اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مصرف ویتامین D تاثیری در درمان آرتروز ندارد



اخبارپزشکی,خبرهای پزشکی, آرتروز

به گفته محققان، مصرف مکمل های ویتامین D نه موجب تسکین درد و نه کاهش روند پیشرفت بیماری آرتروز زانو می شود.

به گزارش مهر، آرتروز یک بیماری پیشرونده است و در حال حاضر هیچ درمان قطعی برای آن وجود ندارد که منجر به توقف روند نابودی غضروف شود.

به گفته محققان استرالیایی، مصرف ویتامین D به منظور کاهش درد و کُند کردن روند پیشروی آرتروز زانو باوری کاملا اشتباه است و مطالعات جدید نتایج کاملا متناقض با آن را نشان می دهد.

در این مطالعه، تیم تحقیق به نیمی از ۴۱۳ فرد مبتلا به آرتروز زانو مکمل های ویتامین D به طور تصادفی دادند در حالیکه به نیم دیگر دارونما داده شد. بعد از گذشت دو سال و با بررسی مجدد وضعیت این افراد مشخص شد که ویتامین D هیچ تاثیر سودمندی بر بیماران نداشته است.

طبق اطلاعات پیش زمینه ای، در حدود ۱۰ درصد از مردان و ۱۳ درصد از زنان بالای ۶۰ سال مبتلا به آرتروز زانو هستند.

دینگ چانگای، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این داده ها بیانگر این مطلب است که مکمل های ویتامین D هیچ تاثیری بر روند کاهش درد یا پیشرفت بیماری آرتروز زانو ندارند.»

 

 اخبار پزشکی - مهر


ویدیو مرتبط :
Vit D deficiency.درمان کمبود ویتامین دی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افزایش ضربان قلب با مصرف بیش از حد ویتامین D



 

 

ویتامین‌ D, عوارض ویتامین‌ D

 

 

یافته های یك پژوهش جدید نشان می دهد: افزایش بیش از حد ویتامین D موجب سریع تر شدن ضربان قلب و اختلال در ریتم آن می شود.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه مرکزی، هنگامی که صحبت از قلب می شود، ویتامین D می تواند مانند یک شمشیر دو لبه عمل کند.

دانشمندان آمریکایی تاثیر میزان کم این ویتامین را بر روی قلب شناخته بودند، اما پژوهش جدید نشان می دهد میزان بیش از حد نرمال این ویتامین موجب سریع تر شدن ضربان قلب و اختلال در ریتم آن می شود که «فیبریلاسیون دهلیزی» (atrial fibrillation) نامیده می شود.

این پژوهش كه بر روی ۱۳۲ هزار بیمار در ایالت «یوتا» در آمریکا انجام شده نشان داد: خطر پیشرفت این بیماری در افرادی که میزان ویتامین D در خون آنها بالاست، تا سه برابر افزایش می یابد.

یکی از پژوهشگران در این باره گفت: افزایش سطح ویتامین D در بدن به علت مصرف مکمل های این ویتامین روی می دهد. با این حال چون میزان جذب این ویتامین در افراد مختلف متفاوت است، برای اندازه گیری میزان دقیق آن در خون افراد، باید آزمایش هایی انجام شود..... /  خبرگزارى ایسنا