اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ساخت صفحه نمایش آیفون توسط کره ای‌ها


نمایشگرهای Super AMOLED امروزی به دلیل دسته‌ای قرار گرفتن پیکسل‌ها در کنار همدیگر و ساختار ارگانیک آن‌ها نیاز به نور پس زمینه برای روشن شدن ندارند و هر پیکسل می‌تواند دسترسی جداگانه به منبع اصلی داشته باشد.

وب‌سایت فارنت - بهزاد ایزدی فریمانی: به نظر می‌رسد اپل سرانجام تصمیم گرفته در نسل‌های بعدی گوشی آیفون از نمایشگری با فناوری AMOLED استفاده کند زیرا امروز برخی منابع کره‌ای از عقد قرارداد جدید این شرکت با سامسونگ و ال‌جی به منظور تولید پنل های AMOLED آیفون 8 خبر داده‌اند.

سامسونگ و ال‌جی پنل‌های AMOLED مورد نیاز آیفون‌های اپل را تامین می‌کنند

AMOLED, OLED, EL, SAMOLED, YOUM و POLED فناوری‌هایی هستند که طی سالیان گذشته هریک در مقاطعی بسته به ویژگی‌های آن‌ها در نمایشگرهای لمسی مورد استفاده قرار گرفته‌اند. البته تمامی این فناوری‌ها باعث نمایش تصاویری با عمق دید بیشتر، رنگ‌های زنده‌تر با کنتراست نزدیک به بی‌نهایت می‌شوند.

نمایشگرهای Super AMOLED امروزی به دلیل دسته‌ای قرار گرفتن پیکسل‌ها در کنار همدیگر و ساختار ارگانیک آن‌ها نیاز به نور پس زمینه برای روشن شدن ندارند و هر پیکسل می‌تواند دسترسی جداگانه به منبع اصلی داشته باشد. شاید همین قابلیت باعث گردیده که سامسونگ از پنل های Super AMOLED در اکثر گوشی‌های سری نوت و گلکسی استفاده نماید. حتی ال‌جی نیز که بیشتر بر روی تولید نمایشگرهای IPS  تمرکز دارد از پنل های AMOLED در سری جی فلکس و ساعت‌های هوشمند خود استفاده کرده است.

ال‌جی پیش‌تر نیز نمایشگرهای OLED را برای استفاده در ساعت اپل طراحی و تولید کرده و گفته می‌شود که در آینده هم به طور اختصاصی این نمایشگرها را عرضه خواهد کرد. حال به نظر می‌رسد محبوبیت نمایشگرهای AMOLED به قدری افزایش یافته که اپل نیز ترجیح داده از این نوع نمایشگر به جای LCD برای آیفون 8 استفاده نماید. بر اساس گزارش روز گذشته وب‌سایت کره‌ای ETNews، ال‌جی و سامسونگ طی 2 الی 3 سال آینده با سرمایه‌گذاری 12.8 میلیارد دلاری سایت‌های تولید کننده پنل های AMOLED را راه اندازی خواهند کرد که بدون شک در جهت تأمین نمایشگرهای آیفون 8 به کار گرفته می‌شود؛ البته ممکن است بخشی از این سرمایه‌گذاری توسط اپل به صورت فاینانس صورت گیرد.

این منبع همچنین تصریح می‌کند که احتمالاً LG Display سهم کمتری از نمایشگرهای آیفون 8 را تولید خواهد کرد، با این حال تاکنون اطلاعاتی از مبلغ قرارداد این دو شرکت کره‌ای با ساکنین کوپرتینو به بیرون درز نکرده است. علاوه بر این، این رویه ممکن است باعث کاهش سرمایه‌گذاری ال‌جی در تولید پنل های LCD و از طرفی تمرکز بیشتر آن بر روی ساخت نمایشگرهای قابل خمش OLED شود.

پیش‌بینی می‌شود که در فاز اول LG Display بتواند حدود 30 هزار پنل AMOLED نسل ششمی را در ماه تولید نماید. این رقم پس از افتتاح فازهای بعدی احتمالاً بین 45 تا 60 هزار پنل در ماه افزایش پیدا خواهد کرد؛ با این حال کماکان فاصله زیادی با فروش چند میلیون آیفون‌های جدید در ماه دارد. در سوی دیگر به نظر می‌رسد سامسونگ، 30 درصد سفارش بیشتری را نسبت به ال‌جی با توجه به دارا بودن تجهیزات فعلی برای تولید نمایشگرهای OLED دریافت کند. بر این اساس می‌توان حدس زد که سامسونگ قادر است به طور میانگین در ماه 90،000 پنل AMOLED برای 2 تا 3 سال آینده تولید نماید.

در سوی دیگر این احتمال نیز وجود دارد که سامسونگ برای بدنام کردن اپل دست به تولید نمایشگرهای نه چندان باکیفیت برای آیفون‌های اپل زند؛ چیزی که کوپرتینوها همواره از آن بیم ناک هستند. لازم به ذکر است که هر دو شرکت کره‌ای همه ساله سود سرشاری را از تولید پنل های AMOLED به جیب می‌زنند با این حال ممکن است با به میدان آمدن رقبای چینی و هندی این منبع درآمد در سال‌های پیش‌ روی کاهش یابد.


ویدیو مرتبط :
مقایسه‌ی صفحه نمایش آیفون 5S با صفحه نمایش آیفون 6

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

برطرف کردن خط و خش صفحه نمایش آیفون



برطرف کردن خش صفحه نمایش, تلفن‌ همراه هوشمند

امروزه وجود صفحه نمایش‌های بزرگ در تلفن‌های همراه هوشمند، استفاده از این گجت‌های سودمند را فوق‌العاده آسان کرده، اما با همه مزیت‌هایی که این صفحه‌های نمایش دارند بدون عیب نیستند و آن، این که روی سطح شیشه‌شان به آسانی خط و خش می‌افتد و گوشی را از شکل و قیافه می‌اندازد.

 

خط و خش‌ صفحه‌های نمایش بدون محافظ، از قدرت دید صحیح کاربر می‌کاهد و گاهی با ایجاد یک جلوه رنگین‌کمان مانند دیدن صفحه نمایش را برای کاربران بسیار مشکل می‌کند و بر وضوح دید شما اثر منفی می‌گذارد. البته شیشه‌های مستحکم نشکن و ضد خش گجت‌های امروزی تا حدی مقاوم هستند اما حتی این شیشه‌های محافظ نیز نمی‌توانند به طور کامل صفحه نمایش شما را از خط و خش در امان نگه دارند.

 

البته برچسب‌های پلاستیکی هم در بازار وجود دارد که فروشندگان گجت‌ها روی صفحه نمایش گوشی‌های تلفن‌همراه و تبلت‌ها می‌چسبانند و سطح این صفحه‌های نمایش را از خط و خش محفوظ می‌دارند، اما خود این برچسب‌ها نیز که البته چندان هم ارزان نیستند، پس از مدت کوتاهی چنان پر از خط و خش می‌شوند که گاهی اوقات دیدن صفحه نمایش برای کاربر بسیار مشکل می‌شود.

 

از طرف دیگر این برچسب‌ها از حساسیت و سرعت پاسخگویی لمسی صفحه نمایش‌های لمسی امروزی ـ که فوق‌العاده حساس هستند ـ تا حد زیادی می‌کاهند که بسیاری از کاربرها آنها را اصلا نمی‌پسندند.

 

کیس‌های محافظ خوبی هم برای همه انواع گجت‌ها در بازار وجود دارد که بخوبی از آنها در مقابل ضربه و شکستگی و خط و خش محافظت می‌کند، اما اگر به هر حال پیش از خرید برچسب محافظ و کیس حفاظت‌کننده، صفحه نمایش شما خط و خش برداشته است، می‌توانید شیشه دستگاه را پولیش کرده و خط و خش‌هایش را از بین ببرید، اما پیش از شروع باید بدانید که پولیش صفحه نمایش، پوشش‌های ضد چربی صفحه نمایش که کمک می‌کند انگشت‌ شما به آسانی روی صفحه نمایش حرکت کند، از بین می‌برد.

 

بنابر این اگر بخشی از سطح صفحه نمایش را که خط افتاده پولیش کنید، امکان دارد مجبور شوید برای یکنواخت شدن کل پوشش محافظ آن را از بین ببرید. پس لطفا به این نکته توجه کنید و پیش از هر اقدامی این موضوع را در نظر داشته باشید.

 

اگر نداشتن خط و خش را به داشتن پوشش ضد چربی و اثر انگشت ترجیح می‌دهید، این کار را انجام بدهید. البته به این نکته توجه داشته باشید که این راهکار برای از بین بردن خط و خش‌های عمیقی که با لمس توسط انگشتان حس می‌شوند موثر نیست و اگر شیشه محافظ صفحه نمایش شما ترک برداشته یا خط و خش‌های بسیار عمیق دارد، ممکن است دستورالعمل‌های مطلب کارگاه این هفته به اندازه کافی برای صیقلی کردن صفحه نمایش تلفن‌همراه شما موثر نباشد. البته ما هیچ مسئولیتی درخصوص صدمه‌های احتمالی که ممکن است توسط شما به گجت وارد شود، نمی‌پذیریم.

 

برای شروع به یک محلول پولیش مناسب نیاز دارید. مطلب ما در مورد صفحه نمایش‌هایی با پوشش شیشه‌ای است. (پیش از دست به‌کار شدن، مشخصات کارخانه‌ای صفحه نمایش تلفن همراه یا گجت‌تان را بررسی و اطمینان حاصل کنید که صفحه نمایش آن از جنس پلاستیک نیست، زیرا براثر آغشته شدن به محلول‌های شیمیایی مانند محلول پولیش‌کننده، به‌طور قطع بشدت آسیب می‌بیند) ما برای این کار یک محلول پولیش‌کننده قوی مانند اکسید سریوم را توصیه می‌کنیم که به‌صورت پودر است و برای مصرف، باید آن را در آب مقطر حل کنید. البته شاید بتوانید محلول آماده آن را نیز از فروشگاه‌های مواد شیمیایی تهیه کنید. شما به چند تکه پارچه بدون پرز مثل پارچه‌های جیر تمیزکننده عینک نیاز دارید.

 

قدم اول
با استفاده از نوار چسب‌های کاغذی، اطراف ناحیه‌ای که قصد پولیش زدن آن را دارید؛ تمام جاهایی از تلفن همراه را که ممکن است محلول از آنجا‌ها به داخل دستگاه شما نفوذ کند، بخوبی بپوشانید و مراقب ریخته شدن و استفاده بیش از حد محلول باشید. بخصوص برای این‌که محلول به اطراف دکمه‌ها، بلندگو، سوکت شارژ، مینی و میکرو یو اس بی، خروجی تصویری تلویزیون یا مینی HDMI، میکروفن و فیش هدست تلفن همراه نفوذ نکند، دقت ویژه‌ای داشته باشید.

 

قدم دوم
یک قطره از محلول پولیش را روی پارچه ریخته، محکم و به صورت دایره وار روی خط و خش مورد نظر بمالید تا محلول روی پارچه خشک شود. با یک تکه پارچه تمیز دیگر محلول پولیش باقیمانده روی شیشه صفحه نمایش را پاک کنید.

 

بررسی کنید اثری از خط و خش روی سطح صفحه نمایش گجت‌تان نمانده باشد. اگر اثری از خراش قبلی باقی بود، این کار را تکرار کنید. گاهی اوقات ممکن است یک ساعت طول بکشد تا بتوانید یک خراش روی صفحه نمایش مثلا آیفون 4S را از بین ببرید. برای خط و خش‌های بزرگ مراحل یک و دو را دوباره تکرار کنید.

 

قدم سوم
وقتی خط و خش کاملا از بین رفت، بقیه قسمت‌های تلفن همراهتان را مورد توجه قرار دهید. یک پولیش سریع بقیه قسمت‌های صفحه نمایش کارش را کامل می‌کند. با این‌که ممکن است با انجام این کار پوشش ضد اثر انگشت و چربی سطح صفحه نمایش از بین برود، اما می‌توان این را به داشتن خط و خش روی صفحه نمایش ترجیح داد.

 

نوار چسب‌هایی را که قسمت‌های دیگر صفحه نمایش گوشی را با آنها پوشانده‌اید از روی صفحه گوشی بردارید، اما به پوشش نوار چسب دکمه‌ها و درگاه‌های اتصال دست نزنید. کمی از مایع را به پارچه بدون پرز زده و با همان روش حرکت چرخشی که گفته شد بقیه صفحه نمایش را پولیش بزنید. کار روی این قسمت‌ها را نیز در چند دقیقه به پایان برسانید و در این مراحل بیشتر روی رفع خط و خش‌های کوچکی که باقی مانده تمرکز داشته باشید.

 

قدم چهارم
یک قطعه پارچه تمیز دیگر بردارید و باقیمانده محلول اکسید سریوم را از روی صفحه نمایش گوشی پاک کنید.

 

یک تکه پارچه میکروفایبر مخصوص تمیز کردن LCD‌‌/‌‌LED را با کمی آب مرطوب کرده و مرحله آخر تمیز کردن صفحه نمایش گوشی را با آن انجام دهید. حال باید صفحه نمایش گوشی شما مثل روز اولی که آن را خریدید، نو و براق به نظر برسد.

منبع:jamejamonline.ir