 ابراز همدردی کردند.

به گزارش ایرنا، در این مراسم که به همت رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، شرکت کنندگان برای ادای احترام به مسافران این هواپیما و ابراز همدردی با خانواده 239 سرنشین هواپیما یک دقیقه به صورت ایستاده سکوت کردند.

در این آیین ˈعلی اکبر ضیاییˈ رایزن فرهنگی ایران در مالزی خواستار سکوت شرکت کنندگان در این آیین برای همدردی با خانواده مسافران این هواپیما شد.

در این آیین ˈمحمدجلال فیروزنیاˈ سفیر ایران در مالزی به همراه سفرای کشورهای عراق، کویت، قرقیزستان، ازبکستان، ترکمنستان، هند و چند کشور دیگر حضور داشتند.

هواپیمای بویینگ 777 مالزی 19 روز قبل حدود یکساعت پس از برخاستن از باند فرودگاه کوالالامپور و در مسیر پکن از رادارها محو و ناپدید شد.

153 مسافر از 225 سرنشین پرواز ام.اچ 370 چینی، 38 نفر مالزیایی، هفت نفر اندونزیایی، شش نفر استرالیایی، پنج نفر هندی، چهار نفر فرانسوی و سه نفر آمریکایی بودند.

ایران، اوکراین و کانادا نیز هر کدام دو مسافر در این هواپیما داشتند و از کشورهای هلند، روسیه و جزیره تایوان نیز یک نفر با این پرواز از کوالالامپور به پکن سفر می کرد.

نخست وزیر مالزی روز دوشنبه اعلام کرد که پرواز هواپیمای بویینگ 777 مالزی با 239 مسافر و خدمه در اقیانوس هند سقوط کرده و تمام مسافران آن جان باخته اند.

نجیب تون رزاق گفت که شواهد و محاسبات دقیق نشان می دهد پرواز ام.اچ 370 به سمت جنوب و به سوی اقیانوس هند پرواز کرده و این پرواز در این مکان به پایان رسیده است.

اخبار سیاست خارجی - ایرنا