اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

موافق:این دولت از با برنامه​ترین دولت​های تاریخ است/مخالف:خانواده هاشمی شورای نگهبان را ماشین امضای رهبری خواندند و...



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

سومین موافق کابینه روحانی در مجلس: این دولت از با برنامه​ترین دولت​های تاریخ است

نماینده خلخال از همکاران خود خواست تا با رای به کابینه دولت تدبیر و امید، آن را در پیشبرد برنامه​هایش یاری کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلیل جعفری نماینده خلخال در ادامه بررسی رای اعتماد به کابینه حسن روحانی، در موافقت با کلیات برنامه و کابینه ارائه شده، گفت: انتخابات 24 خرداد نمادی از مردم سالاری و نشان دهنده خواست مردم برای تغییر اجتماعی و اقتصادی بود. ثمرات این انتخابات، بازتولید ارزش​های انسانی و بازسازی اعتماد مردم به مسئولان بود.

وی که پس از شوهانی و جلالی سومین نماینده ای بود که در موافقت با کلیت کابینه سخن می​گفت، با بیان اینکه برخی مخالفین روحانی، دولت وی را بی​برنامه خوانده​اند، گفت: اگر برنامه این دولت و وزرایش را با دقت مطالعه می​کردند، چنین حرفی نمی زدند. این دولت بهترین برنامه کاربردی را ارائه کرده است. دن مداری مبتنی بر عقلانیت، اولویت و محوریت منافع ملی، رعایت حقوقو شهروندی، ارتقای کیفت زندگی و معیشت مردم و اعتقاد قلبی این دولت به در راس امور بودن مجلس و تعامل سازنده با جهان، بخش​هایی از برنامه این دولت است.

او که معتقد بود این دولت، قوی​ترین برنامه اقتصادی را دارد، خاطرنشان کرد: جز مهار تورم و افزایش قدرت پول ملی و .. چه چیزی می​خواهیم؟ بگذارید این دولت شکل بگیرد و بعد به ان ایراد بگیرید! اتحاد و همدلی و انسجام ملی ثمره این دولت است، چرا با حرف​هایی که نشان از چیزهای دیگر می​دهد، شیرینی بزرگ انتخابات را به کام ملت تلخ می​کنید؟ چرا حرف​های مایوس کننده در مجلس شورای اسلامی مطرح می​شود؟

جعفری با اشاره به سخنان روحانی در مراسم تحلیف خود در مجلس و تاکید وی بر تکریم جمهوری اسلامی از سوی دولت​های بیگانه، گفت: اجازه بدهید سیاست​های این دولت در عرصه دیپلماسی اجرا شود، بعد ببینید که در راستای منافع ما بوده است یا نه؟ سیاست​های داخلی وی در عرصه اقتصاد و امنیت ملی هم سیاست​هایی متمرکز و راهبردی است.

نماینده خلخال به سخنان مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر تولید علم اشاره کرد و گفت: دولت روحانی برای این منظور برنامه دارد. وزیر پیشنهادی وی برای وزارت بهداشت نیز وزیر کارآمدی است که برنامه های خوبی ارائه داده است.

وی دولت یازدهم را با برنامه​ترین دولت تاریخ ایران خواند و گفت: با عدم رای به وزرای پیشنهادی این شیرینی را در کام ملت تلخ نکنید و با رای به آنها به اجرای برنامه های دولت تدبیر و امید کمک کنید.

چهارمین نماینده موافق کابینه: تخریب یک شخصیت و یک دولت که کار خود را شروع نکرده دور از انصاف است

نماینده مردم مشکین شهر در موافقت با کلیات کابینه دولت سخنرانی کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یونس اسدی نماینده مشکین شهر در مجلس به عنوان چهارمین نماینده موافق در موافقت با کلیات کابینه دولت یازدهم گفت: کلیات برنامه های دولت با استقبال خوب نمایندگان رو به رو شده است. یکی از همکاران به عنوان مخالف کلا فحش دادند. مخالفان سعی کنند مخالفت خود را با برنامه اعلام کنند اما تخریب یک شخصیت و یک دولت و کسانی که کار خود را شروع نکردند دور از انصاف است.

وی ادامه داد: همه پیش بینی می کردیم انتخابات دو مرحله ای خواهد شد اما حضور روحانی امیدواری را در مجلس افزایش داد و ملت در شرایط سختی که وجود دارد آمدند و از فردی که با قیافه روشن و چشمان باز و لبان خندان آمد حمایت کردند.

اسدی با بیان این که روحانی اعلام کردند آمادگی قبلی برای ریاست جمهوری داشته اندو  شناخت کافی از مشکلات کشور داشته اند و این موضوع پایه مهمی برای برنامه ریزی است و با همین شناخت الویت بندی ها را مشخص کردند و امیدواریم اجرایی شود.

این نماینده موافق کلیات کابینه گفت: یک بحث اساسی تدارک کابینه قوی است و روحانی روندی را طراحی کرد که شاهد توسعه پایدار کشور در آینده نزدیک خواهیم بود. با 148 نفر موافق در کلیات برنامه دولت می توان مشکلات اساسی را برطرف کرد.

اسدی تاکید کرد: مطمئن باشید این دولت با نشاط تمام به فکر حل مشکلات است و از نمایندگان مخالف می خواهم با دقت بیشتری برنامه را مشاهده کنند.

حکیمی در مخالفت با روحانی: خانواده هاشمی شورای نگهبان را ماشین امضای رهبری خواندند و اعتراض نکردید

یکی از مخالفان کلیت کابینه گفت که درب‌های ستاد انتخاباتی روحانی پس از انتخابات به روی اصولگرایان بسته شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عطاالله حکیمی در مخالفت در کابینه و برنامه‌های روحانی گفت: اینجانب به عنوان خدمتگذار مردم در مجلس و رئیس ستاد مردمی و اصولگرایان آقای روحانی گزارشی را ارائه می کنم. اینجانب همچنین به عنوان دبیر کل حزب وفاق ملی تنها حزب اصولگرای همسو با روحانی صحبت می کنم. این حزب با شرط دفاع از ارزشهای انقلاب با ایشان پیمان بستیم و از سال گذشته رسما به یارگیری پرداختیم و از ایشان حمایت کردیم.

نماینده رودبار در مجلس در ادامه گفت: اصحاب فتنه در ستاد ایشان حضور یافته و ما اعلام کردیم که ما نمی توانیم به عنوان اصولگرا با ایشان همراهی کنیم. ستاد اصولگرای ما با معیارهای اصولگرایی شکل دادیم. من در اینجا خلق حماسه بزرگ سیاسی را خدمت رهبری و ملت تبریک می گوییم. آقای روحانی مجتهد بودید اما دیپلماتی زیرک نیز بودید. می دانید که دیپلمات یا سرهنگ بودن شما را پیروز نکرد بلکه لباس روحانیت شما را پیروز کرد.  متاسفانه بعد از انتخابات درب ستاد شما به روی اصولگرایان بسته شدند. متاسفانه بعد از انتخابات برخی از تئوریسین های فتنه 88 وارد ستاد شما شدند.

وی همچنین گفت:آیا جز این است که صلاحیت شما با رای شورای نگهبان تایید شد و حتی پیروزی یک مرحله ای شما به خاطر مقام معظم رهبری بوده است. شما از اصولگرایان به عنوان دوستان استیجاری استفاده کردید. من نمی دانم چه مسیری انتخاب شده اما فرزندان انقلاب و رهبری هوشیار و بیدارند.

این مخالف کابینه تصریح کرد: وقایعی را در انتخابات شاهد بودیم که حق دارم نگران باشم. در یکی از سفرها در اصفهان یک جلسه  با ریاست نعمت زاده و بانک انجام شد. آقای روحانی! در این جلسه‌ که شما هم حضور داشتید، یکی از اصحاب فتنه خطاب به شما گفت که وقتی شما دبیر شورای امنیت ملی بودید و کروبی رئیس مجلس و خاتمی رئیس‌جمهور، شما نتوانستید کاری کنید. الان برای چه آمدید؟ مشکل رهبر انقلاب است. شما در پاسخ به این سخنان هیچ عکس العملی نشان ندادید و سکوت کردید. ولی یکی از فرزندان شهدا اعتراض و جلسه را ترک کرد.

حکیمی گفت: آنچنان که شنیده می شود و می بینید اکثریت اعضای کابینه روحانی یا اصخاب فتنه اند یا تحصیلکرده غربی. ترکیب کابینه شامل اصلاح طلبان که از سردمداران فتنه بودند و حزب اعتدال توسعه بودند. سهم حزب اعتدال و توسعه شامل نوبخت، نعمت زاده و... است. نیلی منفرد، زنگنه ، جنتی و چیت چیان سهم اصلاح‌طلبان است. حسین دهقان ، پورمحمدی و رحمانی فضلی هم به نوعی اصولگرا هستند.

وی در ادامه افزود: ظریف صددرصد غربی فکر میکند و برای ملت ایران باید بگویم که پایان نامه فوق لیسانس و دکترای وی با چه کسی بوده است. آقای روحانی! چه خبر است و  چه فکری در سر دارید؟ آیا روحانی قبل از انتخابات با بعد از انتخابات متمایز و متفاوت است؟ چرا به دنبال احیای فتنه هستید؟ آیا دنبال کودتای سفید هستید؟ امیدوارم هرچه سریعتر تغییراتی در کابینه‌تان داشته و در مسیر نظام و ولایت حرکت کنید.

حکیمی همچنین گفت: میانگین عمر مفید کابینه بالای 62 سال است. با وضعیت فعلی تحریم برای تعدادی از آنها اتفاقی بیافتد چه کار خواهید کرد. شما از قانون مداری حرف زدید ولی در اولین قدم معاون اول شما اقدام غیر قانونی کرد. در مراسم تحلیف افرادی را دعوت کردید که حرف و حدیث داشتند.

این نماینده مجلس گفت: در جلسه‌ای که خدمت هاشمی رفسنجانی بودیم ایشان شورای نگهبان را ماشین امضای رهبری نامیدند که ما جلسه را در اعتراض به سخنانش ترک کردیم. ولی شما خانواده وی را به مراسم تحلیف دعوت کردید.آیا بهتر نبود از خانواده شهدای هسته ای  را دعوت کردید. درباره آقای هاشمی هم این رفتار شما با کدام اصول اعتدال همخواهنی دارد. شما تایید می کنید که اینجانب و حزب ما در اکثریت  سفرهای استانی همراه شما بودند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گقت: نکته دیگر این است که کابینه شما بوی امنیتی می دهد و تازه به دنبال احیای برخی مسایلی هستید که کشور از دست آن راحت شده بود و آن توسعه سیاسی با هدف تسلیم در برابر غرب بود. در همین جلسه وقتی شما از دیپلماسی حرف می زدید وزیر خارجه شما خواب بودند. ما باید آقای نعمت زاده را پدربزرگ صنعت بخوانیم نه پدر صنعت.

حکیمی در انتهای سخنان خود با اشاره به حق الناس گفت: نامه‌ای به رئیس‌جمهور درباره ستادهای مردمی تنظیم کردیم که تکلیف ستادها را مشخص کند.

بزرگواری در مخالفت با کابینه روحانی:چرا از صندوق عتیقه هاشمی و خاتمی وزیر درآمد؟

نماینده کهکیلویه و بهمئی در مخالفت با کابینه درباره حضور افراد منتسب به فتنه سخنانی گفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت الاسلام علی محمد بزرگواری در مخالفت با کابینه روحانی گفت: در مجلس باید مدرس حاکم باشد نه روح چاخان گویی و وکیل الدوله باودند. خود این وزرا که اکثرا رای می آورند به این چاپلوس ها می خندند. من شاهد بودم کسانی که تا دیروز دست احمدی نژاد را می بوسیدند امروز  چه حرف هایی می زنند.

بزرگواری در ادامه گفت: گفتند بگذارید تهرانی ها حرف بزنند. من سید هستم و لر تبار و می خواهم از مناطق محروم حرف بزنم کسی که به مناطق محروم رسیدگی نکند من با چماغ لری با آن برخورد می کنم

لاریجانی به شوخی و با مزاح گفت: چماغ لری سنگ است.

بزرگواری در ادامه گفت: در دولت اصلاحات و دولت نهم و دهم شعار جوان‌گرایی گوش فلک را کرد کرد اما برویم از صندوق عتیقه آقای هاشمی رفسنجانی و آقای خاتمی وزیر در بیاوریم؟ برخی از این وزرا را بخواهیم در برخی پروژه‌ها ببریم، باید سرم به آنها وصل کنیم. وقتی در رأس این نظام رهبری عزیز در طول 4 سال از فتنه 88 سخن می‌گویند که فتنه‌گران مملکت ما را به پرتگاه سقوط می‌بردند و نظامشان را به عنوان نظام متقلب معرفی کرده بودند، آیا رواست که از اهالی و طرفداران فتنه در کابینه استفاده کنیم؟ از کسانی که به نمایندگی از سران فتنه در جلسه با رهبری شرکت کردند؟ باز برویم از همین‌ افراد استفاده کنیم و آرامش کشور را به هم بزنیم؟ چرا حرف اساسی نزنیم؟ چرا اگر از فتنه حرف بزنیم، می‌گویند اینها افراطی هستند؟ پس رهبری اولین افراطی است!

وی اضافه کرد: ما با فتنه‌گران سر سازش نخواهیم داد. هزینه‌های بزرگی را به نظام تحمیل کردند. فقط از خدا می‌ترسم. از هیچ کس نمی‌ترسم. ما دوست شما هستیم و می‌خواهیم تعامل شما را پاسخ بدهیم. ما از انتخاب خیلی از وزرا و معاونان تشکر می‌کنیم اما بگذارید روی آنها که حرف داریم، حرف‌مان را بزنیم.

این نماینده تأکید کرد: آقای زنگنه بیاید و باز هم آن آقازاده دله دزد مهدی هاشمی بیاید و میدان‌دار شود؟ نباید به او رأی داد. این آقازاده‌های دله‌دزد به نظام و روحانیت خیلی ضربه زدند.

لاریجانی در تذکر به بزرگواری گفت: این سخنان درست نیست درباره برنامه صحبت بکنید.

بزرگواری افزود: امام راحل و شهدا از ما می‌خواهند نگذاریم نااهلان حاکم شوند. من کسی هستم که میکروفون رئیس مجلس را گرفتم و علیه فتنه شعار دادم. من تشکر می کنم که از نیروهای خوب مثل آقای رحمانی فضلی و پورمحمدی و نهاوندیان استفاده کردید./خبرآنلاین




ویدیو مرتبط :
نحوه چیدمان کابینه دولت هاشمی رفسنجانی(دولت سازندگی)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

محسن هاشمی : در انتخابات شوراها، دولت قبل مرا رد صلاحیت کرد نه شورای نگهبان



اخبار,اخبار انتخابات ,محسن هاشمی

محسن هاشمی :
در انتخابات شوراها، دولت قبل مرا رد صلاحیت کرد نه شورای نگهبان / پدرم در ساواک تا حدی شکنجه می شد که نمی توانست روی پا بایستد / استخوان پایش را شکستند؛ نمی توانست بایستد اما کلمه ای از شکنجه نمی گفت / چشمهایمان را بسته ایم و مرتب بر طبل انتقام می کوبیم

با توجه به فاصله ای که تا برگزاری انتخابات داریم، سخن گفتن درباره لیستها وسرلیستها زود است، وباید ابتدا آرایش سیاسی نیروهای حاضر در انتخابات روشن شود و بعد درباره لیستها وسرلیستها صحبت کرد.

مهندس محسن هاشمی معتقد است مجلس آینده باید مجلسی باشد که افراد و گروهها در آن در پی حذف و منکوب کردن رقیب خود نباشند.

هاشمی که در انتخابات مجلس کاندیدا شده، پس از ثبت نام در انتخابات مجلس گفت: باید در جامعه خودمان که به دلیل اختلافات سیاسی، مملو از کینه و نفرت شده است، به اخلاقی سیاسی، اسلامی روی بیاوریم تا رجال سیاسی ‌مان از دشمنی با یکدیگر دست بکشند و احزاب و گروه‌ها با سعه صدر و مدارا به تحمل یکدیگر بپردازند. در ادبیات مسئولان، تخریب جای خود را به امید و همراهی بدهد تا مردم بتوانند این شرایط دشوار اقتصادی را با نگرانی کمتری تحمل کنند.

محسن هاشمی که تجربه کاندیداتوری در انتخابات شوراها را نیز در کارنامه خود دارد، در این رابطه می گوید: در انتخابات شوراها توسط دولت قبل رد صلاحیت شدم و این نخستین بار است که شورای نگهبان می خواهد صلاحیت مرا بررسی کند.

متن کامل گفتگو  با محسن هاشمی در زیر می آید:

برنامه های شما در صورت تایید صلاحیت و کسب آرای لازم برای ورود به مجلس چه خواهد بود؟
اگر بخواهم پاسخی مختصر به این سوال بدهم باید بگویم ساماندهی فضای کشور

ما در حال حاضر با مشکلات وتنگناهای انبوهی مواجه هستیم، بخصوص در حوزه اقتصاد این مساله بدلیل کاهش شدید قیمت نفت فشار زیادی به مردم وارد می کند، ومتاسفانه درآمد هنگفت وبی سابقه نفتی کشور در دهه گذشته که می توانست ذخیره مناسبی برای شرایط فعلی باشد، بدرستی استفاده نشده است، اگر مجلس بتواند سیاستها و قوانین آرامش بخشی در حوزه اقتصاد وضع نماید و بستر فعالیتهای زیربنایی ومولد اقتصادی را که نیازمند کاهش ریسک، کاهش رانت و زیرساختهای مناسب هستند را فراهم کند شاهد جهش اقتصادی کشور در دوره آینده خواهیم بود.

در حوزه سیاسی هم به نظرم، جامعه ما بیش از هرچیز به کاهش تنش وآرامش نیاز دارد، بی اعتمادی، کینه وتنفر گروهها وجریانات رقیب سیاسی باید نسبت به هم کاهش یاید ودر این راستا هیچ جریانی نباید به دنبال حذف رقیب باشد، به نظر من، وجود همه گروههای سیاسی داخل نظام ، حتی دلواپسان نیز در مجلس مفید است تا همه صداها در کنار هم وجود داشته باشد وبتوان مسایل سیاسی را با استفاده از ابزار سیاسی نه ابزارهای قضایی، امنیتی یا نافرمانی مدنی حل کرد.

آیا شما بعنوان سرلیست اعتدال گرایان در انتخابات حضور خواهید داشت؟، اساسا از سوی گروههای سیاسی با شما درباره سرلیستی صحبتی شده است؟
با توجه به فاصله ای که تا برگزاری انتخابات داریم، سخن گفتن درباره لیستها وسرلیستها زود است، وباید ابتدا آرایش سیاسی نیروهای حاضر در انتخابات روشن شود و بعد درباره لیستها وسرلیستها صحبت کرد.

البته به نظر من مساله سرلیستی در انتخابات اهمیت چندانی ندارد که موجب اختلاف یک طیف سیاسی بشود، جریان اعتدال نیز هنوز فهرست مشخصی را تعیین نکرده است که سرلیست آن مشخص شده باشد.

اما آنچه که مدنظر آیت الله هاشمی رفسنجانی این است، که این انتخابات به بعنوان فرصتی برای افزایش وحدت وهمگرایی ، هم بین گروههای سیاسی وهم بین مردم ونظام دیده شود بنابراین از هرموضوعی که شایبه اختلاف وتنش زایی دارد از جمله مساله اصرار بر سرلیستها پرهیز شود و طرفین مصالح کشور وجامعهرا برمصالح شخصی ترجیح دهند.

با توجه به عدم احراز صلاحیت شما برای انتخابات شوراها، چقدر احتمال می دهید برای انتخابات مجلس تایید صلاحیت شوید؟
عدم احراز صلاحیت بنده در انتخابات شوراهای دور گذشته ، اولا توسط دولت قبل صورت گرفت وشورای نگبهان نقشی در انتخابات شوراها نداشت، بنابراین برای نخستین بار است که شورای نگهبان صلاحیت من را بررسی می کند.

ثانیا موضوع مهم در انتخابات سال 1392، عدم تایید صلاحیت آیت الله هاشمی رفسنجانی برای انتخابات ریاست جمهوری بود که به نوعی مساله حضور من هم به این موضوع گره خورد. چرا که وقتی صلاحیت ایشان تایید نشد تایید صلاحیت من توسط دولت و حضور در انتخابات شوراها، می توانست به رفراندومی برای محبوبیت آقای هاشمی رفسنجانی تبدیل شود که برای دولت قبل این موضوع مطلوب نبود. البته من پس از عدم تایید صلاحیت توسط هیاتهای اجرایی به هیات نظارت که مرکب از پنج نماینده مجلس بود اعتراض کرده ودر جلسه ای نیز به این موضوع رسیدگی شد، اما با وجود حسن نیت رییس مجلس و اکثریت هیات نظارت، فشار برخی دستگاههای دولتی موجب عقب نشینی یکی از اعضای هیات وعدم احراز صلاحیت بنده شد.

اما در شرایط فعلی که آیت الله هاشمی رفسنجانی شخصا بعنوان کاندیدا برای مجلس خبرگان رهبری حضور دارند ، حضور بنده حساسیتی را بوجود نمی آورد و می تواند در کنار هزاران کاندیدای دیگر تعریف شود.


درصورت عدم احراز صلاحیت، واکنش شما چگونه خواهد بود؟
این سئوال شما، در درجه اول این ابهام را بوجود می آورد که چرا باید فرد میانه رویی مثل بنده تایید صلاحیت نشود؟ وقتی که سوابق مختلف اجرایی و سیاسی بنده مورد تایید وتقدیر مراکز مختلف نظارتی و بزرگان نظام قرار گرفته است و بنای من تعامل و اعتماد سازی است، آیا عدم تایید افرادی نظیر بنده ؛ نمی تواند به حاکمیت تندروها منجر گردد؟ طبیعتا افرادی که دارای تجربه سیاسی وپختگی هستند، دارای ملاحظات و عقلانیت بیشتری نسبت به نیروهای ناشناخته وکم سابقه می باشند.

تجربه مجلس ششم، نشان داد که حذف چهره های سرشناس ودارای سابقه سیاسی، نمی تواند لزوما به تعدیل فضا منجر شود و شاهد بودیم بیش از یکصد نفر از نمایندگانی که به مقام معظم رهبری نامه سرگشاده نوشتند، قبل از نمایندگی فاقد سابقه قابل توجه سیاسی بودند، در شرایط امروز نیز اگر این اتفاق رخ دهد با توجه به ثبت نام های صورت گرفته، در صورت حذف چهره های شاخص نیروهای گمنام تر در لیستها قرار می گیرند که طبیعتا در صورت ورود به مجلس فضای تندتری را شکل خواهند داد، تجربه انتخابات سال 1392 و عدم تایید صلاحیت آیت الله هاشمی نشان داد که با حذف چهره شاخص ، رای این چهره به سبد رقیب نمی رود.

اما در مورد سوال شما باید بگویم که همانطور که سوابق بنده نشان می دهد اهل ماجرا جویی ودرگیری نیستم و تعامل وعقلانیت را به اقدامات هیجانی و لجبازی ترجیح می دهم و قطعا واکنش من در چارچوب قانون ومنطق خواهد بود.

کدامیک از مجالس نه دوره گذشته بعد از انقلاب اسلامی را نزدیکتر به مجلس مطلوب خود می دانید؟
در 9 دوره گذشته، مجالس اول و دوم به دلیل تکثر نیروهای مختلف انقلابی و صداها مختلف وجه متمایزی داشت و نقش مجلس در اداره کشور برجسته بود، شاید بتوان مجلس پنجم را به جهت رقابتی بودن انتخابات و نزدیکی به جریان اعتدال حتی با وجود حضور اکثریت اصلوگرایان میانه رو در کنار دولت اصلاح طلب، مجلس مطلوبی دانست، اما مجلس ششم بدلیل تندروی اکثریت و مجالس هفتم تا نهم، بدلیل عدم رقابتی بودن انتخابات می توانستند بهتر از فرصت برای خدمت به کشور استفاده کنند.

از دیدگاه حضرتعالی، مجلس دهم چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟
به نظر من مجلس باید در درجه اول دارای نصاب بالایی از رای مردم داشته باشد، برای کسب این نصاب نیاز به رقابتی شدن انتخابات وحضور پرشور مردم وجود دارد، در درجه دوم مجلس مطلوب باید از یکسو دارای پویایی باشد و از سوی دیگر بدور از افراط گرایی وتندروی، بنابراین گروههای مختلف سیاسی باید در کنار یکدیگر در مجلس حضور داشته باشند وهمه صداها در چارچوب نظام وقانون شنیده شود.ویژگی بعدی مجلس باید توجه به مسایل اصلی کشور وفاصله گرفتن از منازعات جناحی باشد، مساله مهم ما امروز اشتغال ، فقر و رکودست که می توان از ظرفیت مجلس برای ایجاد رونق اقتصادی وحل معضلات کشور استفاده موثری نمود.

اگرواقعا مامتوجه باشیم که در چه شرایطی بسر می بریم، چه میزان منابع تجدید ناشدنی را به هدر می دهیم، چه تهدیداتی متوجه کشور است و دیگر کشورها با چه سرعتی در حال رشد هستند، اینگونه درگیر مسایل سیاسی وجناحی پیش پاافتاده نمی شویم. من وقتی انقلاب شد حدود 17 سال داشتم، با خفقان و تجربه ای که از نظام شاهنشاهی داشتم، احساس می کردم قرار است وارد یک مدینه فاضله بشویم، همه مردم همین احساس را داشتند، همه دوران کودکی ونوجوانی من در پشت دیوارهای زندان، ودر آرزوی اینکه بتوانم چند روزی در کنار پدرم باشد، سپری شد، ولی همیشه تحت تعقیب بود و ما با تکیه به مادرم که با رشادت وشجاعت از پدرم حمایت می کرد، و ومسئولیت نگهداری چند فرزند خردسال بعهده داشت، تحمل می کردیم.

وقتی ساواک پدر را دستگیر می کرد تا حدی شکنجه می شد که نمی توانست روی پا بایستد، یکبار استخوان پایش را زیر شکنجه شکستند و وقتی بعد از ماهها به ملاقات رفتیم، ماموران ساواک و سربازان او را آوردند وروی صندلی نشاندند، نمی توانست بایستد اما کلمه از شکنجه نگفت، من را که از دوری او مریض شده بودم وخواهرم فاطمه که دچار مریضی فلج اطفال شده بود را در آغوش گرفت،شرایط به گونه ای شد که حتی ماموران ساواک گریه می کردند، با اینهمه پدر همیشه به ما امیدواری می داد و می گفت ما در حال مبارزه هستیم و روزی اسلام به قدرت می رسد وهمه بی عدالتیها تمام می شود، اما اوایل انقلاب به نگرانی از ناامنی وترس از ترورها گذشت،

 

بعد از اینکه ما شاهد بودیم که پدرم را در وسط خانه با گلوله زدند و مادرم نزدیک بود برای نجات پدرم گلوله بخورد، عزیزترین دوستان پدرم مانند بهشتی، مطهری، باهنر و... را از دست دادیم ، و تعداد زیادی از دوستان در جبهه ها به شهادت رسیدند، تا امنیت برقرار شد، اما امروز چشمهایمان را به روی آن بسته ایم وافراد مرتب برطبل خودخواهی، تخریب ، کینه توزی وانتقام می کوبند تا قدرت بیشتری بدست بیاورند و رقیب امروز که رفیق وهمرزم وهمسنگر دیروز آنها بوده را حذف کنند، در حالیکه برسرشاخه نشسته و بن می برند و چیزی که در این دعواها ودرگیری ها آسیب می بیند اصل انقلاب و اعتماد مردمی است که هنوز در انتظار تحقق وعده ما نشسته اند که "شد جمهوری اسلامی به پا، که هم دین دهد هم دنیا به ما"

به نظرم مجلسی مطلوب است که با وجود اختلاف سلیقه ها وچند صدایی، بوی برادری و وحدت از آن استشمام شود و افراد وگروهها در پی حذف ومنکوب کردن رقیب خود نباشند.


 اخبار انتخابات  مجلس  -  انتخاب