اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

كلاهبرداری ۴۶ میلیونی از طریق دستگاه كارتخوان



 

كلاهبرداری ۴۶ میلیونی از طریق دستگاه كارتخوان

 

رییس پلیس آگاهی استان بوشهر گفت: فردی كه با هویت جعلی اقدام به كلاهبرداری اینترنتی از یك واحد صنفی كرده بود، تحت تعقیب پلیس قرار دارد.

سرهنگ هوشمند شریفی با اعلام این خبر افزود: در چند روز گذشته فردی با هویت مجعول «موسوی» به یك واحد صنفی فروشنده تره بار در شهرستان دشتستان تماس گرفته و مدعی شده نماینده یك شركت است و قصد دارد از طریق عابربانك از این مغازه خرید كند.

رییس پلیس آگاهی استان بوشهر گفت: در ادامه این تماس تلفنی متهم از مغازه دار خواست كه زبان دستگاه كارتخوان را به انگلیسی تغییر دهد و با سواستفاده از ضعف زبان انگلیسی فروشنده از او خواست اقداماتی كه وی را انجام دهد.

به گفته هوشمندی متهم به همین شیوه مبلغ ۴۶ میلیون ریال از حساب این مغازه دار كلاهبرداری و ارتباط تلفنی خود را قطع كرده و زمانی كه مالباخته حساب خود را چك كرده متوجه این كلاهبرداری شده است.

شریفی با بیان اینكه مالباخته موضوع را به پلیس فتا استان اعلام كرده خاطرنشان كرد: پس از دریافت این خبر ماموران این پلیس تحقیقات و بررسی خود را برای شناسایی متهم آغاز كردند.

رییس پلیس آگاهی استان بوشهر از شهروندان خواست هنگام استفاده از عابربانك و دستگاه های كارت خوان هوشیارانه عمل كنند و به افرادی كه شناختی از آنان ندارند، اعتماد نكنند و هرگونه موارد این چنینی را سریعا از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ به پلیس فتا گزارش دهند..... / خبرگزارى ایسنا


ویدیو مرتبط :
حكم گرفتن پول در قبال پرداخت قبوض توسط دستگاه كارتخوان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

كلاهبرداری یكصد میلیونی وكیل قلابی



 

 

كلاهبرداری یكصد میلیونی وكیل قلابی

 

وكیل قلابی به اتهام كلاهبرداری یكصد میلیون تومانی در زندان شناسایی شد.پنجم بهمن سال گذشته خانمی با مراجعه به شعبه نهم دادسرای ناحیه ۱۰ تهران طی دادخواستی اعلام كرد: از ۲ سال قبل درخصوص اختلاف ملكی، پرونده‌ای حقوقی در یكی از محاكم قضایی داشتم‌. حدود یك سال پیش یكی از دوستانم كه در جریان پرونده من بود، یكی از آشنایان خود را به عنوان وكیل خوب به من معرفی كرد. چند بار در ارتباط با پرونده با این وكیل به نام حمید ملاقات داشتم و او مدتی پیگیر پرونده بود. این فرد حتی كارت ویزیت تبلیغ وكالت خود را چاپ كرده بود. در این مدت مبالغی را به عنوان حق‌الوكاله از من گرفت. در ادامه نیز مبالغ دیگری تحت عناوین مختلف از جمله واریز به حساب دادگستری پرداختم كه جمع این مبالغ نزدیك به یكصد میلیون تومان است.



شاكی افزود: بعد از گرفتن این پول‌ها تماس‌های وی با من كم شد و بتدریج به تلفن‌هایم كمتر پاسخ ‌داد و همكلاسی‌ام نیز كه او را به من معرفی كرده بود، جواب تلفن‌هایم را نمی‌داد. پس از مدتی دیگر به هیچ‌وجه جواب تماس‌هایم را ندادند. با این وضعیت پی بردم این دو نفر از ابتدا قصد كلاهبرداری از من را داشتند.



با دستور حمیدرضا بهرامی، بازپرس شعبه نهم دادسرای هاشمی تهران پرونده برای رسیدگی به كارآگاهان مبارزه با كلاهبرداری پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد. كارآگاهان در بررسی‌های خود متوجه شدند این متهم دارای سوابق اتهامی (كلاهبرداری و قاچاق عتیقه‌جات)‌ در پلیس آگاهی است با به دست آمدن این اظهارات روز چهارم اردیبهشت با بازداشت متهم تحقیقات از وی آغاز شد. متهم در مقابل افسر پرونده گفت: اخذ مبالغ را از شاكی قبول دارم.


با توجه به این كه متهم كارت ویزیت وكالت برای خود چاپ كرده بود و این احتمال وجود دارد كه از شهروندان زیادی كلاهبرداری‌ كرده باشد، قاضی پرونده با چاپ تصویر بدون پوشش متهم در جراید از مردم خواست در صورتی كه شكایتی از وی دارند، به پایگاه پنجم پلیس آگاهی مراجعه كنند یا با شماره تلفن ۵۱۰۵۵۴۶۴ و ۵۱۰۵۵۱۳۸ تماس بگیرند..../ یادداشت : جام‌جم آنلاین