اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مهم​ترین دغدغه دختران ایرانی چیست؟



اخبار,اخبار اجتماعی,ازدواج و اشتغال

ازدواج و اشتغال مهم​ترین دغدغه دختران ماست که باید در سیاست​های کلان و همچنین در سطح استان زمینه و بستر مناسب جهت رفع این مشکلات فراهم شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده خوزستان گفت: ازدواج و اشتغال مهم​ترین دغدغه دختران ماست که باید در سیاست​های کلان و همچنین در سطح استان زمینه و بستر مناسب جهت رفع این مشکلات فراهم شود.

سیده فرانک موسوی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ضروری است در مورد ارتقای جایگاه دختران در جامعه به طور ریشه​ای عمل کرد، زیرا اشکالاتی که اکنون در این زمینه وجود دارد، در مسائل فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و غیره ریشه دارند.

وی ادامه داد: مشکلات و معضلاتی که در رابطه با دختران وجود دارد، به این دلیل است نتوانسته‌ایم الگوهای اسلامی را در میان جامعه خوب معرفی کنیم و اکنون دچار بحران هستیم، بنابراین نخستین گام که باید در این بخش برداشته شود، برنامه​ریزی عملی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی برای حل مشکلات دختران در استان است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده خوزستان افزود: مشکلات اقتصادی موجب شده دختران علاقمند شوند که شاغل باشند اما از طرفی به دلیل مشکلات اشتغال در جامعه، همه دختران علاقمند نمی​توانند به خوبی شاغل شوند و از طرف دیگر نیز دختران مایلند استقلال مالی داشته باشند.

موسوی گفت: ضروری است در سیاست​های کلان و کشوری و سپس استانی، هر جا که اشتغال ایجاد می‌کنیم، نقش جنسیت زنان و دختران را هم مدنظر قرار دهیم. همچنین باید در همه کارگروه​های اشتغال به خانم‌ها توجه شود زیرا زن نیز باید سهمی در اشتغال و اداره کردن جامعه داشته باشد، ضمن این‌که باید از نظر اعتقادی، فرهنگی و اجتماعی زمینه برای ازدواج دختران فراهم شود و لازمه این روند، تغییر نگرش​ها نسبت به زندگی و دوری از تجملات در موضوع ازدواج است.

وی درباره جایگاه دختران در جامعه ادامه داد: دختران ما در عرصه​های مختلف نشان داده‌اند که توانایی و ظرفیت لازم در انجام کارها و رسیدن به جایگاه‌های بالا در جامعه را دارند. همچنان که می​بینید در کنکور بیش از 60 درصد کرسی​های دانشگاه​ها به دختران اختصاص پیدا کرده است. همچنین در سطح استان نیز، جایگاه علمی و فرهنگی دختران خوزستانی رو به ارتقاست و با زمینه​هایی که برای دختران فراهم شده همچنان در حال رشد هستند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده خوزستان در خصوص نحوه برخورد با آسیب​های اجتماعی پیش روی دختران اظهار کرد: در این زمینه باید زیربنایی فکر و عمل کرد. برای این‌که جامعه به سمت سوی یک جامعه اسلامی ایرانی پیش برود و دختران ما ویژگی​های یک دختر مسلمان ایرانی را داشته باشد، باید روی چند برنامه به خوبی کار کنیم؛ یکی از اقدامات این است که سعی کنیم در گرایش​ها و اعتقادات مذهبی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی دختران آنچنان تاثیرگذار باشیم که گرایش​های آنان به سوی الگو و ویژگی​های دختران مسلمان سوق پیدا کند. دومین اقدام این است که به گونه​ای برنامه​ریزی کرده و این برنامه را عملیاتی کنیم که تفاوت​هایی در رفتار و هنجارهای فکری و فرهنگی آنها ایجاد شود؛ اگر بتوانیم این تفاوت​ها را ایجاد کنیم، قطعا در موضوع پیشگیری از آسیب​های اجتماعی در حوزه دختران به خوبی پیش خواهیم رفت.

موسوی گفت: چنانچه حفظ حرکت پدر و مادر، مسئول بودن در مقابل والدین و عفت و حیا را در رفتار دختران خود در خانواده و جامعه ببینیم، برنامه​ریزی​های خود را تاثیرگذار می​دانیم و اگر بتوانیم این رفتارها را در دختران نسل جوان​مان نهادینه و گرایش​ها و اعتقادات مذهبی آنها را تقویت کنیم، به سمت هدف مورد نظر خود در این زمینه گام برداشته​ایم.


اخبار اجتماعی - ایسنا


ویدیو مرتبط :
دغدغه مهم هنرمندان سینما

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

همه چشم‌ها درسنگاپوربه دختران فوتبالیست ایرانی



 

 

 

 

همه چشم‌ها درسنگاپوربه دختران فوتبالیست ایرانی

 

 

 

استریت تایمز:

همه چشم‌ها در سنگاپور به دختران فوتبالیست ایرانی است

سایت خبری استریت تایمز سنگاپور به حضور تیم فوتبال زیر 15 سال بانوان ایران با پوشش اسلامی در المپیك نوجوانان پرداخت.

به نقل از سایت خبری استریت تایمز سنگاپور، دختران ایرانی در چند روز گذشته با پوشش جدید خود كه به تأیید فیفا رسید، در ورزشگاه یالان بسار تمرین كردند.

شهرزاد مظفر، سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان ایران هدف از حضور خود در این مسابقات را كسب مدال عنوان كرده است.

دختران فوتبالیست ایرانی شب گذشته به تمرین پرداختند تا خود را برای كسب افتخار آماده كنند؛ در حالی كه به نظر می‌رسید این تیم المپیك نوجوانان را از دست خواهد داد. این تیم پس از حدود 4 ماه بلاتكلیفی، بالاخره به سنگاپور آمد.

جنجال‌ها در آوریل رخ داد؛ هنگامی كه فیفا دختران ایران را به دلیل پافشاری بر شركت همراه با پوشش اسلامی، تحریم كرد؛ اما اواخر ماه گذشته جدل‌ها پایان یافت. هیئت قانون گذاری فدراسیون جهانی تأیید كرد كه توافقاتی با فدراسیون ایران صورت گرفته است.

قوانین فیفا بر این موضوع اشاره دارد كه تجهیزات، لباس یا آرایش بازیكنان نباید نشانگر هر نوع عقیده شخصی، مذهبی یا سیاسی باشد.

كمیته قانون‌گذاری تیم نوجوانان ایران را مجبور كرد تا اصلاحاتی روی لباس خود انجام دهد و لباس دختران ایران برای حضور در این تورنمنت اكنون به یك كلاه -شبیه به كلاه شنا- لباس‌های آستین بلند، شلوارك‌های زیر زانو و جوراب‌های بلند تبدیل شده است.

پوشش سر مجاز در تمرین یك ساعته ایران در ورزشگاه یالان بسار در شب گذشته رونمایی شد. این اولین باری بود كه آنها پس از سفر به سنگاپور با این پوشش دیده شدند. تیم ملی فوتبال زیر 15 سال ایران روز یكشنبه وارد سنگاپور شد.

شهرزاد مظفر پس از این جلسه تمرینی اظهار داشت: "تیم ملی ایران با این پوشش در مسابقات شركت می‌كند و در این مسابقات حماسه خواهد آفرید. "

سرمربی تیم ملی ایران ادامه داد: "فیفا به ما اعلام كرد تا پوششمان را اصلاح كنیم و این كار را كردیم. اكنون در توافق و هماهنگی كامل با قوانین هستیم. "

تیم ملی ایران امروز در اولین دیدار گروه A، ساعت 18 به وقت سنگاپور به مصاف تركیه می‌رود.

مظفر هرگونه تأثیر منفی لباس روی عملكرد بازیكنان را انكار كرد و گفت: "لباس ما تفاوت چندانی با لباس دیگر تیم‌ها ندارد. بازیكنان احساس راحتی می‌كنند و مشتاق هستند تا در اولین بازی خود به میدان بروند. "

بهناز طاهرخانی بازیكن میانی تیم ملی ایران گفت: "بسیار خوشحالم كه یكی از دختران ایرانی در المپیك نوجوانان سنگاپور هستم. خانواده‌ام نیز به من افتخار می‌كنند. "

مهدیه عمیقی، دروازه‌بان تیم ملی ایران عنوان كرد: "از حضور در این تورنمنت به نمایندگی از میلیون‌ها دختر ایرانی احساس غرور می‌كنم. "

اما همان‌طور كه مهدیه اشاره كرد، در رقابت‌های المپیك سنگاپور بیش از آنكه كسب مدال مهم باشد، تأثیر گذاری و ماندگار شدن اهمیت دارد.

مهدیه عمیقی هدف شخصی یك بازیكن 15 ساله را این طور بیان كرد: هدف من این است كه دیگران پس از این تورنمنت نام ما را به خاطر بسپارند.

مظفر خاطر نشان ساخت: "بازیكنان من بسیار هیجان زده هستند. ممكن است این تنها شانس آنها برای بازی در چنین رقابت بزرگی باشد. افتخار می‌كنم كه هدایت این تیم را بر عهده دارم. "

وی بیان كرد: "برای سرگرمی در این مسابقات حاضر نشده‌ایم. برای پیروزی به اینجا آمده‌ایم. این هدف ما است و واقعاً می‌خواهیم بهترین عملكرد خود را در راه رسیدن به هدفمان به معرض نمایش بگذاریم. "

مظفر با اشاره به كسب مدال در این مسابقات، گفت: "قبل از تماشای بازی دیگر تیم‌ها سخت است كه بگوییم تا چه اندازه به هدف خود نزدیك هستیم. "

16 فروردین سال جاری فیفا این تیم را برای پافشاری بر بازی به پوشش اسلامی و تخطی از قانون كمیته جهانی محروم كرد؛ اما در سیزدهم اردیبهشت همین سال، ایران مجدداً پس از كسب توافقی با فیفا در خصوص این رقابت‌ها پافشاری كرد. آنها موافقت كردند تا به جای مقنعه از كلاه استفاده كنند.

در روز 16 تیر شركت ایران دوباره در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت. مرضیه اكبرآبادی، نایب رئیس سازمان تربیت بدنی بانوان ایران لباس جدید تیم ملی ایران را نپذیرفت و آن را نامناسب خواند؛ اما در روز ششم مرداد فیفا با تأیید حضور ایران در این رقابت‌ها به مباحثات پایان داد و بیان كرد بازیكنان نباید در طول مسابقات از مقنعه استفاده كنند؛ اما می‌توانند به جای آن كلاه بر سر كنند.