اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

قائم مقام وزیر رفاه: افزایش خانه های مجردی یکی از تهدیدات دشمن است



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

قائم مقام وزیر رفاه: افزایش خانه های مجردی یکی از تهدیدات دشمن است

قائم مقام وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: با اشاره به اینکه افزایش خانه‌های مجردی یکی از تهدیدات دشمن است، گفت: نباید منتظر بروز آسیب درکشور باشیم بلکه با اقدامات پیشگیرانه و بستر سازی درست و همکاری دستگاههای مسئول مانند حوزه علمیه، صدا و سیما، قوه قضاییه، نهادهای فرهنگی، رسانه ها و نیروی انتظامی در جهت پیشگیری و کاهش آسیبها اقدام شود. 

به گزارش مهر، مجید دوستعلی در اولین همایش فضای مجازی آسیبهای اجتماعی نو پدید که روز یکشنبه برگزار شد، افزود: در حال حاضر  جامعه ما با  گسترش تکنولوژی و دسترسی آسان به اطلاعات از طریق فضای مجازی روبرو است به طوری که امکان مقابله با آنها وجود ندارد و ما نمی توانیم مانع آن شویم بلکه باید کاری کنیم که این تکنولوژی ها آثار منفی بر جامعه و  جوانان نداشته باشد. 

وی تاکید کرد: افزایش تکنولوژی ناشی از فضای مجازی مانند اینترنت، ماهواره و تلفن همراه هم می تواند فرصت باشد و هم تهدید و چنانچه از این تکنولوژی ها استفاده درستی کنیم و برنامه ریزی مناسبی انجام دهیم تبدیل به فرصت می شود و در غیر این صورت تهدیدی  جدی خواهند بود. 

دوستعلی گفت: سرعت، جذابیت، تنوع دامنه انتشار، حجم بالا، خنثی و پنهان بودن از جمله ویژگی های فضاهای مجازی است که می تواند تهدیدی برای جوانان ما به حساب آید و روز به روز جوانان را در بر می گیرد. قائم مقام وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه فضای مجازی مرز نمی شناسد، گفت: بر همین اساس جوانان ما در یک هجمه ای قرار دارند که دشمن می تواند از این فضا ارزشها ما را نشانه گرفته و از آن استفاد کند. وی تاکید کرد: آموزش در  جنبه های فردی و اجتماعی، ارتقاء کیفیت زندگی، ارائه خدمات مناسب و ... از جمله آثار مثبتی است که می توان در صورت استفاده درست از فضای مجازی بهره برد و مانع افزایش آسیب های اجتماعی نو پدید شد. 

به گفته وی کاهش احساسات و عواطف، از هم گسستگی خانواده ها، دور شدن جوانان از هم صحبتی با دوستان و آشنایان از جمله تبعات منفی فضاهای مجازی که جوانان ما در گیر آن شده اند. وی گفت: ارائه هویت های دروغین و کاذب، وعده ها و شخصیتهای دروغین، کلاهبرداری عاطفی واخلاقی در راستای ازدواجهای اینترنتی، شکست قداست ازدواج، ورود به حریم خصوصی سوء استفاده و باجگیری، پرده دری از حیا و عفت، اعتیاد به اینترنت از جمله  آسیبهای اجتماعی نو پدیدی است که  جوانان درگیر آن شده اند. 

دوستعلی با اشاره به اینکه سیاستگذاری و تصمیم گیری درست و هماهنگی دستگاهها با یکدیگر می تواند از آسیبهای اجماعی نو پدید ناشی از فضای مجاز بکاهد. به گفته وی عضویت در شبکه های فساد، فرار از خانه، فروپاشی خانواده ها، تاثیرگذاری بر افکار عمومی، جاسوس پروری، جذب کاربران به شبکه های اطلاعاتی دشمن، تهدید هویت فرهنگی، گسترش جرایم مالی اخلاقی سیاسی، کلاهبرداری و.. از دیگر مضرات آسیبهای نو پدید ناشی از فضاهای مجازی است. 

قائم مقام وزیر تعاون کار و رفاه  اجتماعی گفت: وزارت رفاه گسترده ترین وزارت اجتماعی کشور است و در مسائل اجتماعی و آسیبها با دید تخصصی نگاه می کند وهمچنین سیاستگذاری و عملیاتی کردن برنامه ها در این خصوص  نیز از جمله وظایف این وزارتخانه است. 

وی تاکید کرد: خانواده ها نقش مهمی در جهت کاهش آسیب های نوپدید ناشی از فضای مجازی دارند به طوری که با برخورد درست با جوانان آسیبهای این فضا را برای آنها باز کرده به طوری که فرزندانشان فقط از اثرات مثبت این فضا بهره مند شوند. 

وی با اشاره به اینکه افزایش خانه های مجردی یکی از تهدیدات دشمن است، گفت: نباید منتظر بروز آسیب درکشور باشیم بلکه با اقدامات پیشگیرانه و بستر سازی درست و همکاری دستگاههای مسئول مانند حوزه علمیه، صدا و سیما، قوه قضاییه، نهادهای فرهنگی، رسانه ها و نیروی انتظامی در جهت پیشگیری و کاهش آسیبها اقدام شود./مهر

 


ویدیو مرتبط :
نشست خبری قائم مقام وزیر صنعت

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

قائم مقام وزیر نیرو: پیشنهاد افزایش قیمت آب در 3 بخش



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

پیشنهاد افزایش قیمت آب در 3 بخش/ بازگشت رفتار مصرفی مردم به قبل از هدفمندی

قائم مقام وزیر نیرو با اعلام اینکه رفتار مصرفی مردم در بخش آب و برق به دلیل پایین بودن قیمت ها به روال قبل از هدفمندی بازگشته است، گفت: پیشنهادات گوناگونی را برای افزایش قیمت آب شرب، کشاورزی و صنعت ارائه کرده‌ایم.

علی ذبیحی در گفتگو با مهر در ارتباط با بازگشت رفتار مصرفی مردم در بخش آب و برق پس از یک مرحله اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها و تاخیر در آغاز مرحله دوم آن، گفت: هدف در قانون این بود که قیمتهای آب و برق واقعی شود.

قائم مقام وزیر نیرو،اظهار داشت: همچنین این موضوع دنبال می شد که بتوان قیمتهای آب و برق را به سمت ارزش واقعی آن سوق داد و هرچه این کالاها بتوانند ارزش واقعی خودشان را داشته باشند، مردم در مصرف آب و برق دقت می کنند.

ذبیحی با اشاره به اینکه هرچقدر ارزش آب و برق پایین تر باشد، مردم دقت لازم را در زمان مصرف آن نخواهند داشت، تاکید کرد: اگر ماهیانه پول و برق و آب عدد و رقمی نباشد که خیلی نیاز به دقت در مصرف داشته باشد، ممکن است رفتار مصرفی مردم به وضعیت قبل از هدفمندی بازگردد.

این مقام مسئول در وزارت نیرو با اشاره به تاکید وزیر نیرو درباره بازگشت رفتار مصرفی مردم در این دو بخش، خاطر نشان کرد: تا سال گذشته 1 لیتر بنزین می شد حدود 75 سنت و در سال جاری با افزایش قیمت دلار به حدود 25 سنت رسیده و ارزش آن افت کرده است، بنابراین کالایی که ارزش آن کاهش یابد مردم در مصرف و نگهداری از آن خیلی توجهی ندارند.

وی همچنین از تدوین سناریوهای مختلف و جداگانه ای برای اجرای فازدوم هدفمندی یارانه ها در بخش آب کشاورزی، صنعت و شرب خبر داد و گفت: در قالب کارگروهی در وزارت نیرو، برنامه های جداگانه ای برای افزایش قیمت آب تدوین و طراحی شده است.

قائم مقام وزیر نیرو بیان داشت: وزارتخانه پیشنهادات و طرح های خود را درباره اصلاح قیمت آب در فازدوم هدفمندی ارائه کرده است، با این حال تصمیم نهایی از طریق دولت و مجلس گرفته می شود./مهر