اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ماجرای ارتباط نزدیک معاون جدید زنگنه با وی چیست؟



اخبار,اخبار اقتصادی ,بیژن زنگنه

از رحمتی به عنوان یکی از مدیران نزدیک به زنگنه و طراح بند ق تبصره ۲ قانون بودجه ۹۳ و ماده ۱۵ قانون اصلاح مقررات مالی دولت یاد می‌شود/ این بند مجوزهای ویژه‌ای را به وزارت نفت برای سرمایه‌گذاری در بهینه‌سازی مصرف سوخت اعطا می‌کند

بیژن زنگنه پس قبول استعفای منصور معظمی معاون برنامه‌ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وزارت نفت، با صدور حکمی محمد مهدی رحمتی را به عنوان معاون جدید خود در امور برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری منصوب کرد.

معظمی از یک ماه پیش استعفای خود را تقدیم زنگنه کرده بود که ظاهرا امروز این استعفا مورد قبول زنگنه قرار گرفته است. معظمی بیشتر با وجهه کارشناسی در صنعت نفت شناخته می‌شد و پس از استعفا از سمت مهم معاونت برنامه ریزی به تدریس در دانشگاه ادامه خواهد داد.

بر این اساس از ماه‌ها پیش اخباری درباره اختلاف نظر جدی زنگنه با معاون خود در راهروهای وزارت نفت شنیده می‌شد و معظمی پیش از این هم برای خروج از وزارت نفت تلاش کرده بود.

از سوی دیگر محمد مهدی رحمتی در حال حاضر رئیس هیئت مدیره شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت است و پیش از این معاونت نظارت راهبردی در معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور را بر عهده داشته است.

از رحمتی به عنوان یکی از مدیران نزدیک به زنگنه و طراح بند ق تبصره 2 قانون بودجه 93 و ماده 15 قانون اصلاح مقررات مالی دولت یاد می‌شود. این بند قانونی مجوزهای ویژه‌ای را به وزارت نفت برای سرمایه‌گذاری تا سقف 100 میلیارد دلار در بهینه‌سازی مصرف سوخت اعطا می‌کند.

 

اخبار اقتصادی - فارس

 


ویدیو مرتبط :
افشاگری زاکانی پیرامون ارتباط زنگنه ،کرسنت و آقا زاده

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ماجرای قبوض چند میلیون تومانی گاز از زبان معاون وزیر نفت



 

 

 

ماجرای قبوض چند میلیون تومانی گاز از زبان معاون وزیر نفت

 

معاون وزیر نفت با اعلام دلایل صدور قبوض چند میلیون تومانی گاز برای برخی از مشترکان، گفت: در حالحاضر کارگروهی برای بررسی قبوض گاز مشترکان در شرکت ملی گاز ایجاد شده است.

 

جواد اوجی در گفتگو با مهر درباره افزایش قابل توجه قبوض برخی از مشترکان گاز گفت: مهمترین عامل در افزایش هزینه گاز طبیعی برخی از مشترکان استفاده از سیستم چیلر بوده است.

 

مدیر عامل شرکت ملی گاز با تاکید بر اینکه بیشتر افزایش هزینه قبوض گاز مشترکان در فصل تابستان و به دلیل استفاده از چیلر در ساختمانها گزارش شده است، تصریح کرد: البته این افزایش قبوض تنها شامل حال تعداد کمی از مشترکان می شود.

 

این عضو ستاد تدابیر ویژه اقتصادی وزارت نفت با اعلام اینکه هم اکنون برای بررسی وضعیت قبوض گاز مشترکان یک کارگروه در سطح شرکت ملی گاز ایران تعریف شده است، اظهار داشت: سعی داریم با بررسی بیشتر قبوض گاز مشترکان مشکلات مردم حل شود و از متضرر شدن آنها جلوگیری کنیم.

 

وی همچنین خواستار واگذاری برخی از اختیارات برای بررسی بیشتر قبوض گاز مشترکان به شرکت ملی گاز ایران شد و افزود: به زودی یکسری پیشنهاد توسط وزارت نفت به کارگروه نمایندگان ویژه رئیس جمهور در امور نفت ارسال خواهد شد.

 

معاون وزیر نفت با اعلام اینکه در کنار بررسی قبوض مشترکان روشها و گزینه هایی برای مرتفع ساختن این مشکل در حال تدوین است، بیان کرد: با توجه به پایان فصل تابستان چیلر ساختمانها خاموش شده است و از این رو، این مشکل حداقل تا تابستان سال آینده به وجود نمی آید.

 

در حال حاضر شرکت ملی گاز هر متر مکعب گاز خانگی را بین ۱۰۰ تا ۱۳۰ ریال به دهکهای اول و دوم عرضه می کند که پیش بینی می شود با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها و متناسب با الگوهای جدید، با افزایش مصرف میزان هزینه دریافتی از مشترکان دهکهای سوم تا هفتم افزایش یابد.

 

همچنین در شرایط فعلی بخشهای عمومی مصرف کننده گاز شامل کسب و خدمات ۲۵۰ ریال، واحدهای آموزش، پژوهش، اماکن مذهبی، مدارس و مراکز بهزیستی ۹۰ ریال، مساجد، حسینیه ها و مهدیه ها ۹۰ ریال، نانوایی و گرمابه ها ۴۹ ریال، هتلها و مسافرخانه ها ۱۵۹ ریال به ازای هر متر مکعب گاز مصرفی هزینه به دولت پرداخت می کنند.

 

آمادگی شرکت ملی گاز برای آزادسازی یارانه ها

 

نائب رئیس هیئت مدیره شرکت ملی گاز در ادامه با تاکید بر اینکه در حال حاضر مجموعه شرکت ملی گاز برای اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در حالت آماده باش به سر می برد، اظهارداشت: تاکنون برخی از مقدمات و بسترسازیها برای اجرای این قانون در سطح این مجموعه انجام شده است.

 

اوجی با تاکید بر آمادگی شرکت ملی گاز برای نصب کنتورهای مستقل گاز برای مشترکان، یادآور شد: در صورت درخواست مشترکان امکان نصب کنتورهای مستقل گازی در مدت ۴۸ ساعت وجود دارد.

 

به گزارش مهر، براساس اعلام شرکت ملی گاز واگذاری اشتراک مستقل به هر واحد آپارتمانی، در صورت درخواست مالک، مالکین و یا نماینده قانونی در ملک مشروط بر اینکه تمامی کنتورها حسب استانداردها و ضوابط فنی در محل مناسب تعبیه شوند بلامانع است.

 

واگذاری اشتراک جدید و نصب کنتور مستقل گاز با توجه به زیربنای ملک متغیر و قیمت تقریبی آن حدود ۴۰ هزار تومان برآورد شده است./خبرگزارى مهر