اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ماندن مدیران احمدی‌نژاد در دولت« اعتدال» نیست



اخبار,اخبار سیاسی ,محمود احمدی‌نژاد

 

اخبار سیاسی - ماندن مدیران احمدی‌نژاد در دولت« اعتدال» نیست

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: اینكه مدیران قبلی را در این دولت حفظ كنیم، نشان از اعتدال و فراجناحی بودن دولت نیست بلكه نیاز است تا مدیران همفكر و شجاع در كشور به كار گمارده شوند.

فائزه هاشمی‌رفسنجانی شنبه شب در مراسم سالگرد انتخابات ریاست‌جمهوری دولت تدبیر و امید در جمع حزب اعتدال و توسعه كاشان گفت: ارزیابی دولت در مدت یك سال، ارزیابی درستی نمی‌تواند باشد و نیاز به زمان بیشتری دارد زیرا دولت در حال شناسایی مشكلات و مسائل برجای مانده دولت قبلی است.

 

وی افزود: 8سال گذشته دوران سختی بود و نباید در این دوران رفتاری خلاف شیوه اعتدال و تدبیر را شاهد باشیم و باید بپذیریم كه اعتدال متعلق به همه آحاد جامعه بوده و افرادی كه در جمع ما هستند با هر سلیقه و پشتوانه‌ای محترمند. به گفته وی عدم توجه به بزرگان كشور سبب شده با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌هایمان در مسیر توسعه در جا بزنیم.

 

وی خطر دیگر انتخابات 94 را از دست دادن اتحاد میان اصلاح‌طلبان ذكر و بیان كرد: با همراهی و اتحاد می‌توان كشور را ساخت و باید نقدهای دلسوزانه و نظرات سازمان‌ها و نهادها، رسانه‌ها و اتحادیه‌ها را به اطلاع دولت رساند تا نارسایی‌های خود را اصلاح كنند.

 

فائزه هاشمی موانع پیش روی دولت را بسیار زیاد قلمداد كرد و گفت: ایستادگی در برابر این موانع نیاز به حمایت مردم و تعدیل انتطاراتشان دارد. وی یادآور شد: فرهنگسازی مقابل یك جریان نیاز به زمان دارد و اصلاحات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی برای ماندگار شدن نیز از این جریان مستثنا نیست.

 

این فعال سیاسی عنوان كرد: اینكه مدیران قبلی را در این دولت حفظ كنیم، نشان از اعتدال و فراجناحی بودن دولت نیست بلكه نیاز است تا مدیران همفكر و شجاع در كشور به كار گمارده شوند. وی سوال از وزرا را سیاستی برای ایجاد اقدامات مدافعانه برای دولت دانست و تصریح كرد: این امر سبب شده تا برخی وزرا گرفتار این سیاست شوند و اقدامات مدافع‌گرانه در تصمیمات خود داشته باشند و عملكرد مثبتی را به عرصه ظهور نگذارند.

 

به گفته وی اعتدال تنها سیاسی نیست بلكه اعتدال جنسیتی نیز محترم است، بر این اساس در كشوری كه حدود 60 درصد دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و نیمی از جمعیت آن را بانوان تشكیل می‌دهند، متاسفانه در بخش مدیریتی كشور با حضور كمرنگ بانوان مواجه هستیم.
اخبار سیاسی - آرمان

 


ویدیو مرتبط :
بی ثباتی مدیریتی در دولت احمدی نژاد بیداد می کند! (مناظره رضایی با احمدی نژاد)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مدیران احمدی نژادی در دولت جدید ؛ تدبیر یا ساده انگاری؟! / «لبخند رضایت» احمدی نژاد، مرتضوی و ...



مدیران احمدی نژادی در دولت جدید ؛ تدبیر یا ساده انگاری؟! / «لبخند رضایت» احمدی نژاد، مرتضوی و ...

در شرایطی که تغییر رویکرد خورشید، واضحاً و مشخصاً برای ماندگاری مدیر این روزنامه است، مشخص نیست وزیر کار و همچنین اعضای هیات مدیره تامین اجتماعی، به چه دلیل و برچه اساسی این مدیر نفوذی و حامی ششدانگ مشایی و مرتضوی، را نگه داشته اند!

روزنامه خورشید که توسط برخی از نزدیکان محمود احمدی‌نژاد، به صاحب امتیازی سازمان تأمین اجتماعی فعالیت می کند ، در شرایطی که در ایام دولت دهم عناوینی چون «بولتن جریان انحرافی» را با افتخار یدک می کشید، اینک با چرخشی چندش آور، به حامی دولت یازدهم بدل شده است.

این روزنامه اولین روزنامه ای بود که آذر ماه 91 و ماهها قبل از ثبت نام رسمی نامزدها، با اعلام خبر حضور رحیم مشایی در انتخابات، نتوانست ذوق زدگی خود را پنهان کند.

 

محمود احمدی‌نژاد,رحیم مشایی


این روزنامه، در آخرین شماره این روزنامه در سال 92 نیز با انتشار قطعه ای ادبی از خودش، این طور به کاندیدای مورد علاقه اش ادای دین کرد:

 

محمود احمدی‌نژاد,رحیم مشایی

 
و البته این هم جدیدترین تیتر خبرساز روزنامه متعلق به سعید مرتضوی و واکنش عجیب تر به کابینه حسن روحانی:

 

محمود احمدی‌نژاد,رحیم مشایی

 
این روزنامه در تازه ترین تغییر رویکرد، تیتر زیر را در مورد سخنان رییس جمهور منتشر کرده است.

 

محمود احمدی‌نژاد,رحیم مشایی

 
تدبیر یا ساده انگاری؟!
یک منبع مطلع گفت: در شرایطی که تغییر رویکرد خورشید، واضحاً و مشخصاً برای ماندگاری مدیر این روزنامه است، مشخص نیست وزیر کار و همچنین اعضای هیات مدیره تامین اجتماعی،  به چه دلیل و برچه اساسی این مدیر نفوذی و حامی ششدانگ مشایی و مرتضوی، را نگه داشته اند!

وی ادامه داد: اگر تغییر ادبیات متملقانه این روزنامه باعث شده هیات مدیره تامین اجتماعی جا به جایی وی را عقب بیاندازد، نشاندهنده اوج ساده انگاری آنان است چرا که این روش، خصیصه ی ذاتی مدیرانی است که «عاشق صندلی» خود هستند!

او ادامه داد: جالب آن است که این خصیصه تنها در این مدیر ظهور و بروز نداشته، بلکه بسیاری از مدیران احمدی نژادی با تغییر رویکرد خود، به پست های چشمگیری دست یافته اند!

وی با بیان اینکه "مصادیق در این مورد زیاد است"، مثال زد: مثلاً آقای جمعه ای که معاون آقای بهداد بوده ، اخیراً به عنوان رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و امور بین‌الملل وزارت کشور انتخاب شده است .

او ادامه داد: آقای احمدی نژاد، مشایی و احمدی نژاد حتی فکرش را هم نمی کردند که مدیران آنان نه تنها ابقاء شوند که در برخی موارد، ارتقاء رتبه هم پیدا کنند. با این حال و در شرایطی که برخی با درک اشتباه از شعار رییس جمهور، مدعی «تدبیر» در تصمیماتی چنین هستند، نمی دانند که در اوج ساده انگاری، لبخد رضایت بر لبان چهره هایی جای رساخته اند که از سوی ملت طرد شده اند .

 

این سه نفر نیک می دانند، از این فرصت چه بهره هایی را می توان ببرد، لذا در برابر این اتفاقات سکوت می کنند و جالب تر آنکه با هر تغییر کوچکی، داد رسانه هایشان با ادعای «عزل های یکشبه» بالا می رود تا به خیال خود، هزینه تغییرات در دولت جدید بالا برود.

این منبع مطلع با رد ایده ی «تغییرات اتوبوسی همزمان با تغییر دولت ها» ، با بیان اینکه «این اتفاق در دولت آقای احمدی نژاد به شدیدترین شکل ممکن به وقوع پیوست»، گفت: مقصود من هرگز حمایت از تغییرات اتوبوسی یا استفاده از نیروهای خدوم نیست، مسئله این است که حفظ برخی نیروهای خاص در دولت، اولاً به بهانه «تدبیر» اقدامی غلط است، ثانیاً باعث شبکه سازی این جریان ها می شود و ثالثا: این اتفاق ، به تشدید اقدامات متملفانه و دروغپردازی منجر می شود

وی تصریح کرد:  برخی افراد با تغییرات سطحی که تنها در ادبیات خود داشته و به تملق دولت جدید و نیروهای ارشد وزارتخانه های پرداخته اند. این روش ، نوعی «کلک سخیف» و «توهین آمیز» را در ذهن متباد می کند که جا دارد مدیران دولت به آن توجه کند.

این منبع اضافه کرد: این نکته نیز باید گفته شود که بسیاری از این مدیران، به عنوان نیروهای نفوذی دولت قبل عمل کرده و مطمئناً با پایان این دولت، این به اصطلاح «تدبیر» دولت یازدهم را به سود جریان متبوع خود مصادره کرده و نمک دان می شکنند./انتخاب