اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس/ مرغ کامل جایگزین استخوان و مواد زائد می‌شود



اخبار,اخبار اقتصادی,خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی

رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد استفاده از استخوان و مواد زائد مرغ به شکل خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ممنوع است و مرغ کامل باید جایگزین آن شود.

رسول دیناروند در گفت‌وگو با  فارس از توقف استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی خبر داد.

وی با اعلام اینکه استفاده از خمیر مرغ به طور کامل منتفی شده است خاطر نشان کرد: تولید کنندگان فرآورده‌های غذایی دیگر اجازه استفاده از استخوان‌ها و مواد زاید مرغ را که از مرغ فروشی‌ها تهیه می‌شد ندارند.

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: طبق هماهنگی‌ها با دامپزشکی و سازمان استاندارد مقرر شد،از مرغ کامل در تهیه سوسیس و کالباس استفاده شود.

وی افزود: تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی موظف شدند، مرغ را به طور کامل از کشتارگاه‌های مورد تأیید دامپزشکی تهیه کنند و دیگر نمی‌توانند مانند قبل از استخوان و مواد زائد مرغ در تهیه سوسیس و کالباس استفاده کنند.

 اخباراقتصادی  -  فارس


ویدیو مرتبط :
ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در سوسیس


معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس، تاکید کرد: سه سال است که استفاده از خمیر مرغ در کارخانجات سوسیس و کالباس ممنوع شده است.

خبرگزاری مهر: معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس، تاکید کرد: سه سال است که استفاده از خمیر مرغ در کارخانجات سوسیس و کالباس ممنوع شده است.

دکتر رسول دیناروند در جلسه صبحانه کاری مشترک با اتاق بازرگانی ایران، گفت: استفاده از خمیرمرغ در کارخانجات سوسیس و کالباس سه سال است که ممنوع شده و کارخانجاتی که مجوز استاندارد می‌گیرند نباید از آنا استفاده کنند، اما گاهی بدون اینکه به ما گفته شود، استفاده می‌کنند.

وی درباره روغن پالم نیز افزود: مصرف روغن پالم در صنایع لبنی افزایش زیادی پیدا کرده بود. کاهش مصرف و واردات روغن پالم اتفاقی است که به‌ طور محسوس دیده می‌شود. دولت مالزی نیز به دنبال جبران کاهش فروش و جایگزینی محصولات دیگر به جای روغن پالم است.

دیناروند با اعلام اینکه صادرات لبنیات کاهش نداشته است، گفت: روزانه 20 هزار تن شیر تولید می‌کنیم که از این میزان حدود دو هزار تن تبدیل به شیر خشک می‌شود که امری طبیعی است. زیرا، مصارف واقعی در صنایع وجود دارد.

وی درباره‌ سموم غیرمجازی که در بازار وجود دارد، گفت: مشکل ما این است که کشاورزان از محلهای غیرمجاز این سموم را تهیه می‌کنند، در حالی که ما سموم مجاز برای مصرف کشاورزان را ارائه کرده‌ایم.

دیناروند به بازار دارویی کشور اشاره کرد و افزود: بازار دارو و تجهیزات پزشکی عراق 2.5 میلیارد دلار ظرفیت داشت، اما نتوانستیم به آن وارد شویم هرچند طرف عراقی نیز مشتاق بود معاملاتش را با ما انجام دهد. در حال حاضر بازار روسیه نیز منتظر ورود دارو و تجهیزات پزشکی ایران است و امیدواریم تولید‌کنندگان برای ورود به این بازار آماده باشند.

رئیس سازمان غذا و دارو با عنوان این مطلب که مکملهای غذایی دارو نیستند، تاکید کرد: برای واردات مکملها باید تعرفه بپردازند. صنایع سرنگ‌سازی داخلی مازاد تولید دارند به همین دلیل از واردات سرنگ جلوگیری کرده‌ایم.