اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

فروش فوق‌ العاده مواد غذایی برای ماه رمضان


رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از آغاز طرح فروش فوق‌العاده ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: این طرح تا 26 تیرماه (شب عید فطر) ادامه خواهد داشت و مواد غذایی عرضه شده در این طرح از تخفیف حداکثر 12 درصدی برخوردارند.

خبرگزاری ایسنا: رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از آغاز طرح فروش فوق‌العاده ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: این طرح تا 26 تیرماه (شب عید فطر) ادامه خواهد داشت و مواد غذایی عرضه شده در این طرح از تخفیف حداکثر 12 درصدی برخوردارند.

محمد آقاطاهر اظهار کرد: طرح فروش فوق‌العاده ماه مبارک رمضان در صنف ما از روز بیستم خردادماه آغاز شده و کالاهای قیمت‌دار از تخفیف حداکثر 12 درصدی و کالاهای فله‌ای بدون قیمت از تخفیف حداکثر 20 درصدی برخوردارند.

وی افزود: ‌به دلیل برگزاری نمایشگاه موادغذایی در مصلی، استقبال کمی از این طرح از طرف واحدهای صنفی ما صورت گرفته است. در حالیکه این نمایشگاه بدون هماهنگی اصناف، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و واحد قیمت گذاری اتحادیه ها برگزار شده است.

ْآقاطاهر بیان کرد: علاوه بر این، مراکز دیگر مثل شهرداری ها در پارک ها اقدام به برگزاری این گونه نمایشگاه ها می‌کنند و همین مباحث باعث شده که واحدهای صنفی برای شرکت در این طرح علاقه چندانی نشان ندهند.

رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی یادآور شد: زمانی که بنکداران، کالایی را از کارخانه خریداری می‌کنند با سود سه درصدی به مغازه‌داران عرضه می‌فروشند و مغازه‌داران نیز با سود 10 تا 15 درصدی آن کالا را در بازار مصرف عرضه می‌کنند که در این طرح سود 10 تا 15 درصدی مغازه دار محاسبه نمی شود.

وی اظهار کرد: اقلام پرمصرف مثل برنج، روغن، حبوبات، قند و شکر، لبنیات و دیگر مواد غذایی پرمصرف به قیمت عمده در اختیار مردم قرار می‌گیرد. البته اقلام دیگر مثل تنقلات، کنسروجات یا آبمیوه‌ها در لیست اقلام پرمصرف ماه مبارک رمضان قرار ندارند و طبیعی است که فروش آنها به صورت عمده‌ای و به مغازه‌داران صورت می گیرد.

آقاطاهر گفت: بنرها امروز آماده شده و برای نصب بر سر در مغازه‌ها در اختیار واحدهای صنفی قرار می‌گیرد.

طبق اعلام اتاق اصناف کشور امسال نمایشگاه طرح ضیافت ویژه ماه مبارک رمضان برگزار نمی‌شود و به جای آن فروش فوق‌العاده اقلام پرمصرف و کالاهای اساسی در واحد‌های صنفی مربوطه در نظر گرفته شده است، چراکه به گفته فاضلی، رییس اتاق اصناف از نمایشگاه های طرح ضیافت ماه مبارک رمضان سال گذشته استقبال چندانی نشد و همچنین در بحث کالاهای اساسی با کمترین مشکل مواجه هستیم؛ بنابراین برگزاری نمایشگاه ضیافت در دستور کار قرار نگرفته است.

همچنین طبق اعلام اتحادیه لبنیات‌فروشان در فروش فوق العاده‌ای که ویژه ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد،پرمصرف ترین اقلام شامل پنیر، شیر و خرما با تخفیف پنج تا 15 درصدی در واحدهای صنفی عرضه می‌شوند.


ویدیو مرتبط :
عرضه و تقاضای مواد غذایی در ماه مبارک رمضان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

راهنمای خرید مواد غذایی در ماه رمضان



 

 

راهنمای خرید مواد غذایی , خرید مواد غذایی در ماه رمضان

 

 

عدم رعایت این نکته بیشتر در اماکن عمومی که هنگام افطار، چای داغ توزیع می‌کنند به چشم می‌خورد. از نوشیدن چای در لیوان‌های شفاف خودداری نمایید.

 

خرید نمک

 

همواره از نمک‌های یددار تصفیه شده موجود در مراکز فروش معتبر استفاده نموده از مصرف نمک‌های فله یا سنگ نمک خودداری نمایید.

 

نمک باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت و دارای تاریخ تولید و انقضا باشد.

 

نمک را دور از نور آفتاب نگهداری نمایید.

 

وجود ناخالصی‌های نامحلول در آب در نمک از جمله مواردی است که در نمک‌های با کیفیت پایین و غیر استاندارد دیده می‌شود. یک راه ساده برای تشخیص این مواد در منزل وجود دارد. 5 قاشق غذاخوری نمک (حدود 50 گرم ) را در 250 سی‌سی آب ( حدود یک لیوان پر آب ) ریخته و آنقدر هم بزنید تا نمک حل شود. سپس به ظرف محتوی آب نمک نگاه کنید. اگر رنگ محلول شفاف و بدون رسوب باشد میزان مواد نامحلول نمک در حد قابل قبول می‌باشد. اگر رنگ محلول کدر و حاوی رسوباتی است که در آب حل نمی‌شود از مصرف نمک صرف نظر نمایید.

 

خرید زولبیا و بامیه

 

زولبیا و بامیه حاوی مقادیر زیادی روغن می‌باشد و استعداد زیادی برای فساد پذیری دارد، بنابراین ترجیحاً زولبیا و بامیه را از مراکز پرفروشی خرید نمایید که شیرینی برای مدت زیادی روی پیشخوان فروشگاه نمی‌ماند و معمولاً تهیه و فروش شیرینی‌هایشان روزانه است.

 

زولبیا و بامیه اگر در سینی‌های بدون پوشش برای مدت زیادی در معرض هوا قرار گیرد فاسد می‌شود. از طرف دیگر تماس با مگس و گرد و غبار هوا آن را ناسالم می‌کند.

 

تا حد امکان از خرید زولبیا با رنگ بسیار زرد و چشم‌نواز خودداری نمایید. به دلیل گرانی زعفران، استفاده از رنگ‌های مصنوعی بسیار متداول است.

 

خرید آش

 

اگر غذاهای آماده مثل آش خریداری می‌کنید، ترجیحاً از خانه با خود ظرف ببرید.

 

اگر مجبور به خرید آش در ظروف یک‌بار مصرف هستید مواظب باشید که فروشنده آش را در ظروف مخصوص غذاهای گرم بریزد.

 

عدم رعایت این نکته بیشتر در اماکن عمومی که هنگام افطار، چای داغ توزیع می‌کنند به چشم می‌خورد. از نوشیدن چای در لیوان‌های شفاف خودداری نمایید. ظروف با جنس پلی‌استایرن فوم‌دار و ظروف پلی‌استایرن سفید رنگ برای مواد غذایی گرم و مرطوب قابل استفاده می‌باشند.

 

حتماً شما این ظروف را که مخصوص توزیع نذورات می‌باشند بسیار دیده‌اید. ظروف با جنس پلی‌استایرن بی‌رنگ و شفاف فقط جهت نوشیدنی‌های سرد مناسب می‌باشند و استفاده از آن برای مواردی که دمای محتوای ظروف بیش از 65 درجه سانتی‌گراد بوده و یا اینکه لایه خارجی مواد غذایی محتوای آن چربی باشد که در تماس با ظرف قرار می‌گیرد ممنوع می‌باشد.

 

غذاهای در معرض آفتاب

 

_ از خرید فرآورده‌هایی که برای مدت طولانی در برابر نور آفتاب قرار گرفته‌اند خودداری نمایید، چرا که احتمال فساد میکروبی و شیمیایی در فصول گرم سال به حداکثر می‌رسد.

 

نور آفتاب ویتامین‌های موجود در دوغ را از بین برده سبب اکسید شدن چربی آن می‌شود.

 

_ همچنین می‌تواند بر کیفیت انواع نوشابه و آب آشامیدنی نیز تأثیرگذار باشد. با اینکه بسیاری از مغازه‌داران این نوشیدنی‌ها را در برابر نور آفتاب قرار می‌دهند، از خرید این محصولات از این گونه مغازه‌ها خودداری نمایید.

 

_ اگر برای تزیین غذای خود از چیپس سیب زمینی استفاده می‌کنید بدانید که گرما و نور آفتاب فساد روغن آن را تسریع می‌کند، بنابراین از خرید چیپس‌های در آفتاب مانده خودداری نمایید.

 

خرید فرآورده‌های پروتئینی

 

هنگام خرید توجه نمایید که فرآورده‌های پروتئینی آخرین محصولاتی باشند که خرید می‌کنید.

 

تا حد امکان از خرید جوجه کباب‌های خام رنگی که به اسم زعفرانی فروخته می‌شوند خودداری نمایید. استفاده از رنگ‌های مصنوعی بجای زعفران بسیار متداول است.

 

منبع : tebyan.net