اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

فرو رفتن ناخن پا در گوشت را جدی بگیرید



اخبارپزشکی,خبرهای پزشکی,ناخن

رشد ناخن به خصوص ناخن‌های شسصت پا از داخل و فروفتن آن در گوشت از جمله مشکلات شایع است که باید آن را جدی گرفت و از عفونت آن جلوگیری کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که ناخن‌های شصت پایتان از داخل رشد کند و سبب زخم پوست پا ‌شود که می‌تواند بسیار دردناک و آزاردهنده شود. علاوه بر این، بسیاری از بیماری‌ها همچون دیابت، کاهش گردش خون و خون‌رسانی در ناحیه پاها و یا آسیب‌هایی به اعصاب پا و کف آن می‌تواند منجر به این مشکل شود.

عامل ایجاد این بیماری که اکثراً در انگشت شصت پا دیده می‌شود، رشد بیش از حد ناخن و فرورفتن آن در شیار ناخن است. این حالت معمولاً با درد و ایجاد عفونت همراه است و عمده‌ترین علت آن کوتاهی نادرست ناخن، ضربه‌هایی مداوم به ناخن هنگام پیاده‌روی و دویدن، استفاده از کفش‌هایی نامناسب و تنگ و در نهایت عدم رعایت بهداشت به خصوص در ناحیه پا است.

از جمله علائم این بیماری می‌توان به دردهای مکرر،‌ قرمز شدن پوست و تورم اشاره کرد. اگر به این مشکل توجه نشود می‌تواند در مدتی کوتاه به عفونت تبدیل شود و در صورت پیشرفت آن، عفونت به داخل خون وارد می‌شود. اگر اطراف ناخن‌تان به شدت تورم کرد و قرمز شد و چرک و مایعی از اطراف آن خارج شد، این علائم نشان‌دهنده عفونت است و باید جدی گرفته شود. در صورت مشاهده این علائم و نشانه‌ها به پزشک مراجعه کنید.

 

اخبار پزشکی - باشگاه خبرنگاران


ویدیو مرتبط :
اثر گناه سریع تر از فرو رفتن کارد در گوشت بدن است .

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

فرو رفتن ناخن پا در گوشت



 

 

فرو رفتن ناخن در گوشت

 

علائم : اگر ناخن انگشت پا نتواند بطور مستقيم از بستر ناخن سر برآورد و مسير آن به طرفين انگشت انحراف يابد به آن فرو رفتن ناخن در گوشت مي‌گويند. اين حالت بيشتر براي انگشت بزرگ پا بوجود مي‌آيد و منجر به درد و ناراحتي ميشود. اين عارضه مي‌تواند در چنين حالتهايي بوجود آيد: انگشت بصورت پهن و برآمده باشد، ناخن بجاي سطح از بغل كوتاه شود، ناخن پا كوچك باشد و يا كفش يا جوراب تنگ ناخن را به داخل پوست براند. اگر اين عارضه درمان نشود ناخن به درون پوست نفوذ كرده و احتمالاً عفونت بوجود ميآورد و در اطراف ناخن، يك التهاب دردناك و ترشح چركي ايجاد مي‌كند.

 


آيا خطرناك است؟


فرو رفتن ناخن در گوشت خطرناك نيست اما توليد درد مي‌كند.


ابتدا چه كار بايد بكنيد؟


1- پوست اطراف ناخن را از نظر نفوذ ناخن در آن بررسي كنيد.



2- يك شكل كوچك مانند V را در لبه ناخن ببريد تا فشار بر اطراف ناخن برطرف شود.



3- يك كرم ضد عفوني كننده براي اطراف ناخن جهت پيشگيري از عفونت بكار ببريد.



4- اگر قرمزي يا چرك وجود داردكودك خود را از راه رفتن برحذر داريد و او را در حاليكهپاهايش بالا باشد بخوابانيد. بعد با يك پانسمان استريل آنرا بپوشانيد.


آيا مشورت با دكتر لازم است؟


اگرناخن به پوست نفوذ كرده باشد بهتر است به دكتر مراجعه كنيد. چنانچه متوجه قرمزي يا چرك در اطراف ناخن انگشت كودك خود شديد و يا فرو رفتن ناخن در گوشت مرتب تكرار ميشود تماس با دكتر ضروري است.



دكتر چه اقدامي انجام خواهد داد؟


دكتر براي برطرف كردن عفغونت، قرصهاي آنتي بيوتيك تجويز مي‌كند همچنين يك كرم ضدعفوني براي ماليدن آن به انگشت آسيب ديده و نيز يك محلول قابض، براي سفت كردن پوست اطراف ناخن تجويز مي‌نمايد.


اگر اين عارضه عود كننده باشد كودك شما را به ارتوپد جهت برداشتن كناره زائد ناخن پا معرفي مي‌كند. عمل جراحي جزئي است.



شما چه كمكي مي‌توانيد بكنيد؟


ناخن كودكتان را مستقيم از عرض كوتاه كنيد. البته كوتاهي خيلي نباشد و نيز آنها را زياد بلند نگذاريد.


مراقبت كنيد كه كفشها و جورابهاي كودك به حدي تنگ نباشند كه حركات انگشتان پا را ناممكن سازند.


اگر انگشتان پاي كودك شما عفونت كرده است به آن جوراب نپوشانيد و بگذاريد از سندل يا دمپايي استفاده كند تا عفونت برطرف شود.