اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سیستم خودران آلفارومئو با الهام از تسلا


وبستر و فیات کرایسلر درصدد ساخت یک سیستم خودران برای خودروهای تولیدی خود هستند. سیستمی که قرار است از تکنولوژِی خودران تسلا موتورز الهام بگیرد و در خودروهای تولیدی این کمپانی ازجمله آلفا جولیا سدان استفاده شود.

وب سایت پدال - مهرداد خیاط محمدی: معمولاً کسانی که آلفارومئو می‌خرند به دنبال لذت بردن از یک حس ناب در رانندگی هستند؛ اما آقای هرالد وبستر، رییس بخش آلفارومئو و مازراتی بر این عقیده است که امروزه وجود یک سیستم خودران برای مکان‌های شلوغ در شهر که خودروها با گاز و ترمزهای پشت سرهم دست‌وپنجه نرم می‌کنند، بسیار سودمند خواهد بود و می‌توانید راهی برای برگرداندن وقت تلف‌شده مردم در این ترافیک‌ها باشد.

سیستم خودران آلفارومئو با الهام از تسلا

بر همین مبنا وبستر و فیات کرایسلر درصدد ساخت یک سیستم خودران برای خودروهای تولیدی خود هستند. سیستمی که قرار است از تکنولوژِی خودران تسلا موتورز الهام بگیرد و در خودروهای تولیدی این کمپانی ازجمله آلفا جولیا سدان استفاده شود. البته نباید انتظار یک سیستم خودران کاملاً مجهز و هوشمند را داشته باشیم؛ زیرا که وبستر معتقد است فیات کرایسلر حداقل تا سال 2024 چنین چیزی نخواهد ساخت.

سیستم خودران آلفارومئو با الهام از تسلا

وبستر به این موضوع اشاره کرد که اکثر مردم دوست دارند در بیشتر بزرگراه‌ها و مکان‌های خلوت و آزاد از رانندگی با خودرو خود لذت ببرند تا ترافیک‌ها سنگین و مکان‌های شلوغ. به همین دلیل وبستر توسعه خودروهایی را که بتوانند حس خوب رانندگی را به راننده القا کنند، مهم می‌داند.

سیستم خودران آلفارومئو با الهام از تسلا

چیزی که هم‌اکنون ما می‌توانیم از چشم‌انداز فیات کرایسلر درک کنیم این است که این کمپانی قرار نیست رانندگی خودکار را به‌طور کامل جانشین انسان کند؛ بلکه از آن به‌عنوان کمک‌حالی برای راننده در زمان‌هایی که رانندگی چندان خوشایند نیست، استفاده کند.

سیستم خودران آلفارومئو با الهام از تسلا

سیستم خودران آلفارومئو با الهام از تسلا

در مراسم رونمایی از جولیا در بریتانیا، یکی از اعضای آلفارومئو و مازراتی، ساخت این سدان را امری حیاتی برای پیشرفت آلفارومئو در آینده قلمداد کرد. وی اعلام کرد که فیات کرایسلر بیش از یک میلیارد یورو برای مهندسی این پلتفرم جدید هزینه کرده است و قرار است خودروهای جدید دیگری نیز از آلفا نیز بر پایه همین مهندسی معرفی شوند که هم‌اکنون در حال ساخت هستند و برای ادامه کار نیز به میلیاردها یورو دیگر نیازمندند. یکی از این خودروها آلفا رومئو استلویو است که اولین SUV آلفا خواهد بود.


ویدیو مرتبط :
رونمایی از سیستم خودران تسلا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

الهام از خفاش برای ارتقاء سیستم ایمنی بدن



اخبار علمی,خبر های علمی,خفاش

دانشمندان استرالیایی با تحقیق بر روی سیستم ایمنی بدن خفاش متوجه متفاوت عمل کردن آن در مواجه با عفونت ها شدند.

به گزارش مهر، در بدن تمامی پستاندارن ماده ای با نام interferon وجود دارد که نوعی پروتئین به حساب می آید و در مواجهه با ویروس ها از طریق سیستم ایمنی بدن آزاد می شود و نوعی واکنش نشان می دهد و تکثیر آنها را متوقف می کند.

نکته قابل توجه این است که در خفاش ها فقط سه عدد interferon وجود دارد که در حدود یک چهارم تعداد interferons بدن انسان است و خفاش ها با این تعداد ناچیز می توانند در مقابل ویروس های عفونی کشنده، بدن خود را حفاظت کنند.

در آزمایشات انجام شده بر روی سیستم ایمنی خفاش ها معلوم شد که خفاش ها عفونت ها را بطرز شگفت انگیزی کنترل می کنند و حتی زمانیکه بیماری عفونی ندارند، قادر به کنترل سیستم ایمنی خود هستند.

همچنین محققین مرکز «CSIRO» استرالیا متوجه دو نوع interferon با نام های «آلفا» و «بتا» در بدن خفاش ها شدند که شبیه به گونه های دیگر پستانداران نیست.

interferon-alpha تنها در زمان شناسایی ویروس وارد عمل نمی شود یعنی در سیستم ایمنی بدن انسان و موش interferon-alpha تنها در زمان  نشان دادن واکنش به عفونت فعال می شود این در حالی است که interferon-alpha خفاش ها بطور ۲۴ ساعت فعال است.

در گونه های دیگر پستاندارن، فعال بودن دائمی interferon-alpha خطرناک است و برای سلول ها و بافت بدن سمی هستند در حالیکه interferon-alpha در خفاش ها با هماهنگی کامل کار می کند.

دانشمندان استرالیا بر این باور هستند که اگر بتوان سیستم ایمنی بدن انسان را همچون خفاش تنظیم کرد، میزان مرگ و میر انسان ها بر اثر بیماری های عفونی به شدت کاهش می یابد.

اخبار علمی - مهر