اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

قرارداد 3 میلیارد دلاری امارات برای خرید سوخت هسته ای



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

قرارداد 3 میلیارد دلاری امارات برای خرید سوخت هسته ای

چهار نیروگاه اتمی امارات به ترتیب در سال های 2017 ، 2018 ، 2019 و 2020 راه اندازی خواهند شد.امارات با شش شرکت بین المللی برای دریافت سوخت اتمی ، قرارداد امضا می کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، دولت امارات گفته است که برای خرید سوخت هسته ای با 6 شرکت بین المللی به نام های کونفردین آمریکا، اورانیوم ون کانادا، یورینکو انگلیس، ریوتینتو اورانیوم انگلیس، تینیكس روسیه و آریوا فرانسه قرارداد امضا خواهد کرد.

ارزش قراردادهای دولت امارات برای خرید سوخت هسته ای به سه میلیارد دلار می رسد.

سازمان انرژی اتمی امارات در این باره اعلام کرد: سوخت هسته ای که برای خرید آن قرارداد امضا می شود نزدیک به 450 میلیون مگاوات برق در ساعت را به مدت 15 سال تامین می کند.

به گفته مقامات اماراتی، تولید برق از نیروگاه های اتمی این کشور از سال 2017 آغاز خواهد شد.

سازمان انرژی اتمی امارات قبل از این در سال 2008 اعلام کرده بود در دو زمینه غنی سازی اورانیوم و فراوری سوخت هسته ای مصرف شده فعالیتی نخواهد کرد.

امارات هم اکنون در حال فعالیت برای ساخت چهار نیروگاه اتمی از نوع 1400 در غرب ابوظبی با هدف تولید انرژی برق است.هم اکنون مجوزهای لازم برای ساخت دو نیروگاه اتمی در غرب ابوظبی دریافت شده است.

چهار نیروگاه اتمی امارات به ترتیب در سال های 2017 ، 2018  ، 2019 و 2020 راه اندازی خواهند شد./عصرایران

 


ویدیو مرتبط :
انعقاد قرارداد یک میلیارد دلاری با صندوق توسعه ملی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آغاز دوئل جدید نفتی ایران-امارات/کشتی‌ها در صف خرید سوخت ایرانی



اخبار,اخبار اقتصادی,دوئل جدید نفت

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به آغاز رقابت جدید با امارات برای فروش سوخت به کشتی‌ها در خلیج‌فارس، گفت: از ابتدای امسال فروش سوخت مراکز بانکرینگ ایران بیش از ۲۰ درصد افزایش یافته است.

تشریح برنامه‌های جدید فروش نفت کوره و گازوئیل به کشتی‌ها و نفتکش‌های عبوری در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز به ویژه در دوران پساتحریم، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون حجم فروش سوخت مایع از طریق مراکز بانکرینگ ایران در خلیج فارس در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۲۰ درصد افزایش یافته است.

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اعلام اینکه در ۶ ماهه نخست سال جاری بالغ بر دو میلیون تن نفت کوره از طریق مراکز بانکرینگ به کشتی‌ها فروخته شده است، تصریح کرد: بر این اساس میزان رشد فروش نفت کوره در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود ۶.۵ درصد بوده است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه در طول این مدت حدود ۱۰۰ هزار تن گازوئیل هم به کشتی‌های عبوری در خلیج فارس عرضه شده است، اظهار داشت: میزان فروش گازوئیل ایران از طریق مراکز بانکرینگ در طول ۶ ماهه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۶۰ درصد افزایش را نشان می دهد.

به گفته سجادی، در نیمه نخست سال جاری بیش از ۲ میلیون تن سوخت از طریق مراکز بانکرینگ در خلیج فارس عرضه شده است که در مدت مشابه سال گذشته تنها ۱.۳ میلیون تن نفت کوره و گازوئیل به کشتی‌های عبوری در خلیج فارس عرضه شده بود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه هم اکنون امارات بزرگترین عرضه کننده سوخت مایع از طریق بانکرینگ به کشتی‌های عبوری در خلیج فارس است، اظهارداشت: با لغو تحریم ها قطعا سهم ایران در این تجارت نفتی رونق بیشتری می گیرد زیرا ایران یکی از استانداردترین و با کیفیت ترین نفت کوره تولیدی را در سطح منطقه در اختیار دارد.

وی با اشاره به افزایش تردد کشتی‌های تجاری، باری و نفتکش‌ها در خلیج فارس در صورت لغو تحریم‌ها به ویژه در بنادر و ترمینال‌های ایران، خاطرنشان کرد: قطعا لغو تحریم‌ها بهترین فرصت به منظور افزایش سهم ایران در تجارت سودآور نفتی بانکرینگ در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان است.

به گزارش مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ماده ۱۲۱ پیش نویس برنامه پنجم توسعه وزارت نفت را مکلف به تدوین طرح جامع سوخت رسانی دریایی به کشتی ها (بانکرینگ) در خلیج فارس و دریای عمان کردند.

براساس این مصوبه مجلس، وزارت نفت مکلف است به‌ منظورافزایش خدمات سوخت ‌رسانی به کشتی‌ها (بانکرینگ) وخدمات جانبی در خلیج فارس و دریای عمان طرح جامعی تدوین و اجرایی کند.

همچنین وزارت نفت مکلف شده است سالانه حداقل ۲۰ درصد توسط بخش غیر دولتی به سطح خدمات عرضه سوخت به شناورها در منطقه خلیج فارس و دریای عمان اضافه کند.

 درحال حاضر علاوه بر ایران در بندر فجیره امارات متحده عربی مراکز بانکرینگ راه اندازی شده است و این کشور مهمترین رقیب در بازار خلیج فارس برای کشورمان به شمار می رود.

اخبار اقتصادی - مهر