اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

فرانس پرس: ایرانیان به دنبال محاکمه ملک سلمان / ایران به فاجعه منا چگونه واکنش نشان داد؟



اخبار,اخبار اجتماعی,فاجعه منا

ایران روز شنبه از عربستان خواست تکلیف 340 تن از اتباع آن کشور را که در پی فاجعه منا در مراسم حج همچنان مفقود هستند مشخص کند.

 ایران روز شنبه از عربستان خواست تکلیف 340 تن از اتباع آن کشور را که در پی فاجعه منا در مراسم حج همچنان مفقود هستند مشخص کند.

سعید اوحدی رئیس سازمان حج ایران اعلام کرد در این فاجعه که بدترین مورد در 25 سال اخیر در مراسم حج بوده است تاکنون مرگ 136 ایرانی تایید شده و 102 نفر دیگر نیز مجروح هستند.

رسانه های ایران به نقل از اوحدی اعلام کردند با گذشت دو روز از این اتفاق مرگبار هنوز 344 ایرانی ناپدید هستند.

حسین امیر عبدالهیان معاون وزیر امور خارجه ایران نیز گفت:‌ «فهرست اتباع ناپدید شده ایران به مقامات عربستان داده شده است».

علی جنتی وزیر فرهنگ ایران قرار است برای پیگیری پرونده کسانی که در این حادثه زخمی یا ناپدید شده اند به عربستان سفر کند.

 

بر اساس اعلام رسانه های ایرانی جنتی بر روند بازگرداندن اجساد اتباع ایرانی که روز دوشنبه انجام می شود نظارت خواهد کرد.

مقامات ارشد ایران مقامات عربستان را به سبب آنچه اقدامات ایمنی ضعیف منجر به وقوع فاجعه می دانند، محکوم کرده اند.

ابراهیم رئیسی دادستان کل ایران گفت: «این نه تنها ناتوانی بلکه یک جنایت است. ما خواهان محاکمه آل سعود در دادگاه های بین المللی هستیم».

وی همچنین از دولت عربستان خواست مقصران حادثه را محاکمه کند.

اخبار اجتماعی - تیک


ویدیو مرتبط :
واکنش عربستان به انتقادات ایران درمورد فاجعه منا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

گزارش فرانس پرس از واکنش دلواپسان ایران به تفاهم لوزان



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

فرانس پرس نوشت: توافق بین قدرت های بزرگ و تهران درباره چارچوب توافق هسته ای با ایران روز شنبه سئوالات زیادی را در رسانه های ایرانی به ویژه درباره برنامه زمانی لغو تحریم های بین المللی سبب شد.

تحریم های بین المللی اقتصاد ایران را تحت تاثیر قرار داده است.

مطبوعات محافظه کار درباره نتایج به دست آمده در سوییس ابراز تردید کردند.

مطبوعات اصلاح طلب و میانه رو از کار مذاکره کنندگان ایران با ریاست محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران استقبال اما روزنامه های محافظه کار تفاسیر متفاوتی از ضرر ایران از بیانیه لوزان ارائه کردند.

خبرگزاری فارس نیز به تفاوت هایی پرداخت که بین متنی که هیئت ایرانی ارائه کرد با آنچه که وزارت امور خارجه آمریکا منتشر کرد، وجود دارد.

روزنامه انگلیسی زبان ایران نیوز در تیتر نخست خود این سئوال را مطرح کرد که « برنده واقعی چه کسی است؟ .»

روزنامه محافظه کار وطن امروز اعلام کرد در توافقنامه لوزان بین امتیازاتی که باید بدهیم و آنچه که قرار است بگیریم تفاوت زیادی وجود دارد.

روزنامه جوان که پیروزی در نبرد تفسیرهای مختلف سرنوشت توافق را رقم می زند.

کیهان، روزنامه محافظه کار افراطی با اشاره کنایه آمیز به عبارت توافق برد - برد نوشت: هسته ای می رود و تحریم ها می ماند.

ایران لغو کامل و فوری همه تحریم های سازمان ملل متحد، آمریکا و اتحادیه اروپا را خواستار است اما قدرت های بزرگ بر لغو تدریجی تاکید دارند.

لوران فابیوس، وزیرامور خارجه فرانسه روز جمعه اعلام کرد این موضوع از مسائل بسیار پیچیده است و هنوز به صورت کامل حل نشده است.

جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا پنجشنبه شب اعلام کرد در صورتی که ایران به تعهدات خود در چارچوب توافقنامه نهایی در پایان ماه ژوئن عمل کند تحریم هایی که واشنگتن علیه تهران اعمال کرده است به صورت مرحله ای لغو خواهد شد.

حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان روز شنبه در مقاله ای نوشت توافقنامه لوزان نشان می دهد آنچه که ایران پذیرفته است آشکار و قابل راستی آزمایی است اما آنچه که طرف مقابل پذیرفته مبهم است و تفاسیر متفاوتی درباره آن وجود دارد.

شریعتمداری خاطر نشان کرد این توافق از تعلیق تحریم ها سخن می گوید نه لغو آنها.

منصور حقیقت پور، معاون کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی پارلمان ایران اعلام کرد مذاکره کنندگان امتیازات زیادی دادند.

خبرگزاری تسنیم به نقل از وی گزارش داد در حالی که تصمیم گیری درباره بازرسی از تاسیسات نظامی و پروتکل الحاقی ( پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای، ان پی تی ) به عهده پارلمان است ما به غربی ها برای بازرسی از این تاسیسات کلید دادیم. 

 

اخبار سیاسی - تیک