اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

شورش در اردوگاه



اخبار,اردوگاه پناهجویان استرالیا


اخبار سیاسی - اعتراض پناهجویان استرالیا به خشونت کشید
شورش در اردوگاه

 

 شب گذشته در ‌اردوگاه پناهجویان استرالیا که 500 ایرانی نیز در آن در بازداشت به سر می‌برند، آشوب، زدوخورد و آتش‌سوزی رخ داد. در نتیجه این اتفاق در ‌اردوگاه «منوس» تعدادی از پناهجویان و ماموران ‌اردوگاه‌ مجروح شدند.

 

در این ‌اردوگاه مردانه حدود هزارو٣٠٠نفر پناهجو اسکان داده شده بودند که منابع خبری «شرق» می‌گویند حدود ٣٥‌درصد آنها ایرانی هستند. علت اصلی این آشوب این است که در ‌اردوگاه شایع شده که آنها حتی در کشور «پاپوا گینه نو» نیز اسکان داده نمی‌شوند.

مدت‌هاست که این پناهجویان در ‌اردوگاه‌ها بلاتکلیف هستند. بر مبنای قانون مهاجرت استرالیا از تیرماه امسال، هیچ‌کدام از پناهجویانی که به‌طور غیرقانونی پا به خاک این کشور بگذارند، در استرالیا اسکان داده نمی‌شوند و اسکان این مهاجران در کشور پاپوا گینه‌نو مورد بررسی قرار می‌گیرد و تا آن‌زمان پناهجویان غیرقانونی در ‌اردوگاه‌هایی با امکانات محدود زندگی خواهند کرد.

 

روزهای گذشته در ‌اردوگاه منوس که جزو خاک کشور پاپوا گینه‌نو محسوب می‌شود شایع شده که آنها برای اسکان خود باید فکر دیگری کنند و در این کشور نیز اسکان داده نمی‌شوند. اعتراض پناهجویان به آتش‌زدن ‌اردوگاه‌ها و تخریب فنس‌ها منجر شده است.

 

منابع خبری روزنامه «شرق» در اداره مهاجرت استرالیا از مجروح‌شدن تعدادی از افراد و بازداشت تعدادی دیگر از آنها خبر داده‌اند. اخبار توییتری می‌گوید که 30نفر از ‌اردوگاه‌ها فرار کرده‌اند. سخنگوی وزارت حفاظت از مرزها نیز اغتشاش در این جزیره را تایید کرد.

 

در سال‌های گذشته موج گسترده‌ای از مهاجرت به قصد سیدنی و سرزمین کانگوروها به راه افتاد. مهاجرانی اکثرا جوان که به‌دنبال دنیایی رویایی راهی استرالیا می‌شوند. آنها برای رسیدن به «سیدنی» آنقدر شتاب دارند که دنبال راه‌های قانونی برای رسیدن به سرزمین کانگوروها و شب‌های خاطره‌انگیز سیدنی نیستند.

 

راه‌های غیرقانونی و کشتی شکسته و کهنه مالزیایی به پناهجویان غیرقانونی چشمک می‌زند. معبری که آنها را به خاک استرالیا خواهد رساند، مالزی است. سرزمینی که به‌دنبال افزایش مهاجرت غیرقانونی ایرانیان، زمان ویزا را به 14روز محدود کرد. دولت مالزی اعلام کرد که این محدودیت ویزا را در راستای همکاری با دولت استرالیا اعمال می‌کند. برخی پناهجویان در راه رسیدن به استرالیا با قایق‌‌های کهنه، جان خود را نیز از دست می‌دهند.


اما این تنها سدی نبود که مقابل راه پناهجویان غیرقانونی به استرالیا علم شد. قاعده خاک در پذیرش مهاجرت در استرالیا از تیرماه امسال تغییر کرد تا مهاجران از هر روشی برای رسیدن به خاک استرالیا اقدام نکنند. پارلمان استرالیا به‌دنبال افزایش شدید تعداد مهاجران، از 13 آگوست سال 2012 قانون سختگیرانه‌ای را وضع کرد، بر مبنای این قانون «تمامی پناهجویان حتی اگر وارد خاک استرالیا هم شده باشند با آنان مطابق قوانین داخلی استرالیا برخورد نخواهد شد.»

پیش‌تر از تصویب این قانون، دولت استرالیا با هرکسی که به خاک این کشور وارد می‌شد مطابق قوانین داخلی خود برخورد می‌کرد. علاوه بر این، درخواست مهاجرت پناهجویان واردشده نیز در اداره مهاجرت استرالیا بررسی نخواهد شد بلکه درخواست پناهندگی آنها در دولت «پاپوا گینه نو» بررسی می‌شود.علاوه بر این، مشخص نیست درخواست پناهندگی آنها چه زمانی مورد بررسی قرار گیرد. از یک هفته تا بیش از یک‌سال ممکن است که پناهجویان در بلاتکلیفی به‌سر ببرند.

 

اردوگاه‌هایی در جزایر دورافتاده؛ اندکی غذا و با کمترین امکانات، زندگی در چادر یا دست بالا کانکس. همین وضعیت نامناسب زندگی و بلاتکلیفی موجب آشوب در اردوگاه‌ها شد. پیش از این نیز در جزیره نائورو آشوب و آتش‌سوزی رخ داد که موجب دخالت پلیس در ماجرا شد.

 

پناهجویان غیرقانونی در جزایر «نائورو»، «مانوس»، «کریسمس» و کمپ «کرتین» در شمال غربی استرالیا اسکان داده می‌شوند. «پال فولی»، سفیر استرالیا در تهران پیش از این در گفت‌وگو با «شرق» خبر داده بود که «از اول ژانویه تا 31 جولای 2013 (دی تا مرداد)، شش‌هزارو404پناهجوی ایرانی با قایق‌های کوچک وارد استرالیا شده‌اند.» آمارها نشان می‌دهد که بیش از یک‌سوم مهاجران غیرقانونی استرالیا، ایرانی هستند.
 اخبار سیاسی - شرق


ویدیو مرتبط :
اردوگاه شهید منتظری-اردوگاه المهدی(عج)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شورش معتادان اینترنتی در یك اردوگاه بازپروری



 

شورش معتادان اینترنتی در یك اردوگاه بازپروری

 

گروهی از نوجوانان چینی كه برای ترك وابستگی شدید به اینترنت در مراكز ویژه به‌سر می‌بردند، به دلیل شرایط دشوار نظامی‌مانند این مراكز با به راه انداختن شورش دست و پای مربیانشان را بسته و فرار كردند.


۱۴ شورشی ۱۵ تا ۲۲ ساله كه پس از فرار از مركز بازپروری در استان جیانگ شو نتوانستند كرایه تاكسی‌شان را پرداخت كنند، همگی توسط پلیس دستگیر شدند.


طبق گزارش گلوبال تایمز، این نوجوانان سرپرست خود را به تختش بستند تا از كار یكنواخت و تمرین شدید در این مركز فرار كنند.


والدین این نوجوانان پس از تحویل گرفتن فرزندانشان از پلیس محلی، آنان را به مركز درمان اعتیاد اینترنت هوایان بازگرداندند.


این روزنامه به نقل از یكی از كاركنان این مركز نوشت: لازم است به این نوجوانان اندكی نظم یاد داد و به آن‌ها برای برقراری یك زندگی معمولی كمك كرد؛ لازم است از روش‌هایی به سبك نظامی، مانند غوطه‌ور شدن كامل در آب و تمرینات فیزیكی برای آموزش این افراد نوجوان استفاده كرد.


ماه گذشته دادگاهی در منطقه گوانگژی، دو مربی اردوگاه بازپروری معتادان اینترنتی را پس از اینكه یك نوجوان ۱۵ ساله تا سر حد مرگ مورد ضرب و شتم قرار گرفت، به ۱۰ سال زندان محكوم كرد.


مرگ این نوجوان در حالی رخ داد كه بدرفتاری‌های انجام گرفته در این مراكز در سراسر چین، در رسانه‌های دولتی این كشور گزارش شده بود.


بر اساس اعلام انجمن جوانان چین برای توسعه شبكه، در حدود ۲۴ میلیون نوجوان چینی به اینترنت معتاده بوده و نیمی از آن‌ها به بازی‌های آنلاین می‌پردازند.... /  خبرگزارى ایسنا