اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سرنوشت برج سازی بابک زنجانی چه شد؟



اخبار,اخبار اجتماعی , بابک زنجانی

 

اخبار اجتماعی - سرنوشت برج سازی بابک زنجانی چه شد؟

هنوز هم گود خالی پروژه ایران زمین به مانند وصله ناجور در این خیابان خودنمایی می‌کند؛ پروژه‌ای که قرار بود در 16 هزار متر مربع با گودبرداری منفی 15 متر و سطح اشغال 60 درصدی به یکی از بزرگترین مجتمع‌های تجاری - اداری پایتخت بدل شود.

مهرماه سال گذشته که دیواره گود فرو ریخت، پای اعضای شورای شهر نیز به این پروژه باز شد، پروژه‌ای که متعلق به هلدینگ سورینت بابک زنجانی است و براساس زمان‌بندی قرار بود که در بهمن‌ماه سال 95 تاسیس شود، اما این روزها به قطعه زمینی بلاصاحب بدل شده است که عنوان شده (تهاتر) تنها راه چاره است.

احمد دنیا مالی رئیس کمیسون عمران و حمل ونقل شورای شهرتهران در مورد آخرین وضعیت پروژه ایران زمین گفت: 2 هفته آینده محدوده زمین باز می‌شود، اما این زمین در اختیار مقامات قضایی قرار دارد.

او در مورد تهاتر این زمین نیز گفت: در حال حاضر همه اموال، دارایی و حقوق منتسبه به مالک این زمین (بابک زنجانی) در اختیار مقامات قضایی قرار دارد، اما شهرداری منطقه مربوطه 5.5 میلیارد تومان بابت تثبیت محل هزینه صرف کرده است که قرار شده است این در تعهدات طرف مقابل قرار گیرد.

همچنین اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران نیز در مورد آخرین وضعیت پروژه ایران زمین با بیان اینکه اطلاعی از آخرین وضعیت تهاتر این زمین ندارد، گفت: مقاوم سازی و ایمن سازی این مکان انجام شده است و به زودی خیابان مربوطه بازگشایی می‌شود.

او با بیان اینکه به نظر می رسد این زمین به دلیل بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت تملک شود، گفت: شورای عالی شهرسازی در آخرین اقدام پروانه ساخت مجتمع تجاری-اداری 27طبقه را ابطال کرد ،اما مشخص نیست که چه بارگذاری جدیدی برای این زمین و با چه نوع ساختی تعریف شود.

25 آذرماه سال 92، شورای عالی معماری - شهرسازی که زیرنظر عباس آخوندی وزیر وقت مسکن و شهرسازی فعالیت می‌کرد، مجوز پروژه ایران زمین را به دلیل قرار گرفتن در پهنه R231 باطل کرد.
اخبار اجتماعی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
ثروت بابک زنجانی. مستند چگونگی ثروتمند شدن زنجانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خبر جدید از «برج ایران‌ زمین بابک زنجانی»



اخبار ,اخبار اجتماعی ,برج ایران‌ زمین بابک زنجانی

 

اخبار اجتماعی - خبر جدید از «برج ایران‌ زمین بابک زنجانی»

شورای عالی شهرسازی و معماری کشور و به پیشنهاد رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران، مصوبه کمیسیون ماده ۵ در ارتباط با پروژه ایران‌زمین را لغو کرد.

 در جلسه امروز شورای عالی شهرسازی و معماری کشور، گزارشی در ارتباط با ریزش گودبرداری پروژه ایران زمین متعلق به بانک زنجانی و مصوبه کمیسیون ماده 5 در ارتباط با این پروژه مطرح شد و پس از اظهارنظرهای اعضای شورای عالی شهرسازی و معماری، پیشنهاد محمد سالاری، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر تقاضای لغو مصوبه کمیسیون ماده 5 در ارتباط با این پروژه مطرح شد.

جمع بندی این جلسه به لغو مصوبه کمیسیون ماده 5 در ارتباط با احداث برج 38 طبقه در پروژه ایران زمین به اتفاق آرا منجر شد. مجوز پروژه ایران زمین در حالی در کمیسیون ماده 5 به تصویب رسیده بود که این پروژه در پهنه مسکونی و زیرپهنه R231 (بافت ارزشمند معاصر مسکونی و حفظ وضعیت موجود) احداث شده بود.

در شرایطی که تمامی ویلاهای مسکونی اطراف پروژه دو یا سه طبقه هستند، این پروژه 27 طبقه بالاتر از خط خیابان مجوز داده شده بود که این اقدام منجر به آسیب رسانی جدی به ساختمان های مسکونی اطراف از نظر اشراف و سیمای شهری می شد و عملا خیابان های اطراف این پروژه به پارکینگ برج مبدل می شد.

با توجه به اینکه در چندین جلسه شورای شهر، بحث ریزش گودبرداری و اعطای مجوز کمیسیون ماده 5 مطرح شده بود و اکثر اعضای شورا نسبت به اعطای این مجوز انتقاد جدی داشتند، نهایتا شورای عالی شهرسازی در پی این نگرانی ها که در سطح جامعه کارشناسی کشور نسبت به اقدامات عجولانه ایجاد شده بود، موضوع را در دستور جلسه امروز قرار داد.

در این جلسه با حضور نمایندگان شهرداری تهران، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورا و اعضای شورای عالی شهرسازی و معماری موضوع مطرح و مقرر شد شهرداری تهران نسبت به ارائه طرح جدیدی که در راستای طرح تفصیلی تهران باشد، بررسی های لازم را به همراه مالک پروژه انجام داده و نتیجه را جهت اخذ تصمیم مقتضی به شورای عالی شهرسازی ارائه نماید.

ارائه گزارش مغایرت های طرح تفصیلی و طرح جامع شهر تهران
همچنین رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران به خبرنگار فارس گفت در این جلسه گزارشی در مورد مغایرت های طرح تفصیلی و طرح جامع شهر تهران و مصوبه هشت بندی مورخ 4/2/91 شورای عالی شهرسازی و معماری سابق ارائه شد و با توجه به اینکه این مصوبه منجر به افزایش جمعیت پذیری شهر تهران، به ویژه در نتیجه تبدیل زیرپهنه های R112 (سه طبقه)  و R121 (چهار طبقه) به زیرپهنه R122 (پنج طبقه) می شود، اعضای شورای عالی شهرسازی اظهار نظر نمودند و مقرر شد این موضوع از سوی دبیرخانه شورای عالی و با کمک معاونت شهرسازی شهرداری تهران، کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر و سایر دستگاه ها مورد بررسی دقیق تری قرار گیرد و نتیجه آن به جلسه ماه آینده شورای عالی جهت تصمیم گیری ارائه شود.

اخبار اجتماعی - فارس