اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

لیست سیاه، درآغاز مذاكرات شهریور ماه



اخبار,اخبارسیاست خارجی,مذاکرات ایران


 اخبار سیاست خارجی - لیست سیاه، درآغاز مذاكرات شهریور ماه

 چهارمین دور تحریم‌های جدید آمریکا، محصول مشترک وزارت خزانه‌داری و وزارت خارجه این کشور دیروز خبرساز شد و واكنش مقامات كشورمان را در پی داشت. در گذشته نیز چنین اقداماتی سه بار در مقاطع زمانی مهمی همانند 6روز بعد از انعقاد توافق ژنو و همزمان با جلسه تدوین برنامه اجرایی این توافق، تکرار شده است.

این بار که نشست‌های منتهی به اتمام مذاکرات نگارش متن توافق جامع در دست پیگیری است، این تحریم‌ها نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها درست در حساس‌ترین مقاطع مذاکرات و توافقات هسته‌ای (دیپلماسی هسته ای) است که از این اهرم (فشار اقتصادی) بهره می‌گیرند. بدون تردید، این امر واکاوی و تحلیل راهبردی خاص خود را طلب می‌کند. در این نوشتار، با تمرکز بر زاویه شبه‌حقوقی و هنجاری مرتبط با آنچه طرفین از 24نوامبر 2013 تا کنون طی کرده‌اند، به رفتارشناسی تحریمی آمریکا خواهیم پرداخت. از زمان توافق ایران و گروه 1+5 برای برگزاری مذاکرات جامع هسته‌ای بیش از 60 فرد و شرکت هدف تحریم‌های آمریکا قرار گرفته‌اند.

 

روز جمعه وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای از افزوده شدن نام 28شخصیت حقیقی و حقوقی به لیست تحریم‌های ایران خبر داد. دیوید کوهن، معاون تروریسم و اطلاعات مالی وزرات خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌‌ای اعلام کرد: «اقدام خزانه‌داری علیه 25 نهاد و شخص، که در توسعه برنامه اشاعه ایران، حمایت از تروریسم و نیز کمک به ایران برای دور زدن تحریم‌های آمریکایی و بین‌الملل دست دارند، منعکس کننده تداوم اراده ما برای اقدام علیه هر کسی است که در هر جایی تحریم‌های ما را نقض می‌کند.»


 چه كسانی تحریم شدند؟
در میان اسامی جدیدی که به این لیست افزوده شده‌اند نام افراد و شرکت‌های فعال در حوزه هوانوردی، حمل و نقل دریایی، تحقیقات هسته‌ای، صنایع دفاعی، انرژی و نیز چندین بانک داخلی و خارجی دیده می‌شود. وزارت خارجه آمریکا نیز در اقدامی موازی با وزارت خزانه‌داری این کشور، چند شرکت را به اتهام همکاری با برنامه هسته‌ای ایران تحریم کرد.

 

این وزارتخانه 4شرکت را به اتهام همکاری با برنامه هسته ای ایران، یک شرکت اماراتی به نام «گولدن تکس» را به اتهام همکاری با بخش کشتیرانی ایران و شرکت «دتین اس‌پی‌ای» از ایتالیا را به اتهام همکاری با صنایع پتروشیمی ایران در فهرست تحریم‌های خود قرار داد. هم‌اکنون بر اساس توافقنامه موقتی ژنو با عنوان برنامه اقدام مشترک، آمریکا و شورای امنیت متعهد شده‌اند که از وضع تحریم‌های بیشتر علیه ایران خودداری کنند.


 واكنش رئیس جمهور
رئیس جمهور یک روز پس از تمدید و امضای تحریم‌هایی جدید از سوی اوباما علیه ایران با بیان اینکه در این یک سال دولت با تحریم کار را پیش برده است، گفت: تحریم ظلم و تجاوز به ملت ماست. باید تجاوزگران را سر جای خود بنشانیم و این وظیفه ماست.


 واكنش ظریف
محمد جواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان اما دیروز در مسکو با غیرقانونی خواندن تحریم‌های ضد ایرانی آنها را ابزاری برای تحت فشار قرار دادن تهران خوانده و بر بی‌اثر بودن آنها بر برنامه هسته‌ای ایران تأکید کرد.


 واكنش مذاكره كننده ارشد
معاون اروپا و آمریکای وزیر خارجه کشورمان نیز به اقدام آمریکایی‌ها در اعمال تحریم‌های جدید به‌شدت اعتراض کرد. مجید تخت‌روانچی گفت: ما پیش‌تر خیلی به‌صراحت نظرمان را درباره این گونه اقدامات اعلام کرده‌ و در جلسات خصوصی و عمومی انتقادهای شدیدی از مواضع و اقدامات آمریکایی‌ها در این باره داشته‌ایم. وی با تأکید بر اینکه این اقدام آمریکایی‌ها کاملاً مردود است افزود: نمی‌شود از یک سو ادعا کنند که می‌خواهند با حسن‌نیت وارد مذاکره شوند و مذاکرات را پیش ببرند و از طرفی به چنین اهرم‌هایی متوسل شوند که از دید ما نه‌فقط مردود، بلکه اصولاً ناکارآمد است. معاون وزیر امور خارجه گفت: از دید ما تحریم‌های بین‌المللی به‌ویژه تحریم‌های آمریکا غیرعادلانه و ظالمانه است و مردم ما نیز تحت تأثیر چنین اقداماتی قرار نمی‌گیرند.


 واكنش افخم
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز در واکنش به جدیدترین تحریم‌های ضدایرانی دولت آمریکا اعلام کرد: تحریم‌های اعلام‌شده خلاف تعهدات آمریکا بر اساس توافق ژنو می‌باشد. مرضیه افخم، در واکنش به تحریم برخی افراد و شرکت‌ها و مؤسسات مالی توسط وزارت خزانه‌داری و وزارت خارجه آمریکا این اقدام را در تضاد با برنامه عمل مشترک توصیف کرد و گفت‌: این اقدام در تعارض کامل با روند حل و فصل کنونی موضوع هسته‌ای است.


چرا تحریم‌؟
بر اساس نص توافقنامه ژنو در رابطه با محور الزامات طرفین در گام نخست، یکی از محورهای صریح مقرر در رابطه با الزامات غرب در گام مذکور و در مقابل اقدام ایران به اجرای الزامات آن مرحله، تعهد سیاسی آمریکا به «عدم تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران» است.

 

به صورت جمع بندی شده، به نظر می‌رسد که باید این نکته را مدنظر قرار داد که مساله محوری در توافقنامه ژنو در گام نخست، فریز کردن روند زایش تحریم‌ها در مجاری تقنینی و اجرایی آمریکاست به گونه‌ای که نه تنها وضعیت تحریم‌ها از سطح فعلی بیشتر نشود بلکه نسبت به تعلیق و توقف برخی از آنها به صورت مقرر در بندهای ویژه گام نخست نیز اقدام شود که تحریم‌های اخیر به‌هیچ‌وجه در این راستا ارزیابی نمی‌شود.

 

 اخبار سیاست خارجی - آرمان


ویدیو مرتبط :
دانلود تیزر آیتم لیست سیاه (نقد بازی اسپلینترسل بلک لیست)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

لابی بهایی ها برای خروج گروهک منافقین از لیست سیاه آمریکا



 

 

لابی بهایی ها برای خروج گروهک منافقین از لیست سیاه آمریکا

 

فرقه رجوی سر بر آستان بیت العدل!

لابی بهایی ها برای خروج گروهک منافقین از لیست سیاه آمریکا

از این سو، با رصد تحرکات رجوی و اطلاعاتی که از سوی جدا شدگان این فرقه به دست می آید، به عمق فساد رهبر این فرقه پی خواهیم برد؛ اعمالی همچون ازدواج تشکیلاتی در گروهک را می توان به سادگی مشابه فرمولی دانست که فرقه ضاله بهائیت برای ازدواج ابداع کرده و هیچ گونه محدودیتی برای ازدواج قایل نشده حتی با محارم!

تاریخ بهاییت پر است از خیانت به هر شکل ممکن. با نگاهی به تاریخ این فرقه ضاله، به خوبی می توان به تشابهاتی بین این فرقه ضاله و گروهک منافقین آگاه شد.

به گزارش «تابناک»، در حالی که شبکه تلویزیونی «بی بی سی» خبری را با این مضمون که «پارلمان اروپا، خواستار حذف گروهک منافقین از فهرست تروریستی آمریکا شد»، در صدر اخبار خود گذارده، وزارت خارجه آمریکا تأکید دارد گروهک منافقین را همچنان یک سازمان تروریستی می داند.

بنا بر این گزارش، قانونگذاران اروپایی در این قطعنامه ـ که روز پنجشنبه به تصویب بیش از نیمی از 736 نماینده رسید ـ از «کاترین اشتون»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستند در این زمینه با دولت باراک اوباما گفت وگو و رایزنی کند.

این در حالی است که گروهک منافقین در سال 2002 در فهرست گروه های تروریستی اتحادیه اروپا قرار گرفت، ولی هفت سال پس از این لیست خارج و محدودیت های آن رفع شد.

از سویی، دولت بیل کلینتون، رئیس جمهور اسبق آمریکا نیز در سال 1997 گروهک منافقین را در فهرست سازمان های تروریستی وزارت خارجه خود قرار داد.

پارلمان اروپا در این قطعنامه ـ که البته لازم الاجرا نیست ـ از سازمان ملل متحد خواست برای ساکنان اردوگاه اشرف در عراق امنیت لازم را تأمین کند.

به هر روی، با نگاهی به پوشش گسترده رسانه ای این مسأله در شبکه تلویزیونی «بی بی سی» درباره درخواست پارلمان اروپا از آمریکا برای خروج گروهک تروریستی رجوی از لیست سیاه به خوبی رد پای استعمار پیر انگلیس را می توان در مسیر رخدادها دید؛ استعمار پیری که روزی لقب «سر» به عبدالبهاء می دهد و امروز به دنبال ماله کشی بر جنایات گروهکی است که بیش از دوازده هزار نفر از مردم عزیز ایران را به شهادت رسانده اند و البته جنایات بی شمار آنها درباره مردم عراق نیز نباید از یادها برود.

البته از بنگاه خبری «بی بی سی» که موسس آن بهایی و بخش عمده کارکنان آن نیز از اعضای این فرقه ضاله هستند، نباید چیزی جز این توقع داشت، زیرا این گونه حرکت ها همه در راستای قول و قرارهایی است که رابطین این فرقه ضاله با گروهک رجوی گذاشته اند و از سوی دیگر، خاصیت این بنگاه های خبری استعماری است.

با بازخوانی تاریخ فرق ضاله بهاییت، به سادگی می توان به تشابهاتی رسید که نشان دهنده ویژگی های هر دسته ای است که دست به اعمال فرقه گرایانه می زند.

فرقه ضاله بهاییت نیز تشابهات فراوانی با فرقه رجوی دارد، به گونه ای که در رویدادهای تلخی كه توسط رهبران بابیت و بهاییت در ایران عصر قاجار رخ داد، دیده شد که در اثر مبارزات علمای اسلام و همراهی مردم مسلمان ایران و مقابله نیروهای دولتی، فتنه باب خاموش شد و رهبران این فرقه ضاله به عراق رانده شدند.

در عراق تضاد و درگیری و تشتت بین رهبران بهاییت، از یک سو و فساد و دزدی و آدمكشی توسط اعضای این فرقه شدت یافت و مردم مسلمان عراق در رنج و مشقت ناشی از عملكردهای خیانت بار بهاییان گرفتار آمدند.

اعضای این فرقه از سویی به دزدی نقدینه و لباس و كالای مردم عراق می پرداختند و از طرفی دیگر، به فساد و بی بند و باری روی می آوردند.

با بررسی آنچه در اردوگاه های گروهک نفاق در عراق می گذرد نیز به خوبی می توان به دامنه فراگیر تشتت میان اعضای این گروهک پی برد، که خود باعث آشکار شدن اسرار نهان این فرقه می شود.

از سوی دیگر، اعمال ددمنشانه گروهک نفاق علیه مردم مظلوم عراق چیزی نیست که به سادگی از خاطر مردم آن زدوده شود. از قتل عام اکراد تا حضور در کشتار شیعیان در انتفاضه جنوب عراق علیه صدام کافر و... .

دامنه اختلافات بین بهاءالله و صبح ازل آنچنان شدت گرفت كه برخی از اسرار نهانی این فرقه ضاله در فساد و بی بند و باری بین محارم خود نیز افشا و آشكار شد؛ از جمله آن كه بهاءالله حرامزادگی برادرش صبح ازل را اعلام نمود و فاش ساخت كه در بغداد، همسر دوم باب مورد تجاوز و كامگیری صبح ازل واقع شده و چون به طور كافی مورد پسند این شخص قرار نگرفته است، او را وقف مریدان خود کرده است!

ازلیان نیز اسرار پشت پرده ای را افشا نمودند كه از آن جمله اعلام داشتند: همسر باب كه سهل است، جناب بهاء دختر خودش را هم در ایام ریاست ازل به وی تقدیم نموده است.

از این سو با رصد تحرکات رجوی و اطلاعاتی که از سوی جدا شدگان این فرقه به دست می آید، به عمق فساد رهبر این فرقه پی خواهیم برد، اعمالی همچون ازدواج تشکیلاتی در گروهک را می توان به سادگی مشابه فرمولی دانست که فرقه ضاله بهاییت برای ازدواج ابداع کرده و هیچ گونه محدودیتی برای ازدواج قائل نشده حتی با محارم!

سرنوشت و ماهیت به شدت مشابه دو فرقه بهاییت و رجوی، به ویژه اعتقادات بدعت آمیز و ضد شیعی این دو فرقه، باعث شده تا در این دوران نیز علیه ایران به اتحاد برسند.

بر پایه اطلاعات به دست آمده، چندی است که عوامل فرقه رجوی به تعدادی از سرشاخه های فرقه بهاییت وصل شده و به پیشبرد طرح ها و برنامه های ضدایرانی که مهمترین آن تشویق آمریکا و اسرائیل به حمله نظامی به ایران و تحریم همه جانبه و شدید مردم ایران است، با هماهنگی یکدیگر مشغولند.

بنا بر این اطلاعات، وظیفه تشنج آفرینی در مناسبات خارجی ایران و تشدید سیاست ایران هراسی که از مهمترین برنامه های وزارت خارجه رژیم صهیونیستی است، بر عهده این دو فرقه گذاشته شده است.

همچنین فرقه بهاییت در پاسخ به درخواست فرقه رجوی وعده کرده است، به برنامه های لابی مجاهدین ـ منافقین ـ برای بیرون شدن از لیست گروه های تروریستی در آمریکا کمک کرده و درباره امکان انتقال آنها به اسرائیل رایزنی کند.

یکی از موارد همکاری مشترک این دو فرقه، جوسازی در برخی اجلاس ها برای تضعیف موضع ایران و خرید رأی ضد ایران است.

از جمله وظایفی که بر عهده فرقه رجوی گذاشته شده، یکی این است که اطلاعات مورد نیاز موساد را از طریق رابطین بهایی به صهیونیست ها برساند.

اقداماتی هم که فرقه رجوی در جریان انتخابات عراق علیه لیست مالکی و به سود باند بعثی انجام داد، یکی دیگر از وظایف این فرقه و به عنوان بخشی از طرح مشترک اقدام ضد شیعی در عراق بود که به همراهی و پشتیبانی فرقه منحوس بهاییت انجام گرفت.