اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مخالف: عدم رأی اعتمادبه معنای چوب لای چرخ دولت گذاشتن نیست/مطهری:نباید از مجلس بوی تفتیش عقاید به مشام برسد



کریمی قدوسی/ مخالف: عدم رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی به معنای چوب لای چرخ دولت گذاشتن نیست

نماینده مخالف کلیت و خط مشی دولت گفت: اگر به وزیری در مجلس رأی ندهیم معنایش چوب لای چرخ دولت گذاشتن نیست بلکه اگر می‌خواهیم وزیر بهتری معرفی شود برای کمک به شماست.

به گزارش فارس، جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در سخنان خود به عنوان نماینده مخالف کلیت و خط مشی دولت گفت:امام خمینی فرمودند اگر من هم احکام اسلام را رعایت نکنم مردم مرا از بین می‌برند زیرا مردم شخص پرست نیستند و اسلام را می‌خواهند.

وی افزود: حوادث 34 سال گذشته دلیلی برجسته است بر اثبات آنچه که امام خمینی در مورد ایمان و اعتماد مردم گفتند و مقام معظم رهبری نیز در تنفیذ حکم ریاست جمهوری سه شرط تعهد در پیمودن صراط مستقیم، دفاع از حقوق ملت و ایستادگی در برابر مستکبران را برای بقای تنفیذ اعلام کردند. بنابراین مخالفت نمایندگان مجلس با برخی وزرای پیشنهادی نوعی حمایت از رئیس جمهور برای حفظ حکم تنفیذ است.

قدوسی ادامه داد:تدبیر در پی تکلیف است و تکلیف الهی در پی تدبیر در برابر تقدیر است و دولت تدبیر باید در پی انجام تکلیف الهی باشد و سرنوشت خود را در احکام اسلامی جستجو کند.

نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:در سی و چهار سال گذشته مردم ایران اثبات کردند که با هیچ فردی عقد اخوت نبستند و همیشه پشت سر امام خمینی حرکت می‌کنند و اگر مسئولی باز ماند مردم او را زیر پا گذاشته و از وی عبور می‌کنند.

قدوسی اضافه کرد: در برابر قرآن و قانون اساسی هم رئیس جمهور و هم نمایندگان مجلس سوگند یاد کردند و در برابر ملت دولت و مجلس با هم وظیفه دارند، ملت هیچگاه جایگاه قانونی این دو نهاد را فدای یکدیگر نمی‌کند و هر کدام باید به وظیفه خود عمل کنند.

وی خطاب به رئیس جمهور گفت: اگر به وزیری در مجلس رای ندهیم معنایش چوب لای چرخ دولت گذاشتن نیست بلکه اگر می‌خواهیم وزیر بهتری معرفی شود برای کمک به شماست.

قدوسی با بیان اینکه قانون اساسی رای اعتماد را به مجلس سپرده است تا همکاری بین دو قوه افزایش یابد گفت: مشورت همیشه به معنای تایید کردن نیست، گاهی مخالف‌ها در یک مشورت بیش از موافقت سود می‌رساند.

نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آنچه من مخالفت می‌کنم ریشه‌اش در این اصول است که روحانی نیز به آن تاکید دارد و ما هم حمایت می‌کنیم. این اصول بر مبنای دوری از افراط و تفریط است.

وی ادامه داد: این دولت، دولت راستگویان است و اعلام کرده است که از افراط و تفریط پرهیز می‌کند و افراد افراطی را به کار نمی‌گیرد، این دولت اعتدال را به معنای عبور از اصول نمی‌داند و اعلام کرده است که اگر منصفانه قضاوت کنیم همیشه موفقیت حاصل می‌شود.

قدوسی گفت: از مواضع انقلابی روحانی در زمینه دفاع از مردم و شهدای هسته‌ای در برابر مستکبران و همچنین دفاع از مردم سوریه و فلسطین و انتخاب شعارهای خوب مانند اعتدال تشکر می‌کنم، روحانی مصداق عدالت را شهید بهشتی دانسته و به مردم قول داده که در 100 روز مشکل اساسی مردم را حل کند که این مسئله سبب رای حداکثری مردم شد.

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تاکید نمایندگان مخالف کابینه بر روی فتنه است گفت: فتنه بزرگترین تهدیدی بوده است که از ابتدای انقلاب کیان نظام را تهدید کرده است و مقام معظم رهبری به صراحت اعلام کرده‌اند که تهدید فتنه از 8 سال دفاع مقدس نیز بیشتر بود.

وی افزود: هدف ما از مخالف با فتنه و جلوگیری از بروز رده پای فتنه در کابینه یازدهم جلوگیری از حوادث تلخ، به حاشیه رفتن دولت، پرداختن به مسائل فرعی و فراموش کردن وظایف اصلی در کابینه یازدهم است.

قدوسی عنوان کرد: این مسائل جای دخالت دارد زیرا ما در برابر خدا، اسلام و ملت سوگند یاد کردیم و در این دنیا و آن دنیا باید پاسخگو باشیم.

نماینده مردم مشهد درمجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند: فتنه یک مرض بوده که به جز با حضور مردم علاج نمی‌شد و حماسه 9 دی نقطه عطف تاریخ انقلاب بود که ملت فتنه را مچاله کردند، مقام معظم رهبری فرمودند: فتنه خلق الساعه نبود بلکه به مدت سی سال افرادی به دنبال از پای در آوردن نظام بودند.

وی افزود: بنا به فرمایش مقام معظم رهبری، هدف فتنه برچیدن نظام، دین و ارزشهای اسلامی بود و کسانی که نقطه نورانی رای 40 میلیونی مردم را تبدیل به نقطه ضعف کردند صلاحیت حضور در نظام را از دست دادند.

قدوسی گفت: کسانی که در فتنه سکوت کردند در طولانی شدن آن نیز سهم داشتند و دشمن آنان را در میدان فتنه هل داده بود، آنان باید از راه دشمن جدا می‌شدند که نشدند.

وی اضافه کرد: این افراد اگر توبه هم کنند توبه‌شان پذیرفته شده نیست زیرا به یک ملت تهمت زدند، حتی برخی افراد فتنه را همراهی نکردند ولی با سکوتشان به تعبیر امیر المومنین (ع) حق را ذلیل کردند.

نماینده مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه از ابتدای انقلاب تا کنون دو تهمت به نظام وارد شده است، اظهار داشت: در زمان امام خمینی استکبار، خشونت و جنگ افروزی را به انقلاب تهمت زدند و با این تهمت 8 سال حمله نظامی به مردم ایران تحمیل شد. که دشمن پس از 8 سال مقاومت ملت ایران و امام خمینی حرفش راپس گرفت ولی تهمت دوم سخت تر از تهمت اول بود.

وی افزود: تهمت دوم توسط افراد سابقه دار در نظام، به مردم زده شد، در روز عاشورا فاجعه به وجود آوردند و امروز نیز که مقام معظم رهبری بر عذرخواهی از مردم تاکید می‌کند این کار را نمی‌کند.

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فتنه هزینه سنگینی به نظام وارد کرد، خطاب به روحانی گفت: برخی افراد پیشنهادی برای کابینه وقت شما را می‌گیرند و کابینه را به سمت تقابل با مجلس و ملت پیش می‌برند، برخی وزرای پیشنهادی دقیقا در مسائل فتنه نقش فعال داشتند. وی با حمایت از دولت روحانی به عنوان دولت راستگویان گفت: شعار اعتدال باعث مسرت قلب ما شد ولی اعلام کابینه ناراحتی نمایندگان و ملت را منجر شد.

قدوسی ادامه داد: دانشگاه محل تولید علم و قدرت است و در فتنه به سراغ مراکز پژوهشی و آزمایشگاه‌ها رفتند، دانشگاه را دوباره به دست چه کسی می‌خواهید بسپارید؟

نماینده مجلس شورای اسلامی خطاب به روحانی تاکید کرد: شعار 100روزه برای حل مشکلات خوب بود ولی این کابینه شما را به جایی می‌برد که این شعار عملی نیست.

قدوسی با ارائه 105 صفحه اسناد فتنه در مجلس  افزود: هدف فتنه ارتباط برخی مراکز با جاسوس خانه‌ها، حذف رهبری از ولایت فقیه و حذف شورای نگهبان و همچنین بی ثباتی در کشور بوده است که هنوز هم به تحقق این اهداف امید دارند ولی نمایندگان باید توجه کنند تا در راستای حمایت از همین دولت آن چند نفر را که در فتنه نقش اساسی داشتند رای اعتماد ندهند و رئیس جمهور افراد بهتری را که بویی از فتنه نبردند به جای آنها معرفی کند.


اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

نباید از مجلس بوی تفتیش عقاید به مشام برسد

به گزارش  ایلنا، نماینده مردم تهران كه در جریان بررسی صلاحیت وزرای دولت یازدهم به عنوان موافق سخن می‌گفت، با تاکید بر اینکه باید در بررسی صلاحیت وزرا مصالح ملت را ملاک عمل قرار دهیم گفت: باید به رای مردم احترام بگذاریم.

علی مطهری به عنوان موافق كلیات كابینه در صحن علنی مجلس گفت: پیروزی جریان اعتدال نعمتی بود که خداوند به جمهوی اسلامی ارزانی داشت. بنابراین باید این نعمت را ارج نهیم و با مطرح کردن کینه‌های شخصی کفران نعمت نکنیم و از جاده انصاف و عدالت خارج نشویم.

برخی نمایندگان موضع صریح وزرا در مورد فتنه ۸۸ را شرط رای اعتماد دانسته‌اند گرچه با اعتماد به رئیس جمهور منتخب و اطلاعاتی که مراجع ذیصلاح در اختیار آن‌ها قرار داده‌اند اعلام موضع منطقی به نظر نمی‌رسد و هوای نفسانی و تحمیل گزینه خود به رئیس جمهور منتخب تلقی می‌گردد، اما این درخواست حق نمایندگان است تا از این جهت مطمئن شوند.

نماینده مردم تهران همچنین خاطرنشان کرد: محل نزاع باید دقیقا مشخص شود. در یک انتخابات اگر اعتراض داریم وقتی مرجع ذیصلاح یعنی شورای نگهبان رای را صادر کرد باید به آن تمکین کرد. حتی اگر قبول نداشته باشیم تاکید رهبری هم بر همین است. اشکالی که به آقای موسوی هم وارد بود در همین راستا بود. اگر وی می‌گفت من اعتراض دارم اما به داوری شورای نگهبان تمکین می‌کنم اشکالی به او وارد نبود و احتمالا امروز رئیس جمهور کشور بود.

وی افزود: محل نزاع اینجا نیست که اگر کسی اعتراض داشت و خواستار راهپیمایی آرام بود وی را متهم کنیم. قانون در این رابطه تکلیف را مشخص کرده و می‌گوید بدون حمل سلاح و ایجاد اختلال چنین راهپیمایی آزاد است. بنابراین نباید به گونه‌ای سخن گفت که این برداشت از سوی مردم و ملل دیگر صورت گیرد که در ایران حق اعتراض وجود ندارد و مخالف و معارض به رسمیت شناخته نمی‌شود.

مطهری با بیان اینکه نباید به گونه‌ای صحبت کرد که بوی تفتیش عقاید به مشام برسد گفت: اصل ۲۳ قانون اساسی تفتیش عقاید را ممنوع کرده، بنابراین نباید به گونه‌ای حرف بزنیم که گویی اختناق در کشور حاکم است و القا کنیم که با مرتبط کردن این حرف‌ها به رهبری اصل دموکراسی با ولایت فقیه سازگار نیست در حالی که جایگاه رهبری ضد استبداد است.

وی ادامه داد: مقصود برخی از نمایندگان از اینکه می‌گویند موضع وزرا باید در مورد مساله سال ۸۸ مشخص باشد یعنی اینکه اگر معترض باشند نباید بعد از اعلام شورای نگهبان به آشوب‌های خیابانی ادامه داده باشند نه اینکه حق اعتراض نداشته‌اند. هیچ یک از این وزرا چنین رفتاری در سال ۸۸ نداشته‌اند و نباید این مساله بهانه‌ای برای حذف آن‌ها قرار گیرد. کسانی که مدعی هستند چنین وزرایی در بین کابینه وجود دارد باید دلیل بیاورند.

نماینده مردم تهران تخصص و تجربه را ویژگی کابینه پیشنهادی عنوان کرد و گفت: برخی وزرای پیشنهادی همچون نعمت‌زاده و زنگنه در حوزه کاری خود یگانه هستند. در جلسات نماندگان با وزرا به وضوح احساس شد که وزرای پیشنهادی در سطح بالاتری از وزرای نهم و دهم هستند، گرچه یکی، دو نفر از آن‌ها پایین‌تر از تراز کابینه پیشنهادی هستند.

وی ادامه داد: برخی نمایندگان متاسفانه از جانب انصاف خارج شده و تخریب می‌کنند اگر از انتخاب مردم ناراحت هستند و پس از ۴ سال تخریب آیت الله هاشمی و ندادن فرصت پاسخ به ایشان از رای آوری کاندیدایی که وی حمایت کرده عصبانی شدند باید به جای تخریب رفتار خود را آسیب‌شناسی کنند که چرا با این همه امکانات مردم از آن‌ها روی برگرداندند.

مطهری با اشاره به اینکه آرمان‌های انقلاب اسلامی که در کلام امام راحل، رهبری و شهید مطهری با بیان مختلف آمده است در برنامه دولت یازدهم ظهور و بروز پیدا کرده است گفت: البته در برخی موارد ابهاماتی نیز وجود دارد از جمله تساهل فرهنگی که در برنامنه اشاره شده قابل تعبیر است اما کلیات برنامه نشان می‌دهد رئیس جمهور درک درستی از جایگاه خود در کشور دارد و فکر نمی‌کند چون مردم به او رای دادند نظر او باید در حوزه‌های مختلف اجرایی شود. و می‌داند که او مجری قانون و مصوبات مجلس است.

نماینده مردم تهران همچنین تاکید کرد: رعایت حقوق شهروندی تکیه بر مردم و تعامل سازنده در روابط بین الملل، توسعه بخش خصوصی، پایبندی به ارزش‌های اسلامی، تضمین ارزش‌های مشروط برای اصحاب علم و فرهنگ ارتقای روابط با دیگر کشور‌ها تضمین مردم سالاری و تبدیل قانون گرایی به مشی قانونی حمایت از فعالیت احزاب و ممانعت از امنیتی شدن عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و افزایش شفاف سازی انتخابات نمونه‌هایی از اصول کلی برنامه‌های دولت یازدهم است کهنشان می‌دهد این برنامه بر اساس حکمت و آرمان‌های انقلاب اسلامی تدوین شده است و باید به آن رای مثبت داد.

فارس/ایلنا

 

 


ویدیو مرتبط :
60 ثانیه: چوب هایی که BBC لای چرخ دولت می گذارد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

باهنر: مجلس با هنجارشکنی یا چوب لای چرخ دولت گذاشتن موفق نمی‌شود



 اخبارسیاسی ,خبرهای  سیاسی ,باهنر

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر خدای نکرده برخی از عزیزان انتخاب شده تصور کنند با هنجارشکنی یا چوب لای چرخ دولت گذاشتن، می‌توانند به اهداف خود برسند قبل از هر اقدامی نظرات مشورتی نمایندگان دوره‌های قبل را جویا شوند.

به گزارش ایسنا ، محمدرضا باهنر در نطق قبل از دستور امروز مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات پرشور مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی با همه رقابت‌ها،‌ متن‌ها و حاشیه‌ها به خوبی و بحمدالله در امنیت کامل برگزار شد.

نماینده مردم تهران در مجلس نهم افزود: در این رقابت حساس آنکه پیروز شد ملت بزرگ ایران و رهبر عظیم الشأن انقلاب بودند که با دعوت به شرکت همگانی در انتخابات این حماسه عظیم را رقم زدند.

وی گفت: بحمدالله فعالان سیاسی به این درک و واقعیت رسیدند که اولا، هیچ کس با قهر با صندوق‌های رأی سودی نمی‌برد و ثانیا، نهادهای حکومت از جمله نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری، ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در پای صندوق‌ها تعیین می‌شوند نه در لشکرکشی‌های خیابانی و ایجاد فتنه علیه نظام.

وی ادامه داد: تئوری‌پردازان سیاست‌ورز به این نتیجه رسیدند که اصولگرایی، اصلاح‌طلبی، اعتدال‌گرایی و همه اینها در درون نظام عملیاتی می‌شود نه در مقابل نظام و بحمدالله اینها از نقاط روشن، برجسته و افتخارآمیز این انتخابات بود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به نمایندگان مجلس دهم پیشنهاد داد: این مجلس همه تلاش خود را در جهت حل مشکلات مردم از جمله رونق اقتصادی، اشتغال،‌ حل معضلات اجتماعی و فرهنگی با حفظ و حراست از امنیت و منافع ملی عملیاتی کند و اگر خدای نکرده برخی از عزیزان انتخاب شده تصور کنند با هنجارشکنی یا چوب لای چرخ دولت گذاشتن می‌توانند به اهداف خود برسند قبل از هر اقدامی نظرات مشورتی نمایندگان دوره‌های قبل را جویا شوند تا مطمئن شوند با همدلی، همکاری و هم زبانی قوا با یکدیگر و البته نظارت دقیق و بایسته بر حرکات دولت می‌توان آنان را به اهداف خود و مطالبات واقعی مردم هدایت کند.

باهنر افزود: مجلس دهم با منتخب‌های خود ظرفیت یک مجلس معتدل، تلاش‌گر برای حل مشکلات مردم و کمک به دولت در جهت این اهداف را دارد و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند «مجلس نه باید دولتی باشد و نه ضددولتی». مجلس باید بصیر، توانمند، کارآمد، رهگشای دولت و البته ناظر مشفق بر این اعمال باشد.

رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: برنامه ششم توسعه نقشه راهی است که ان شاءالله مجلس با رعایت سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید طراحی کند که از طرفی دولت توان حرکت در آن مسیر را داشته باشد و از سوی دیگر آن راه بتواند حل مشکلات مردم را نشانه‌گیری کند.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با آرزوی توفیق و موفقیت نمایندگان مجلس دهم، خطاب به نمایندگان راه نیافته به این مجلس، گفت: عزیزانی که نتوانستند در رقابت اخیر آرای لازم را کسب کنند بدانند که دوران رقابت تمام شده و باید تمام توان و تجربه خود را در جهت نیل به سوی اهداف مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم عزیز به کار گیرند.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از نطق خود با نکوهش اقدام شورای همکاری خلیج فارس در تروریست خواندن حزب‌الله لبنان، گفت: سیاست‌های اتخاذ شده از سوی برخی کشورهای اسلامی در دوران اخیر مایه تاسف و تالم جهان اسلام است. شورای همکاری خلیج فارس در جهت منافع رژیم صهیونیستی و آمریکای مستکبر، حزب‌الله قهرمان و آزادی‌بخش را به عنوان سازمانی تروریستی مطرح کرده است.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: حزب‌الله لبنان یکی از افتخارات بزرگ جهان اسلام است که با مجاهدات‌های بی‌نظیر و طاقت‌فرسای خود ظرف دهه‌های اخیر توانسته پیروزی‌های زنجیره‌ای رژیم صهیونیستی را در تجاوزات 1967 و جنگ رمضان و دیگر تجاوزات متوقف کند و فلش پیروزی‌های پی در پی را به نفع جهان اسلام تغییر جهت دهد. حزب‌الله قهرمان به رهبری مجاهد نستوه سیدحسن نصرالله در جنگ 33 روزه جلوی تجاوزات چنان قد علم کرد که نه تنها آنها را از اهداف شوم خود یعنی خلع سلاح، انحلال حزب‌الله، اشغال بخش وسیعی از خاک لبنان، تاسیس خط حائل در خاک لبنان، تسلیم شدن سیدحسن و بقیه خواب‌های آشفته رژیم صهیونیستی پشیمان کرد بلکه آنها را به عقب نشینی و اعلام رسمی شکست وادار کرد.

باهنر ادامه داد: اگرچه همان زمان هم در اخبار محرمانه کمک‌های نظامی و استراتژیک برخی حکام خودفروخته عرب به رژیم صهیونیستی به گوش می‌رسد اما تلاش می‌کردند این معاشقه و مغازله با رژیم صهیونیستی را پنهان نگهدارند و همواره آن را تکذیب می‌کردند. متاسفانه امروز جهان اسلام زیر سلطه جلادانی زندگی می‌کند که یا از فرط پیری به آلزایمر و دیگر امراض جسمی و روحی دچارند یا جوانان خشک سر و بی‌تجربه‌ای هستند که آمال و آرزوهای خود را با اهداف تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی همسو می‌بینند.

وی به حکام عرب هشدار داد: هشدار می‌دهم و یادآوری می‌کنم که حتی آمریکای جنایتکار هم بر این باور است که ادامه حکومت‌های طایفه‌ای و قبیله‌ای شما بر جهان اسلام قابل استمرار نیست. مردم در تعیین حکومت حق اساسی دارند و دیر یا زود بر این حق خود فائق خواهند آمد؛ از این رو آمریکا در ساعات آخر این حکام زورگو تلاش می‌کند با جنگ نیابتی توانمندی‌های جهان اسلام را علیه انقلابیون عدالت‌خواه و آزادی خواه جهان اسلام به کار گیرد اما مطمئن باشند که ستاره قدرت آنان به مغرب نزدیک می‌شود و این تلاش‌های مذبوحانه مانند دست و پا زدن در مرداب است که آنان را سریعتر در قعر خود فرو خواهد برد.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حزب‌الله قهرمان لبنان، مجاهدین غیور فلسطین و مردم قهرمان یمن و بحرین و ملت بزرگ عراق و دیگر مردم جهان اسلامی راه آزادی خود را یافته‌اند و با همه توان در نابودی رژیم صهیونیستی و اذناب آن خواهند ایستاد و از قرآن کریم آموخته‌اند «الیس الصبح بقریب؟»

رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری در بخش دیگری از نطقش با ابراز تاسف به مناسبت رحلت آیت‌الله عباس طبسی، گفت: ایشان در کنار مقام معظم رهبری، شهید هاشمی‌نژاد، حوزه علمیه مشهد و دانشگاهیان خراسان در جهت افشاگری مظالم خاندان منحوس پهلوی همتی والا به خرج داد و در راه این مبارزه هزینه‌های زیادی متحمل شد. معظم‌له پس از پیروزی انقلاب اسلامی از سوی حضرت امام(ره) به تولیت آستان مقدس رضوی منصوب شد.

وی افزود: ایشان با مدیریت قاطع و عالی خود ظرف نزدیک به 40 سال توانست با احیای موقوفات آستان مقدس و جلب کمک‌های مردمی و حکومتی تحولی شگرف در این آستان مقدس به وجود آورد و با گسترش صحن حضرت ثامن‌الحجج (ع) در حد چند هزار درصد، این آستان مقدس را به عنوان یکی از مکان‌های مذهبی جهان به ثبت برساند. فعالیت‌های اقتصادی در رشته‌های کشاورزی، دامداری، صنایع بزرگ و احیای هنرهای زیبا و اصیل اسلامی از جمله آیینه‌کاری، مقرنس‌کاری، گچ‌بری و توسعه اماکن آستان مقدس به عنوان یادگاری فاخر و بی‌بدیل از زحمات و تلاش‌های طاقت‌فرسا و مدیریت قاطع معظم‌له در حافظه تاریخ و در جغرافیای مشهد مقدس ان شاءالله قرن‌ها باقی خواهد ماند.

باهنر ابراز امیدواری کرد که تولیت جدید آستان مقدس امام رضا (ع) با همان صلابت، قدرت و قاطعیت این نهاد بزرگ معنوی را حفظ کند و در جهت اعمال سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، توسعه، اشتغال و تولید از این میراث گرانبهای معنوی و مادی حداکثر استفاده را ببرد.


 اخبارسیاسی  - ایسنا