اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

قرص های شیك، دامی جدید برای زنان


سرهنگ صمد فرامرزی گفت: تولید و عرضه مواد مخدر جدید در قالب بسته های شیك و جذاب تحت عنوان دارو رواج یافته و این امر سلامت بانوان را به شدت تهدید می‌كند.

معاون اجتماعی پلیس آذربایجان شرقی در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: دشمن در بعد جدید جنگ نرم ترویج مواد مخدر در بین زنان را در دستور كار خود قرار داده است.

وی تصریح كرد: بانوان هوشیار باشند مصرف این داروها اعتیاد آور بوده و عوارض سوء خطرناكی بدنبال داشته و سلامت جسمی و روحی آنان را به خطر می اندازد.

فرامرزی گفت: سودجویان این مواد را با استفاه از عناوین مانند قرص های لاغر كننده، ضد افسردگی و زیبایی این مواد را عرضه می كنند.

معاون اجتماعی پلیس آذربایجان شرقی در پایان از بانوان خواست از خرید هر گونه دارو كه بصورت غیر مجاز و خارج از شبكه توزیع رسمی دارویی كشور عرضه می شود خودداری نمایند ودر صورت برخورد با توزیع كنندگان این اقلام مراتب را از طریق سامانه های 110 و 197 به پلیس گزارش دهند.

منبع : برنا



ویدیو مرتبط :
دستگاه پر کن قرص در قوطی-کپسول پرکن-قرص شمار

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بهترین زمان مصرف قرص آهن در زنان باردار



 

 

به خانم های باردار توصیه می شود ، قرص های آهن مصرف کنند، اما این قرص ها را در چه زمانی باید مصرف کرد ؟


مدیر اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: مصرف قرص آهن ممكن است عوارضی مانند تهوع، درد معده، اسهال و یبوست داشته باشد و مصرف قرص آهن شب قبل از خواب عوارض آن را می‌كاهد.


پریسا ترابی افزود: نیاز زنان به آهن در دوران بارداری تا دو برابر قبل از بارداری افزایش پیدا می‌كند. این افزایش نیاز به آهن برای رشد جفت و جنین به حدی است كه به هیچ وجه از طریق مصرف مواد غذایی تأمین نمی‌شود.
وی گفت: مصرف قرص آهن (سولفات فرو) در زنان باردار برای پیشگیری از كم‌خونی، فقر آهن، عوارض ناشی از كمبود شدید و متوسط آن بر رشد، تكامل جنین و سلامت مادر از جمله مرگ و میر مادران، زایمان زودرس، رشد ناكافی جنین و افزایش خطر مرگ و میر جنین ضروری است.

 


مدیر اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: مصرف قرص آهن ممكن است عوارضی مانند تهوع، درد معده، اسهال و یبوست داشته باشد به همین دلیل توصیه می‌شود كه قرص آهن بعد از غذا مصرف شود و عوارض مصرف آن كم‌تر می‌شود.

ترابی اضافه كرد: بهترین زمان برای مصرف مكمل آهن شب قبل از خواب است. زنان باردار نباید مصرف قرص آهن را قطع كند زیرا بعد از گذشت چند روز معمولاً این عوارض قابل تحمل شده و یا كلاً برطرف خواهند شد.
وی افزود: از مصرف همزمان شیر، فرآورده‌های لبنی و قرص آهن خودداری شود، زیرا كلسیم موجود در لبنیات در جذب آهن بدن اختلال ایجاد می‌كند.
مدیر اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: نیاز به اسید فولیك در دوران بارداری افزایش می‌یابد. به دلیل نقش اسید فولیك در پیشگیری از نقص مادرزادی لوله عصبی، بهتر است مصرف این مكمل از سه ماه یا حداقل یك ماه قبل از بارداری شروع شود.