اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مقایسه‌ای میان سبد کالا در آمریکا و ایران



اخبار ,اخبار اقتصادی , سبد کالا

 

اخبار اقتصادی - ۴۰ میلیون امریکایی سبد کالایی می گیرند

منظور از درآمد ناخالص، میزان درآمد بدون کسر هزینه هایی مانند مالیات و بیمه است. البته میزان دارایی افراد نیز برای تشخیص اینکه آن ها واجد شرایط دریافت کوپن غذا هستند یا خیر نقش دارد.

کوپن های غذایی در امریکا مسولیت سبدهای کالایی در ایران را انجام می دهند.حتی در بزرگترین اقتصاد جهان نیز یارانه کالا هنوز وجود دارد. یارانه ای که سالانه بیش از هفتاد میلیارد دلار برای دولت آمریکا هزینه دارد.

برنامه یارانه مواد غذایی در آمریکا که به کوپن مواد خوراکی (Food Stamp) شهرت دارد برای تامین مواد غذایی خانواده های کم درآمد و بدون درآمد به اجرا در آمده است. پیشینه این برنامه که سال ۱۹۳۹ باز می ‏گردد و هم اکنون نیز در ایالات متحده آمریکا اجرا می‏ شود.

برنامه فود استمپ که در واقع ارایه کوپن مواد خوراکی به متقاضیان است در آمریکا بیش از ۴۰ میلیون نفر را پوشش می ‏دهد. در سال مالی ۲۰۱۳، هزینه ای که اجرای این برنامه برای دولت آمریکا داشت معادل ۷۶.۴ میلیارد دلار برآورد شده و در این سال ۴۷.۶ میلیون آمریکایی از آن بهره برده اند که سهم هر نفر به طور متوسط ۱۳۳.۰۸ دلار در ماه بوده است.

البته اینکه هر خانوار متقاضی چقدر کوپن غذا دریافت می‏کند به عواملی مانند تعداد اعضای خانوار، درآمد و هزینه های آن دارد. حدود ۷۲ درصد افرادی که از کوپن مواد خوراکی در آمریکا استفاده می‏ کنند در خانواده هایی با فرزند زندگی می‏ کنند و یک چهارم آن ها نیز عضو خانواده هایی هستند که در آن ها افراد مسن و یا افراد با معلولیت جسمی حضور دارند.

چه افرادی واجد شرایط دریافت کوپن مواد خوراکی هستند؟
افراد و خانوارهایی واجد دریافت کوپن مواد خوراکی در آمریکا محسوب می‏ شوند که درآمد ناخالص ماهیانه آن ها کمتر از ۱۳۰ درصد خط فقر تعیین شده توسط دولت فدرال باشد. در حال حاضر یک فرد با درآمد زیر ۱۲۴۵ دلار در ماه می‏تواند برای دریافت کوپن مواد غذایی اقدام کند و یک خانواده ۴ نفر که درآمد آن ها کمتر از ۲۵۵۲ دلار است نیز واجد شرایط دریافت کوپن مواد خوراکی محسوب می‏ شوند.

منظور از درآمد ناخالص، میزان درآمد بدون کسر هزینه هایی مانند مالیات و بیمه است. البته میزان دارایی افراد نیز برای تشخیص اینکه آن ها واجد شرایط دریافت کوپن غذا هستند یا خیر نقش دارد.

سقف دارایی که شامل حساب بانکی و منابع قابل شمارش می‏شوند در ایالت های مختلف آمریکا متفاوت است اما به طور کلی موجودی حساب بانکی افراد باید کمتر از ۲۰۰۰ دلار باشد و افراد بالای ۶۰ سال و یا افرادی که معلولیت جسمی دارند می ‏توانند تا سقف ۳۲۵۰ دلار نیز دارایی نقدی داشته باشند و با این حال برای دریافت کوپن غذا اقدام کنند.

البته امتیازاتی نیز برای خانوارهایی که بیش از نیمی از درآمد خود را برای اجاره خانه هزینه می‏کنند نیز در نظر گرفته می‏ شود. برای خانواده های مهاجر نیز موارد دیگری مانند تعداد سال های حضور در آمریکا در نظر گرفته می‏ شود.

با کوپن مواد خوراکی چه چیزهایی می ‏توان خرید؟
افراد می ‏توانند با کوپنی که از دولت دریافت می ‏کنند، مواد خوراکی مانند نان، غلات، انواع میوه و سبزیجات، گوشت قرمز و سفید و گوشت ماهی را خریداری کنند. همچنین محصولات لبنیاتی نیز در سبد خرید کوپن مواد خوراکی جای می‏گیرد.

دانه گیاهانی که می‏توان آن ها را در خانه کاشت و برای تهیه میوه و سبزیجات از آن ها بهره برد نیز توسط کوپن مواد خوراکی قابل تهیه است. همچنین برخی از رستوران ها نیز اجازه دارند در مقابل غذاهای نه چندان گران، از مشتری ها کوپن مواد خوراکی دریافت کنند.

محصولاتی مانند مشروبات الکلی، سیگار و تنباکو از جمله مواردی هستند که امکان خرید آن ها با کوپن مواد خوراکی وجود ندارد. غذای حیوانات خانگی، دارو و محصولات بهداشتی را نیز نمی‏ توان با کوپن مواد خوراکی تهیه کرد. 

اخبار اقتصادی - خبرآنلاین

 


ویدیو مرتبط :
1392/11/16:روزنه:شرمن:سبد کالا با پول ما میان فقرا توزیع شد!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مقایسه درآمد سرانه و قیمت بنزین کشورها/ایران در میان ارزان ترین یا گران ترین ها؟



مقایسه درآمد سرانه و قیمت بنزین کشورها/ایران در میان ارزان ترین یا گران ترین ها؟

در میان 17 کشوری که ارزان ترین و گران ترین بنزین دنیا را به خود اختصاص داده اند ایران در میان 4 کشوری قرار دارد که پایین ترین درآمد سرانه را دارد اما به نسبت این درآمد، بنزین را گران تر از دیگر کشورهای مذکور بفروش می رساند.

 

خبرآنلاین: درحالیکه مصر با وجود آنکه پایین ترین درآمد سرانه را در میان کشورهای درج شده در جدول مذکور دارد با اینحال دومین جایگاه بنزین ارزان را به خود اختصاص داده است.به زبانی ساده تر اگرچه درآمد سرانه در این کشور پایین است اما بنزین هم برهمین اساس ارزان است و فشاری بر اقتصاد خانواده تحمیل نمی کند.

ترکمنستان و الجزایر نیز سرانه ای پایین تر از هر ایرانی دارند اما بنزین در این کشورها به نسبت ایران ارزان تر بفروش می رسد.

دراین میان بهترین وضعیت مربوط به کشور قطر است. این کشور درآمد سرانه بسیار بالایی دارد. به نحویک ه کشورهایی چون فرانسه و آلمان از این کشور عقب مانده اند. چراکه قطر با درآمد سرانه ای بیش از 106 هزار دلار در راس این جدول قرار گرفته در حالیکه چهارمین بنزین ارزان دنیا را به خود اختصاص داده است.در حال حاضر هر لیتر بنزین در این کشور حدود 18 سنت بفروش می رسد در شرایطی که قیمت هر لیتر بنزین در ایران حدود 37 سنت است و البته در آمد سرانه هر ایرانی حدود 6 هزار دلار اعلام شده است.براساس بررسی های صورت گرفته اگرچه کشورهایی چون دانمارک،هلند و ایرلند در لیست گران ترین بنزین های دنیا قرار دارند اما درآمد سرانه این کشورها نشان از ارزان بودن قیمت بنزین برای مردمان این کشور دارد.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

درآمد سرانه هر دانمارکی در سال 2012، بیش از 57 هزار دلار اعلام شده در حالیکه برای هر لیتر بنزین دانمارکی ها باید 2 دلار و 30 سنت بپردازند.کویت سومین کشور از لحاظ بالاترین درامد سرانه قرار دارد در حالیکه هفتمین بنزین ارزان را در اختیار مردمش قرار می دهد.

عربستان هم دهمین درامد سرانه بالا را به خود اختصاص داده اما با اینحال سومین کشوری محسوب می شود که بنزین ارزان در اختیار مردمش قرار می دهد.اکثر کشورهای صادرکننده نفت چه آنان که درامد سرانه بالا دارند چه درآمد سرانه پایین سعی کرده اند که بنزین ارزان در اختیار مردم قرار بدهند. به عنوان مثال الجزایر اگرچه در میان 17 کشور در رتبه 16 قرار گرفته و درآمد سرانه هر فرد این کشور حدود 5 هزار دلار اعلام شده اما با اینحال 8 بنزین ارزان دنیا را بفروش می رساند./خبرآنلاین