اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

عباسعلی خَمَر درگذشت


عباسعلی خَمَر از پیشکوستان موسیقی ایرانی دوشنبه دوازدهم آبان ماه بعد از مدت ها مبارزه با بیماری، در مشهد دار فانی را وداع گفت.

خبرگزاری ایلنا: عباسعلی خَمَر از پیشکوستان موسیقی ایرانی دوشنبه دوازدهم آبان ماه بعد از مدت ها مبارزه با بیماری، در مشهد دار فانی را وداع گفت.

عباسعلی خَمَر از پیشکسوتان موسیقی دوشنبه دوازدهم آبان ماه بعد از مدت‌ها مبارزه با بیماری دار فانی را وداع گفت.

این هنرمند فقید که سال ۱۳۳۰ در شهر کرمان متولد شد از جمله آهنگسازان فعال حوزه موسیقی است که در زمان حیات خود موسیقی چندین اثر سینمایی و تلویزیونی از جمله «برویم پیش یاس‌ها»، «کوی خاوران»، «سرزمین خورشید»، «شهدای حرم امام رضا» را ساخته بود.

زنده یاد خمر که در کنار آهنگسازی به نوازندگی سازهایی چون سنتور، ویولن مشغول بوده، طی سی سال گذشته در عرصه آموزش موسیقی به معلولان نیز فعالیت‌هایی داشته است.

ایمان خمر دانشجوی دکترای رهبری اتریش (وین)، اندیشه خمر، امین خمر، نازپری خمر، علیرضا جواهری تنضیم کننده قطعات مرحوم استاد مشکاتیان و تعدادی دیگر از هنرمندان از جمله افرادی هستند که طی این مدت در محضر این استاد به فراگیری موسیقی می پرداختند.


ویدیو مرتبط :
اموزشی 2 توسط شهید عباسعلی فرید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

منتظري درگذشت.




انالاالله وانا اليه راجعون



لاحول ولاقوة الابالله العلي العظيم

 

 

درگذشت آیت الله منتظری

 

حسينعلي منتظري شب گذشته (شنبه) درگذشت.به گزارش ايرنا، منتظري شب گذشته در منزل خود دار فاني را وداع گفت. هنوز علت دقيق مرگ وي اعلام نشده است.

 

 

حسينعلى منتظرى در سال 1301 خورشيدى (1340 هجرى قمرى -‏ ‏1922 ميلادى ) در شهر نجف آباد - 24 کيلومترى غرب اصفهان - در‏ ‏خانواده اى زحمتکش به دنيا آمد.

 

 

منتظري در حوزه هاي علميه اصفهان، قم به تحصيل دروس سطح و عالي حوزه پرداخت.

 

وي در قم از درس اساتيدي همچون امام خميني، آيت الله حاج شيخ‏ ‏عبدالرزاق قائينى، آيت الله آقاى حاج‏ ‏سيدمحمد محقق يزدى معروف به "داماد"، آيت الله بهاءالدينى، آيت الله حاج‏ ‏سيد صدرالدين صدر، ‏آيت الله العظمى آقاى حاج آقا حسين بروجردى و آيت الله علامه طباطبائى استفاده کرد.

 

 

منتظري از 42 چندين نوبت بازداشت و در نهايت در سال 54 به ده سال زندان محکوم شد اما در هشتم آبان 57 به همراه آيت الله طالقاني آزاد شد.

 

 

وي پس از پيروزي انقلاب اسلامي در سال 64 از سوي مجلس خبرگان رهبري به عنوان قائم مقام رهبري انتخاب شد.

 

 

احاطه منتظري و بيت وي توسط عناصر مساله دار به ويژه باند مهدي هاشمي سبب فاصله گرفتن او از امام امت و اظهار مواضع مورد پسند دشمنان انقلاب شد.

 

 

اصرار منتظري بر حمايت از مهدي هاشمي حتي پس از برگزاري دادگاه و پخش اعترافات تلويزيوني وي به انجام جنايات هاي متعدد قبل و بعد از انقلاب، دلخوري ها را نسبت به قائم مقام رهبري افزايش داد و بسياري از فعالان سياسي خواستار برکناري او از قائم مقامي رهبري شدند.

 

 

در نهايت امام راحل طي نامه تاريخي 6/1/68 مخالفت خود را با قائم مقامي منتظري از همان روز اول بيان کردند و وي از اين جايگاه کنار گذاشته شد.

 

 

منتظري در دوران پس از امام راحل نيز خط تقابل با نظام اسلامي را ادامه داد. سخنراني 23 آبان 76 وي با اعتراض گسترده مردم قم مواجه شد و بسياري از طلاب و فضلاي اين شهر مقدس، خواستار اخراج او از قم شدند.

 

 

وي در جريان حوادث پس از انتخابات سال جاري ايران نيز به عنوان چهره مذهبي اغتشاشگران فعاليت کرد و اظهارنظرهاي بي پايه وي مورد استقبال گسترده رسانه هاي ضدانقلاب قرار گرفت.

 

 

چندي قبل برخي رسانه ها با اشاره به وخامت حال وي، از تنظيم بيانيه هاي منتشره از طرف او توسط فرزندش خبر داده بودند.

 

 

اخبار تکميلي متعاقبا ارسال مي‌شود.