اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

علت مرگ‌و میر آنفلوآنزا



اخبار,اخبار اجتماعی ,وزیر بهداشت

وزیر بهداشت، درمان و‌ آموزش پزشکی با تایید مرگ چند نفر در کرمان بر اثر آنفلوآنزا گفت: ویروس آنفلوآنزا هر سال نسبت به سال قبل مقاوم‌تر می‌شود، از این رو نیاز است تا افراد مراقبت‌های لازم را به عمل آورند.

دکتر سیدحسن هاشمی در حاشیه سمینار برنامه پزشک پژوهشگر در جمع خبرنگاران با اشاره به فوت بیمارانی بر اثر آنفلوآنزا در کرمان گفت: آمار فوت چند نفر در کرمان بر اثر آنفلوآنزا درست است و واقعیت این است که هر سال با شروع فصل سرما بیماری آنفلوآنزا شیوع پیدا می‌کند.

وی با بیان این که آمار سال قبل در این زمینه مشابه امسال بوده است، اظهار داشت: از این رو لازم است تا افراد به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند و در دید و بازدید‌ها مراقبت‌های لازم را لحاظ کنند.

هاشمی با تاکید بر این که بیماری آنفلوآنزا از گذشته وجود داشته و غیر از مراقبت کار دیگری نمی‌توان انجام داد، خاطرنشان کرد: اگر افرادی علائمی از تب یا سرماخوردگی دارند باید فورا به پزشک مراجعه کنند.

وزیر بهداشت با تاکید بر این که آنفلوآنزایی که منجر به فوت بیماران در کرمان شده است از نوع آنفلوآنزای معمولی بوده است، توضیح داد: ویروس بیماری آنفلوآنزا هر سال نسبت به سال گذشته مقاوم‌تر شده و به اصطلاح نوع ویروس آن وحشی‌تر می‌شود که امسال نیز همین اتفاق رخ داده است.

هاشمی با بیان این که اگر افراد مراقبت کنند جای نگرانی وجود ندارد، ادامه داد: به ندرت اتفاق می‌افتد که کسی به دلیل آنفلوآنزا فوت کند، اما افرادی که مبتلا به نقص ایمنی باشند یا مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای باشند آنفلوآنزا در این افراد بروز بیشتری دارد.

به گفته وی، این افراد با ابتلا به بیماری آنفلوآنزا بر اثر مشکلات تنفسی جان خود را از دست می‌دهند.

دستور وزیر بهداشت برای بررسی حادثه بیمارستان اصفهان
وزیر بهداشت در خصوص حادثه شب قبل در اصفهان که در پی آن در یکی از بیمارستان‌های اصفهان به دلیل عدم تمکن مالی والدین کودک، بخیه‌ای که در چانه بیمار زده شده بود، باز شد، اظهار داشت: متاسفانه این خبر در شب گذشته به دست من رسید و دستور دادم که امروز یک تیم بازرسی به این بیمارستان اعزام شود.

وی اضافه کرد: رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز ضمن عذرخواهی قرار است افراد متخلف در این زمینه را به دستگاه قضایی معرفی و با متخلفان برخورد کند.

وزیر بهداشت در خصوص این که آیا بیمارستان‌های دولتی بابت ارایه خدمات وجهی دریافت می‌کنند یا خیر، گفت: بیمارستان‌های دولتی هزینه‌ای بابت درمان دریافت نمی‌کنند و این امر برای من هم جای سوال داشت. به همین منظور تیمی برای بازرسی به این بیمارستان اعزام شد و تا ظهر امروز گزارش آن اعلام می‌شود.

 

اخبار اجتماعی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
مرگ و میر در سومالی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رییس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی: مهمترین علت مرگ و میر كودكان در اورژانس اطفال، شوك است



 

 

مهمترین علت مرگ و میر كودكان در اورژانس اطفال، شوك است

 

تهران - رییس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت: مهترین علت مرگ و میر كودكان در اورژانس اطفال، شوك است.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، 'محمدرضا رزاقی' روز چهارشنبه در ششمین همایش اورژانس ها و بیماری های شایع طب كودكان در دانشگاه شهید بهشتی افزود: 40 تا 50 درصد شوك ها می تواند منجر به مرگ و میر كودكان شود.

 

وی اضافه كرد: عوامل مختلفی مانند بیماری های قلبی و عروقی، تنفسی، كما، تشنج و تروما (ضربه) می تواند به كودك شوك وارد كند.

 

رییس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی اظهار داشت: همچنین شایع ترین حادثه در كودكان پنج تا 14 ساله كشور به دلیل آغاز حضور در محیط بیرون از خانه، تروما (ضربه) است كه این امر، حساسیت طب اورژانس اطفال را بیش از پیش روشن می سازد.

 

رزاقی خاطرنشان كرد: ترومای كودكان با ترومای بزرگسالان متفاوت است چرا كه بزرگسالان اگر حجمی از خون خود را از دست بدهند، ممكن است سیستم بدن این خون از دست رفته را جبران كند اما كودكان با كمی خونریزی دچار شوك می شوند و ممكن است جان خود را از دست بدهند.

 

وی افزود: اطفال از سرمایه های اصلی كشور به شمار می روند و شاخص پیشرفت هر كشوری در جهان، میزان حفظ سلامت مادر در دوران بارداری و حفظ سلامت كودك پس از تولد است.

 

رییس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت: در برخی از كشورها آمار مرگ و میر كودكان زیر یك سال، به ازای هر یك هزار كودك در سال، چهار مرگ و میر است كه این میزان در كشورهای دارای محرومیت مانند كشورهای آفریقایی ، 110 در هر یك هزار كودك و در ایران حدود 26 مرگ و میر در هر یك هزار كودك در سال است.

 

رزاقی افزود: این آمار در كشور ما بطور نسبی خوب است اما مطلوب نیست و ر مسوولیت همه دست اندركاران حوزه سلامت از بخش دولتی تا دانشگاه ها و مراكز درمانی را مضاعف می سازد.

 

وی خاطرنشان كرد: ارتقای سطح سلامت ، نیاز كشور به امكانات و تجهیزات پزشكی را كاهش می دهد و منجر به شكوفایی اقتصادی می شود.

 

رزاقی یادآور شد: كودكی كه متولد می شود به طور طبیعی می تواند دست كم ، 70 سال عمر كند و دست اندركاران حوزه سلامت وظیفه دارند دستیابی به این مسیر طول عمر را تسهیل كنند./ایرنا