اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

فیسبوک به فضا هم رسید!


مارک زوکربرگ موسس و مدیرعامل فیس‌بوک میزبان یک گفتگوی زنده 20 دقیقه‌ای زمین به فضا با تیم پیکه، تیم کوپرا و جف ویلیامز در ایستگاه مداری بود که این امر توسط برنامه فیس‌بوک لایو محقق شد.

ایسنا: موسس و مدیرعامل فیس‌بوک نخستین گفتگوی زنده را از سایت خود با فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی انجام داد.

فیسبوک به فضا هم رسید!

به نقل از اسپیس، مارک زوکربرگ موسس و مدیرعامل فیس‌بوک میزبان یک گفتگوی زنده 20 دقیقه‌ای زمین به فضا با تیم پیکه، تیم کوپرا و جف ویلیامز در ایستگاه مداری بود که این امر توسط برنامه فیس‌بوک لایو محقق شد.

این مصاحبه شامل پرسش و پاسخ‌هایی از سکنه ایستگاه بود و در صفحه شخصی زوکربرگ و همچنین ناسا پخش شد.

زوکربرگ پس از تشکر از فضانوردان اظهار کرد: وقتی محصولاتی را می‌سازید تا همه را در جهان به هم مرتبط کنید، ارتباط با دوستانی که در فضا هستند افراطی و همچنین جالب است. این عالی است که امروز فرصت گفتگو با شما را بدست آوردم.

این مصاحبه راه را برای پرسش‌های ارائه شده توسط کاربران هموار کرد و به مشتاقان فضا اجازه داد تا بطور مستقیم به تماشای ایستگاه فضایی بین‌المللی که بزرگترین سازه مصنوعی در مدار پائین زمین و آزمایشگاه تحقیقاتی برای انجام آزمایشات در شرایط ریزگرانش است، بپردازند.

کوپرا، فرمانده ماموریت اکسپدیشن 47، خود و همکارانش را یک تجربه خطاب کرد و اینکه بقای آن‌ها در ایستگاه، به دانشمندان در درک آثار منفی گرانش صفر بر بدن انسان کمک می‌کند. برای مثال، این فضانوردان بطور منظم ورزش می‌کنند تا فرآیند از دست دادن تراکم استخوان و توده عضلانی را کاهش دهند.

کوپرا اظهار کرد که آنها در درون آزمایشگاه فضایی، همچنین تحقیقات پایه را نیز انجام می‌دهند که بیشتر شامل علوم فیزیکی از جمله جریان سیالات، احتراق و میکروبیولوژی است. این تحقیقات با هدف ارائه سود بلندمدت به لحاظ بهره‌مند سازی سیاره زمین انجام می‌شوند.

این فضانوردان همچنین فناوری‌ها و ایده‌های جدیدی را برای کمک به ماموریت‌های آینده سرنشین‌دار به مریخ آزمایش می‌کنند. یکی از آنها، ماژول بادکردنی است که قرار است برای ارسال انسانها و محموله های بیشتر به فضا با پرتاب‌های کمتر مجهز و آماده‌سازی شود.

برنامه فیس‌بوک لایو به کاربران اجازه می‌دهد تا ویدیوهای زنده را در گروهها پخش کنند.


ویدیو مرتبط :
از فضا چه خبر؟ (دراگون با تجهیزات به ایستگاه رسید)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تصاویر جدید از فضا رسید/ هیمالیا و خط افق



اخبار علمی,خبر های علمی,فضا

«اسکات کلی» فضانورد آمریکایی تعدادی از تصاویر فضایی را منتشر کرد.

به گزارش مهر، «اسکات کلی» فضانورد آمریکایی ناسا، مستقر در ایستگاه فضایی بین المللی که امروزه سر خط خبرهای فضایی جهان قرار گرفته است، تصاویر فضایی گرفته شده از ایستگاه فضایی بین المللی را به زمین ارسال کرد.

 

اخبار علمی,خبر های علمی,فضا

در این تصویر می توان رشته کوهای هیمالیا را به وضوح دید

 

اخبار علمی,خبر های علمی,فضا

در این تصویر می توان خط سرخ رنگ افق را بر فراز اقیانوس هند مشاهده کرد


اخبار علمی - مهر