اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مشکل آب حل شد!



اخبار,اخباراجتماعی,بحران اب


 اخبار اجتماعی - طنز/ مشکل آب حل شد!

آب دارد قطع می‌شود. حواستان باشد. آب اگر قطع بشود شده است و کاریش هم نمی‌شود کرد. هر چی هم تا حالا عقلا و مسوولان و مخدومان عقلشان را ریخته‌اند روی هم که مشکل آب را حل کنند نشد.

در حالی که حل مشکل آب خیلی ساده است؛ شما وقتی توی خانه آبتان به‌مشکل می‌خورد چی‌کار می‌کنید؟ زنگ می‌زنید به لوله‌کش. لوله‌کش هم می‌آید با عوض‌کردن واشر جلو چکه‌کردن آب را می‌گیرد. حالا ما در مملکت مشکل آب داریم. کاری ندارد که. باید زنگ بزنیم لوله‌کش. خیلی از مواقع کاری را که صدتا سیاستمدار و مدیر و مسوول و وزیر نمی‌توانند حل کنند یک لوله‌کش به‌راحتی حل می‌کند.

مثلا این‌همه سال کسی نتوانست کاری کند مردم و مسوولان به یک زبان حرف بزنند و با هم آشنا باشند. در حالی که آقای احمدی‌نژاد یک‌تنه توانست کاری کند مسوولان به زبان مردم حرف بزنند. همین مساله ریختن آب یکی از مسایل اصلی ماست.

 

همه اینها مصرف بی‌رویه آب است. از طرفی الان می‌گویند آب را مثلا از خزر بردارند بیاورند بریزند تو کویر. از آن حرف‌هاست. با چی بریزند؟ با سطل؟ با شلنگ؟ اینها راه انتقال نیست. ما باید از سازمان انتقال خون الگوبرداری کنیم که با درشیشه‌کردن خون مردم، خون را به مناطق دوردست هم می‌رساند. پس ما با توجه به الگوی موفق سازمان انتقال خون باید آب را در شیشه بریزیم و به مناطق بی‌آب انتقال دهیم. به‌هرحال این روشی است که مردم بهش عادت دارند و اذیت نمی‌شوند.

یک راه جلوگیری از اسراف‌کردن آب هم این است که جریان انحرافی را مهندسی معکوس کنیم. یعنی آنها از آب کره می‌گرفتند. ما باید ازشان بخواهیم از کره آب بگیرند و مشکل آب را حل کنند.

البته می‌توان با راه‌اندازی کمپین مردمی حرف‌های آبدار یا حرف‌های آب‌نکشیده، از مردم خواست حرف‌های آبدار بزنند. یا حرف‌های آب‌نکشیده بگویند. بعد چندتا دانشمند را بنشانیم آب حرف‌های مردم را بگیرند و بریزند توی سطل.همچنین می‌توان از ورزشکاران و نام‌آوران خواست به‌صورت نمادین کاری کنند که زانویشان آب بیاورد و آب زانویشان را طی مراسمی باشکوه به زاینده‌رود یا دریاچه ارومیه تقدیم کنند.

یک راه مبارزه با بی‌آبی هم این است که جلوی انتشار ستون آمبولانس در روزنامه «شرق» گرفته شود. چون آمبولانس از آبکی‌ترین تولیدات ادبی و بی‌ادبی در سطح زبان فارسی است.

  اخبار اجتماعی - شرق


ویدیو مرتبط :
برای حل مشکل آب شهرک گلیان چه باید کرد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ایران به دنبال حل مشکل آب هیرمند از طریق طالبان



 

یك فرمانده محلی طالبان كه در ولایت فراه در جنوب غرب افغانستان دستگیر شده ادعا كرد كه در ایران آموزش دیده تا در افغانستان عملیاتی را انجام دهد.

به گزارش عصر ایران ، سایت خبری "اوراسیا نت" در گزارشی از افغانستان مدعی شد:  " ملا داد الله " فرمانده محلی طالبان كه اخیرا در منطقه" لاشه زوین " در ولایت فراه در نزدیكی مرز با ایران دستگیر شده ، مدعی شد كه به مدت 3 ماه در ایران آموزش دیده و از وی خواسته شده بود تا در ازای دریافت 50 هزار دلار سد " كمال خان " در ولایت نیمروز افغانستان را منفجر كند.

این فرمانده طالبان كه رهبری 150 شبه نظامی مسلح را بر عهده داشته در ادامه ادعاهای خود گفته است كه آموزش دهندگان وی در ایران افغانی ، پاكستانی و عرب بودند.

فرمانده پلیس استان فراه مدعی شده است كه ملا داد الله در استان فراه ، هلمند و نیمروز عملیات های تروریستی مختلفی را رهبری كرده است.

سد در دست احداث كمال خان در منطقه " چهاربرجك " در ولایت نیمروز افغانستان و در نزدیكی مرز با ایران قرار دارد . در صورت تكمیل این سد ، قسمت اعظمی از ورودی آب هیرمند كه از افغانستان سرچشمه می گیرد و به مناطقی از استان سیستان و بلوچستان وارد می شود كاسته خواهد شد.

برخی مقامات افغان پیش از این ایران را به سنگ اندازی در اجرای پروژه سد " سلما " در غرب استان هرات و در منطقه مرزی افغانستان و ایران متهم كرده اند.

این اتهامات در حالی مطرح می شود كه ایران بر اساس تعهدات خود در كنفرانس بن برای بازسازی افغانستان بیش از500 میلیون دلار برای كمك به بازسازی افغانستان اختصاص داده و هم اكنون بسیاری از پروژه های عمرانی و بازسازی ایران در این كشور در دست اجراست.

جاده دوغارون - هرات یكی ازهمین پروژه های عظیم زیربنایی در افغانستان بود كه به دست ایران اجرا شده و هم اكنون این اتوبان تبدیل به یكی از شاهراه های مهم مواصلاتی در افغانستان شده است..../عصر ایران