اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

علت برکناری "دستجردی" فاش شد + تصویر نامه‌ / همیشه پای یک "لاریجانی" در میان است!



علت برکناری "دستجردی" فاش شد + تصویر نامه‌ /

همیشه پای یک "لاریجانی" در میان است!

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار   جالب

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب: خبرنگار «انتخاب» گزارش داد: نامه رد و بدل شده بین دستجردی و باقر لاریجانی ، اصلی ترین دلیل برکناری خانم وزیر عنوان شده است.

 پس از تشدید اختلافات بین برادران لاریجانی (رییس قوه قضاییه و رییس مجلس) با محمود احمدی نژاد ، ظاهراً رییس جمهور از هر فرصتی برای ضربه به لاریجانی ها استفاده می کند.

پیش از این منتشر شده بود که احمدی نژاد درصدد بوده «فوری» باقر لاریجانی از وزارت بهداشت اخراج شود.

بنابراین گزارش، دكتر باقر لاریجانی چند هفته قبل در خصوص نحوه ادامه كار در دانشگاه علوم پزشكی تهران و شورای سیاست گذاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكی با وزیر بهداشت مكاتبه كرده بود. متعاقب مكاتبه دكتر لاریجانی در این مورد، دكتر دستجردی نیز ضمن مخالفت با تقاضای دكتر لاریجانی از وی خواسته بود تا انتهای دوران مسئولیت وی به كار خود ادامه دهد.

پس از اعلام رسمی خبر برکناری مرضیه وحید دستجردی از سوی دولت و همزمان اعلام خبر تغییر رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران که باقر لاریجانی ریاست آن را بر عهده داشت، سایت رسمی دانشگاه علوم پزشکی تهران استعفانامه باقر لاریجانی به وزیر بهداشت را که در تاریخ 21/09/91 نوشته شده بود به همراه دستور وزیر که در حاشیه این نامه به چشم می‌خورد منتشر کرد.

متن نامه منتشر نشده دكتر لاریجانی و  پاسخ وزیر بهداشت به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حضور محترم سركار خانم دكتر وحید دستجردیوزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشكی

سلام علیكم

توفیق خدمت در عرصه مسئولیت اجرایی دانشگاه علوم پزشكی تهران طی سالیان متمادی گذشته از الطاف بزرگ الهی نسبت به اینجانب بود كه زبان از عهده شكرگزاری آن قاصر است.

از آنجا كه علی رغم تمامی تلاشی كه جنابعالی برای ثبات مدیریتی این مجموعه به عمل آوردید، تدبیر دیگری برای اداره این نهاد علمی ارزشمند در نظر گرفته شده است، ضمن سپاس و عرض تسلیم در برابر تقدیرات الهی و با رخصت از سركارعالی به عنوان وزیری پرتلاش، ارزشمند و خستگی ناپذیر كه توانستید الگویی موفق از مدیریت كلان در عرصه سلامت را در كشور ارائه نمایید و با توجه به شرایط، مسئولیت اداره دانشگاه علوم پزشكی تهران و شورای سیاست گذاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكی را به همكاران محترم دیگری كه مجموعه را اداره خواهند كرد می‌سپارم.

طی سالیان همكاری در قالب مسئولیت دانشگاه علوم پزشكی تهران و شورای سیاست گذاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكی، تلاش های زیادی برای ارتقای آموزش و پژوهش و ارتقای خدمات سلامت توسط همكاران محترم دانشگاه علوم پزشكی تهران، ستاد وزارتی، دانشگاه های علوم پزشكی كشور و همكاران شورای سیاست گذاری به عمل آمد.

بدون تردید این تلاش ها بدون هدایت الهی و عنایات حضرت حجت(عج) و حمایت و هدایت حضرتعالی به بار نمی نشست. لذا ضمن تشكر از همه همكاران محترم به خاطر همراهی مسئولانه و مشاركت دلسوزانه در پیشبرد این خدمات از همراهی و هدایت سركار عالی تشكر می كنم.

در خاتمه از اینكه در جریان امور اجرایی حسب شرایط كاری و لغزش های فردی ممكن است خاطر سركار عالی و یا همكاران عزیز را مكدر كرده باشم عذر خواهی می كنم و از خداوند بزرگ برای شما و دیگر همكاران محترم توفیقات روز افزون و سلامت آرزومندم.

دكتر باقر لاریجانیرییس دانشگاه

پاسخ دکتر دستجردی به لاریجانی

بسمه تعالی

برادر گرانقدر جناب آقای دكتر لاریجانی

با سلام و احترام

دستاوردهای سالهای اخیر وزارت بهداشت در عرصه های مختلف محصول همدلی، هماهنگی و همكاری مدیران مجموعه بوده است. بنده اصرار دارم كه این مجموعه مدیران بالاخص حضرتعالی تا پایان مسئولیت اینجانب با وزارت بهداشت همكاری نمایید.

اینجانب فشارهای وارده از جانب مدیریت اجرایی كشور برای تغییر ریاست دانشگاه علوم پزشكی تهران را كه به تعبیر مقام معظم رهبری نماد آموزش عالی كشور است به مصلحت نظام سلامت نمی دانم و بر اساس شناخت بیش از سه دهه از جنابعالی اطمینان دارم كه سكان كشتی علم و دانش بدست شخصیتی مدیر، دانشمند و امین سپرده شده است. بر این اساس از جنابعالی می خواهم به همكاری خود تا پایان دوران مسئولیت اینجانب ادامه داده و رسالت خطیر هدایت عرصه دانشگاه را همچنان تقبل فرمایید.

دكتر وحید دستجردی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی

تصویر نامه نگاری لاریجانی و دستجردی

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار 

جالب

انتخاب

 


ویدیو مرتبط :
amp در سئو چیست

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

همیشه پای فرزند پسر در میان است !



فرزند پسر,تربیت فرزند پسر,تربیت بچه ها

 

 

واقعیت این است که والدین اکثر اوقات درباره تربیت بچه ها با هم اختلاف دارند و حاضرند با تمام توان در زمینه تربیت یکدیگر  را به مبارزه بطلبند. متاسفانه انرژی ای که این جروبحث ها را به وجود می آورد، از عشق پدر و مادر نسبت به فرزندشان تغذیه می شود، غافل از اینکه شاید این درگیری و تنش بین والدین نسبت به خود مساله ای را به وجود آورد که آسیب بیشتری برای بچه ها داشته باشد. اختلاف در مورد بزرگ شدن و نحوه تربیت کودک باعث ایجاد حالت الاکلنگی می شود که موضع «سخت» یکی از والدین با موضع «شل» و سهل گیرانه دیگری به حالت تعادل درمی آید. بسیاری از پدران احساس می کنند همسران شان بچه ها را لوس بار می آورند و در مقایسه با آنها از بردباری بیشتر و قاطعیت کمتری برخوردارند.

 

تفاوت های زن و مرد را می توان در همان موقع که نوزاد چند ماه بیشتر ندارد، دید. مادر معمولا بچه را در بغل گرفته و با آرامی با او حرف می زند در حالی که پدر بیشتر از قلقلک و سایر محرک های فیزیکی استفاده می کند. ورای روش هایی که پدر و مادر به وسیله آن تربیت و محرک بچه را به حالت تعادل درمی آورند، تقریبا همیشه تفاوت هایی در انتظارات هر کدام از والدین از بچه ها وجود دارد. در واقع مسایلی که والدین درباره اش جروبحث می کنند، بمب های عاطفی ای هستند که در نواحی مشکل ساز دوران کودکی شان عمل نکرده و بر جای مانده است. اکثر اوقات پدر یا مادر سعی می کنند دوران کودکی خود را خنثی یا آن را تکرار کنند و در نتیجه تجارب و احساسات خود را با تجارب و احساسات فرزندشان اشتباه می گیرند. به دلیل اینکه این تعاملات از نظر عاطفی شدید هستند و شناخت چندانی هم از آنها وجود ندارد. همسری که سعی می کند مداخله کند، خود را درگیر یک مشاجره شدید می بیند. ناگفته نماند که اکثرا والدین بر سر تربیت فرزند پسرشان به مشکل برمی خورند و با یکدیگر بحث و جدل می کنند. والدین پسربچه ها، به احتمال قریب به یقین بر سر تمایلات مردانه یا زنانه پسرهای خود بحث دارند.

 

به خصوص مردان که نسبت به رفتارهایی که از نظر آنان دخترانه و زنانه است، دل نگرانی بیشتری دارند. آنها می خواهند پسران شان مردانی خودکفا، قاطع و مصمم باربیایند و اعتقادشان بر این است که مادر سد راه این فرآیند است. به عنوان مثال اگر پسربچه ای از رویارویی با موقعیت دشواری مضطرب شود یا از درد و عجز گریه کند، ممکن است مادر او را در آغوش بگیرد و به او قوت قلب دهد حال آنکه پدر باید پاسخگوی دو مساله باشد؛ یکی نگرانی از اینکه مبادا پسرش نیاموزد چگونه بر ترسش در زندگی غلبه کند و دیگر نگرانی از اینکه پسرش بیش از حد به مادرش وابسته شود و در نتیجه زمانی که پسربچه ها به اندازه کافی سرسخت و فعال نیستند، پدران شان با سر به سر گذاشتن، دست انداختن و حتی گذاشتن اسم هایی چون «تی تیش مامانی» روی آنها واکنش نشان می دهند و برای محافظت از فرزند پسر ممکن است که همسر خود را به ایجاد رفتار غیرقابل قبول متهم کند و او را آماج حملات خود قرار دهد. متاسفانه بیشتر این جروبحث ها بی مقدمه و جلو بچه ها اتفاق می افتد. این نوع رفتار نه تنها اوضاع را درست نمی کند، بلکه به احساسات عمیقی از بی لیاقتی و دلخوری هم در مادر و هم در پسر منتهی می شود و بسیاری از اختلافات پدر و پسر در خانواده، از این موضوع در دوران کودکی بچه نشأت می گیرد.... /منبع:روزنامه شرق