اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

معاون سازمان غذا و دارو: هزینه 600 میلیونی برخی مبتلایان به سرطان برای 23 روز زنده ماندن بیشتر



اخبار,اخبار اجتماعی,سرطان

معاون تحقیق و توسعه سازمان غذا و دارو گفت: طبق آنچه در دنیا گفته می شود وجود 18 تا 22 درصد از کل داروهای ثبت شده در هر گروه درمانی یک وضعیت خوب تلقی می شود .حال آن که ما بیش از 55درصد داروهای ثبت شده در دنیا را در ایران داریم که این وضعیت بسیار عالی است.

شکوفه نیک فر درآستانه برگزاری سمینار" دسترسی عادلانه به درمان های نوین حق همه" ضمن بیان این خبر اظهارکرد: خوشبختانه وضعیت داروهای ضد سرطان از نظردسته بندی داروهای دیگر سایربیماری ها در کشورمان از بهترین حالت برخوردار است .در حالی که داروهای بیماران دیابتی کمتر از 20 درصد در دسترس می باشد.


وی همچنین ادامه داد: اما بالاخره سرطان بیماری درمان ناپذیر و سختی است و همیشه همه فکر می کنند که داروی خوبی در دسترس نیست در حالی که هنوز بشر موفق به درمان این بیماری نشده است.


معاون تحقیق و توسعه سازمان غذا و دارو افزود :به رغم ورود داروهای جدید همه بر این باروند که داروهای مورد نیاز در دسترس نیست در حالی که ما در ایران دسترسی بسیار خوبی به داروهای روز دنیا برای درمان بیماران سرطانی ایجاد کرده ایم.


به گفته وی با توجه به مشکلات شدید جسمی بیماران سرطانی به طور کلی بیمار؛ دولت و بیمه هیچ کدام نمی توانند 500 تا 600 میلیون تومان برای افزایش 23 روز عمر یک بیمار سرطانی هزینه کنند پس بنابراین هزینه کردها دراین باره باید منطقی باشد.


وی در مورد حمایت بیمه ها ازداروها ودرمان های نوین روزدنیا دراین زمینه گفت: حمایت بیمه ها را باید از خودشان بپرسید؛ اما برای داروهای مورد استفاده در قدم های اولیه سرطان پوشش دهی کامل است اما داروهای جدید که در حال اضافه شدن به لیست فهرست دارویی می باشد، تصیماتی است که وزارت رفاه می گیرد و به وزارت بهداشت ارتباطی پیدا نمی کند و در کل پوشش خوبی دارد.


حمایت سازمان غذا و دارو از بیماران سرطانی
دبیر شورای بررسی تدوین داروهای ایران خاطرنشان کرد: از طرف دیگر ما هم در سازمان غذا و دارو درراستای حمایت از بیماران سرطانی ،برای داروهایی را که تحت پوشش بیمه نبوده پوشش 70درصدی ایجاد کرده ایم .

 

وبرای داروهایی که که تحت پوشش بیمه اند حمایت 70درصدی را به 90 درصد افزایش داده ایم؛ در واقع این تفاهم نامه ای بین بین وزارت رفاه و وزارت بهداشت بوده و پولی است که وزارت بهداشت به بیماران صعب العلاج از جمله سرطانی ها در راستای دسترسی مناسب تر به داروها ودرمان های جدید می پردازد.

اخبار اجتماعی - خبر آنلاین


ویدیو مرتبط :
توضیحات معاون سازمان محیط زیست در مورد سرطان زا بودن پ

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هزینه میلیاردی نهادهای دولتی برای ارسال پیامک‌/حقوق 10 میلیونی معاون استاندار



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

روز انتقاد صریح مجلس از دولتی‌ها

نمایندگان مجلس روز گذشته در جلسه علنی و به هنگام نطق میان دستور خود یک بار دیگر از عملکرد نیروهای دولتی در استان‌ها گله کردند و انتقاد صریح خود را از تریبون مجلس به گوش رئیس دولت رساندند.

به نوشته روزنامه مردمسالاری گله نمایندگان مجلس نهم نشان می‌دهد که با وجود ادعای دولتی‌ها بر مطلوب بودن شرایط چنین چیزی واقعیت ندارد و گرفتاری‌های مدیریتی مردم را گرفتار کرده است.

انتقاد از گرانی، بیکاری، اعتیاد و... نشان می‌دهد که شرایط اجتماعی وارد مرحله دیگری شده است که اگر مسئولان چاره ای نداشته باشند جامعه متحمل ضربات سختی خواهد شد. نماینده فلاوجان با بیان اینکه برای توفیق اقتصاد مقاومتی باید به تولید ملی و فرهنگ استفاده از تولید داخلی توجه شود، اظهار داشت: بدون در نظر گرفتن این موارد، اقتصاد مقاومتی توفیق چندانی نخواهد یافت.

به گزارش فارس، سید‌ناصر موسوی‌لارگانی در نطق پیش از دستور خود، با اشاره به اقتصاد مقاومتی گفت که ماهیت اقتصادی مقاومتی که مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است، تقلیدی از موازین اقتصادی ترمیمی، دفاعی و الگوست و در عمل با کنار هم قرار گرفتن این جوانب این اقتصاد به شکل صحیح ممکن می‌شود. وی با بیان اینکه برای توفیق اقتصاد مقاومتی باید به تولید ملی و فرهنگ استفاده از تولید داخلی توجه شود، اظهار داشت: بدون در نظر گرفتن این موارد، اقتصاد مقاومتی توفیق چندانی نخواهد یافت و احیای تولید ملی در شرایط کنونی کشور بیش از هر چیز دیگری ضروری است.

نماینده فلاورجان به گرانی‌های برخی کالاهای اساسی اشاره کرد و گفت که این گرانی‌ها به دلیل عدم مدیریت مناسب مسئولان به وقوع پیوسته و لازم است تا وزارت صنعت استراتژی درست جهت نظارت بر بازار و توزیع به موقع اقلام ضروری مردم اتخاذ کند.

موسوی لارگانی ادامه داد: وضعیت موجود، وضعیت مناسب و در خور ملت شریف ایران نیست و سؤال من از وزیر جهاد کشاورزی این است که چرا ما باید یکی از مهمترین واردات کشورمان خوراک دام و طیور باشد و چرا به جای کنجاله و سویا کالای ‌کالای دیگری را برای خوراک مرغ جایگزین نمی‌کنند. وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام تولید ملی، حمایت کار و سرمایه ایرانی گفت که جای تأسف و تعجب است که در سالی که رهبر معظم انقلاب به تولید ملی اختصاص داده، دولت در پاسخگویی به صنعت‌گران و تولیدکنندگان منوط به استعلام از مراجع چهارگانه کرده است.

نماینده فلاورجان یکی از مشکلات بزرگ کشور را بیکاری دانست و گفت که آمار بیکاری شهرستان فلاورجان بالای 20 درصد بوده و دغدغه اصلی مادران و پدرانی که با پول کارگری فرزندانشان را به دانشگاه فرستاده‌اند، شغل است. موسوی‌لارگانی خطاب به رئیس جمهور اظهار داشت: پاسخ اعتیاد جوانانی که از فرط بیکاری در این دام گرفتار می‌شوند را چه کسی باید بدهد؛ مجلس و دولت باید از شعار در خصوص کار و شغل دست بردارد و به صورت عملی برای این موضوع چاره‌ای بیندیشد چراکه مصاحبه، گزارش و آمار برای کسی شغل نمی‌شود.

انتقاد از هزینه میلیاردی

همچنین عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از هزینه میلیاردی نهادهای دولتی برای ارسال پیامک‌های تبریک و تسلیت در مناسبت‌ها انتقاد کرد. مهدی سنائی نماینده مردم نهاوند در مجلس از ارسال پیامک‌های بی‌رویه از طرف ادارات دولتی برای تبریک و تسلیت اعیاد و مناسبت‌ها انتقاد کرد. عضو کمیسیون امینت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: ‌مجلس شورای اسلامی تصویب کننده بودجه کشور است و حق نظارت بر بیت‌المال را دارد.

وی ادامه داد:‌ در ماه میلیاردها تومان از طرف نهادهای دولتی صرف تبریک و تسلیت مناسبت‌ها می‌شود. خواهشم می‌کنم مجلس نسبت به این موضوع با حساسیت برخورد کند زیرا نهادهای دولتی بودجه بیت‌المال را تضییع می‌کنند. علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر گفت:‌ برای حل این مشکل باید از راهکارهای نظارتی استفاده کنید.

حقوق 10 میلیونی معاون استاندار ایلام

نماینده ایلام گفت: معاون برنامه‌ریزی استانداری ایلام هم از استانداری، هم دانشگاه و هم چندین دستگاه دیگر همچون شهرک‌های صنعتی و سازمان صنعت و معدن حقوق و پاداش می‌گیرید و ماهانه ‌10میلیون تومان درآمد دارد. احمد شوهانی در ابتدای نطق دیروز با بیان اینکه مردم از فساد مالی در ساختار اقتصادی به ستوه آمده‌اند، اظهار داشت: درخواست دارم که تدابیر لازم برای پیشگیری از مفاسدی همچون پرونده فساد بزرگ اقتصادی به عمل آید و با شفاف‌سازی، تبیین قوانین مناسب و به کارگیری نیروهای مؤمن جلوی این‌گونه اقدامات انحرافی ‌که بذر بی‌‌اعتمادی در جامعه می‌کارد، گرفته شود. نماینده ایلام با بیان اینکه بیشترین ذخایر زیرزمینی و مرزهای کشور به استان‌های حاشیه‌ای همچون ایلام اختصاص دارد، تصریح کرد: چرا باید این استان‌ها از محروم‌ترین استان‌های کشور محسوب شوند؟ تاکنون فکر کرده‌اید چرا بیشترین آمار خودکشی‌ها به استان‌های مرزی کشور مثل ایلام تعلق دارد؟ شوهانی گفت: سلام بر ایلام و مردمانش که امروز فروتنانه گردوغبار بی‌مهری مسئولان را به جان خریده و دم بر نمی‌آورند.

نماینده ایلام ادامه داد: چرا در استانی که سومین ذخایر نفتی و دومین ذخایر گازی را داراست، جز محرومیت همه چیز نایاب است، حدود یک چهارم مردمانش تحت پوشش نهادهای حمایتی بوده و بالاترین آمار خودکشی را به نسبت جمعیت داراست . از هر شش نفر در ایلام یک نفر بیکار است. وی گفت: مصوبات سفرهای استانی فقط روی کاغذ مانده است. سدهای متعددی که قرار بود بر روی رودخانه‌های مرزی ساخته شوند، فقط در حد طرح باقی مانده است، اگر به تعهدات خود در سفرهای استانی عمل نمی‌کنید، لااقل به سلامت مردم شهر ایلام اهمیت داده و آب شرب مردم شهر ایلام را پاکیزه و بهداشتی کنید./تابناک