اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

كارشناس مسكن:قیمت ها مدیریت شود



 

 

كارشناس مسكن:قیمت ها مدیریت شود

 

 

یك كارشناس مسكن گفت: باید عرضه مسكن را افزایش دهند و در كنار آن بر قیمت ها مدیریت داشته باشند.

غلامرضا قدرتی امیری، كارشناس مسكن در گفت وگو با خبرنگار مسكن خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بیان كرد: اول از همه باید مسكن از حالت تجاری در بیاید. در حقیقت باید آنقدر عرضه را زیاد كنیم كه تقاضا بی معنی شود. مثل بحث ماشین كه از این حالت در آمده است.

وی افزود: درحال حاضر بخش خصوصی، در كنار مسكن مهر به این تقاضا پاسخ می دهد و بخش بزرگی از سرمایه های كشور محسوب می شود. باید بر تولیدات این بخش مدیریت قیمتی داشته باشیم، كه قیمت دقیق زمین، مصالح و كارهای اجرایی تولیدات چقدر است.

قدرتی امیری ادامه داد: البته باید سود عرف قابل قبول بخش خصوصی را بپذیریم ولی در عوض واقعیت قیمت ها در می آید و دولت می تواند آن را هر گونه كه می خواهد، با سوپسیت یا بیشتر و كمتر اعلام كند. در هر صورت این كار باعث می شود خود دولت قیمت ها را مدیریت و اعلام كند.

این كارشناس در پایان خاطرنشان كرد: چنین كاری رشد بعضی قیمت ها كه معلوم نیست از كجا می آیند را می گیرد. همچنین باعث می شود قیمت های مسكن كه در برخی نقاط، به خاطر یك محلیت خاص بالاتر است، شكسته شود..... /  خبرگزارى ایسنا


ویدیو مرتبط :
دكتر علی شاه حسینی - مدیریت بر خود - كارشناس كارآفرینی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

كارشناس مسكن:قیمت زمین از سبد مسكن حذف شود



 

 

كارشناس مسكن:قیمت زمین از سبد مسكن حذف شود

 

 

یك كارشناس مسكن گفت: بخش های مختلف اقتصاد به هم مرتبط هستند؛ زمانی می توان نوسانات بخش مسكن را كاهش داد كه به ثباتی در كل اقتصاد رسیده باشیم.

تورج دانشور در گفت وگو با خبرنگار مسكن خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بیان كرد: اگر مسوولان قیمت زمین را از سبد مسكن حذف می كردند، وضعیت این گونه نبود؛ در حال حاضر بخشی از قیمت مسكن به زمین اختصاص دارد و به همین دلیل نمی توانیم با قیمت ارزان خانه تولید كنیم.

وی افزود: مشكل دیگر را شهرداری ها ایجاد می كنند؛ اگر كسی یك زمین كلنگی در شهر تهران داشته باشد و روزگاری بخواهد آن را به یك ساختمان تبدیل كند، شهرداری حداقل ۲۰ ۱۰ میلیون تومان بابت گودبرداری از او می گیرد.

دانشور در ادامه به بانك ها و میزان بهره هایشان اشاره و خاطرنشان كرد: بهره های بانكی بالا نیز قیمت تمام شده مسكن را افزایش می دهد. باید سیاست گذاری هایی جهت پایین آوردن بهره های بانكی و رساندن آن به ۴ ۳ درصد انجام شود.

این كارشناس همچنین با بیان این كه تا فردی دست به كار تولیدی می زند، به جای تشویق و دادن تسهیلات، برایش مشكل ایجاد می كنند، خاطرنشان كرد: چنین اتفاقی نه فقط در بخش تولید ساختمان، بلكه در همه بخش ها می افتد و سرانجام تولیدكننده را به سمت دلالی می كشاند.

وی در ادامه اظهار كرد: مشكل ما عدم هماهنگی بین بخشی است. اگر به تك تك بخش ها نگاه كنیم متوجه می شویم كارهای زیادی انجام شده اما چون هماهنگی ای میان این بخش ها نبوده اشتغال ایجاد نشده است..... /  خبرگزارى ایسنا