اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

علت قطعی‌های برق در تهران مشخص شد



اخبار,اخبار اجتماعی ,شرکت توزیع براق تهران

کابل‌های برق تهران توان انتقال برق مصرفی در ساعات پیک را ندارند.

به گزارش تسنیم، در حالی که شرکت توزیع برق تهران بزرگ با صدور اطلاعیه ای اعلام کرده «هیچ گونه خاموشی برنامه ریزی شده یا نوبتی در دستور کار شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ قرار ندارد» اما گزارش های مردمی از قطعی های پراکنده و گاه مستمر در برخی مناطق تهران حکایت دارد.

در جستجو برای یافتن پاسخی برای این پرسش که چگونه با تأکید شرکت توزیع برق تهران بر عدم وجود برنامه ای برای بروز قطعی برق در ساعات اوج مصرف، در فاصله زمانی ساعات پیک روزانه و پیک شبانه برق، قطعی های پراکنده در پایتخت رخ می دهد؛ پاسخی جالب توجه در صحبت های اخیر سید محمد هاشمی، مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ یافتیم.

هاشمی در این زمینه اظهار داشت: «مصرف برق که افزایش می‌یابد کابل‌های برق نمی‌توانند بار انرژی را انتقال دهند و وقتی بار انرژی از ظرفیت کابل بالاتر می‌رود این انتقال نمی‌تواند صورت گیرد و در نتیجه به طور اتوماتیک کابل سوخته و خاموشی رخ می‌دهد.»

از اینرو، کابل های برق تهران توان انتقال برق مصرفی در ساعات پیک را ندارند. از آنجایی که در اغلب قریب به اتفاق بروز قطعی های موردی در پایتخت، بدون تعویض کابل های منطقه، برق مجددا وصل شده است و از طرفی طبق گزارش های مردمی، در پیگیری مشترکان از سامانه ۱۲۱ بدون حضور مأموران در محل، قطعی ها برطرف می شود می توان نتیجه گرفت که مسئولان توزیع برق در هر نقطه ای که هشدار بروز خاموشی ببیند، پیش از سوختن کابل اقدام به قطع برق در بخشی از ان منطقه می کنند و پس از گذر از ساعت پیک مصرف مجددا برق را وصل می کنند تا در اوج مصرف به کابل های فرسوده برق پایتخت فشار وارد نشود.

دلیل این مسئله که چرا کابل های برق در تهران توان پشتیبانی از بار مصرف برق را ندارند؛ را می توان در فرسوده بوده شبکه برق جستجو کرد. سید محمد هاشمی سال گذشته در مصاحبه با یکی از خبرگزاری ها در این خصوص گفته بود که نیمی از شبکه توزیع تهران بالای ۲۵ سال قدمت دارد.
 
 اخبار اجتماعی  - تسنیم


ویدیو مرتبط :
علت تصادف عجیب در چین مشخص شد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

علت گرد و غبار دیشب تهران مشخص شد



اخبار,اخبار اجتماعی , علت گرد و غبار تهران

 

اخبار اجتماعی - علت گرد و غبار دیشب تهران مشخص شد

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه کاشت درخت و مالچ‌پاشی از جمله راهکارهای مقابله با کانون‌های ریزگرد در خارج کشور است، گفت: باید کانون‌های داخلی ریزگردها را مهار کنیم که در این خصوص در مناطق جنوبی و غربی کشور برنامه تثبیت خاک در دستور کار قرار گرفته است.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به گرد و غبار روز گذشته در تهران گفت: علت اصلی این گرد و غبار معادن شن و ماسه در غرب استان تهران است که جزو کانون‌های داخلی ورود گرد و خاک به تهران محسوب می‌شود.

دکتر سعید متصدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه استفاده بی‌رویه از آب در کشاورزی، توسعه صنایع آب‌بر مانند فولاد و افزایش سطح تبخیر آب مانند احداث سدها موجب افزایش میزان تبخیر آب می‌شود، گفت: متاسفانه علی‌رغم اینکه در کشور آب کم داریم، سطح تبخیر آب را نیز افزایش دادیم که این امر موجب شده است کانون‌های گرد و غبار در اطراف شهرها تشکیل شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از علل اصلی ورود گرد و غبار محلی از غرب تهران، معادن شن و ماسه هستند، گفت: سازمان حفاظت محیط زیست در عین حال که موضوع گرد و غبار را در خارج مرزهای ایران پیگیری می‌کند، در داخل کشور نیز این کانون‌ها را مورد پیگیری قرار داده است این در حالی است که طی چند سال گذشته هیچ فعالیتی درخصوص کانون‌های داخلی گرد و غبار صورت نگرفته است و آقایان همه تقصیرها را به گردن خارجی‌ها انداخته و گفته‌اند که کانون‌های خارجی گرد و غبار موجب ورود ریزگردها به کشور شده‌اند.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه کاشت درخت و مالچ‌پاشی از جمله راهکارهای مقابله با کانون‌های ریزگرد در خارج کشور است، گفت: باید کانون‌های داخلی ریزگردها را مهار کنیم که در این خصوص در مناطق جنوبی و غربی کشور برنامه تثبیت خاک در دستور کار قرار گرفته است.

متصدی با تاکید بر اینکه متاسفانه هیچ کاری طی 8 سال گذشته درخصوص مهار کانون‌های داخلی گرد و غبار صورت نگرفته است، گفت: در عین حال شبکه پایش زمینی گرد و غبار در کشور تکمیل شده است و دستگاه‌های مورد نیاز خریداری شده که طی دو ماه آینده نصب می‌شود و پس از آن شبکه پایش ماهواره‌ای و هشدار و پیش آگاهی ریزگردها در کشور راه‌اندازی می‌شود و بدین ترتیب به مردم در این خصوص هشدار خواهیم داد.

وی با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شده است پدیده گرد و غبار در تابستان امسال تشدید شود، گفت: براین اساس گروه واکنش سریع توسط سازمان حفاظت محیط زیست برای شهرهای غربی و جنوبی کشور که درگیر پدیده گرد و غبار هستند تشکیل شده است که این گروه با همکاری وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی نسبت به هشدار و اتخاذ تدابیر خاص در مواقع رخ داده ریزگردها وارد عمل می‌شوند.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه باید نقاط بحرانی ریزگردها در داخل کشور شناسایی شوند، گفت: 50 تا 60 درصد کانون‌های ریزگردهای داخلی شناسایی شده‌اند و تلاش خواهیم کرد تا در پروسه زمانی معین تمام این کانون‌ها را شناسایی کنیم. از سوی دیگر با وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز مذاکرات لازم صورت گرفته است تا درخصوص برنامه مدیریت زیست‌محیطی معادن کشور طرح‌هایی به مرحله اجرا گذاشته شود چراکه بخش عمده‌ای از کانون‌های ریزگرد داخلی مربوط به طرح‌های اکتشاف و استخراج معادن، خصوصا معادن شن و ماسه است. 

اخبار اجتماعی - ایسنا