اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

علی مطهری: به قصد کشتن من آمده بودند!


علی مطهری نماینده مردم تهران توضیحاتی را درباره حمله "اوباش" به وی در شیراز ارائه کرد.

خبرگزاری خانه ملت: علی مطهری نماینده مردم تهران توضیحاتی را درباره حمله "اوباش" به وی در شیراز ارائه کرد.

حدود بیست روز بود که انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه شیراز با ارسال دعوتنامه اصرار بر ایراد سخنرانی بنده در آن دانشگاه داشت.

با وجود مشغله زیاد و کارهای عقب‌مانده سرانجام دعوت آنها را برای هفته‌ای که مجلس جلسه علنی نداشت پذیرفتم. آنها مجوز این سخنرانی را هم برای من فکس کردند. موضوع سخنرانی «اسلام و آزادی» بود و بنا داشتم وضعیت افتخارآمیز آزادی تفکر و آزادی بیان در طول تاریخ اسلام و نیز تفاوت نگاه اسلامی و نگاه غربی به مسئله آزادی را تشریح کنم.

ساعت 4.5 بعدازظهر روز دوشنبه 18 اسفند وارد فرودگاه شیراز شدم. طبق معمول چند تن از دانشجویان دعوت‌کننده به استقبال آمدند و از سالن فرودگاه خارج شدیم. دیدم آنها اصرار دارند که با یک تاکسی زردرنگ برویم. ظاهراً متوجه شده بودند که عده‌ای می‌خواهند آسیب برسانند، می‌خواستند خودروی ما شناسایی نشود.

من متوجه ماجرا نبودم و در فکر مطالب سخنرانی بودم. حدود صد متر که جلو آمدیم دیدم عده‌ای بین سی تا چهل نفر روبروی ما هستند و یک نفر خود را روی کاپوت خودرو انداخت. راننده به هر زحمتی بود او را رد کرد ولی کمی جلوتر سنگ و آجر و گوجه‌فرنگی بود که به سمت ما می‌‌آمد. شیشه عقب و شیشه‌های دو طرف خودرو کاملا خرد و پودر شد و ذرات آن به سر و صورت و دست ما پاشید و برخی فرو رفت. گاز فلفل هم سلاح دیگر آنها بود که از نزدیک استفاده کردند و حدود یک دقیقه نفسم بند آمده بود.

اگر یکی از آن ضربات آجر و سنگ به من اصابت کرده بود معلوم نبود که اکنون زنده بودم. ظاهرا به قصد کشتن یا ناقص کردن آمده بودند. راننده به هر ترتیب بود از میان آنها گریخت اما آنها با موتورهای سنگین و یک وانت ما را تعقیب می‌کردند و باز سنگ و اشیاء دیگر و دشنام های ناموسی و کلماتی مانند «حرامزاده» بود که به سمت ما می‌آمد.

راننده ناچار وارد کلانتری 20 گل‌سرخ شیراز شد. ما خیال می‌کردیم الان نیروهای کلانتری این افراد را بازداشت می‌کنند ولی دیدیم هیچ عکس‌العملی نشان ندادند و فقط از ورود آنها به کلانتری جلوگیری کردند.

ظاهراً یک اصل پذیرفته شده بود که این افراد که از تجهیزاتشان مانند موتورهای سنگین و گاز فلفل معلوم بود از چه نهادی دستور گرفته‌اند در این گونه کارها آزادند و کسی حق مزاحمت برای آنها ندارد مگر این که فرد مورد تهاجم از شدت ضربات از دنیا برود.

جالب است که یکی از مقامات ارشد آن کلانتری می‌گفت با وجود فناوری جدید که از داخل خانه هم می‌شود به صورت ویدئو کنفرانس برای دانشجویان صحبت کرد چه اصراری به برگزاری این گونه جلسات است. گفتم من که عشق سخنرانی ندارم، آنها به اصرار دعوت کردند من هم پذیرفتم و اکنون باید به وعده خود وفا کنم.

به رئیس کلانتری گفتم شما به جای تلاش برای لغو سخنرانی، الان که اینها در دسترس شما هستند بازداشتشان کنید تا مجازات شوند. اگر یک بار این کار را بکنید دیگر این رذالت ها تکرار نمی‌شود. گفت ما اطلاعات و عکس همه آنها را داریم، ‌بعدا همه‌شان را بازداشت می‌کنیم؛ و من منتظر بازداشت آنها هستم!

این در حالی بود که می‌گفتند حدود هزار دانشجوی انجمن فرهنگ و سیاست و بسیج دانشجویی و غیره در سالن سخنرانی منتظر ورود من هستند.

یکی از مسئولان امنیتی گفت ما احتمال این وضع را می‌دادیم. گفتم پس چرا تمهیدات لازم را برای حفظ امنیت فراهم نکردید یا لااقل زمانی که در تهران بودم به من اطلاع ندادید؟ امیدم از نیروی انتظامی ناامید شد. به امید مسئولان اجرایی استان بودم که آنها با دستور مناسب، آن اراذل را بازداشت و راه برگزاری مراسم را هموار و اینجانب را تحت‌الحفظ به دانشگاه ببرند.

اما از تماسهایی که گرفته می‌شد فهمیدم که آنها درست برعکس عمل می‌کنند یعنی اولا همت و تصمیم اصلی آنها این است که به هر ترتیب شده آن جلسه سخنرانی دارای مجوز برگزار نشود و ثانیا هیچ کاری به کار مهاجمان نداشتند و آنها برای هر اقدامی آزاد بودند. اینجا بود که شمه‌ای از تدبیر دولت یازدهم را درک کردم.

خلاصه مقامات دولتی و انتظامی همه تلاش می‌کردند که سخنرانی انجام نشود و از آن سو غبار ناراحتی و کدورتی بر دل مهاجمانی که برخی از آنها در اطراف کلانتری بودند ننشیند. سرانجام از طرف استانداری در سالن سخنرانی به دروغ اعلام شد که آقای مطهری به تهران بازگشتند تا جمعیت متفرق شود.

به هرحال بعد از حدود 3 ساعت چون لباسم پر از خاک و گل و غیره شده بود یک دست کت و شلوار آوردند تا لباسم را عوض کنم - و البته آن کت و شلوار را پس خواهم فرستاد - و آنگاه راهی فرودگاه برای بازگشت به تهران شدیم.

در راه بازگشت بی‌اختیار به یاد سخن امام(ره) بودم که فرمود در جمهوری اسلامی حتی کمونیست‌ها آزادند که حرف خود را بزنند، و سخن شهید مطهری که فرمود در جمهوری اسلامی حتی احزاب غیراسلامی می‌توانند فعالیت داشته باشند مشروط به این که با تابلوی خودشان فعالیت کنند، و یاد تأکید دلسوزانه رهبر انقلاب بر کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها افتادم و از جهالت آن افراد و منافقان زیرکی که این جاهلان را ابزار نیل به اهداف خود قرار می‌دهند تأسف خوردم.

به مسئولان استانی و انتظامی شیراز گفتم اگر قرار بر زورآزمایی اجتماعی است بفرمایید تا من هم هوادارانم را به خیابانها فرا بخوانم، در آن صورت این اراذل یک لقمه آنها خواهند بود.

به رئیس جمهور محترم عرض می‌کنم فکری به حال استان فارس بکنند و البته نتیجه بده و بستان در معرفی وزیر کشور به مجلس بهتر از این نمی‌شود و این حوادث نتیجه آن تصمیم غلط است. از دانشجویان محترم دانشگاه شیراز نیز به جای استانداری و نیروی انتظامی فارس عذرخواهی می‌کنم و بدانند که آفتاب پشت ابر نخواهد ماند.


ویدیو مرتبط :
شوخی کردن به قصد کشتن!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حمله شدید به علی مطهری




 



 

درحـالـی كه همچنان واكنش‌ها نسبت به توهین‌ها علیه رضایی ادامـه دارد اظـهـارات مطهری نـمـاینده اصــولگـرای تهران در صدا و سیما و در برنـامه <رو به فردا> مـوجب واكنش بعضی اصولگراها و رسانه‌های آنان شد.

علی مطهری در این برنامه تلویزیـونی ضمن بیان برخی انتقادان نسبت بـه عملكـرد صدا و سیما در وقـایع پـس از انتخابـات به تكرار مطالبی این بار در صدا و سیما پرداخت كه پیش از این در مصاحبه‌ها و در مجلس به بیان آن پرداخته بود. فرزند شهید مطهری با انتقاد از برخی رفتارها و نـوع بـازداشـت‌هـا و تعدد آن خواستار پایان لج‌بازی‌ها از سوی دو طرف شده بود. نماینده منتقد تهران در شرایطی به بیان این اظهارات می‌پرداخت كه مجری برنامه فوق - كه در یكی از سایت‌های اصولگرایـی فعال می‌باشد - بارها تلاش كرد به عناوین مختلف اظهارات مطهری را به سمت و سوی دلخواه خود بكشاند. در همین حال دیروز برخی اصولگراها به انتقاد شدید از مطهری پرداخته و حتی یكی از نماینده‌های جناح اكثریت مطهری را <فردی بسیار ساده> عــنــوان كــرد. یــك روزنـامـه مخالف اصلاح‌طلبان نیز درخواست كرده بود كه علی مطهری بی طرفی را رعایت و سكوت كند. این روزنامه عنوان كرده بود كه این بار خیمه معاویه ویران خواهد شد. فرزند شهید مطهری در شرایطی در برابر این هجمه‌ها قرار می‌گیرد كه پیش از این محسن رضایی به‌خاطر نامه سرگشاده‌اش به رهبر انقلاب طعم این نوع برخوردها را چشیده بود.

برخی از اصولگرایان استقبال تلویحی رضایی از بـیـانـیـه موسوی و نـامه وی بــه مقام رهبری را به جام زهر تشبیه كرده بــودنــد. دیــروز كـوثـری نمـاینـده‌ مردم تهران در مجلـس شـورای اسلامی در انتقاد از اظهارات مـطهـری در صدا و سیما، گـفـت: زمـانـی ‌كـسـی مـی‌تـوانــد از رسانــه‌ ملی اسـتـفـاده كـنـد كـه خـود را در چـارچوب ‌قـانـون قرار ‌دهد و با دستگاه‌های مربوط سرستیز نداشته باشد، ‌نمی‌شود قانون را قبول نداشته باشیم و در چارچوب قانون قرار ‌نگیریم، ولی انتظار داشته باشیم كــه صدا و سیما به ما وقت بـدهـد ‌تا حرف بزنیم. ‌‌محمداسماعیل كوثری در گفتگو با ایسنا،‌ ‌اظهار كرد: گلایه آقــای مــطـهری ‌ایــن بــود كــه اگـر در مـدت پس از انتخابات افرادی از گروه مـقـابـل در رسـانـه ملـی حـضـور ‌مـی‌یـافـتـنـد و بــه طرح دیدگاه‌های خود مـی‌پـرداخـتـنـد خـیلـیبـهـتـر بــود. نایب رئیس كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، افزود: آقای موسوی در ‌جلسه‌ای كه كمیسیون امنیت در تاریخ سوم تیر با ایشان داشت گفت: نه وزارت كشور، ‌نه شورای نگهبــان و نــه برخی مسائل دیگر را قبول دارد. بــا وجود چنین بحثی بــه نظر من ‌این اظهارنظر آقـای مطهری بی‌انصافی است. نماینده‌ مردم تهران یادآور شد: تا زمانی كه این افراد لجاجت می‌كنند و بر روی ‌عناد خود پافشاری دارند، انسان باید خیلی ساده‌اندیش و بی‌فكر باشد كه استفاده آنها از ‌رسانه‌ی ملی را بحق بداند.

آقای مطهری هم ساده‌نگر است و هم بسیار ساده با این مسائل ‌بـرخـورد مـی‌كنـد.‌‌ از سـوی دیگـر نـایب رئیس كـمـیـسـیـون فرهنگی مجلس شورای اسلامی دراین خصوص گفت: ‌یقینا دلسوزان نظام منحصر بـه جـریـان اصولگرا نیستند، بلكه ‌دیدگاه‌های مختلف غیر از اصولگرایان نیز هستند. كسانی كه به ‌نظام، انقلاب و اسلام وفادارند و دلشان برای انقلاب می‌سوزد، ‌ولی ممكن است منتقد دولت و مجلس باشند. نقطه نظرات ‌سازنده‌ این افراد باید از رسانه‌ ملی مطرح شود و مسئولان صدا و ‌سیما نـیـز نـبـایـد نـگـران طرح این دیدگاه‌ها باشند.‌‌جواد آرین‌منش در گفتگو با ایسنا‌،‌ ‌درخصوص طرح انتقادات علی مطهری از صدا و سیما ‌اظهار كرد: مــن فـكــر مــی‌كـنـم مـقــام معـظم رهبری نیز در سخنرانی خود در خطبه‌های نماز ‌جمعه پس از انتخابات بر ضرورت تداوم گفتگوها و مناظره‌ها از طریق صدا و سیما تاكید ‌كردند. ما نیز كاملا موافق هستیم كه این گفتگوها البته در فضایی تعریف شده، ‌مشخص، منطقی و معقول از طریق رسانه‌ ملی مطرح شود و دیدگاه‌های مختلف و نقطه‌نـظرات گـونـاگـون در جـامعه مطرح شود.

‌‌این نماینده اصــولـگــرای مجلـس افـزود: قـطعـا مـردم هـمبا توجه به بلوغ و رشد سیاسی كه در ‌جامعه ایجاد شده به خوبی می‌توانند قضاوت كنند و درست را از نـادرسـت و سـره را از ‌نـاسـره تشخیص دهند. به‌خصوص این‌كه ما در حال حاضر از نعمت وجود ولایت فقیــه ‌برخورداریم كــه دیدگاه‌های ایشان برای مردم فصل‌الخطاب تلقی می‌شود. لذا نباید نگران ‌این باشیم كه این بحث‌ها مردم را گمراه كند و حقیقت برای مردم آشكار نشود.‌‌ نماینده مشهد خـاطـرنشــان كــرد: بــه اعتقــاد من، طرح دیدگاه چهره‌هایی ‌مثل آقای مطهری نیز به عنوان فردی مومن، متقی، مستقل و به دور از وابستگی‌های ‌گـــروهـــی و جـنـاحـی مـی‌تـوانـد مفیـد بـاشـد. نــایــب رئــیــس كــمـیـسـیـون فـرهنگـی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌كه <كشور نمی‌تواند با ‌یك سلیقه واحد اداره شود> ادامه داد: به هر حال دیدگاه‌های مختلف سیاسی در جامعه ‌وجود دارد و هیچ‌كس هم مبرا از ایراد و انتقاد نیست. لذا با توجه بــه این‌كــه نقد سازنــده و ‌منصفـانــه عامل موثری در پیشرفت جامعـه است، ما بـایـد این فرصت را به منتقدان بدهیم ‌كـه حرف‌های حق خود را بیان كنند. قطعا دولت، مجلس و دستگاه قضایی هم نـیـازمـنـد نـقـد ‌هـسـتـنـد؛ چـرا كـه اشـكـالات و كـاسـتی‌هایی دارنــد كــه اگـر در فضـای دوستـانــه از سوی افراد ‌خیراندیش و نیك‌خواه مطرح شود، می‌تواند بسیار مفید باشد.‌‌