اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

عبارت «یکی بخر، دو تا ببر» فقط یک ترفند است



اخبار,اخبار اقتصادی ,فروشگاه‌های زنجیره‌ای

این روزها در اکثر فروشگاه‌های زنجیره‌ای و مغازه‌ها عبارت «یکی بخر، دو تا ببر» در فروش اقلامی مثل رب یا محصولات سلولزی زیاد به چشم می‌خورد که به گفته رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی این موضوع توجیه منطقی ندارد.

محمد آقاطاهر اظهار کرد: فروشندگان و واحد های صنفی که از عبارات «یکی بخر دو تا ببر» یا اصطلاحات این چنینی در فروش اقلام خود استفاده می کنند بدون شک حاشیه سود خود را برای این تخفیف در نظر نمی گیرند، بلکه ترفندی برای فروش اقلام خود با این عبارات دارند.

وی در گفت وگو با ایسنا افزود: به عنوان مثال دستمال کاغذی در کارخانه 950 تومان عرضه می شود ولی روی آن قیمت 2300 تومان حک شده و طبیعی است که برخی فروشگاه های زنجیره ای و واحدهای فروش از این موضوع سوءاستفاده می کنند و با عنوان تخفیف سعی در جلب نظر مشتری دارند.

رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی همچنین از طرح در دست اقدامی توسط سازمان حمایت خبر داد که از این قبیل موضوعات جلوگیری می کند.

محمدآقاطاهر با بیان این که سود عمده فروش سه درصد است، بیان کرد: سود خرده فروشان 12 تا 15 است و این در حالی است که در برخی کالاها شاهدیم حتی بیش از 100 درصد سود در برخی کارخانه ها اعمال می شود.

رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در بخشی از سخنان خود از افتتاح فروشگاه های زنجیره ای و فشار مالیاتی گلایه کرده و گفت: افتتاح فروشگاه های زنجیره ای و فشارهای مالیاتی باعث شده همکاران ما تحت فشار قرار گیرند و حدود 100 واحد صنفی ما تعطیل شده است.

اخبار اقتصادی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
دستمال بخر ببر خونه...

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پشت پرده ترفند «یکی بخر، دو تا ببر»



اخبار,اخبار اقتصادی ,تخفیف کالاها

 رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: درج قیمت مصرف‌کننده روی کالاها، ابزاری برای سوء استفاده برخی افراد شده است در صورتیکه اگر قیمت کارخانه روی کالاها درج شود بسیاری از فروشگاه‌ها و عرضه کنندگان نمی‌توانند از عنوان "تخفیف" برای کالاهای خود استفاده کنند و تحت عناوین "یکی بخر دو تا ببر" از این موضوع به نفع خود بهره ببرند.

محمد آقاطاهر اظهار کرد: در حال حاضر قیمت مصرف‌کننده روی کالاها درج می‌شود و این در حالی است که اگر قیمت کارخانه روی کالاها عنوان شود از بسیاری تخلفات و سوءاستفاده‌های فرصت طلبان جلوگیری می‌شود که مدت ها پیش در این زمینه بحثی مطرح شده بود اما هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی افزود: اگر قیمت کارخانه روی کالاها درج شود بسیاری از فروشگاه‌ها و عرضه کنندگان نمی‌توانند از عنوان "تخفیف" برای کالاهای خود استفاده کنند و تحت عناوین "یکی بخر دو تا ببر" از این موضوع به نفع خود بهره ببرند.

آقاطاهر در عین حال بیان کرد: در حال حاضر سود عمده فروشی سه درصد و سود خرده فروشی 12تا 15 درصد است، درحالیکه در برخی کالاها شاهدیم سودهای 100 درصدی دریافت می‌شود ولی با درج قیمت کارخانه روی کالاها، البته با در نظرگرفتن ضوابط و شرایط خاص می‌توان از بسیاری تخلفات جلوگیری کرد.

رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی درباره بیشترین میزان تخلفات در این حوزه گفت: در همه صنوف با برخی تخلفات مواجه هستیم و همیشه همه واحدهایی که بدون پروانه هستند مقصر به نظر می‌رسند اما این سوال مطرح می‌شود که آیا داشتن یک پروانه، دلیل بر نداشتن تخلف واحد مربوطه است؟

به گفته وی بیشتر تخلفات در این حوزه مربوط به برنج و تقلب هایی است که در این زمینه انجام می‌شود.

آقاطاهر ادامه داد: علاوه بر نظارت بازرسان اتحادیه و دیگر بخش‌های مربوطه، باید واحدهای صنفی را مدنظر داشته باشیم و مردم نیز اگر با تخلفی مواجه شدند می توانند شکایت خود را برای رسیدگی مطرح کنند.


  اخبار اقتصادی  -  ایسنا