اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

محسن رضایی: با چهره ناشناس به میان مردم می روم/ حاضرم به هرشکل به دولت کمک کنم



 

 

 

محسن رضایی: با چهره ناشناس به میان مردم می روم/ حاضرم به هرشکل به دولت کمک کنم

 

با حضور در برنامه تلویزیونی "پارک ملت"

محسن رضایی: با چهره ناشناس به میان مردم می روم/ حاضرم به هرشکل به دولت کمک کنم

محسن رضایی با حضور در برنامه تلویزیونی "پارک ملت" به سئوالات مجری این برنامه پاسخ داد.

وی در بخشی از سخنانش در پاسخ به این سئوال که "آیا شما خودتان خرید می کنید" گفت: من مدتی است توفیق خرید با خانواده را ندارم.

مجری پرسید: یعنی الان نمی دانید مثلاً قیمت این سیب چقدر است؟

رضایی گفت: البته می پرسم و از قیمت ها مطلعم.

مجری مجدداً پرسید: پس چگونه از وضعیت مردم اطلاع پیدا می کنید ؟ همیشه برای من سدوال بوده یک مدیر بالارتبه، چگونه از وضعیت معیشیتی مردم اطلاع کسب می کند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پاسخ داد: من به صورت ناشناس میان مردم می روم.

وی ادامه داد: مثلاً پیش از انتخابات، من چند بار سوار تاکسی شدم و از سخنان و اظهارات مردم در مورد حکومت و دولت، کسب اطلاع کردم.

مجری پرسید: چگونه به صورت ناشناس وارد جامعه می شوید؟

رضایی افزود: بالاخره با چهره ای ناشناخته وارد جامعه می شوم. البته دوستان من با راننده تاکسی هماهنگ کرده بودند و تقریباً سه کورس با تاکسی، به نقاط مختلف تهران رفتیم.

مجری مجدداً پرسید: در مورد شما چه می گفتند؟

وی گفت: در مورد من که چیزی نمی گفتند. اما در مورد دولت و حکومت تا می توانستند حرف می زدند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: من به مسئولان کشور نیز توصیه می کنم با چهره ناشناس به میان مردم بروند تا از مشکلات مردم از نزدیک، اطلاع کسب کنند.

محسن رضایی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت اقتصادی مردم گفت: با اطلاعاتی که دارم،  میدانم دولت طی ماههای آینده قرار است خیر بلندی برای اشتغال و وضعیت معیشیتی مردم بردارد.

وی با بیان این مطلب که مهمترین کار دولت باید ایجاد اشتغال و کار باشد، گفت: مطمئنم اگر اشتغال و تولید ایجاد شود، مشکلات عمده ی کشور مانند نامنی و ... حل می شود.

رضایی گفت: باید شرایط به گونه ای شود که هر خانواده ای با 1 الی 1 و نیم میلیون تومان، درآمد داشته باشد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام  با بیان اینکه "حاضرم به هرشکل به دولت کمک کنم" ، اضافه کرد: من از منتقدین جدی احمدی نژاد هستم اما به دولت کمک می کنم، چون اگر کمک نکنیم دودش به چشم ملت می رود.

وی با بیان این که "حاضر نیستم طرح های خود را پیش خودم نگه دارم تا از آن استفاده تبلیغاتی کنم"، افزود: من الان همه نوع آمادگی دارم که به دولت کمک کنم . این طرح های اقتصادی من مثل طرح فدرال اقتصادی را حاضرم به دولت ارائه دهم.

رضایی با انتقاد از کسانی که صداقت را در دروغ نگفتن معنا می کنند گفت: با ابزار فریبکاری و عوامفریبی نمی توان به مصاف دروغگویی رفت.

وی با اشاره به جلسات خود با  دانشجویان گفت: در جلسات مختلف، دانشجویان انتقادات بسیار تندی مطرح می کنند و حتی مجریان جلسه، مانع ادامه دادن سخنان این افراد می شوند، اما من از آنان می خواهم بگذارند حرفشان را بزنند.

رضایی افزود: همین مسئله باعث می شود که یک رابطه ی دلی ایجاد شود. چرا که صداقت همواره باعث ایجاد روابط گرم و از ابن رفتن سوء تفاهامات می شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش از مردم ایران پرسید: چگونه می توان صداقت (هم در سیاست و هم در زندگی) را به یک نهضت ملی تبدیل کرد؟

وی با اشاره به اظهاراتش مبنی بر احتمال حمله آمریکا به ایران گفت: من یکبار از این احتمال سخن گفتم و خیلی ها از من انتقاد کردند، در حالی که من متخصص هستم و باید در این باره اظهارنظر کرده و تحلیل های خود را ارائه دهم...../تحلیل:انتخاب


ویدیو مرتبط :
رونالدینیو با چهره ای ناشناس در میان مردم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

محسن رضایی: روحانیت بطور مستقل ولی هماهنگ با نظام و دولت، جامعه اسلامی را بسازد



 

 

روحانیت بطور مستقل ولی هماهنگ با نظام و دولت، جامعه اسلامی را بسازد

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ظرف 100 سال اخیر، به خصوص از دوران امیرکبیر تا پیروزی انقلاباسلامی، نوعی بیداری در ایران صورت گرفته است و یکی از رهبران اصلی این خیزش، روحانیت بوده است.

 

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محسن رضایی در گفت‌وگویی با بیان این‌که موضوع روحانیت و انقلاب اسلامی، مقوله شناخته شده‌ای است، اظهار كرد: جامعه و مردم ایران، به این مساله به منزله یک موضوع بدیهی نگاه می‌کنند، اما بازخوانی این ارتباط؛ آن هم در شرایط کنونی جامعه ما و مشخص شدن رسالت کنونی روحانیت در جامعه ایران و بین‌الملل می‌تواند آثار مثبتی به همراه داشته باشد.

 

وی ادامه داد: طی 300 ساله اخیر، یک نوع فروپاشی تمدنی در حوزه تمدن اسلام و ایران رخ داده و همزمان با این فروپاشی، تمدن جدیدی در غرب، ظهور پیدا کرده و این تمدن غربی با استثمار و استعمار در جهان اسلام، به خصوص در ایران، از بازسازی و ترمیم تمدن اسلامی و ایرانی جلوگیری کرده است.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که ظرف 100 سال اخیر، به خصوص از دوران امیرکبیر تا پیروزی انقلاب اسلامی، نوعی بیداری در ایران صورت گرفته است، تصریح کرد: یکی از رهبران اصلی این خیزش، به خصوص از 15 خرداد 42 به بعد، روحانیت بوده است؛ بنابراین می‌توان گفت روحانیت، محوریت، رهبری و مدیریت بیداری ایرانیان را از 15 خرداد به بعد در دست خود گرفته است.

 

رضایی گفت: در تفکر اسلامی ما، از اسلام سیاسی در جهان اسلام، دو نوع تفسیر وجود داشت و آ‌ن‌ها را بر اساس آیه شریفه «اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولی الامر منکم» می‌توان در دو مورد خلاصه کرد نخست تفسیر اهل سنت؛ هر کسی می‌تواند اولی الأمر باشد؛ دوم تفسیر روحانیت شیعه؛ اولی الأمر، خاص معصومان (علیهم السلام) است و به دلیل عدم حضور معصوم، وظیفه‌ای برای تشکیل حکومت بر عهده ما نبود، بنابراین باید تقیه کرد؛ مگر این که نیاز و تکلیفی برای قیام حاصل شود.

 

وی با بیان این‌که ویژگی‌های اصلی ورود روحانیت به صحنه انقلاب را می‌توان در دو محور خلاصه کرد، بیان كرد: نخستین محور اصلی، خود روحانیت بود و دیگران (نهاد بازار و...) در حاشیه بودند و دوم، این‌که روحانیت با یک اندیشه سیاسی اثباتی وارد مبارزه شده و برای اداره کشور طرح دارد.

 

وی ادامه داد: این مساله، نشان‌گر نقطه عطفی بعد از غیبت امام معصوم (عج) و در واقع، تفسیر جدیدی نسبت به اسلام سیاسی است که تولید یک نظریه را به دنبال داشت و این نظریه‌ها در طی 30 سال اخیر به نهاد تبدیل شدند؛ بنابراین، در این 30 سال، اندیشه سیاسی اسلامی به نهادهای سیاسی (مانند نهادهای دولت، ملت و مردم سالاری دینی) تبدیل شد.

 

رضایی با بیان این‌که در کنار پیشرفت‌های عظیم جمهوری اسلامی ایران، خطراتی هم وجود دارد که شامل مسائل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، اخلاقی و قضایی می‌شود، یادآور شد: با پایان جنگ تحمیلی، جامعه سازی در ایران با طرح شعارهای سازندگی، جامعه مدنی و عدالت آغاز شد تا جمهوری اسلامی و در کنار آن جامعه اسلامی در ایران بتواند مبنای یک تمدن سازی در آینده باشد.

 

وی گفت: خلأ روحانیت در این بیست سال در صحنه جامعه سازی به شدت احساس می‌شد که این مساله به کارکرد سنتی روحانیت باز می‌گردد، اگر روحانیت، دولتی شود، دیگر نمی‌تواند به شکل صحیح، جامعه سازی کند، بلکه روحانیت، همان طور که جمهوری اسلامی را مستقل از دولت درست کرد، در ساختن جامعه هم باید بطور مستقل ولی هماهنگ با نظام و دولت، جامعه اسلامی را بسازد./ایسنا