اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مرگ بیش از 500 کودک در حمله به یمن


سازمان ملل امروز(جمعه) اعلام کرد، از زمان تشدید خشونت‌ها در یمن در ماه مارس تاکنون بیش از 500 کودک در این کشور کشته شده‌ و بیش از 1.7 میلیون کودک این کشور با خطر سوءتغذیه مواجه هستند.

خبرگزاری ایسنا: سازمان ملل امروز(جمعه) اعلام کرد، از زمان تشدید خشونت‌ها در یمن در ماه مارس تاکنون بیش از 500 کودک در این کشور کشته شده‌ و بیش از 1.7 میلیون کودک این کشور با خطر سوءتغذیه مواجه هستند.

"کریستوف بولیراک"، سخنگوی آژانس کودکان سازمان ملل اظهار کرد، از زمان تجاوز هوایی عربستان سعودی به یمن در ماه مارس دست کم 505 کودک در این کشور کشته و 702 کودک دیگر نیز زخمی شده‌اند.

وی گفت، کودکان یمنی هم در بمباران‌ها و هم در درگیری‌های خیابانی کشته شده‌اند.

بولیراک از همه طرفهای با نفوذ خواست تا فورا به خشونت ها در یمن پایان دهند. وی گفت: هر روز وضعیت در یمن برای کودکان این کشور بدتر می شود و وضعیت این کشور وحشتناک است.

وی همچنین افزایش به خدمت گرفتن کودکان در یمن به عنوان سرباز را محکوم کرد که به گفته او در سال جاری میلادی 606 مورد تایید شده در این زمینه وجود داشته است.

وی تصریح کرد: این تعداد چهار برابر بیشتر از 156 مورد تایید شده در سال 2014 است.

بولیراک ادامه داد: کودکان در یمن از سوی گروه های مسلح مورد بهره برداری قرار می گیرند و در ایست بازرسی ها گماشته شده و مجبور به حمل سلاح می شوند.

وی همچنین خاطرنشان کرد، در کشور فقیر یمن که در آن 80 درصد از جمعیت آن زیر 18 سال سن دارند، حدود 10 میلیون کودک نیاز مبرم به کمکهای انسانی دارند.

وی هشدار داد، وضعیت وخیم انسانی یمن و فقدان اعتبار برای برنامه‌های امدادرسانی و دشواری دسترسی به افراد نیازمند کمک در این کشور می تواند تبعات علیه کودکان یمنی را مرگبارتر کند.

به گفته این مقام سازمان ملل، وضعیت تغذیه در یمن که حتی قبل از تجاوز عربستان به این کشور هم نامناسب بوده شدیدا وخیم شده و 1.7 میلیون کودک یمنی در معرض سوءتغذیه قرار دارند.


ویدیو مرتبط :
کودک یمنی: به جای حمله به یمن، فلسطین را آزاد کنید !

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هاآرتص : حمله به ایران هزاران اسراییلی را به کام مرگ می فرستد



 

 

هاآرتص : حمله به ایران هزاران اسراییلی را به کام مرگ می فرستد

 

بر خلاف اظهارات متکبرانه دیپلمات ها و نظامیان اسراییلی درباره حمله به ایران ، اسراییل به تنهایی قادر نیست فعالیت های اتمی ایران را متوقف کند .

روزنامه هاآرتص اسراییل با چاپ مقاله ای با عنوان " زمین یا چتر هسته ای ؟ " با رد ثمر بخش بودن حمله پیشدستانه اسراییل به تاسیسات هسته ای ایران ، این حمله را دارای پیامدهای بسیاری دانست که اسراییل به تنهایی از عهده مدیریت آنها بر نخواهد آمد .

به گزارش عصر ایران در این مطلب آمده است : " بر خلاف اظهارات متکبرانه دیپلمات ها و نظامیان اسراییلی درباره حمله به ایران ، اسراییل به تنهایی قادر نیست فعالیت های اتمی ایران را متوقف کند . حمله اسراییل  به ایران ( اگر به لحاظ عملیاتی مقدور باشد ) به قیمت از دست رفتن جان هزاران شهروند اسراییلی تمام  خواهد شد و در سایه بحران اعتماد بین اسراییل و آمریکا  یک بحران بزرگ منطقه ای را سبب خواهد شد .

این مطلب می افزاید : " بهترین راه مقابله با تهدید برنامه های هسته ای ایران تقویت و تحکیم صلح در منطقه در کنار تضمین چتر امنیت هسته ای آمریکا به کشورهای منطقه و تقویت توان بازدارندگی اسراییل است .

در این گزارش آمده : " ایده پیمان دفاعی متقابل که تضمین گر امنیت اسراییل و ایران به صورت توامان بود نخستین بار در جریان اجلاس کمپ دیوید در سال 2000 و از سوی ایهود باراک (نخست وزیر وقت اسراییل) به بیل کلینتون رییس جمهوری وقت آمریکا ارایه شد .

بروس ریدل عضو وقت شورای امنیت ملی آمریکا اخیرا در مقاله ای در نشریه " فارن پالسی " آمریکا نوشت که کلینتون در آن زمان حتی موافقت خود را با ارایه چتر امنیت هسته ای آمریکا به کشورهای منطقه اعلام کرده بود اما این ابتکار همزمان با شکست مذاکرات صلح به فراموشی سپرده شد .

در اجلاس کمپ دیوید در سال 2000 باراک از کلینتون خواست تا آمریکا برای تقویت توان ضربه دوم اسراییل ( که نوعی توان بازدارنده در برابر حملات اتمی است ) جت های جنگنده اف 22 در اختیار اسراییل قرار دهد ، این ایده هم همزمان با شکست مذاکرات کمپ دیوید به دست فراموشی سپرده شد .

در این مطلب با اشاره به اینکه احتمالا این بار دولت اوباما برای تضمین چتر امنیت هسته ای به روی کشورهای منطقه و نیز تقویت توان بازدارندگی اسراییل از دولت اسراییل بخواهد که به اشغال سرزمین های فلسطینی برای ایجاد یک توافق صلح پایدار با فلسطینی ها تن دردهد ، می نویسد : " اوباما چتر هسته ای آمریکا را به رایگان در اختیار کشورهای منطقه ( و اسراییل) قرار نخواهد داد و برای این کار اسراییل را در دوراهی انتخاب " زمین " یا  "چتر هسته ای " قرار خواهد داد و حالا این دولت اسراییل است که باشد بین این دو یکی را انتخاب کند ...../تحلیل:عصرایران