اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مطهری: اینکه آقای هاشمی می‌خواهد وارد عرصه انتخابات شود چه ربطی به وزیر اطلاعات دارد؟



علی مطهری,انتخابات,هاشمی در انتخابات

علی مطهری: اینکه آقای هاشمی می‌خواهد وارد عرصه انتخابات شود چه ربطی به وزیر اطلاعات دارد؟

علی مطهری ظهر امروز در مراسم بزرگداشت مقام معلم در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: در شرایط بحرانی هستیم، اقتصاد و فرهنگ ما وضعیت خوبی ندارد، افراد باتجربه و خبره باید وارد عرصه شوند.

نماینده مردم تهران عنوان کرد: از ورود خاتمی و هاشمی در انتخابات بی‌اطلاعم.

وی با بیان اینکه فرصت آزمون و خطا نداریم تصریح کرد: قبلا هم به آقای هاشمی پیشنهاد داده بودم که برای یک دوره 4 ساله وارد عرصه شوند و بعد کنار بروند.

مطهری در بخش دیگر سخنانش با اشاره به اظهارنظر‌های وزیر اطلاعات درباره آقای هاشمی متذکر شد با حرف‌های آقای مصلحی موافق نیستم چرا که حرف هایشان موجب تشویش اذهان عمومی است و با تدبیر و حکمت یک وزیر اطلاعات سازگار نیست.

نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اینکه آقای هاشمی می‌خواهد وارد عرصه شود چه ربطی به ایشان دارد، حرف هایشان بی منطق است.

مطهری یادآور شد معتقد هستم آقای مشایی رجل سیاسی نیست. رجل سیاسی کسی است که بتواند درباره موضوعات داخلی و بین‌المللی اظهارنظر کند. هر کسی نمی‌تواند وارد عرصه شود آقای مشایی صرفا رئیس‌دفتر آقای احمدی‌نژاد بوده است.

وی با اشاره به اینکه مشائی گرایش‌های فکری غیراسلامی دارد افزود: مشائی به صراحت گفته بود که دوره اسلام گرایی گذشته است و به هیچ وجه به صلاح نیست که مشائی در جایگاه ریاست جمهوری قرار بگیرد.

وی در پایان سخنانش با بیان اینکه افکار مشائی منحرف است اذعان داشت: وی دارای افکار ویژه است و بحث اسلام ایرانی را مطرح می‌کند./فارس

 

 

 


ویدیو مرتبط :
خاطره گویی آقای بشارتی وزیر کشور دولت آیت الله هاشمی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انتقاد شدید مطهری از سخنان وزیر اطلاعات: با لطف به خاتمی گفته‌اند، حصرت نکرده‌ایم/ پیش بینی های هاشمی درست درآمد



علی مطهری,اخبار سیاسی,سخنان وزیر اطلاعات,خاتمی

انتقاد شدید مطهری از سخنان وزیر اطلاعات: با لطف به خاتمی گفته‌اند، حصرت نکرده‌ایم/ پیش بینی های هاشمی درست درآمد، نامه اش به رهبری تاریخی بود

حرف‌های وزیر اطلاعات، شایبه تشویش اذهان عمومی و تنش‌زایی را به وجود می‌آورد. همین‌که مقام دولتی به‌ویژه وزیر اطلاعات هشدار داده‌اند، که فتنه‌ای در راه است، ناخواسته می‌تواند بسترساز ایجاد فتنه شود. وزیر اطلاعات باید با تدبیر بیشتری حرف بزند. این‌طور صحبت کردن درباره آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی که از ذخایر نظام و انقلاب هستند، امر پسندیده‌ای نیست.

انتخاب :علی مطهری، نماینده مجلس تاکید دارد که وضعیت موضعگیری تمام مسوولان تا روزهای منتهی به انتخابات باید به سمت‌وسویی هدایت شود که ما در 24 خرداد شاهد مشارکت حداکثری شهروندان پای صندوق‌های رای باشیم و سخنانی که شایبه تهدید و تعیین‌تکلیف از آن استنباط می‌شود، خلاف  سخنان نوروزی مقام معظم رهبری است که حاوی تاکید بر حضور طیف‌های گسترده در انتخابات پیش رو است.

او معتقد است که سخنان اخیر وزیر اطلاعات اظهارنظر شخصی بوده و امیدوار است که از این‌دست اظهارنظرها در آستانه انتخابات کمتر به گوش رسد.

در ادامه گفتگوی "شرق" با علی مطهری را می‌خوانیم:

‌سخنان وزیر اطلاعات را خوانده‌اید؟

 بله، اول اینکه حرف‌های وزیر اطلاعات، شایبه تشویش اذهان عمومی و تنش‌زایی را به وجود می‌آورد. همین‌که مقام دولتی به‌ویژه وزیر اطلاعات هشدار داده‌اند، که فتنه‌ای در راه است، ناخواسته می‌تواند بسترساز ایجاد فتنه شود. وزیر اطلاعات باید با تدبیر بیشتری حرف بزند. این‌طور صحبت کردن درباره آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی که از ذخایر نظام و انقلاب هستند، امر پسندیده‌ای نیست. 

‌البته ایشان در سخنانشان به‌طور مشخص به نام کسی اشاره نکرده‌‌اند؟ 

خب گاهی نشانه‌ها خیلی واضح است و نیازی به نام بردن نیست. هر فردی که این متن را بخواند می‌فهمد که منظورشان آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی است. در مورد جمله‌ای که گفته‌اند آن کسی که حوادث امروز را پیش‌بینی کرده در فتنه دست داشته، باید بگویم که بهتر است وزیر اطلاعات به این مطلب بپردازند که آیا پیش‌بینی درست از کار درآمده یا نه؟ 

‌شما چه پاسخی به همین سوال می‌دهید؟

به نظرم پیش‌بینی‌ها درست از کار درآمده و اتفاقا نامه آقای هاشمی به مقام معظم رهبری نامه‌ای تاریخی بود. ‌در جایی از سخنان، حجت‌الاسلام مصلحی گفته‌اند که «یک فردی که جزو سران فتنه بوده و انقلاب و نظام به دلیل یکسری مسایل او را همانند دو نفر دیگر محصور نکرده، برای او امر اشتباه نشود که انقلاب فراموش کرده این آقا چه نقشی در فتنه ایفا کرده است.»

در چارچوب وظایف قانونی وزیر اطلاعات، حصر برخی افراد، موضوعی نیست که ایشان مجاز باشند در سخنانشان به‌صراحت به آن اشاره و شخصیت دیگری را تهدید به حصر کنند. آقای مصلحی با سخنان اخیرشان طوری درباره حصر حرف زده‌اند که انگار با نوعی لطف به آقای خاتمی گفته‌اند که تا به حال حصرشان نکرده‌ایم این در حالی است که «حصر» نیازمند مقدمات قضایی و حکم رسمی و قانونی نهادهای مسوول است.

‌اما ایشان اشاره‌ای به نام آقای خاتمی هم نداشته‌اند؟ 

ببینید مصداق سخنان وزیر اطلاعات برای همه مشخص است. 

‌آیا فکر می‌کنید این حرف‌ها تاثیری بر افکار عمومی داشته باشد؟ 

وزیر اطلاعات باید توجه داشته باشند که این حرف‌ها را خطاب به شخصیتی مطرح کرده‌اند که از جانب مقام معظم رهبری به ریاست مجمع‌تشخیص مصلحت نظام برگزیده شده‌اند و مجمع مصحلت نیز نهادی حساس و تاثیرگذار در روند انقلاب و نظام بوده و صلاح نیست که در آستانه انتخابات بخواهیم اتهامی درباره رییس‌مجمع آن مطرح کنیم. رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها تاکید کرده‌اند که نباید به مسوولان کشور توهین شود و چه کسی از هاشمی‌رفسنجانی دلسوزتر و قدیمی‌تر برای نظام بوده است؟

‌آیا این سخنان تاثیری بر تصمیم‌گیری رای‌دهندگان خواهد داشت؟

در برگزاری انتخابات، ملاک نظر و رای مردم است. واقعیت آمار و نظرسنجی‌های صورت‌گرفته نشان می‌دهد که با وجود همه تخریب‌هایی که علیه هاشمی و خاتمی مطرح شده، این دو شخصیت، در راس نظرسنجی‌ها بوده و از اقبال مردمی خوبی برخوردار هستند.

حال سوال من این است که وقتی مقام معظم رهبری سال 92 را سال حماسه سیاسی نامگذاری می‌کند، مگر چیزی جز حضور مردم می‌تواند تولید حماسه کند؟ وقتی شواهد و دلایل مستند نشان می‌دهد که این افراد جایگاه مردمی دارند، نمی‌شود به این سادگی آنها را با این ادبیات که از بار سیاسی معناداری برخوردار است، مورد خطاب قرار داد. ‌

شما بر این باورید که این سخنان پیامی برای این دو نفر دارد؟ 

این سخنان نظرات شخصی ایشان است. توصیه من به آقای خاتمی و هاشمی‌رفسنجانی هم این است که برای مردم و ایجاد حماسه سیاسی و تاکید مقام معظم رهبری بر حضور تمام جناح‌های سیاسی در انتخابات، به صحنه آمده و گزینش اصلح را به رای مردم واگذار کنند و به این قبیل موضع‌گیری‌ها اعتنایی نکرده و به آنچه مصلحت جامعه است عمل کنند. نباید این شایبه نزد افکار عمومی شکل بگیرد که گویی قرار است برخی کاندیداهای احتمالی مورد شماتت قرار گیرند. تا از نامزدی منصرف شوند و رقیب، از زحمت رقابت با آرای آنان، رها شود.

‌برداشت افکار عمومی را از این وضعیت چگونه می‌بینید؟

حماسه سیاسی جایی شکل می‌گیرد که شور و هیجان انتخاباتی به وجود بیاید و مردم از گروه‌های مختلف فکری بدانند که می‌توانند به نامزد مورد نظرشان رای دهند و احساس کنند که در میان کاندیداها افرادی هستند که در چارچوب قانون اساسی وضعیت امیدوارکننده‌ای در جامعه به وجود می‌آورند و حضورشان موجب تغییر و تحول می‌شود.

اگر این‌طور نباشد شاید گروهی از مردم هم در تصمیم‌شان برای مشارکت مردد شوند و این اصلا خواسته مقام معظم رهبری نیست. به‌عنوان یک نماینده مجلس باید تاکید کنم که سخنان اخیر وزارت اطلاعات در مجلس را پیگیری خواهیم کرد تا مشخص شود منظور ایشان از این حرف‌ها چه بوده است؟/انتخاب