اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

فساد جدید «۴۰۰میلیون دلاری» !؟



اخبار,اخبارسیاسی,واردات قطعات هواپیمایی


 اخبارسیاسی  - تخلف «۴۰۰میلیون دلاری» در «واردات قطعات هواپیمایی»

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از یک فساد جدید خبر داد و گفت: در سال‌های گذشته و در شرایط تحریم یک نفر برای واردات قطعات هواپیما ۴۰۰ میلیون دلار از دولت وقت اعتبار گرفته است اما این قطعات هیچ‌گاه به کشور وارد نشده و پیگیری هم در مورد آن انجام نشده است.

موید حسینی صدر نماینده خوی در گفت‌و‌گو با ایلنا در ارتباط با آخرین وضعیت پیگیری‌های نمایندگان از دکل نفتی گم شده ۸۰ میلیون دلاری گفت: ما هنوز پاسخی از نامه‌ای که به آقای لاریجانی در این مورد نوشته‌ایم نگرفته‌ایم اما شاید در هفته آینده در این مورد به نتیجه جدیدی برسیم. وی ادامه داد: در حالت کلی موارد زیادی از این دست تخلفات در هشت سال گذشته به گوش ما رسیده است از جمله آنکه اخیر نامه‌ای دیگر از تخلفات یک فرد دیگر به این شکل به دست من رسیده است.

 

این نماینده مجلس در ادامه یادآور شد: موارد زیادی از این دست در دولت گذشته وجود داشته است که افراد از دولت اعتبار گرفته‌اند تا فلان کالا را وارد کنند اما کمی بعد کالا را نیاورده‌اند و به بهانه تحریم و این‌گونه مسائل از وارد کردن کالا‌ها خودداری کرده‌اند. حسینی‌صدر با اشاره به تحت پیگرد قرار گرفتن این افراد تصریح کرد: ما در حال پیگیری پرونده این‌گونه افراد هستیم که به بهانه تحریم در سال‌های اخیر شبکه رانت‌خواری به راه انداخته‌ و سوء استفاده کرده‌اند.

 

یکی از وظایف مجلس مبارزه با فساد است و با توجه به اینکه در سال‌های اخیر مصادیق فسادهای اقتصادی بسیار زیاد شده است ما نیز باید در این مورد پیگیری‌های بیشتری داشته باشیم.

 

وی در ادامه به جزییات یک تخلف جدید در این مورد اشاره کرد و گفت: اخیرا نامه‌ای به دست من رسیده است که نشان می‌دهد در سال‌های اخیر فردی برای واردات قطعات هواپیما به کشور ۴۰۰ میلیون دلار اعتبار گرفته است اما این قطعات هواپیما هیچ‌گاه به کشور وارد نشده‌اند. من مستندات این تخلف را دارم و اسم این شخص نیز هم اکنون در اختیار من است. بحث در مورد ۴۰۰ میلیون دلار است و ما نیز در این مورد پیگیری‌های خاص خود را آغاز کرده‌ایم تا در مورد این فرد هم که از شرایط تحریم سوء‌استفاده کرده است قانون اعمال شود.


 اخبار سیاسی  - ایلنا


ویدیو مرتبط :
جریمه 13.85میلیارد دلاری پرونده فساد کرسنت برای ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

درآمد ۴۰۰میلیون دلاری دزدان دریایی شاخ آفریقا از باج‌گیری کشتی‌ها



دزدان دریایی ,بانک جهانی

در تحقیقی از سوی بانک جهانی اعلام شد: درآمد ۴۰۰میلیون دلاری دزدان دریایی شاخ آفریقا از باج‌گیری کشتی‌ها

بانک جهانی اعلام کرد: تخمین زده می‌شود 400 میلیون دلار آمریکا به عنوان باج به دزدان دریایی در فاصله ماه‌های آوریل 2005 تا دسامبر 2012 پرداخت شده و 179 کشتی در همین بازه زمانی در سواحل سومالی و شاخ آفریقا ربوده شده باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بانک جهانی، تخمین زده می‌شود که بیش از 400 میلیون دلار آمریکا به عنوان باج به دزدان دریایی در فاصله ماه های آوریل 2005 تا دسامبر 2012 پرداخت شده و 179 کشتی در همین بازه زمانی در سواحل سومالی و شاخ آفریقا ربوده شده باشند.

دزدان دریایی سومالی قرن 21 نه تنها مشکلات بسیاری در منطقه به وجود آورده‌اند، بلکه در سطح جهانی نیز مشکل آفرین شده‌اند.

دزدی دزیایی بلامنازع نه تنها تهدیدی برای ثبات سیاسی است، بلکه تهدیدی برای امنیت بین‌المللی نیز به شمار می‌رود، همچنین این اقدامات دورنمای رشد جهانی را تضعیف می‌کند.

تا کنون، کمتر به ردیابی و اخلال در جریان مالی دزدان دریایی پرداخت شده است.

در تحقیقی مشترک توسط سازمان پلیس جنایی بین المللی، نهاد مواد مخدر و اقدامات جنایی دفتر سازمان ملل متحد و بانک جهانی، تلاشی برای درک جریان های مالی غیر قانونی فعالیت دزدان دریایی در شاخ آفریقا صورت گرفته است.

این تحقیق بر کشورهای جیبوتی، اتیوپی، کنیا، جزایر سیشل و سومالی متمرکز شده است.

در این تحقیق مشخص شده است سه گروه از دزدی های دریایی سود می‌برند:

_حامیان مالی دزدی دریایی: این گروه از سرمایه داران در مرکز دزدی دریایی قرار گرفته اند. این بازیگران پولدار،سرمایه گذاران و ذینفعان تجارت کثیف دزدی دریایی به شمار می روند و به طور متوسط 30 تا 50 درصد از کل مبالغ باج گرفته شده به آنان می‌رسد و به صورت فردی یا گروهی کار می‌کنند.

_دزدان دریایی خرده پا: این «سربازان پیاده» که به طور معمول بین 30 تا 75 هزار دلار برای ربودن هر کشتی دریافت می‌کنند، تنها به طور میانگین بین  0.01 درصد تا 0.025 درصد از باج پرداختی به آنها تعلق پیدا می کند.

_ جامعه محلی ارائه کننده کالا و خدمات به دزدان دریایی: این گروه از اجتماع به تامین مواد غذایی، ارائه خدمات تعمیرات و تهیه دارو برای دزدان دریایی می پردازد./فارس